'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sineray akıllı kızsın vesselam...

ne guzel bitirdiniz borcu dugunden once.. evlendikten sonra borc odemek zor...

bu yasta ev sahibi olmussunuz

Öyle tatlım şimdi benmki dükkan aldı kredi çekmedik bu sefer. Zaten son 1 senemizde tokinin olucagı yerde arsaları vardı devlet aldı . Biliyosunuz devlette arsa değerinin 2 katı 3 katı veriyor. Bunada baya iyi bir pay düşmüştü kapattık hemen borcumuzu dükkan aldı. İçini doldurduk. Son kalan paramızıda yatak odası takımımıza harcamız. 1.500 lira kaldı elimizde oda bende değerlendiricez. Öyle yani karışrık biraz durumlar cnm :)

Benimle gurur duymalarına gerek yok canım damatlarıyla duysunlar yeter. Herşeyi var desinler yeter o bana. :Beni istemeye geldiklerinde oğlumuzun evi var desinler. Gerisi önemli değil cnm. İçten geldi yaaa ona bende akıl mantık erdiremedim bi anda oldu dedim ya 1 haftada karar verildi. Ama iyikide böyle bir işe kalkışmısız. Yoksa bidaha olmazdı.

ne güzel ve başarılı bir iş gerçekten. keşke bizde böyle yapabilseydik

Hayal değil cnm. İste sadece yapıcam deyince insan yapıo. Al dursun kenarda haa oturmam mı diyosun ver kiraya ya. Gelir oluır hemm

bundan sonrası cok daha kolay tatlım.. ev olmusya.. borcu da bitmiş.. onunuzdeki zamanda artık evin içine dugune falan harcarsınız hayli hayli olur..

tebrik ettim kardeşim.. hani bn kendimi ii biriktirir die biliyordum ama sen almışsın başını gidiyorsun..
ALLAH mutlulugunuzu daim etsin..

Hayal değil cnm. İste sadece yapıcam deyince insan yapıo. Al dursun kenarda haa oturmam mı diyosun ver kiraya ya. Gelir oluır hemm

ben hayallerimdeki evi yaptırmak istiyorum, küçük tatlı bir ev. bunun için de önce daimi bir şehir-ki önümüzdeki on sene içinde daimi yaşayacağımız yer diye bir yer yok maalesef- ve para lazım. yoksa hayal değil, sadece kalıcı bir yer lazım bize :) neyse hayırlısı bakalım.

çağlam nasıl kötü hemde ağla ağla geberiyorum eskiden 1ayda bir acile giderdik

canım yaa kıyamamm

benimkini dr a goturemiyorum ben bikere gitmiş işte tanı konmus o ara rahatmıs daha da goturemiyorum cekiyo o agrıları

dr. a gitmeme gibi bi hastalıgı var adamın nedense

sen gidiyomusun bi ilaç krem falan ne bilim seni rahatlatcak bişe vermiyo mu canım yaa

tebrik ettim kardeşim.. hani bn kendimi ii biriktirir die biliyordum ama sen almışsın başını gidiyorsun..
ALLAH mutlulugunuzu daim etsin..

Çok teşekkürler kızlar nazar değmesin hiç birimize.

krizsavar olur cnm merak etme 10 sene 20 sene sonrada olsa sen birikimini yap. Olmuycak diye hayal diye bırakma . Bizimkide hayaldi. Ama Allah öyle fırsatlar çıkarttıki karşımıza. Hpsi oldu çok şükür.

ev temizledin ve annen nie çalısıyorsun demedi???????
ben hayatta gizli yapamam annem herseyi sorar eder ne kadar aldıgımı bilir vs.ki halada azda olsa eve veririrm arkadas gibi oldugumuz için herseyi bilir karıstırır sorar yanı gizli mümkünatı yok yapılmaz hele ek iş yaniii:sss
ama tebrik ederim yaa valla iyi cesaret ya riskleri göze almıssınız yaa
darısı basımıza yaaa

2,5 yıldır gimedigim devlet özel kalmadı ne paralar gittiii ama yok cerrahlık değil ama fıtık başlangıcı da varr stresssss dedı ne zaman hersey yolunda olur sosyal hayatla ilgili bu ister istemez oluyor dedı anca öyle ilaç igne ws.gecici o anlık dedı ama onlar da gecıtmıyor 2 senede 10-15 kilo aldım

Darısı başımıza bende eve verdiğim için maaşımı pek biriktiremiyorum. Birikenlerlerle de beyaz eşyalarımla yatak odamı alıcam işte. Bizede ev almak nasip olur inşallah büyük ihtimal banka kredisiyle olcak zaten

Ben annemle hiç böyle olmadıgım için sormadılar cnm. Hafta sonu ekişlere standlara gittiğimi biliyolardı. Hafta içide ailem çalıştıgı için onlar gelene kadar temizliğe giderdim işten izin alıp. Şuan bile 2 işte çalışıyorum. Sadece 6-7 sat bana kalıyo bünyem alışmış artık cnm.Çalışmayı seviyorum. Kimsede bişi diyemez. Aileme yük değilim çünkü kardeşimin harçlığını arada ister ben veririm. Evin içinde kiracı gibiyim yani cnm..

Neyse fıstıklar benm az işlerim var. Altın alıcam hazır düşmüş 2 gün önce yarım almıştım gene alim dursun kenarda öpüyorum hepinizi fıstıklarrr

Amin canm darısı hepinizin başına. Biz elktrikli ev aletlerimizi beyaz eşyalarımızı ortak paramızla alıcaz öyle kararlaştırdık hem toplu alınca indirim olur diye düşündük hayırlısı herşeyin kısmet. Yarın ne olucağımız belli değil.

arkadaşlar bu limango markafoni gibi sitelerden her kredi kartıyla alışveriş yapılıyo mu? ben faizsiz bir kredi kartı istiyorum, faize bulaşmak istemiyorum. ne yapmam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…