Kuzum jet hızıyla benden önceye geçmişsin benden 5 gün önce evleniyorsun hayırlı olsun şimcikten
kıskanma maviş sonra herkes sevdiceğiyle olacak:13:
canım hgayırlı olsun ben seni okudum 2014 geliniymişsin sonra 2013 eylül sonra 2013 haziranmı oldu vuhuuu diyorum kuzum hayırlı olsun alllah en hayırlısını versin haziranda yapıyor olman daha iyi canım hemen herşeyi halledersiniz darısı başımıza hızlıca bu işleri bitirmek mühim olan
Opra hayırlı olsun sanırım çağlayla aynı güne denk geldi sizin. İnşallah ben o kadar beklemeyeceğim.
Tuvaletle ne alakası var anlamadım?:44:
bende bir adrese mail atmıştım. Mail geldi hemen düzelttiler.
Kıskanmadım bi kerem sevindim adına yaa sevdiceğim diyo ki düğün tarihini erkene mi alsakbende yuk olmaz deyom:26::26::26::26:
Tuvaletle ne alakası var anlamadım?:44:
Günaydınnnnn fındıklarr fıstıklarr lokumlarrr
Aynen tatlım ordan oaraya sonunda kesinleşti nerden nereye diyorum.Aynen zaten konuştuk herkesle usta olsun gelinlik olsun halledilicek herşey inşAllah
Sağol canım benım İnşAllah tatlım
kız nvalla bir mucize olsa tüm sıkıntılardan, korkulardan kurtulup şubatın başında sevdiklerimize kavuşsak ne güzel olurdu değil mi?
şaka yapıyorum kuzum alınma
Kuzum jet hızıyla benden önceye geçmişsin benden 5 gün önce evleniyorsun hayırlı olsun şimcikten
kuzu evlenince bu huyun çok can sıkar bence kısa zamanda çözmelisin.Alınmadım kuzum yaa çok alınganım ama bu huyumu yenmeye çalışıyorum evet kuzum hemencicik sevdiceklerimize kavuşssak
su içtikçe tuvalete gidiyorum
içmesem de gidiyorum ama içince yarım saatte bir gidiyorum
sağol hatice ve zehra, değiştiricem ama sonra... şimdi azcık işlerim var
bu ara sabun yapmaya taktım kafayı. evde kızartma yağı biriktirmiştim. geri dönüşüme verecektim.
son anda ''niye şekilli sabun yapmıyorum'' dedim ve denemelere başladım
bu merak beni sizlerden ayrı koyacak :26: ara ara gelir okurum
kız nvalla bir mucize olsa tüm sıkıntılardan, korkulardan kurtulup şubatın başında sevdiklerimize kavuşsak ne güzel olurdu değil mi?
şaka yapıyorum kuzum alınma
hoş geldin gulibik
elmalı turtam nasılsın?
İnşallah bugünde ne çok bahsettik kavuşmaktan yahu
Bende çok su içiyorum 1,5 ltydi 3 ltye çıkardım bu hafta çünkü rejim yapıyorum kilo vermem lazım
Günaydın Gelincikler.Yeni bir güne daha merhaba yalnız bugün hava çok kötüBuarada dün salonun tarihini değiştirdik kesinleşti artık kına içinde salonumuzu tuttuk 31 mayıs 2013 kınamız 2 haziran 2013tede düğünümüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?