işte buna katılıyorum canm. Ben 2 kez aldatılmış bir insan olarak. Hep dedim uçurum kenarındaydım sen kurtardın beni diye. Ama zamanla o bunu kendi aleyhine kullanmaya başladı. Neyse Sabret biraz daha canım al karşına konuş neden böylesin diye. Düzelicem derse biraz zaman ver baktın düzelmiyo boşver bırak gitsin.
bende üzülürdüm canım saglıgımla ılgılenmese çıt kırıldım bi tipim ben zaten ince eleyip sık dokurum cunku bu 3 5 gunluk bı donem degıl 1 ömür beraberlik, şimdi belkı işleri cok cok yogundur onun stresınden tavırları bole olmustur canım. telefonuda sessize almıs olabılır aksam olsun bakalım elbet bi acıklaması olucak. Tartıstınızmı pekı sız saglıgımla ılgılenmedın dedınmı? hatasının farkındamı?
bız kızların aslında en kotu huylarından bırı neye uzuldugumuzu solemememiz. aksam konustugunda acık acık sole kusum ne senın ıcınde kalsın ne de o farkında olmadan devam etsın bu sekılde. bilsin kusurlarını
sonunda dönebildm kızlar huh
nilcim sen bilirsin kaktüs ayakkabı markasını nasıl bilirsin?
trendyolda var da ben de mevsimlik rahat bir ayakkabı istiyorum ama kararsızım.
evt cnm bi çok yerde görmüştm ben bu modeli rugan sanırm, fiyatı modeline göre normal, aslında biraz beklesen ocak ayında indirim döneminde o kdr güzel ayakkabılar olucakki yeni sezon harikaavalla nilcim ben de 3 tane gömlek almıştım, 2 defa ayakkabı aldım biri büyük geldi iade ettim, çanta aldım iyiydi.
beğendiğim model bu: http://www.trendyol.com/Siyah-Beyaz-Ayakkabi-52/UrunDetay/4726/432856
fiyatı çok düşük değil,aslında çok da bilindik model.
öyle görünce sorayımd dedim sana.
evt cnm bi çok yerde görmüştm ben bu modeli rugan sanırm, fiyatı modeline göre normal, aslında biraz beklesen ocak ayında indirim döneminde o kdr güzel ayakkabılar olucakki yeni sezon harikaa
su an aşa yukarı 99 cvarnda ama hepsi ilk indirimde %50ye 2. indirmde %70e düşücek,şimdi almamın anlamı yok bu kdr pahalıya malum yaz indirmden tüm kışlıklarımı almıstmama ben ocakta bu gün eklediğim ankle botu alıcam mesela indirmde, zara da da kim bilir neler neler vardrrrr:18:
neden olmsn cnm, ocakta gelicektn zaten sen dimi?
mağazaları da dolaşırız hem inditex grubunda tüm markalarda %15 indirmim var kullanabilirz çok olmasa da işe yarar
canım ocakta gel yeterki neden bulusmayalım gelirim valla haftasonuna ayarlayın süperde egleniriz
Nilcim canım aslında işim güzel yöneticim tatilde ve yeni sisteme aktarım oldu hep yanlıs şikayetler geliyor yeni talepler ve hatalar ben gerginim herkes gergin bide hasta olmadım onun gerginliği çok var üstümde eve gidip arslanpencesi kaynatcam rahatlatsın diye çok hırslı davrandım artık oluruna bırakıcam canım kısa zamanda tekrae görüşelim ayarlayalım kızları emi
İyi Akşamlar kızlarrdemin sevgilimle konuştum. Yarın görüşelim mi ? Diye sordu. Neden dedim ? Sana bir süprizim var dedi
Ne olabilir ki acaba ?
Peki dedim kaçta?
Sabah 9da hazır ol dedi gelip alıcam dedi. Peki dedim :)))
Merak içindeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?