O dediğin kuzum kılıf mı oluyor acep:26::26::26:
evveeettt nurayım düğünde de kızıl olcam ki benhatta postişte birebir saçımla aynı renk cuk diye oturdu
bozulma tehlikesi olcak ama napim.. ben hep dedim açık bi model istiyom diye.. göze alcam bakalım
senin gelinliğin mükemmel kuzumama içinden nasıl geliyosa öyle yaptır kol istiyosan da yaptır kuzum
yaa ben de kürklenmek istiyom ama önce yeni bi üyelik alıp öyle mi yapsam bu işi naaapsam:26:
haticecimm kuzum sağolözgem hayırlı olsun şimdiden
oyam gönderdim detaylarıyla çok merak ediyorum yorumunu
adanalı kaç gelinimiz oldu şimdi?
zehram telefonun hayırlı olsun.
Eki Görüntüle 611751
benim uzun zamandır beğendiğim model bu ama kuaförüm bu çok çabuk bozulur dedi bana
Eki Görüntüle 611751
benim uzun zamandır beğendiğim model bu ama kuaförüm bu çok çabuk bozulur dedi bana
çok beğendimEki Görüntüle 611751
evet kuzum sende s3 vardıı dimiii hani kapaklı kılıf var ya ondan bahsediorum ama çok kararsız kaldım ne alsam diee
özgem hayırlı olsun şimdiden
oyam gönderdim detaylarıyla çok merak ediyorum yorumunu
adanalı kaç gelinimiz oldu şimdi?
zehram telefonun hayırlı olsun.
haticecimm kuzum sağol
bebeğim bu modele bende bayılıyorummm
Bi ben vayım bi adanalı çağla vay bide 2 kişi daha vay ama dahimi olurlarsa o kadarını bilmeyom
postişle benim de baya uzun ve gür olcak saç bu model çok hoş olur diye düşünüyom
zaten başka model bulamazsam bu olcak mecbur.. foto çekiminde bozulmaz zaten.. hem görmüş de olurum akşama kadar ne kadar bozulacağını
bu arada benim çok bilmiş sevdicek kafamı karıştırdı
postiş senin çıkarabileceğin türde mi olcak yoksa ancak kuaförün çıkarabileceği gibi mi olcak çünkü sabah hemen balayına gitçez kuaföre uğrayamayız dedii
bence çıtçıtlı olur yaa sanki postiş :26: sormadım da adama
KArdelen sende pro olmuşsun hayırlı olsun
postişle benim de baya uzun ve gür olcak saç bu model çok hoş olur diye düşünüyom
zaten başka model bulamazsam bu olcak mecbur.. foto çekiminde bozulmaz zaten.. hem görmüş de olurum akşama kadar ne kadar bozulacağını
postiş senin çıkarabileceğin türde mi olcak yoksa ancak kuaförün çıkarabileceği gibi mi olcak çünkü sabah hemen balayına gitçez kuaföre uğrayamayız dedii
özgişş bence o acaba gece ben bu postişi çıkarabilirmiyim die düşünüyordur
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ölcek miyim ne aklıma bu geldi.
off ruhum daralıyor bugün benim.
Zehra +18e kayıyoruz geneözgişş bence o acaba gece ben bu postişi çıkarabilirmiyim die düşünüyordur
Tşk ederim üşüdüm bende kürklendim kuzum maviş dersen sevindirik olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?