'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tskler kuzum darısı senin kürkünü giymene

Tatlım tarih kesin olursa ben de pro olcam inşallah.Aslında zaten düşündüğüm bir şeydi de sadece düşüncedeydi,şekillenme yeni yeni oluyor.

Kızlar eskiler bilir benim sevgilim de 1 yıl oluyor çalışalı, maddiyat sıkıntılı aslında ama sorun etmiyorum. Kredi alacağız,ikimiz de çalışıyoruz kalkarız altından inşallh tüm zorlukların.

Ailesinden de beklenti içinde değilim,istemiyorum ne kendi ailemden ne de onun ailesinden herhangi bir şey.

canım merhaba biz senle tanışamadık
özge ben, hoşgeldin aramıza

Merhaba tatlım tanışamadık evet bende Elis hoşbulduk buraya gelip gelip okurdum arada tebrikeder çıkardım şimdiyse burdayım çok mutluyum Allah ıma şükürler olsun

Canımmm aynen çok güzel çok çok güzel.Amin inşAllah bitanem.22 Eylül 2013 te balayı için orange county resort antalya kemeri düşünüyoruz bakalım başbaşa fitfiyuuuu

umarım takıdan dediğin gibi bir kısmını kapatacak sekilde olur.

Allah ev kurana yardım edermşş
en büyük duamız o

bizim düğüne kadar bitecek borçlar
balayı, beyaz eşyanın 1 taksidi kalcak, mobilya

diğer herşeyin borcu kalacak

sırf düğün günü verilecek para zaten 10 bin neredeyse

kızlarrrr okuyacak, yazacak halim yooooookkkkkkk:26:

kirpiklerimin dipleri bile sızlıyor

haftasonları çok sevmekle birlikte nefret ediyorum çalışırken bu kadar yorulmuyorum ki :26:

ama dayanamadım borç harç dediğiniz için. sizi gaza getirmek isterim

:119::119::119::119::119:düğünde zengin olacaksınız :119::119::119::119::119:
ödersiniz borçları, sıkıntı yok

canım şaka bi yana dediğin gibi Allahım sağlık sıhhat versin inşallah Çalışır öderiz genceciğiz daha napalım :26:

inşallah oyammm
nişanlım evin en küçüğü ondan ötürü o taraftan pek bişey beklemiyorum
bizim ilk cemiyet sünneti kardşeimin onun bayağı olmuştu takısı
şimdi bana da takarlar mı çok olur mu bilmiyorum

Günaydın arkadaşlar , bende Adanalı bir gelin adayı olarak yeni katıldım aranıza :)

Hoş geldin.

teşekkür ederim herkes için güzel bir hazırlık dönemi olur inşallahh
maddi olarak zor olacak belki ama Allah sağlık versin diliyorum.her şeyin üstesinden geliriz..

İnşallah hepimiz mutlu olacağımız şekiilde yaşarız bu tatlı heyecanları

Tabi ki görebilirsin aslen nerelisin düğün ne zaman?

aslen karadenizliyim ben Ordulu.
ama istanbul da doğup büyüdük... ben kara sen aksın diyorum hep.

düğün tarihi ailelerin de onayı ile kısmetse eylül gibi düşünülüyor.

zor mudur adana da gelin olmak, adanalı gelini olmak..
:44:

Bizim adam da öyle diyor,kredi çeker tek yere borçlanır gelen parayla da kapatıveririz hemen diyor.

Ay evlenelim yaaa ben çok sıkıldım hayatıma renk gelsin

Merhaba oyam sana anlatacaklarım var.
Benimde her tarafım senin gibi sızlıyor

evveeettt nurayım düğünde de kızıl olcam ki ben hatta postişte birebir saçımla aynı renk cuk diye oturdu
bozulma tehlikesi olcak ama napim.. ben hep dedim açık bi model istiyom diye.. göze alcam bakalım

senin gelinliğin mükemmel kuzum ama içinden nasıl geliyosa öyle yaptır kol istiyosan da yaptır kuzum

yaa ben de kürklenmek istiyom ama önce yeni bi üyelik alıp öyle mi yapsam bu işi naaapsam:26:

Kızlar baş ağrım son raddeye vardı,midem çok kötü bulanıyor bi hava alıp geleyim ben.

Muhabbetinizden oyalanıp unuturum dedim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…