büşracımmm, geldim ben ve 1 hafta kalıp döndüm. o bir haftaya epeyce bişey sıkıştırdım. kına malzemerimiz, gelinlik damatlık eşya falan hallettik :) bu sebeple kimsecikle görüşemedimnurayımmm geldinmi buralaraa
keşke görüşebilseydik yaa öle çok isterdimki ama malum haftaiçi ben pek ugrayamıyorum buralara ancak sen dnünce haberim olabildi
gizim ve çaglam prenslerine kavuşmş çok sevindmm Allah bidaha hiç ayırmasın sevgi yumağı olun hep böledarısı bana artık kavuşmaların kalp çarpıntısız bi haftasonunu daha atlattım ömrü aşkımdan ayrı şu günler bitse artık kavuşsak mesafeler artık çok ama çok zor geliyor her an bunalıma girebilirim havadanmıdır nedendir sürkeli bi sinirlilik asabiyet durumu var bende durum şimdilik böle umarım bütün gelin adayları ve taze gelinler (oya oluyo kendisi ) iyidir yeni hafta şimdiden çabucak geçsin dileklerimle
özgemmmm harika olacaksınnngünaydınlarrrr
geçmişi okumadan önce kendimden havadisler vereyim
çok şükür sevdicekle aramızdaki gerginlik sona erdi çoook güzel bi pazar günü geçirdik
benim en sevdiğim çiçek beyaz gül o nedenle bana beyaz gül almış c.tesi görüşemediğimiz için veremedi dün verdi
sonracığıma ona damatlık baktık dün bi sürü.. hepsi de çok yakıştı sevgilime
ama o detaycı ve kararsız olduğu için daha çoook gezicez biz
bi de dün kuaförümü netleştirdim kaparo da verdik
aslında çok uygundu bu kuaför ama el birliğiyle onu pahalı hale getirdik biz
provam da düğünün aynısı olcak, onda da porselen makyaj ve açık bi model istediğim için postiş olcak
o nedenle fiyat 250 lira arttı neredeyse ama değecek en azından çünkü provadan direk foto çekimine gidicezzz
sevgilim burda da gözüme girdi pahalıya çıkmasını hiç aldırmadı düğünün aynısı olsun içine sinsin yeter dedi
yani 16 haziranda benim provam ve dolayısıyla foto çekimim vaaar
güzel bi saç modeli bulmalıyım şimdi şöyle tek omuza dökülen dalgalı bi model istiyorum
gözünüze çarparsa paylaşıverin e miii
c.tesi de gülin ve zehra ile harika bi gün geçirdik 4 saat aralıksız konuştuk resmen ya
opramm adım adım bişeylerin netleşmesi ne güzel dimiiiiKızlar güzel gelinciklerdün salonu tuttuk evimize usta götürdük balayına bakıyoruz tam gaz ilerliyoruz çok güzel cok heyecanlı.Manyak mutlu ben Siz napıosun nasıl gidiyor gelinciklerin en güzelleri
ben de gelinliğime kol yaptırsam mı acaba :26: gelinlikçim duvağın omuzlarımı kapatacağını bu sebeple gerek olmadığını söylemişti. ben göğüs kısmındaki tülden kollarıma düşen askılar istemiştim(romantik kol mu deniyomuş, öyle bişey:))
bide kesinlikle topuz yaptır dedi.
aslı geçen düşündüm ne olur diye hala akşamları uyku uyuyamıyorum.
Birlikte kafayı bulalım halil sezai ile
günaydın kızlar
dün ne cabuk bitti yahafta sonu yorgunlugumu atamıyorum ben bi türlü hep yorgun hep yorgun
gülin+zehra+özgeısırcam sizi ne güzel ya aynı ildesiniz.
cağlamm 10 gün
sevdiceklerine kavusanlar Allah bir daha ayrı koymasın sizleri.
maviş hafta sonunun güzel gecmesine sevindim.
özgemmmm barısmanıza sevindim.
Oya ve Mavşğ kürkleriniz hayırlı olsun canlarım
Kızlar altıncıcaddede yerısıbizden var,bi banyo seti beğendim ama kalitesini bilemedim yaaa kararsızım.
Bi de birkaç havlu mu alsam ne.
merhaba hanımlar..
daha önce anımsamadığım bir tarihte yazmışım buraya.
yeni evleneceklerin sohbet alanında gezerken çarpıyordu gözüme, girdim davetsiz misafir gibi
yazdığım dönemler muhtemelen tahminim de yoktu ama bakalım istikamet o yöne..
adana gelini olma yolunda ilerliyorum Allah nasip ederse
Allah bu yolda kimseyi utandırmasın, hayırlısı ile hayallerimizin peşinden gitmek dileğiyle, hazırlık içinde olan
herkese kolaylıklar dilerim.
Orada bi Adanalı gelin adayı mı gördüm sanki:26::26::26:
bebeğim biz bırak aynı ilde olmayı biraz daha zorlasak akraba çıkıcaz
özgişin anne babasıyla aynı işyerinde çalışıyorum
gülinin babasıylada kardeşim tanışıklarbizlerde biraz geç bulduk birbirimizi
kolumu bile kıpırdatcak halim yok.
----------
dün sevdicekle borç listemizi yaptık :26::26: düğün sonrasıisyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaennnnnnnnnnnnn
suan 20 bin küsür ama 25bini gecer gibi.napcaz ne etcez bilmiyorum ya..
canım sıkıldı cok dün.
canımben de o konuda kararsız kaldım provada belirleyecegiz onu
kolumu bile kıpırdatcak halim yok.
----------
dün sevdicekle borç listemizi yaptık :26::26: düğün sonrasıisyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaennnnnnnnnnnnn
bebeğim biz bırak aynı ilde olmayı biraz daha zorlasak akraba çıkıcaz
özgişin anne babasıyla aynı işyerinde çalışıyorum
gülinin babasıylada kardeşim tanışıklarbizlerde biraz geç bulduk birbirimizi
oyam kürkünü giymişsin
ahhh kuzumm sorma yaa
bizde geçen hesaplamıştık
1 yıllık kira da dahil
36 bin çıkmıştı
kii ekstralar mutlaka olacak
düğüne kadar 7-8 i anca ödenecek
sonrası zor :2:
düğünde takı falan olursa rahatlarız belki
yoksa çok zorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?