'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgem hayırlı olsun şimdiden
oyam gönderdim detaylarıyla çok merak ediyorum yorumunu
adanalı kaç gelinimiz oldu şimdi?
zehram telefonun hayırlı olsun.

özgecim yaaa bende açık bi model istiyorum beğendiğin modeller varsa topikte paylaşalım bende bakıyorum açık modellere

postişle benim de baya uzun ve gür olcak saç bu model çok hoş olur diye düşünüyom
zaten başka model bulamazsam bu olcak mecbur.. foto çekiminde bozulmaz zaten.. hem görmüş de olurum akşama kadar ne kadar bozulacağını

bu arada benim çok bilmiş sevdicek kafamı karıştırdı
postiş senin çıkarabileceğin türde mi olcak yoksa ancak kuaförün çıkarabileceği gibi mi olcak çünkü sabah hemen balayına gitçez kuaföre uğrayamayız dedii
bence çıtçıtlı olur yaa sanki postiş :26: sormadım da adama

Özge bu erkekler nasıl bu kadar tüm detaylara dikkat edebiliyor benim aşkımda pazar günü aradı kuaförünü ayarladın mı bak sonra sıkıntı olur diyince hemencecik aradım. Unutmuştum
Bu erkekler bir alme valla

çıtçıtlı takıyolar cnm Diğeri çok uzun ve masraflı bişe zaten

özgişş bence o acaba gece ben bu postişi çıkarabilirmiyim die düşünüyordur

ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

ölcek miyim ne aklıma bu geldi.

off ruhum daralıyor bugün benim.

Kızlar belin başı saç modellerine bakarken fena halde özendim size çünkü benim saçlarım kısaaaaa

ufacık minicik bir kızım,uzun saç beni olduğumdan da kısa gösterdiğinden bilinçli bir şekilde tercih etmem ama kısa saça nasıl gelin başı olur onu da bilmiyorum.

işte böyle saçlarım bu arada:

Neyse o günler gelsin bulacağım bir yok kafama göre.

Son düzenleme:
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

ölcek miyim ne aklıma bu geldi.

off ruhum daralıyor bugün benim.

Aslıcım delirme istersen bir oynayacağız, döktüreceğiz ve inşallah sevdiklerimize kavuşacağız.

özgişş bence o acaba gece ben bu postişi çıkarabilirmiyim die düşünüyordur
Zehra +18e kayıyoruz gene

Tşk ederim üşüdüm bende kürklendim kuzum maviş dersen sevindirik olurum

hayırlı olsun maviş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…