'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aslıcım delirme istersen bir oynayacağız, döktüreceğiz ve inşallah sevdiklerimize kavuşacağız.

kavusalımmmmm..

surda kalmıs 68

dün benimkide artık gariban halde kavusmamız ne zman kavusalım deyip durdu. zaman azaldıkca vuruyo basına galiba.

ben mi uzak duruyorum

kavusalımmmmm..

surda kalmıs 68

dün benimkide artık gariban halde kavusmamız ne zman kavusalım deyip durdu. zaman azaldıkca vuruyo basına galiba.

ben mi uzak duruyorum

Valla biz bile öpücüğü konuşmaya başladık sizin kadar yakın olunca tarih ne yaparız Allah bilir.

yalan mıı haticem yaaaa

Zehra fazlasıyla haklısın benim anlamadığım erkekler kendilerini nasıl bu kadar iyi motive ediyorlar.:44:

aslı valla pazar nişan olacak ya dans edicek misiniz diye oya sordu.
Bende yok dedim. Birden dansa kaldırırlarsa ben herhalde bayılırım adamın kollarında heyecandan

heyecanını atmanın en güzel yolu bence de dans edin.. o günün anısı güzel olur
kuzularrr kazen e msj attımmm
heran gidebilirimmm, gittiğim gibi de gelicem inşallah
bi hüzünlendim yaa

oyyyyyy

Ay yaa ben utanırım yaa cumartesi işte cafenin birinde oturduk çok yakınız bi ara göz göze geldik ama olmaz olamaz evlenmeden olmaz

utanıyorsun kalbin yerinden cıkacak gibi oluyor elin ayagın dolanıyor. o hisler cok farklı .Allah sevdiklerimizle bunları yasamamızı daim ettirsin.
ben 1 kere öptüm biliyorsun kazarada olsa öpüştük sonuçta

sevginin perçemleşmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…