'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yok balımm yumuşamam biraz burnu sürtsün
İyi geceler tatlım bende test çözüyorum sonra yatıcam öpüyorum hepinizi

kızlar bu gece kendimi aştım biraz
3 tane taç nevresim takımı aldım

Hepsini çok beğendimm toplamda 4 tane nevresimim oldu
6 tane daha alırsam yeterli dahada almam

Son düzenleme:
Slmlar ben geldim eve geldim uyumuşum bi uyandım saat 23:00 tabi artık uyku falan yok gece napcam acaba :90:

ben geldım kızcelerrıımmm arkadasım haftasonu bursaya gitmişti kayınannişim için kestane şekeri istemiştim getirmiş saolsun onu aldım geldim evee sevgilicik pek bi karışır oldu bu günlerde eve giriş saatlerimee :101:

ececik sen uyandın ben uyucam şimdi tatlım çok uykum geldi bugün kötüydüm hasta olsamda rahatlasam diyorum

minnakcım bunlar hep aynı nedense akşam kendileri gezerler biz gezsek kulp bulurlar

kızlar ben gidiyorum sabah 6 50 de vapurda size yazıcam off off hayat bana çok zor öpüyorum saadet olmuyor böyle eşşek gibi çalışmakla sağlıktan olcam diye korkmaya başladım

iyi uykular gelinler

sorma kendisi hala arkadasıyla dısardaa ben sadece annesi mutlu olsun diye ugrasıorum halbukii :101: bu arada kusum sabah aç karna şekersiz turk kahvesi iç geciken adet için birebir bide adaçayıııı. İyi geceler canımmm

gizemcimmm cok tesekkur ederimmm, hepinize tesekkur ederimm en ufak seyde destek oluyosunuz herzaman...

kasıtlı olarakk beni üzmek kırmak asla istemez ole biri degil ama normalde dusunceli ince ruhlu herseyi ayrıntısına kadar dusunen biriyken bir anda odunlaşması bende buyuk bi sok dalgası yarattı sadece

en cok da yalan soylemesini dusunuyo olmam yıkmıstı bugun beni...

neyseki yalan degilmiş.. telefonu yanında goturup kapatmaktansa acık bırakmıs ama evde bırakmıs yanında hiç gotrmemiş ne olur ne olmaz diye denetlemeden oturu...

eve gelir gelmez aradı zaten hemen.. aksam da gorustuk..

yine cok yorgundu.. izindeki hallerine alıstıgım icin bu halleri tuhafıma giidiyo galba

normalde calısıyo bile olsa gunleri tatil havasında gecerdi ama son zamanlarda yogunlukları arttı hemde cok fazla hatta ilk defa onu bu kadar yogun goruyorum diyebilirim....

ama alısmam lazım benim bu tarz seylere zaten bakma 1 senedir kafam rahattı işte yogun olmadıgı icin

.. biri demişti kimdi hatırlamıyorum.. sizle evli oldugu kadar donanmayla da evli olacak asla aklınızdan cıkarmayın diye..

aynen oyle galba... :26:

günaydın kızlarrrrrr
çağlam kendini üzme kısa sürede toparlanırsınız hep canım cicim olmuyor bunu geçen de burda konuşmuştuk dimi cnm kısa sürede toparlanıp çok daha iyi olur aranız inş.

sineraycım süprizin neymişşş????????

selamlar.. hayırlı sabahlar. hayırlı mutlu günler:)

çağla hemen hemen hepsii okumaya çalıştım.
hani durumu en iyi sen biliyosun:S
ben dışardan bakan biri olarak,
biraz zaman geçsin herşey toparlanır gibime geliyor
neblm iş yaogunlugundan olabilir.
hani seni sevmio istemio olsa zaten nişanlanmazdı dımı
ben biraz sabırla beklemeni, olmadı belli bi süreden sonra bu konuyu ona açma taraftarındayım
şimdiden hayırlısı olsun:)

Bebişlerim harika bir sabah, herkese günaydınnn
:76:
Ayyy akşamm bayağı hararetli sohbetler geçmiş burdaa:76::76:

Orchidea'cim ben internetten giyim, kıyafet epey alışveriş yapıyorum. Limango ve Trendyol'dan alırım sürekli. 2 kez Trendyol'dan ayakkabı aldım ayağıma biçilmiş kaftan gibiydi:90: Limango'dan aldım bir kez Bambi marka o biraz büyük geldi ama ayakkabı çok güzeldi bir numara büyüğünü aldım suç bende yani:76:

Sineraycım bende çok merak ettim ne acaba sürprizi:26::26:

Kurabiyemmm umarım herşey daha da güzel olur

bu arada yüzüne vurma noktasına gelen arkadaşı olan arkadaşımı da uyarıyorum. şiddet uygulamadı diyorsunuz; ama teşebbüs etmiş, daha neyi bekliyorsunuz? kaldırdığı eli yüzünüze indirmesini mi? size saygısı olan insanları sevin...

günaydın arkadaşlar :)
günaydın hoşgeldin:) sen nerdendin gelincik:) istanbulsa ekim buluşmasına bakliyoruz:)

günaydın kızlar herkes nasıl mutlu mesut çalışmaya devam ediyorum
hamdolsun iyim ben:) sen nasılsın.. sen mutlu mesut bugun işine başlayabildinmi:S
nasıl oldun bu arada.
en son ben gelip nane limonları içircem:)

.............................

"Ey Gönül! Sana deli desinler, divane, mecnun desinler; sana mağlup desinler, y...enilginin zillet içindeki çocuğu desinler. Fakat ey gönül, sana, zaferin sarhoşu demesinler. Sana, 'kalbini kıramadı' demesinler. Ey gönül, haydi yenilgini mübarek kıl. Kır kalbini ve 'gönül' ol. Kokular devşir cennetten; hatta daha ötelerden..."

(Hz. Mevlâna)

........................................

arkadaşlar gelincik diye diye, gelincik film müziği aklıma geldi, çok hüzünlü... dinliyorum şu anda. ben uzaklardayım sevdiğimden de sizden de... bu haftasonu gelecek ve gönderirken umarım yine ağlamam, hep ağlıyorum gönderirken şimdi bile gözlerim doldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…