'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dun dedim zaten noldu sana yasadıgın strese veriyorum bole devam edersen degişcez kulahları diye..

sakaya aldı ciddiyetimin farkında degildi galba

azcık tartıstık ama bu sebepten degil ben de gerginim soledigi bişeye alındım... sonra tatlıya bagladık gibi oldu

ama bu doktor meselesini hiç açmadım.. eve donene dek belki hatırlar diye ama hatırlamadı

eve gelince de cok surmedi uyuya kaldı bişe diyemedim bugunde hiç konusmadık zaten

bız kızların aslında en kotu huylarından bırı neye uzuldugumuzu solemememiz. aksam konustugunda acık acık sole kusum ne senın ıcınde kalsın ne de o farkında olmadan devam etsın bu sekılde. bilsin kusurlarını

dun soyledim aslında ama bişey yook diyo sakaya alıyo sende buara mesafelisin bilmem ne bişeler uyduruyo işte...

bu aksam belli olcak hersey zaten yada en gec yarın... ben tutmam içimde bişey solerim kim olursa olsun

onada soluorum zaten canım...

neyse kızlar size iyi muhabbetler

ben cıkıorum gidip ilaç alıp uyuycam.. basım catlıcak gibi cunku...

nilcim sen bilirsin kaktüs ayakkabı markasını nasıl bilirsin?
trendyolda var da ben de mevsimlik rahat bir ayakkabı istiyorum ama kararsızım.

cnm valla hiç bilmiorm ki simdi girip baktm ama uzaktan aynı senin kdr bilgi sahibiyim:S
netten ayakkabı ve kıyafet almak çok riskli, gizem bu konuda baya deneymli, devamlı istediği ayakkabının tonlarını farklı gönderiolarmıs fln,
bence denemeden almaman daha mantklı fiyatlara da baktm öle çok da uygun gelmedi bana, bi çok mağazada daha güzellerini bulabilirsn orkidecm

evt cnm bi çok yerde görmüştm ben bu modeli rugan sanırm, fiyatı modeline göre normal, aslında biraz beklesen ocak ayında indirim döneminde o kdr güzel ayakkabılar olucakki yeni sezon harikaa
su an aşa yukarı 99 cvarnda ama hepsi ilk indirimde %50ye 2. indirmde %70e düşücek,şimdi almamın anlamı yok bu kdr pahalıya malum yaz indirmden tüm kışlıklarımı almıstm ama ben ocakta bu gün eklediğim ankle botu alıcam mesela indirmde, zara da da kim bilir neler neler vardrrrr:18:

valla bende aslında bunun benzeri zaten var, açgözlülük işte yoksa çok lazım değil.

bu yıl bi kaban ihtiyacım var ve havalar soğuyunca mecburen almak durumundayım.
artık ocakta istanbula gelince sezon ortası indirimleri olur, öyle yatırım yaparım.
sen de gezdirirsin beni

neden olmsn cnm, ocakta gelicektn zaten sen dimi?
mağazaları da dolaşırız hem inditex grubunda tüm markalarda %15 indirmim var kullanabilirz çok olmasa da işe yarar

Son düzenleme:
çaglacım canım çıkmışsın ama yazayım sana tatlım erkekler yüzük takınca rahatlıyorlar arkadasımın nsanlısı biraz ihmal etmsti ama arkadasım memnundu yani her dakka aramıyordu bana hep yüzük takılnnca erkek arkadasının degstgnden bahsetti

Sizinki pek bu duruma benzemiyor ama işlerinin yogunluguna ver cidden ben erkek arkadsımı ihmal ediyorum dün benmkde bana hastayım ve halimi sormuyorsun senin iş çıkısına ayarlıyorum kendmi giem bu adil degil dedi ben işten cıktım o maça gitti ben bunı söleyncede cevabı yapıstırdı ilgisizllkle suçladı kesinlikle yoğunluktan kaynaklanıyor sözlünü anlıyorum aynı şeyin tam tersni yaşıyoruz çaglacım ama karsındaki seni üzmek kırmak istemyo söyle ona dert etme bu duruma üzüldüm düyebilrsn

Kızlar ayakkab konuları açılmış netten 2 adet converse 3 tanede ayakkabı aldım 2 tane babetimin rengi farklı geldi ama onlarıda sevdim aslında bir hosnutsuzlugum yok

Bugün buraya ugrayamadım napıyorsunuz kızlar şu anda vapurdayım yine ve sizi özledim

biz de seni özledk gizoşum, yoğun bi gündü ama bitti iyi yönünden bak
ben de tüm gün burdaydm 4ten beri, yarn da 5te gidiorm işe bütün gün bana kaldı
perşembe zaten tatildm sanırm annemle gezicez biraz ne zamndr dışarı çıkamıorz

canım ocakta gel yeterki neden bulusmayalım gelirim valla haftasonuna ayarlayın süperde egleniriz

Nilcim canım aslında işim güzel yöneticim tatilde ve yeni sisteme aktarım oldu hep yanlıs şikayetler geliyor yeni talepler ve hatalar ben gerginim herkes gergin bide hasta olmadım onun gerginliği çok var üstümde eve gidip arslanpencesi kaynatcam rahatlatsın diye çok hırslı davrandım artık oluruna bırakıcam canım kısa zamanda tekrae görüşelim ayarlayalım kızları emi

anlaştıkkkk..regl olmadysan ondan da oalbilir bak , demekki atlatabilicen bi süreç cnm takma yeterki kafana, eve de iş getrmee
kızlar ben çıkıym biraz ajkumla konusma saatimiz gelio, hepinizi öpüorm ii bakın kendinizee mucxxx..

İyi Akşamlar kızlarrdemin sevgilimle konuştum. Yarın görüşelim mi ? Diye sordu. Neden dedim ? Sana bir süprizim var dedi
Ne olabilir ki acaba ?
Peki dedim kaçta?
Sabah 9da hazır ol dedi gelip alıcam dedi. Peki dedim :)))
Merak içindeyimm

aferin ona demek ki yaptığı hataların farkına vardı kendini toplamaya çalışıyor
ama sakın fazlasıyla yumuşama bak
o kadar da kolay olmasın.

kızlar benim felaket uykum var, uyuyacağım bu gece erkenden.

öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…