ben muşa gelin gitcem... gurbet sayılır :)
bende turgut özal-huzurevleri civarı....karte kuaföre gidicem canım....sularda...atatürk caddesi girisi....babamın arkadası oluyo kendisi...nişanımdada gitmiştim...hemde uygun yapıyo....yardıma hazırım tabi
nasıl hissediyorsun kendini peki zor geliyor mu?
dugunun nerede oluyo pekı.. bnmkısı hayal parkın orda hayal balo salonu
alısınca dudak tiryakisi oluyosun dermişim
şöyle oluyorerkeklerin ilk öpüs numarası galiba. yanaktan öpmeye yeltenirken dudaklar kayıyor
barajyolu-pamuk müzikhol canım
Yoo sevdiceğim akıllı çıktı öle bi numara yapmadı ama daha farklı bi numara yaptı havaya bak deyip boynumdan öptü
valla suanda bı sıkıntı yok :) hatta doguyu merak edıyordum.. guzel olr degısıklık olur yazaten bı surelıgıne oradayız max 1 2 yıll
barajyolu-pamuk müzikhol canım
dudaktan öpecegi zaman
herkese selammm
bende istanbula gelın gıdıyorum artık nışanlılıktan sıkıldım yoruldum
Bizde bakmıştık pamuğa çok değiştirmişler çok güzel olmuş bizde emira balo salonunu tuttuk
emira ve hayal pahalı geldi bize....bütçeye uygundu pamuk ve genişti....emira olsun cok istedim ama herseyi ikimiz yaptıgımız için kıyamadım...bize kalacaktı borc yani...hayırlı olsun ama hayal de emira da cok güzel...
şöyle oluyorerkeklerin ilk öpüs numarası galiba. yanaktan öpmeye yeltenirken dudaklar kayıyor
Aynen bizde ikimiz yapıyoruz düğünü herşeyden kıstık tanıdık olunca uygun oldu emira yoksa hayatta tutamazdık.. orası olmasaydı pamuk düşünüyorduk bizde hayırlı olsun seninde
Aynen bizde ikimiz yapıyoruz düğünü herşeyden kıstık tanıdık olunca uygun oldu emira yoksa hayatta tutamazdık.. orası olmasaydı pamuk düşünüyorduk bizde hayırlı olsun seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?