'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar günaydın aşk dolu kocaman bir 3 gün geçirdim harikaydı süperdi çok güzeldi keşke bitmeyeydi inşallah herkes güzel güzel geçirmiştir haftasonunu biz hem alışverş hem sinema sığdırdık cem yılmaza gittik çok beğendim bazı muhabetlerde gülmedim cinsel içerikliye çok girdi cemo :)

özgişşşş çok mutluyum senin adına ki bende öyle yapmak istiyorum ama istanbulda 2 katıdır yaaaa hiç piyasayı bilmiyorum istanbullu kızlarda yardım alırım o zaman kuaför önemli

Günaydınnn günaydınnn günaydınnn

Zehramla özgişimle harika bi cumartesi geçirdim,Özgişin de dediği gibi susmadan sohbet ettik vee bir daha arayı bu kadar uzatmamaya karar verdik

Dün de sevgilitomla aşklı bigün geçirdikk

Özgişimmm çok sevindim aranızın düzelmesine siz hep aşkla kalın kuzummm Fotoğraf çekimleriniz harika olucakkk harikaa

Zehramm seninde gözün aydın sevdiceğine de telefonuna da kavuşmuşsunn,iyi günler de kullan telefonunu

Gizotttt senin de gözün aydınn Rabbim bidaha böyle uzun ayrılık yaşatmasın sizee

kuzumm allstara gitmeyi düşünen sendin dimii biz gitmedik vazgeçtik cmylmz a gittik.. dün cafede otururken tv de allstar vardıı aklıma sen geldin acaba gittilermi diye

bebeğim sağolll evet bidaha uzatmayalım yaaa

kuzumm allstara gitmeyi düşünen sendin dimii biz gitmedik vazgeçtik cmylmz a gittik.. dün cafede otururken tv de allstar vardıı aklıma sen geldin acaba gittilermi diye

yok kuzum gitmedik dün kale centera gittik alll strardan çoook uzaklardaydık :)))))) dün havada iyuidi şansa birazda gezdik

Kızlar güzel gelincikler dün salonu tuttuk evimize usta götürdük balayına bakıyoruz tam gaz ilerliyoruz çok güzel cok heyecanlı.Manyak mutlu ben Siz napıosun nasıl gidiyor gelinciklerin en güzelleri

günaydın kızlar

dün ne cabuk bitti ya hafta sonu yorgunlugumu atamıyorum ben bi türlü hep yorgun hep yorgun

gülin+zehra+özge ısırcam sizi ne güzel ya aynı ildesiniz.

cağlamm 10 gün

sevdiceklerine kavusanlar Allah bir daha ayrı koymasın sizleri.

maviş hafta sonunun güzel gecmesine sevindim.

özgemmmm barısmanıza sevindim.

Hadi gelip ısırsana ısırsana bizi

Kızlar güzel gelincikler dün salonu tuttuk evimize usta götürdük balayına bakıyoruz tam gaz ilerliyoruz çok güzel cok heyecanlı.Manyak mutlu ben Siz napıosun nasıl gidiyor gelinciklerin en güzelleri

canım merhaba biz senle tanışamadık
özge ben, hoşgeldin aramıza

Canım günaydın hoşgeldin ben Adanalıyım geçmişi okurken baktım ben sana cevar virmemişim

Tşkler kuzum yaa gerçekten güzeldi inşallah herkesin güzel geçmiştir benim gibi ayrılasım gelmedi sevdiceğimden

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
geçmişi okuyamadım özet var mı

merhaba hanımlar..
daha önce anımsamadığım bir tarihte yazmışım buraya.
yeni evleneceklerin sohbet alanında gezerken çarpıyordu gözüme, girdim davetsiz misafir gibi

yazdığım dönemler muhtemelen tahminim de yoktu ama bakalım istikamet o yöne..
adana gelini olma yolunda ilerliyorum Allah nasip ederse

Allah bu yolda kimseyi utandırmasın, hayırlısı ile hayallerimizin peşinden gitmek dileğiyle, hazırlık içinde olan
herkese kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…