kızlar günaydın aşk dolu kocaman bir 3 gün geçirdim harikaydı süperdiçok güzeldi keşke bitmeyeydi inşallah herkes güzel güzel geçirmiştir haftasonunu biz hem alışverş hem sinema sığdırdık cem yılmaza gittik çok beğendim bazı muhabetlerde gülmedim cinsel içerikliye çok girdi cemo :)
özgişşşş çok mutluyum senin adına ki bende öyle yapmak istiyorum ama istanbulda 2 katıdır yaaaa hiç piyasayı bilmiyorum istanbullu kızlarda yardım alırım o zaman kuaför önemli
Günaydınnn günaydınnn günaydınnn
Zehramla özgişimle harika bi cumartesi geçirdim,Özgişin de dediği gibi susmadan sohbet ettikvee bir daha arayı bu kadar uzatmamaya karar verdik
Dün de sevgilitomla aşklı bigün geçirdikk
Özgişimmm çok sevindim aranızın düzelmesine siz hep aşkla kalın kuzummmFotoğraf çekimleriniz harika olucakkk harikaa
Zehramm seninde gözün aydın sevdiceğine de telefonuna da kavuşmuşsunn,iyi günler de kullan telefonunu
Gizotttt senin de gözün aydınn Rabbim bidaha böyle uzun ayrılık yaşatmasın sizee
kuzumm allstara gitmeyi düşünen sendin dimii biz gitmedik vazgeçtik cmylmz a gittik.. dün cafede otururken tv de allstar vardıı aklıma sen geldin acaba gittilermi diye
yok kuzum gitmedik dün kale centera gittik alll strardan çoook uzaklardaydık :)))))) dün havada iyuidi şansa birazda gezdik
günaydın kızlar
dün ne cabuk bitti yahafta sonu yorgunlugumu atamıyorum ben bi türlü hep yorgun hep yorgun
gülin+zehra+özgeısırcam sizi ne güzel ya aynı ildesiniz.
cağlamm 10 gün
sevdiceklerine kavusanlar Allah bir daha ayrı koymasın sizleri.
maviş hafta sonunun güzel gecmesine sevindim.
özgemmmm barısmanıza sevindim.
Kızlar güzel gelinciklerdün salonu tuttuk evimize usta götürdük balayına bakıyoruz tam gaz ilerliyoruz çok güzel cok heyecanlı.Manyak mutlu ben Siz napıosun nasıl gidiyor gelinciklerin en güzelleri
İyi yapıosun canım insanoğlu açık buldun mu tamam bi şekilde kullanıo.Amin canım cümlemizin sonu hayırlı olsun Bulgaristan göçmeniyim mavişim.Olsun yetişir sen içini rahat tut ustalarıda sıkı tut nişanlımın abisi 3 ayda tamamladı herşeyi hızlandırıp.Biz yavaştan yavaştan başlicaz işte.Sizinde olur Allah yardım ediyor kuluna özellikle yeni yuva kurana zaten kafanfa belirli şeyler oluşturduysan o yönde devam et.Buarada sen nerelisin mavişim?????
Hadi gelip ısırsana ısırsana bizi
günaydın kızlar
dün ne cabuk bitti yahafta sonu yorgunlugumu atamıyorum ben bi türlü hep yorgun hep yorgun
gülin+zehra+özgeısırcam sizi ne güzel ya aynı ildesiniz.
cağlamm 10 gün
sevdiceklerine kavusanlar Allah bir daha ayrı koymasın sizleri.
maviş hafta sonunun güzel gecmesine sevindim.
özgemmmm barısmanıza sevindim.
kolumu bile kıpırdatcak halim yok.
----------
dün sevdicekle borç listemizi yaptık :26::26: düğün sonrasıisyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaennnnnnnnnnnnn
kolumu bile kıpırdatcak halim yok.
----------
dün sevdicekle borç listemizi yaptık :26::26: düğün sonrasıisyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaennnnnnnnnnnnn
Aslımmmmm nedir sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?