'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

büşracımmm, geldim ben ve 1 hafta kalıp döndüm. o bir haftaya epeyce bişey sıkıştırdım. kına malzemerimiz, gelinlik damatlık eşya falan hallettik :) bu sebeple kimsecikle görüşemedim inşallah bidahaki sefere. nisan sonu yine geleceğim evimiz tutulacak eşyalarımız gelecek falan.

özgemmmm harika olacaksınnn gelinliğin, tarif ettiğin saç modelinnn
kızıl sana çok yakışıyoo, düğünde de kızıl mı olacaksın?
ben de gelinliğime kol yaptırsam mı acaba :26: gelinlikçim duvağın omuzlarımı kapatacağını bu sebeple gerek olmadığını söylemişti. ben göğüs kısmındaki tülden kollarıma düşen askılar istemiştim(romantik kol mu deniyomuş, öyle bişey:))
bide kesinlikle topuz yaptır dedi.

Kızlar güzel gelincikler dün salonu tuttuk evimize usta götürdük balayına bakıyoruz tam gaz ilerliyoruz çok güzel cok heyecanlı.Manyak mutlu ben Siz napıosun nasıl gidiyor gelinciklerin en güzelleri
opramm adım adım bişeylerin netleşmesi ne güzel dimiiii
hep aynı güzellikte devam etsin cicimm.
düğün tarihiniz tam ne zamandı? eylülün kaçı? bide balayı için nereleri düşünüyosunuz?

....
zehroşummm telefonlarınız hayırlı olsun :) güzel güzel sohpetlerinize vesile olsun :)

Oya ve Mavşğ kürkleriniz hayırlı olsun canlarım

Kızlar altıncıcaddede yerısıbizden var,bi banyo seti beğendim ama kalitesini bilemedim yaaa kararsızım.

Bi de birkaç havlu mu alsam ne.

canım ben de o konuda kararsız kaldım provada belirleyecegiz onu

aslı geçen düşündüm ne olur diye hala akşamları uyku uyuyamıyorum.
Birlikte kafayı bulalım halil sezai ile

o işe yarasa

Allah iş versin sağlık versin bir şekilde ödeyeceğiz de.. umarım iş ve saglık konusunda sıkıntı yaşamayız. ikimiz de özeldeyiz. beni korkutan o. 1 sene alısveris yasak
ucu ucuna gecinecegiz cidden. hayat zorlugu şimdi asıl yüzünü göstercek bana.

bebeğim biz bırak aynı ilde olmayı biraz daha zorlasak akraba çıkıcaz
özgişin anne babasıyla aynı işyerinde çalışıyorum
gülinin babasıylada kardeşim tanışıklar bizlerde biraz geç bulduk birbirimizi

Orada bi Adanalı gelin adayı mı gördüm sanki:26::26::26:

Aslı bizde de sanırım durum aynı olacak bende aşkla konuştum balayına gitmeyeceğiz Nikahtan sonra evde geçireceğiz tatilimizi.
Durumumuzu biraz toparlarsak ekim gibi tatil yapacağız. İzin konusunda içerde birikmiş bir sürü iznim olduğundan rahatız.
Aşkım içinde kalmasın dedi bende sen olduktan sonra yuvamızda evim cennet olur dedim anlaştık.
birde genellikle balayında gezilmediği için boşuna israf dedim. Karşılıklı sustuk o gülmeye başladı.

kolumu bile kıpırdatcak halim yok.

----------

dün sevdicekle borç listemizi yaptık :26::26: düğün sonrası isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaennnnnnnnnnnnn

suan 20 bin küsür ama 25bini gecer gibi. napcaz ne etcez bilmiyorum ya..

canım sıkıldı cok dün.

ahhh kuzumm sorma yaa
bizde geçen hesaplamıştık
1 yıllık kira da dahil
36 bin çıkmıştı
kii ekstralar mutlaka olacak
düğüne kadar 7-8 i anca ödenecek
sonrası zor :2:
düğünde takı falan olursa rahatlarız belki
yoksa çok zorrrrr

kolumu bile kıpırdatcak halim yok.

----------

dün sevdicekle borç listemizi yaptık :26::26: düğün sonrası isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaennnnnnnnnnnnn

Kolunu yiriiimm seninnn

Düğün,masraflar,aileler,sıkıntı,stress off bunları gördükçe beklememizin iyi olduğunu düşünüyorum artık :26:

Hakkaten yaa

Özgişin nişanlısıyla babam da aynı fabrikadalar babam tanıyo

Hele Zehroşun kardeşiyle babam daha yakından tanışıyolar

umarım takıdan dediğin gibi bir kısmını kapatacak sekilde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…