adanalılarrr buluşsanıza kızlar siz
amma kalabalıksınızzzz
haziranda adana çok sıcak ya nişanım benim hazirandaydı dış çekim yapamadık sıcaktan sen nası yapcaksın
hakkaten ya bi organizasyon yapmalıı :)
amma kalabalıksınızzzz
hakkaten ya bi organizasyon yapmalıı :)
Ayarlayacaz bi şeyler problem olacağını zannetmiyorum inşallah yani:26::26::26:
Kızlaaaaarrrrrr nişanlım aradı düğünü hazirana çekelim dio kentsel dönüşüm gelicekmiş sitelerine yıkılmadan yapalım yoksa cok karısıcak dıo sizce çekelim mi haziran 9 a ??? yetisebilir miyiz? cok panikledim.Hem sevindim hemde korku sardı benı yaolur mu ki? bende aıleler okeyledıyse tamam ozaman dedım ama nolcek sımdı yahu
Ayarlayacaz bi şeyler problem olacağını zannetmiyorum inşallah yani:26::26::26:
amma kalabalıksınızzzz
Kızlaaaaarrrrrr nişanlım aradı düğünü hazirana çekelim dio kentsel dönüşüm gelicekmiş sitelerine yıkılmadan yapalım yoksa cok karısıcak dıo sizce çekelim mi haziran 9 a ??? yetisebilir miyiz? cok panikledim.Hem sevindim hemde korku sardı benı yaolur mu ki? bende aıleler okeyledıyse tamam ozaman dedım ama nolcek sımdı yahu
organizasyon yapmaya hazırım ama dügünden sonra...su an doluyumyada siz yapın benim dügünden sonraki bi güne ben size katılırım inş
ayy canım inşallah. olmadı sonrasında yaptırırsınız biz çıkamadık sıcaktan dışarı makyaj saç bozulur die. inşallah serin olur senin şansınaaa:26::26:
normal son günler yoğunluk tavann :) sen düğünden sonrada çıkmazsın anacım yaaa. yok kocacım geldi gezecez zaman geçircez yemek yapcam diee
Dış çekim biraz zor olmuyor mu yaa çok erkenden hazır olmak lazım güneşi ayarlamak için üstüne yoruluyorsun ordan oraya ve makyajın da bozulma riski var sıcak olursa hava ben düşünmüyorum dış çekim
Kuzum birden bu kadar çoğaldık biz:26::26::26:
Olur kuzum olur yaa hayırlısıyla bi mani çıkmazsa 2 yerde dış mekan çekimi düşünüyoruz bide stüdyo fotolarıda olcek:26::26::26:
Opra eminsen yap derim beklemek sıkıcı yauf
Bence çekin canımdaha 4 ay var yetişirsiniz yaaa hemencicik kavuşursun enişteye
bence eminsen beklemenin alemi yok
beklemek cidden sıkıcı. yorucu olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?