'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yoo canım zor değildir memleketim diye övmüyorum ama güzeldir acıcık sıcaktır yazı ama alışırsın beni rahatsız etmeyo

kızlar kuaförü ayarladım ama saçımı nasıl yaptıracağıma karar veremedim?
Elbisemi biliyorsunuz sizce nasıl bir model gider?
Ben maşa yaptırıp açık bıraktırmak üst kısmını hafif bobbeli toplatmayı ince bir taç takmayı düşünüyorum ama emin olamadım.

donukpudra ve diğer kürklü olduğum için tebrik eden arkadaşlara....

:26: kürk giymişsin dediğinizde neler sandım nelerrrrrr (düğünde kürk giydiğimi)

üyeliğimin kürklendiğini görmemiştim ki :26:
düşünün ne kadar yorgun olduğumu

Yoo canım zor değildir memleketim diye övmüyorum ama güzeldir acıcık sıcaktır yazı ama alışırsın beni rahatsız etmeyo

sıcağı seviyorum ben..
düğün için orada olacağım , sevgilim burada yaşıyor.ama memur,işi gereği rotasyonu var.
ileride adanayı da düşünüyor..kısmet bakalım,ben memnunum çok şükürrrr.

Kızlar baş ağrım son raddeye vardı,midem çok kötü bulanıyor bi hava alıp geleyim ben.

Muhabbetinizden oyalanıp unuturum dedim olmadı.

aa lavimm sen de migren vardı
geçmiş olsun canım, biraz hava alınca kendini daha iyi hissedersin inşallah

hahhahah bende öyle sanmıştım

kuzum sen pro al
bunu iptal edince
diğerine geçer

teşekkür ederim herkes için güzel bir hazırlık dönemi olur inşallahh
maddi olarak zor olacak belki ama Allah sağlık versin diliyorum.her şeyin üstesinden geliriz..

hayırlısı olsun canım
Kızlar baş ağrım son raddeye vardı,midem çok kötü bulanıyor bi hava alıp geleyim ben.

Muhabbetinizden oyalanıp unuturum dedim olmadı.

gecmiş olsun lavin.

aa lavimm sen de migren vardı
geçmiş olsun canım, biraz hava alınca kendini daha iyi hissedersin inşallah

Evet kızlar migrenim var,bu aralar hiç geçemedi.

Yeni bir oktorla yeni bir tedaviye başladım ancak daha 3-4 gün oluyor akut migren tedavisi. Daha yeni henüz etki etmedi. Çok etkili farklı bir migren ilacı verdi ama çok çok mecbur kalınca içmemi tavsiye etti. Ben de ilk gün kullandım sadece. Direniyorum bugünlerde. Haftasonu evden çıkmadım mesela, gerçi artık başım ağrısa da aldırmıyorum ya neyse.

Bi sevgilimin yanında daha az hissediyorum

Aşk her şeyin ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…