napıyım cnm cook çalışıyorummmmmm artık omuzlarım yine agrımaya başladı bende boyun düzleşmesi var da((((((
aşk var.. sevgi var.. umut var.. hayal var.. gelecek planı var.. hatta takmadıgım bi söz yüzüğüm bile var..
ama bu çocuk kanser etcek beni. ben napıcam gerçkten bilmiyorum
sevgi diyip yola devammı etmeli.
yoksa şimdi basit görülen şeyler ilerde sorun olurmu k
inanın yazsam ağlıcam.. dönerim sonra :S grşz
inanın yazsam ağlıcam.. dönerim sonra :S grşz
günaydın kızlarrrrrr
çağlam kendini üzme kısa sürede toparlanırsınız hep canım cicim olmuyor bunu geçen de burda konuşmuştuk dimi cnm kısa sürede toparlanıp çok daha iyi olur aranız inş.
selamlar.. hayırlı sabahlar. hayırlı mutlu günler:)
çağla hemen hemen hepsii okumaya çalıştım.
hani durumu en iyi sen biliyosun:S
ben dışardan bakan biri olarak,
biraz zaman geçsin herşey toparlanır gibime geliyor
neblm iş yaogunlugundan olabilir.
hani seni sevmio istemio olsa zaten nişanlanmazdı dımı
ben biraz sabırla beklemeni, olmadı belli bi süreden sonra bu konuyu ona açma taraftarındayım
şimdiden hayırlısı olsun:)
Kurabiyemmm umarım herşey daha da güzel olur
canım çok güzeller güzel günlerde kullanırsın inşallah ama 10 tane nevresim takımı biraz abartı tatlım 6 tane al 10 taneye hiç gerek yok boşa masraf
sineraaay
ne guzel supriz buu
evleniyomusunuz istemeye mi geliyo nişanlımıydın yahu hepsi karıstı kafamda suanda
Evimizi almıştık zaten cnm kredi cekip onu ödedik çok şükür bitti. Evimiz var hazırda zaten. Ortak tapuda. Yatak odasını benim almam gerekirken bana süpriz yapıp sevdiğim almış
Yüzüklerimizi yeniledik sadece balım gümüştü. Beyaz altın sarı altın karışımı söz yüzüğü almışTeklif hala yok evimizin içi bitince edicem dedi bugun. Çünkü teklif ettikten snra hemen tanışma isteme söz bir arada olucak 1 ay sonra nişan bi ay sonrada düğün canım kısa tutucaz arayı
çok tşk ederm kurabiyem bu güzel dileklerin için çok mersiNil imm iyiki dogdunnn nice mutlu senelerde sevdiklerinle yaslanmanı ve asla pişman olmayacagın kararlar aldıgın her saniyesini dolu dolu yasadıgın kendinden sonrakilere de adını yasatacak bircok guzellik bıraktıgın uzun bir omru paylasmanı diliyorum
Cerencim çok sevindim canım çok güzel bir süpriz bu
çok sevindim canımmm
inşallah hep boyle mutlu olursun
Bilemedim ki cnm 7-8 tane almayı düşünüyodum. Ama dedim 10a tamamlıyım :))
Kızlar bu sabah süprizle başbaşaydım.
Sabah taksi bekliyodu beni neyin nesidir die merak ettim. Mesaj geldi o taksiye bin diye.Geldik evimize(Eve girer girmez mobilya kokusu var boş evde anlaşılıyo) noluyo falan dememe kalmadı balonları gördüm her birisinin ucunda not yazılı nekadarda uğraşmış benm hiç haberim yokkktu bilseydim daha şık giyinirdim
Benimki gayet şık bir şekilde spr ayakkabı + kot + ceket şıklığında çıktı karşıma ilk defa onu öyle gördüm hatırlamaya çalıştım bugun bişi mi var diye.
Bugün bizim yüzüklerimizi taktıgımız ilk gündü. 5. senemizde benm hiç aklıma gelmemişti halbuki her ay her sene ben kutlarım bunu. Renkten renge girdim..
Pat bi süpriz daha yeni yüzükler alınmıştı. Yüzüklerimizi taktık. Bana eğildi ve demez mii?
Seninlebir ömür geçirmek istiyorum artık üzmek üzülmek yok o döktüğün gözyaşlarının hakkını vericem, karşılığını vericem karıcım. Ayyy içimden bişiler aktıııı geçtii. Gözlerim doldu ağladım. ŞArkı yok bişi yok dans etmeye başladı benimle. Deli çocukHala ağlıyodum bu arada zavalımın ceketi rimel olmuştu Kulağıma şarkılar fsıldadı sözler fısıldadı.
Ve demezmi. Sana birsüprizim daha var diye. Hıı mıı derken.Gel dedi yatak odamıza çıktık.Beğendiğim inci yatak odası takımı almışşşşşşşşş
Allahım nasıl bişeydi buuu bayılıcaktım az daha nasıl düşünmüş almışşş daha çok erken falan dedim. Olsun dedi beğendik nasılsa belki bulamayız bidaha demezmii. Resmen soktan soka süprizden süprize girdim bugun felegimi şaşırdım bukadar çok şımartılmaya el üstünde tutulmaya alışık değilim tersim döndü. 30 dakika önce eve bıraktı beni ve çalışmaya gittiHala şoktayım ağlıyorum gülüyorumm msj atıyo cvp veriyorum feleğim döndü resmen..
canım çok ama çok mutlu oldum hep böyle olunçok güzel bir süpriz en kötü gününnüz böyle olsun tatlım cidden çok çok çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?