'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende turgut özal-huzurevleri civarı....karte kuaföre gidicem canım....sularda...atatürk caddesi girisi....babamın arkadası oluyo kendisi...nişanımdada gitmiştim...hemde uygun yapıyo....yardıma hazırım tabi

dugunun nerede oluyo pekı.. bnmkısı hayal parkın orda hayal balo salonu

ben yeni cicik kullanıcı adımı da seçtim ama bu üyeliğim hala duruyooo
kazen duy sesimiiii
bunu silmeden yeni almaya da korkuyom

Bizde bakmıştık pamuğa çok değiştirmişler çok güzel olmuş bizde emira balo salonunu tuttuk

emira ve hayal pahalı geldi bize....bütçeye uygundu pamuk ve genişti....emira olsun cok istedim ama herseyi ikimiz yaptıgımız için kıyamadım...bize kalacaktı borc yani...hayırlı olsun ama hayal de emira da cok güzel...

Aynen bizde ikimiz yapıyoruz düğünü herşeyden kıstık tanıdık olunca uygun oldu emira yoksa hayatta tutamazdık.. orası olmasaydı pamuk düşünüyorduk bizde hayırlı olsun seninde

şöyle oluyor erkeklerin ilk öpüs numarası galiba. yanaktan öpmeye yeltenirken dudaklar kayıyor

hoooppp bir dakika

ne yani ben erkek miyim :44:

itiraf ediyorum, çikolatamdan ona bir parça verirken ilk ben öpmüştüm onu

sanırım çikolatanın verdiği bir etki olsa gerek
tecavüze uğramış gibi ittirmişti beni nasıl oluyormuş bizi kandırıp öpmek görsün dedim

Aynen bizde ikimiz yapıyoruz düğünü herşeyden kıstık tanıdık olunca uygun oldu emira yoksa hayatta tutamazdık.. orası olmasaydı pamuk düşünüyorduk bizde hayırlı olsun seninde

bizde pazarlık yaptık ama bı gram dusmedıler hayalde... saglık olsun artık. ama gercekten pahalı

valla bize 8000 dediler tanıdık ta vardı bişi yapmadı pek ordaki kadın....8000 e mobilyalarımı aldım neredeyse yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…