'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlaaaaarrrrrr nişanlım aradı düğünü hazirana çekelim dio kentsel dönüşüm gelicekmiş sitelerine yıkılmadan yapalım yoksa cok karısıcak dıo sizce çekelim mi haziran 9 a ??? yetisebilir miyiz? cok panikledim.Hem sevindim hemde korku sardı benı ya olur mu ki? bende aıleler okeyledıyse tamam ozaman dedım ama nolcek sımdı yahu

Ayarlayacaz bi şeyler problem olacağını zannetmiyorum inşallah yani:26::26::26:

ayy canım inşallah. olmadı sonrasında yaptırırsınız biz çıkamadık sıcaktan dışarı makyaj saç bozulur die. inşallah serin olur senin şansınaaa:26::26:

Özgem
Aslım
Oyam
valla beni tanıyorsunuz heyecandan kalbim durarsa diye antidepresan bile almayı düşünüyorum ciddi ciddi

Precious ve kedicik
Kız ben bile öpüştüm yemem valla
Aslım ben o sarılma ve öpücüğü ömrümce unutamam herhalde

glcn89 şöyleki kazara ben düştüm salak gibi aşkın yanında aşk beni tutmaya çalışırken onuda üstüme düşürdüm. Aşkın dişi ebnim dudağıma değdi ve patladı. Kan akınca aşkımın gözleri doldu. çok üzüldüğünü görünce birden boynundan tutup kendime çekip öptüm. Oda çok şaşkındı beni sıkıca sarıp göğsüne bastırdı. Bir kaç saniyelik olay belki ama ömrümün en güzel aptallığı olsada düşmek benim için unutulmaz bir anı oldu.

myzt hayırlı olsun yeni gelinciklerden misin?

Eda hoş geldin. alemsin bir daha emekliyoruz fransızlar gibi koşamayız en azından ben

Oyam alemsin. itiraf ediyorum aşkım beni değil ben onu öptüm.

Opra eminsen yap derim beklemek sıkıcı yauf

Ayarlayacaz bi şeyler problem olacağını zannetmiyorum inşallah yani:26::26::26:

Dış çekim biraz zor olmuyor mu yaa çok erkenden hazır olmak lazım güneşi ayarlamak için üstüne yoruluyorsun ordan oraya ve makyajın da bozulma riski var sıcak olursa hava ben düşünmüyorum dış çekim

Bence çekin canımdaha 4 ay var yetişirsiniz yaaa hemencicik kavuşursun enişteye

organizasyon yapmaya hazırım ama dügünden sonra...su an doluyum yada siz yapın benim dügünden sonraki bi güne ben size katılırım inş

normal son günler yoğunluk tavann :) sen düğünden sonrada çıkmazsın anacım yaaa. yok kocacım geldi gezecez zaman geçircez yemek yapcam diee

bence eminsen beklemenin alemi yok

beklemek cidden sıkıcı. yorucu olabiliyor.

ayy canım inşallah. olmadı sonrasında yaptırırsınız biz çıkamadık sıcaktan dışarı makyaj saç bozulur die. inşallah serin olur senin şansınaaa:26::26:

Olur kuzum olur yaa hayırlısıyla bi mani çıkmazsa 2 yerde dış mekan çekimi düşünüyoruz bide stüdyo fotolarıda olcek:26::26::26:

Ablamın düğünü temmuzada oldu dış çekim yapıldı ve hiç bozulmadı yaa Allahın izniyle benimde bozulmaz inşallah süper geçer:26::26::26:

haticem
kademe kademe ilerliyoruz. evlenene dek aşman gerek.

bak ne güzel yanlıslıkla da olsa öpmüssünüz bunlar güzel duygular..

sırada sıkıca sarılıp kalp atıslarını dinlemek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…