'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kentsel madurum benim
bende kentsel dönüşümden evi yıkılacak nasılsa kirada oturucaz o zaman ne duruyoruz deyip 1buçuk ayda evlenmeye kaarar verenlerdenim
aliağaoğlunun dediği gibi ''ben yaptım oldu''

bence sende yap seninde olsun

yanarım yanarım, evlilik teklifini edemediğime yanarım

Oyam teklif almak daha güzel kız ben aynı kişiden 6 faklı şekilde evlenme teklifi aldığım için çooooooooooooook mutluyum.

Kızlar bu arada kimse saç için yorum yapmamış akıl versenize yaaaaaaa pazara az kaldı kararımı verip kuaförle konuşmam lazım.

o öpcüğü unutacaksın veee yenileri olacak inşallah

ayrıca ben senin değilde onun seni ööptüğünü sanmıştım :26:
+18 den bahsrttiğimiz günlerden birimiydi ki acaba

ne güsell olduu :)

hadi bakalım inşallah. sen bize referans olursun çeyiz hazırlığı nası gidiyoo

Daha ortada bişeycikler yok evin tadilatına başladık işte benim dürtüklememle göz korkutmamla ama daha çok iş var vee ben çok zoır beğeniyorum yaa Allah yardımcıları olsun yetişmesse başlarının etini yicem
Olurum referans yaa bencesüper olcek

Onu öyle ağlamaklı görünce refleksle ben onu öptüm oda beni göğsüne bastırıp sıkıca sardı. Defalarca özür diledi.
Gerçi oda unutmamış değildi gönderdiği mesajları gördün. İstanbulda kar yağmıştı. Kardan dolayı yeri öpünce oldu.

Vallahi canım evleneyim ben en iyisi konu komşu dağılmadan yapalım gitsin çok koşturucaz ama sonunda kavuşmuş olucaz.Ben derim sonra yaptım oldu

Oyam kuzum yaa bende utanıyorum çekiniyorum yaa geçen araba kullanırken eteğim birazcık sıyrılmış buda otomatik vites sol ayak keyfine bakıyor tüm işi sağ ayak yapıyor ayaklarıma bakım derken eli bacağıma deydi nasıl kıpkırmızı oldum yaa çekindim kasıldım

neresindesin ne iş yaparsın accık kendinden bahset bakim..olmadı 6 dan snra görüsürüz...kızlara da uyarsa

soralım kızlarada ayarlayalım süper olur :) finans sektöründeyim 24 yaşındayım nişanlıyım :) sevdiceğimin askerden gelmesini bekliyorumm :)

yetişir ii düşün ii olsun :) aklında bulunsun bernardo indirimde bu aralar benim tarih belli diil ama arayıştayız sözde tarih belli olmadan bişe almicam diyodum dayanamıyorum burda çeyizlere bakınca :) herşey çok güsel olacak öle düşünn

Hayırlısıyla olcek bakalım canım ben düğüne kadar kafayı yemezsem bazen diyorum nişanlıma ben evlenmekten vazgeçtim diye avcunu yala diyo bana geçti borun pazarı diyo

ayy kıyamamm nası utangaç düğünede az kalmıss

bende inşaat sektöründeyim...26 yasındayım...10 gün sonra evleniyorum inş....kızlarrr ne diyosunuzzz.....zell arkadasım tanısmadık senle?glcn89 sen ne diyosun cnm?:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…