Yok balımm yumuşamam biraz burnu sürtsünaferin ona demek ki yaptığı hataların farkına vardı kendini toplamaya çalışıyor
ama sakın fazlasıyla yumuşama bak
o kadar da kolay olmasın.
kızlar benim felaket uykum var, uyuyacağım bu gece erkenden.
öptüm sizi
kızlar bu gece kendimi aştım biraz
3 tane taç nevresim takımı aldım
Eki Görüntüle 264324
Eki Görüntüle 264325
Eki Görüntüle 264326
Hepsini çok beğendimm toplamda 4 tane nevresimim oldu
6 tane daha alırsam yeterli dahada almam
ececik sen uyandın ben uyucam şimdi tatlım çok uykum geldi bugün kötüydüm hasta olsamda rahatlasam diyorum
minnakcım bunlar hep aynı nedense akşam kendileri gezerler biz gezsek kulp bulurlar
kızlar ben gidiyorum sabah 6 50 de vapurda size yazıcam off off hayat bana çok zor öpüyorum saadet olmuyor böyle eşşek gibi çalışmakla sağlıktan olcam diye korkmaya başladım
iyi uykular gelinler
çaglacım canım çıkmışsın ama yazayım sana tatlım erkekler yüzük takınca rahatlıyorlar arkadasımın nsanlısı biraz ihmal etmsti ama arkadasım memnundu yani her dakka aramıyordu bana hep yüzük takılnnca erkek arkadasının degstgnden bahsetti
Sizinki pek bu duruma benzemiyor ama işlerinin yogunluguna ver cidden ben erkek arkadsımı ihmal ediyorum dün benmkde bana hastayım ve halimi sormuyorsun senin iş çıkısına ayarlıyorum kendmi giem bu adil degil dedi ben işten cıktım o maça gitti ben bunı söleyncede cevabı yapıstırdı ilgisizllkle suçladı kesinlikle yoğunluktan kaynaklanıyor sözlünü anlıyorum aynı şeyin tam tersni yaşıyoruz çaglacım ama karsındaki seni üzmek kırmak istemyo söyle ona dert etme bu duruma üzüldüm düyebilrsn
günaydın hoşgeldin:) sen nerdendin gelincik:) istanbulsa ekim buluşmasına bakliyoruz:)günaydın arkadaşlar :)
hamdolsun iyim ben:) sen nasılsın.. sen mutlu mesut bugun işine başlayabildinmi:Sgünaydın kızlar herkes nasıl mutlu mesut çalışmaya devam ediyorum
günaydın:) hoşgeldn:) naptıız öğrencileregünaydınnn kızlar
bugün okul daha sakin ilk defa
arada yazmaya çalışırım artık
günaydın:) nasılsınız nil hanım:)günaydın minnoşlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?