Kızlaaaaarrrrrr nişanlım aradı düğünü hazirana çekelim dio kentsel dönüşüm gelicekmiş sitelerine yıkılmadan yapalım yoksa cok karısıcak dıo sizce çekelim mi haziran 9 a ??? yetisebilir miyiz? cok panikledim.Hem sevindim hemde korku sardı benı yaolur mu ki? bende aıleler okeyledıyse tamam ozaman dedım ama nolcek sımdı yahu
o zaman öncesine ayarlayalımmm...bu hafta içi meselaaayırırım zaman...bu arada sen nerde oturuyosun cnm ?
yanarım yanarım, evlilik teklifini edemediğime yanarım
Özgem
Aslım
Oyam valla beni tanıyorsunuz heyecandan kalbim durarsa diye antidepresan bile almayı düşünüyorum ciddi ciddi
Precious ve kedicik
Kız ben bile öpüştüm yemem valla
Aslım ben o sarılma ve öpücüğü ömrümce unutamam herhalde
glcn89 şöyleki kazara ben düştüm salak gibi aşkın yanında aşk beni tutmaya çalışırken onuda üstüme düşürdüm. Aşkın dişi ebnim dudağıma değdi ve patladı. Kan akınca aşkımın gözleri doldu. çok üzüldüğünü görünce birden boynundan tutup kendime çekip öptüm. Oda çok şaşkındı beni sıkıca sarıp göğsüne bastırdı. Bir kaç saniyelik olay belki ama ömrümün en güzel aptallığı olsada düşmek benim için unutulmaz bir anı oldu.
Oyam alemsin.itiraf ediyorum aşkım beni değil ben onu öptüm.
Eminim ama panikledim de aslında biran önce kavuşmak çokta güzel olucak
ben çalışıyorum ama gündüz çıkmam imkansız 6 da mesai bitiyoo :) ben seyhandayım
ne güsell olduu :)
hadi bakalım inşallah. sen bize referans olursunçeyiz hazırlığı nası gidiyoo
Ablamın düğünü temmuzada oldu dış çekim yapıldı ve hiç bozulmadı yaa Allahın izniyle benimde bozulmaz inşallah süper geçer:26::26::26:
ben çalışıyorum ama gündüz çıkmam imkansız 6 da mesai bitiyoo :) ben seyhandayım
o öpcüğü unutacaksın veee yenileri olacak inşallah
ayrıca ben senin değilde onun seni ööptüğünü sanmıştım :26:
+18 den bahsrttiğimiz günlerden birimiydi ki acaba
kentsel madurum benim
bende kentsel dönüşümden evi yıkılacak nasılsa kirada oturucaz o zaman ne duruyoruz deyip 1buçuk ayda evlenmeye kaarar verenlerdenim
aliağaoğlunun dediği gibi ''ben yaptım oldu''
bence sende yap seninde olsun
o öpcüğü unutacaksın veee yenileri olacak inşallah
ayrıca ben senin değilde onun seni ööptüğünü sanmıştım :26:
+18 den bahsrttiğimiz günlerden birimiydi ki acaba
akşamları onunla uyuyacaksın sabahları onunla uyanacaksın.
Birlikte kahvaltı hazırlayacaksınız, sarılıp film izleyeceksiniz.
neresindesin ne iş yaparsın accık kendinden bahset bakim..olmadı 6 dan snra görüsürüz...kızlara da uyarsa
Daha ortada bişeycikler yok evin tadilatına başladık işte benim dürtüklememle göz korkutmamla ama daha çok iş var vee ben çok zoır beğeniyorum yaa Allah yardımcıları olsun yetişmesse başlarının etini yicem
Olurum referans yaa bencesüper olcek
soralım kızlarada ayarlayalım süper olur :) finans sektöründeyim 24 yaşındayım nişanlıyım :) sevdiceğimin askerden gelmesini bekliyorumm :)
yetişir ii düşün ii olsun :) aklında bulunsun bernardo indirimde bu aralar benim tarih belli diil ama arayıştayız sözde tarih belli olmadan bişe almicam diyodum dayanamıyorum burda çeyizlere bakınca :) herşey çok güsel olacak öle düşünn
Oyam kuzum yaa bende utanıyorum çekiniyorum yaa geçen araba kullanırken eteğim birazcık sıyrılmış buda otomatik vites sol ayak keyfine bakıyor tüm işi sağ ayak yapıyor ayaklarıma bakım derken eli bacağıma deydi nasıl kıpkırmızı oldum yaa çekindim kasıldım
Hayırlısıyla olcek bakalım canım ben düğüne kadar kafayı yemezsem bazen diyorum nişanlıma ben evlenmekten vazgeçtim diye avcunu yala diyo banageçti borun pazarı diyo
Haziran'a çekilmiştir.Cumartesi deli dana gibi dolanıcam belli oldu
ayy kıyamamm nası utangaçdüğünede az kalmıss
soralım kızlarada ayarlayalım süper olur :) finans sektöründeyim 24 yaşındayım nişanlıyım :) sevdiceğimin askerden gelmesini bekliyorumm :)
yetişir ii düşün ii olsun :) aklında bulunsun bernardo indirimde bu aralar benim tarih belli diil ama arayıştayız sözde tarih belli olmadan bişe almicam diyodum dayanamıyorum burda çeyizlere bakınca :) herşey çok güsel olacak öle düşünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?