'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aynen tatlım ordan oaraya sonunda kesinleşti nerden nereye diyorum.Aynen zaten konuştuk herkesle usta olsun gelinlik olsun halledilicek herşey inşAllah

Sağol canım benım İnşAllah tatlım

Kıskanmadım bi kerem sevindim adına yaa sevdiceğim diyo ki düğün tarihini erkene mi alsak bende yuk olmaz deyom:26::26::26::26:

kız nvalla bir mucize olsa tüm sıkıntılardan, korkulardan kurtulup şubatın başında sevdiklerimize kavuşsak ne güzel olurdu değil mi?
şaka yapıyorum kuzum alınma

Son düzenleme:
Günaydınnnnn fındıklarr fıstıklarr lokumlarrr

hoş geldin gulibik
elmalı turtam nasılsın?

Aynen tatlım ordan oaraya sonunda kesinleşti nerden nereye diyorum.Aynen zaten konuştuk herkesle usta olsun gelinlik olsun halledilicek herşey inşAllah

Sağol canım benım İnşAllah tatlım

İnşallah bugünde ne çok bahsettik kavuşmaktan yahu

Son düzenleme:
kız nvalla bir mucize olsa tüm sıkıntılardan, korkulardan kurtulup şubatın başında sevdiklerimize kavuşsak ne güzel olurdu değil mi?

Alınmadım kuzum yaa çok alınganım ama bu huyumu yenmeye çalışıyorum evet kuzum hemencicik sevdiceklerimize kavuşssak

Kuzum jet hızıyla benden önceye geçmişsin benden 5 gün önce evleniyorsun hayırlı olsun şimcikten

Mavişim vallahi öyle oldu Ardaarda evleniyoruz 5 gün arayla.İnşAllah bitanem cümlemizin hayırlı olsun.Cumartesi gidiyorum gelinlik bakmaya

Son düzenleme:
Alınmadım kuzum yaa çok alınganım ama bu huyumu yenmeye çalışıyorum evet kuzum hemencicik sevdiceklerimize kavuşssak
kuzu evlenince bu huyun çok can sıkar bence kısa zamanda çözmelisin.

su içtikçe tuvalete gidiyorum
içmesem de gidiyorum ama içince yarım saatte bir gidiyorum

zehra açıkladı gıcık bir durum

sağol hatice ve zehra, değiştiricem ama sonra... şimdi azcık işlerim var
bu ara sabun yapmaya taktım kafayı. evde kızartma yağı biriktirmiştim. geri dönüşüme verecektim.
son anda ''niye şekilli sabun yapmıyorum'' dedim ve denemelere başladım
bu merak beni sizlerden ayrı koyacak :26: ara ara gelir okurum

yapmayı öğrenirsen haber ver bende denemek isterim

su içtikçe tuvalete gidiyorum
içmesem de gidiyorum ama içince yarım saatte bir gidiyorum

Oya bende de aynı sorun var habire çişim geliyo Doktora gittim sistit olmuşum İdrar yolları enfeksiyonu yani
Hep üşütmekten oluyo bizimde tuvaletler buz gibi gitmeye üşeniyorum

Ne güzel olur ama ah şu yetişir mi sıkıntısı yok mu

hoş geldin gulibik
elmalı turtam nasılsın?

İnşallah bugünde ne çok bahsettik kavuşmaktan yahu

Kavuşma hasretiyle yanıp tutuşunca ee bide yaklaşınca hepbirlikte kavuşmakla ilgili kafayı yidik harthart
Günaydınnnnn fındıklarr fıstıklarr lokumlarrr

Günaydın tatlımmm

günaydınn
hastayım çok:2:bademciklerim şiş
sanki elim ayagım boşalıyo gibi oluyor o kadar antibiyotik içiyorum niye geçmiyor yaaa

Günaydın kızlar

Opraaammm inanamıyorum Haziran 2 gelinisin demek :123: Çağlamla aynı gün evleniyorsunuz benden de tam 1 hafta sonra Çok güzel oldu bu, uzatmamanız daha iyi oldu bi an önce kavuscaksınız ne güzelkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…