'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben bu markayı hep trendyol indirmnd görüorm cnm da genelde çift kişilikler 25,90 yada 29,90dı ilk defa bu kdr düşük fiyatta gördm, çeklerimin hepsini de harcamısım yahu, olsa çok iyi olcaktı kolay kolay pike beğenemiorm

aynen aynen bnde öyle düşürüp öyle hissediyorum. hani nblm destek oluyorsunuz bi şekilde:)
bende sevdiceğimle görmeden aşık olmuştum:):) buluşuncada ilk woaw demiştim:)

gecen yıl çok özel bi hediye almıstı kutunun yannda da kendi beresi, en sevdiği kitap, çocukluk resmi bide yazdığı mektup vardı cnm:)
çok düşünceli yahu bu atakan:) mektupları ve notları çoks everim:) maddi hediyeden daha değerlidir:)

canım hediye süpermiş çok duygusalmış erkek arkadaşın

bende tacın kristalinden beyendiğim nevresimi gördüm markafonide kampanyada
66:
markapofiye baktım taç yokki:)

hediye demişken benim de hediye almam lazım ya ama hiçbir şey aklıma gelmiyor. eskiden bayılırdım hediye almaya, okuduğum şehir büyük olduğundan. şimdi canım hiç istemiyor güzel, ince, hoş bir hediye almak istiyorum, umarım alabilecek zaman ve seçebilecek güzel bir şey bulurum. ablamlarla tanıştırcam, utanırım onların yanında nasıl vereceksem hediyeyi :)

berfincim kristal taçın yan ürünü canım
tamam tamam utandım

halleriz canım. düşürüz beraber bişeyler inş:)

Günaydın gelincikler nasılsınızz şafak 320
wuu kalmamış bişey:) hoşgeldin:9

bende gördm onu gizoş
dur ekliym beğendiklerimi bakın kızlarrr
ama kendimi tutup almamaya çalışıcamm
bu defneli olan modaev

bunlarda kristalin pikeleri sarının pike resmini bulamadm

kızlar trendyolda hediye çekim varmış 20 tl lik kullansammı ki bugün bitiryormuş süresi
ben onu kullanıp atakana bilg oyunu almıstm cnm ya:))
yoksa pike 3,5tlye gelio:))
seni davet ediym alışverişinden bana da çek gelsin olmaz mı
ama düşündm de olmuo öle sen çekini kullanamazsn:)))
hep olurdu sansıma doom günüme de göndermemişler o kdr tarihlrle oynarsamm hehe:))

Son düzenleme:
Son düzenleme:
ben onu kullanıp atakana bilg oyunu almıstm cnm ya:))
yoksa pike 3,5tlye gelio:))
seni davet ediym alışverişinden bana da çek gelsin olmaz mı

trendyolamı davet etcen bebek ama trendyol kullanıyom ben trendyol ayın beşinden beri vermiş hiç haberim yok nedne veridğinide anlamadım 10 46 da bitiyo çek ne alsam ki

trendyolamı davet etcen bebek ama trendyol kullanıyom ben trendyol ayın beşinden beri vermiş hiç haberim yok nedne veridğinide anlamadım 10 46 da bitiyo çek ne alsam ki

pikelerden alabiirsn cnm eğer beğendiğin varsa
çekinden aşağıda olan bi rakamı da alabiliosn çok uyguna gelir
yok kuzum sana davet göndermemin bi yararı olmaz yeni üyelik gibi olur

pikelerden alabiirsn cnm eğer beğendiğin varsa
çekinden aşağıda olan bi rakamı da alabiliosn çok uyguna gelir
yok kuzum sana davet göndermemin bi yararı olmaz yeni üyelik gibi olur

napalım biliyormusun birtane daha mailim var sana sölerim onuda davet edersin gmail ve hotmail kullanıyorum alışverişe gmailden bağlanıyorum hoıtmailden ise msn sen eklisin zaten canım ona davet edersin bidahakini onla yaparım olurmu ki ayrı hesap

:))) yok kuzum yaa seni davet etsem senin alışveriş yapman gerekir hiç bişi değişmez
sen kullan bence çekini kolay kolay 20lik göndemiolar

pamuklu nevresimle pamuksuz nevresim arasındaki fark ne:)
bende netten bakıom hediye çeki die.. agustosta falan baya veren banka varmış. tabi şuan için yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…