'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

utanıyorsun kalbin yerinden cıkacak gibi oluyor elin ayagın dolanıyor. o hisler cok farklı .Allah sevdiklerimizle bunları yasamamızı daim ettirsin.

sevginin perçemleşmesi.

Evet canım yaa hemde nasıl hemde kıpkırmızı oluyorum ben yaa bide beyaz tenliyim çok belli oluyor utandığım AMin inşallah canım

aslımmm tek değilsin merak etme

ya biz çok hızlıyız
ya da arkadaşlar çok utangaç bilmiyorum da

selam kızlarrrr peki varmı 11 mayıs gelini

Evet canım yaa hemde nasıl hemde kıpkırmızı oluyorum ben yaa bide beyaz tenliyim çok belli oluyor utandığım AMin inşallah canım

ben de öpüyorum ve hiç de utanmıyom valla
giderayak bomba patlatayım bari

aslımmm tek değilsin merak etme

ya biz çok hızlıyız
ya da arkadaşlar çok utangaç bilmiyorum da

alısınca dudak tiryakisi oluyosun dermişim

kızlar koptum okurkenn kazara nası oluyo o iş ya

şöyle oluyor erkeklerin ilk öpüs numarası galiba. yanaktan öpmeye yeltenirken dudaklar kayıyor

alısınca dudak tiryakisi oluyosun dermişim

şöyle oluyor erkeklerin ilk öpüs numarası galiba. yanaktan öpmeye yeltenirken dudaklar kayıyor [/QUOTE]

aynen tiryaki olunabılıyo ama o numarayı bende yediiiimm cok guzeldı

ohooo burda muhabbet koyu peki ısparta ya da gurbete gelin gitcekler var mı ?

ben unıye yakınım canım.. dugunune on gun kalmıs :) bıze yardım et :26: hangı kuafore gtcen :)

bende turgut özal-huzurevleri civarı....karte kuaföre gidicem canım....sularda...atatürk caddesi girisi....babamın arkadası oluyo kendisi...nişanımdada gitmiştim...hemde uygun yapıyo....yardıma hazırım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…