aynen aynen bnde öyle düşürüp öyle hissediyorum. hani nblm destek oluyorsunuz bi şekilde:)çok tşkler cnm sanırm onu bu yüzden seviorm, nette tanısmıs olmamıza rağmen hiç yüzünü görmeden aşık olmustm
gizeme de dediğim gibi bu sadece bu yönüyle bile çirkin ördek yavrusu olsaymıs yine de görmeden aşık olurmusum
çok tşk ederm berfincm bende burda tanığım herke için ayrı bi mutluluk taşıorm
arklıklarımız hiç bozulmasın inş, siz varken başka hiç kimseye ihtiyaç bile duymuorm inanınki:))
iyiki varsınız..
çok düşünceli yahu bu atakan:) mektupları ve notları çoks everim:) maddi hediyeden daha değerlidir:)gecen yıl çok özel bi hediye almıstı kutunun yannda da kendi beresi, en sevdiği kitap, çocukluk resmi bide yazdığı mektup vardı cnm:)
markapofiye baktım taç yokki:)canım hediye süpermiş çok duygusalmış erkek arkadaşın
bende tacın kristalinden beyendiğim nevresimi gördüm markafonide kampanyada
66:
tamam tamam utandımberfincim kristal taçın yan ürünü canım
halleriz canım. düşürüz beraber bişeyler inş:)hediye demişken benim de hediye almam lazım yaama hiçbir şey aklıma gelmiyor. eskiden bayılırdım hediye almaya, okuduğum şehir büyük olduğundan. şimdi canım hiç istemiyor güzel, ince, hoş bir hediye almak istiyorum, umarım alabilecek zaman ve seçebilecek güzel bir şey bulurum. ablamlarla tanıştırcam, utanırım onların yanında nasıl vereceksem hediyeyi :)
wuu kalmamış bişey:) hoşgeldin:9Günaydın gelincikler nasılsınızzşafak 320
ben onu kullanıp atakana bilg oyunu almıstm cnm ya:))kızlar trendyolda hediye çekim varmış 20 tl lik kullansammı ki bugün bitiryormuş süresi
krisalın pembesi çok tatlı yaa:)bende gördm onu gizoş
dur ekliym beğendiklerimi bakın kızlarrr
ama kendimi tutup almamaya çalışıcamm
bu defneli olan modaev
Eki Görüntüle 264434
bunlarda kristalin pikeleri sarının pike resmini bulamadm
Eki Görüntüle 264436 Eki Görüntüle 264435
ben onu kullanıp atakana bilg oyunu almıstm cnm ya:))
yoksa pike 3,5tlye gelio:))
seni davet ediym alışverişinden bana da çek gelsin olmaz mı
trendyolamı davet etcen bebek ama trendyol kullanıyom ben trendyol ayın beşinden beri vermiş hiç haberim yok nedne veridğinide anlamadım 10 46 da bitiyo çek ne alsam ki
pikelerden alabiirsn cnm eğer beğendiğin varsa
çekinden aşağıda olan bi rakamı da alabiliosn çok uyguna gelir
yok kuzum sana davet göndermemin bi yararı olmaz yeni üyelik gibi olur
napalım biliyormusun birtane daha mailim var sana sölerim onuda davet edersin gmail ve hotmail kullanıyorum alışverişe gmailden bağlanıyorum hoıtmailden ise msn sen eklisin zaten canım ona davet edersin bidahakini onla yaparım olurmu ki ayrı hesap
:))) yok kuzum yaa seni davet etsem senin alışveriş yapman gerekir hiç bişi değişmez
sen kullan bence çekini kolay kolay 20lik göndemiolar
neden göndermişler anlayamadım ama aldım bişiycik bende canımcım arada bayram değil seyran değil gönderiyorlar demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?