sineray akıllı kızsın vesselam...
ne guzel bitirdiniz borcu dugunden once.. evlendikten sonra borc odemek zor...
bu yasta ev sahibi olmussunuz
cnm bu çok büyük bi cesaretnasıl kalkışabildn böle bişiye, 60 ay az bi zman deill, valla takdir ettm
ailene hala neden sölemediğine bi anlam veremedm ama bunda saklanıcak bişi yokki tapunun yarısı da seninmiş zaten kızma gibi bi durumları da olmaz:S
ben benle gurur duymaları için bile sölerm valla:)
Ben lise sonda başladım çalışmaya canım. Staj yaptım elime az geçiyodu ama hep kenara attım. Lise bitince akşam 2 yıllık üniversiteye yerleştik akşam derslerine girdim. Gündüz hep çalıştım. ÇAlışırkende ek iişlere girdim. Ev temizlemeyede gittim standtada görev aldım. 50 100 200 elime geçiyodu ordan 1.000 lirada sevdiğime veriyodum. Oda benm gibiydi futbolcu zaten maçlara çıkardı ek dersler verirdi. Dükkanda çalışırdı. Öyle böyle üstümüze başımıza bişi almadan ödedik cnm. Ailem bilmiyo hala bilmiyo evlenene kadarda bilmiycek. Şöyleki çok tutumluyum bilirler. Paramı ya yatırıma harcarım yada birirktiririm. Hiç sormadılar. Gözede batmadım. Paran varmı denildiğinde var dedim hep.
ne güzel ya nerde yaşayacağınız sorununuz yok. yatıp kalkıp şükredin arkadaşlar. arkadaşa bakın, nerde yaşayacağına karar verip ev bile almış. benim birkaç şehir değiştirmem olası, ev hayalhayırlısı, tek dert bu olsun ne yapalım..
Öyle tatlım şimdi benmki dükkan aldı kredi çekmedik bu sefer. Zaten son 1 senemizde tokinin olucagı yerde arsaları vardı devlet aldı . Biliyosunuz devlette arsa değerinin 2 katı 3 katı veriyor. Bunada baya iyi bir pay düşmüştü kapattık hemen borcumuzu dükkan aldı. İçini doldurduk. Son kalan paramızıda yatak odası takımımıza harcamız. 1.500 lira kaldı elimizde oda bende değerlendiricez. Öyle yani karışrık biraz durumlar cnm :)
bundan sonrası cok daha kolay tatlım.. ev olmusya.. borcu da bitmiş.. onunuzdeki zamanda artık evin içine dugune falan harcarsınız hayli hayli olur..
ne güzel ve başarılı bir iş gerçekten. keşke bizde böyle yapabilseydik
hosgeldin aramıza
yagmurumm gecmiş olsun balımm benim sözlümdede var boyun duzlesmesi uzun sure pc ye kitaba falan bakınca tutuyo cok kotu bişey :26:
Hayal değil cnm. İste sadece yapıcam deyince insan yapıo. Al dursun kenarda haa oturmam mı diyosun ver kiraya ya. Gelir oluır hemm
Evet tatlım öyle düşünüyoruz. Şuan biriktirdiklerimizi ev için harcıycaz düğünde takılanlarda yanımıza kar olucakŞuan tek niyetimiz bu.
çağlam nasıl kötü hemde ağla ağla geberiyorum eskiden 1ayda bir acile giderdik
tebrik ettim kardeşim.. hani bn kendimi ii biriktirir die biliyordum ama sen almışsın başını gidiyorsun..
ALLAH mutlulugunuzu daim etsin..
ben hayallerimdeki evi yaptırmak istiyorum, küçük tatlı bir ev. bunun için de önce daimi bir şehir-ki önümüzdeki on sene içinde daimi yaşayacağımız yer diye bir yer yok maalesef- ve para lazım. yoksa hayal değil, sadece kalıcı bir yer lazım bize :) neyse hayırlısı bakalım.
Ben lise sonda başladım çalışmaya canım. Staj yaptım elime az geçiyodu ama hep kenara attım. Lise bitince akşam 2 yıllık üniversiteye yerleştik akşam derslerine girdim. Gündüz hep çalıştım. ÇAlışırkende ek iişlere girdim. Ev temizlemeyede gittim standtada görev aldım. 50 100 200 elime geçiyodu ordan 1.000 lirada sevdiğime veriyodum. Oda benm gibiydi futbolcu zaten maçlara çıkardı ek dersler verirdi. Dükkanda çalışırdı. Öyle böyle üstümüze başımıza bişi almadan ödedik cnm. Ailem bilmiyo hala bilmiyo evlenene kadarda bilmiycek. Şöyleki çok tutumluyum bilirler. Paramı ya yatırıma harcarım yada birirktiririm. Hiç sormadılar. Gözede batmadım. Paran varmı denildiğinde var dedim hep.
canım yaa kıyamamm
benimkini dr a goturemiyorum ben bikere gitmiş işte tanı konmus o ara rahatmıs daha da goturemiyorum cekiyo o agrıları
dr. a gitmeme gibi bi hastalıgı var adamın nedense
sen gidiyomusun bi ilaç krem falan ne bilim seni rahatlatcak bişe vermiyo mu canım yaa
ev temizledin ve annen nie çalısıyorsun demedi???????
ben hayatta gizli yapamam annem herseyi sorar eder ne kadar aldıgımı bilir vs.ki halada azda olsa eve veririrm arkadas gibi oldugumuz için herseyi bilir karıstırır sorar yanı gizli mümkünatı yok yapılmaz hele ek iş yaniii:sss
ama tebrik ederim yaa valla iyi cesaret ya riskleri göze almıssınız yaa
darısı basımıza yaaa
Darısı başımızabende eve verdiğim için maaşımı pek biriktiremiyorum. Birikenlerlerle de beyaz eşyalarımla yatak odamı alıcam işte. Bizede ev almak nasip olur inşallah büyük ihtimal banka kredisiyle olcak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?