- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Bilemedim ki cnm 7-8 tane almayı düşünüyodum. Ama dedim 10a tamamlıyım :))
Kızlar bu sabah süprizle başbaşaydım.
Sabah taksi bekliyodu beni neyin nesidir die merak ettim. Mesaj geldi o taksiye bin diye.Geldik evimize(Eve girer girmez mobilya kokusu var boş evde anlaşılıyo) noluyo falan dememe kalmadı balonları gördüm her birisinin ucunda not yazılı nekadarda uğraşmış benm hiç haberim yokkktu bilseydim daha şık giyinirdim
Benimki gayet şık bir şekilde spr ayakkabı + kot + ceket şıklığında çıktı karşıma ilk defa onu öyle gördüm hatırlamaya çalıştım bugun bişi mi var diye.
Bugün bizim yüzüklerimizi taktıgımız ilk gündü. 5. senemizde benm hiç aklıma gelmemişti halbuki her ay her sene ben kutlarım bunu. Renkten renge girdim..
Pat bi süpriz daha yeni yüzükler alınmıştı. Yüzüklerimizi taktık. Bana eğildi ve demez mii?
Seninlebir ömür geçirmek istiyorum artık üzmek üzülmek yok o döktüğün gözyaşlarının hakkını vericem, karşılığını vericem karıcım. Ayyy içimden bişiler aktıııı geçtii. Gözlerim doldu ağladım. ŞArkı yok bişi yok dans etmeye başladı benimle. Deli çocukHala ağlıyodum bu arada zavalımın ceketi rimel olmuştu Kulağıma şarkılar fsıldadı sözler fısıldadı.
Ve demezmi. Sana birsüprizim daha var diye. Hıı mıı derken.Gel dedi yatak odamıza çıktık.Beğendiğim inci yatak odası takımı almışşşşşşşşş
Allahım nasıl bişeydi buuu bayılıcaktım az daha nasıl düşünmüş almışşş daha çok erken falan dedim. Olsun dedi beğendik nasılsa belki bulamayız bidaha demezmii. Resmen soktan soka süprizden süprize girdim bugun felegimi şaşırdım bukadar çok şımartılmaya el üstünde tutulmaya alışık değilim tersim döndü. 30 dakika önce eve bıraktı beni ve çalışmaya gittiHala şoktayım ağlıyorum gülüyorumm msj atıyo cvp veriyorum feleğim döndü resmen..
yağmur canım biraz boyun egzersizleri yap yada spor yap evde pilates tibetin gençlik pınarı hareketleri bunları araştır forma sok kendini
en son ihtimal masaja gidelim bence
berfincim ne gibi sorunlar yaşıyorsun basit yada büyük yani sorunlarına çözüm olarak naısl bir yol izliyorsun ilişkide sakın susarak yol izleme güzelce paylaş
cerencim evinizi ne zaman aldınız siz kaç yılda ödediniz borcunuzu bu çok iyi birşey çünkü
evliliği garanti görüp de birlikte ev almak büyük risk ama alnınız ak çıkmışsınız belli, Allah devamını nasip etsin. sürpriz çok güzel olmuş ama ya mest oldum hakikaten, beyler hep şımartsın kızlarımızı inşallah :)
Bilemedim ki cnm 7-8 tane almayı düşünüyodum. Ama dedim 10a tamamlıyım :))
Kızlar bu sabah süprizle başbaşaydım.
Sabah taksi bekliyodu beni neyin nesidir die merak ettim. Mesaj geldi o taksiye bin diye.Geldik evimize(Eve girer girmez mobilya kokusu var boş evde anlaşılıyo) noluyo falan dememe kalmadı balonları gördüm her birisinin ucunda not yazılı nekadarda uğraşmış benm hiç haberim yokkktu bilseydim daha şık giyinirdim
Benimki gayet şık bir şekilde spr ayakkabı + kot + ceket şıklığında çıktı karşıma ilk defa onu öyle gördüm hatırlamaya çalıştım bugun bişi mi var diye.
Bugün bizim yüzüklerimizi taktıgımız ilk gündü. 5. senemizde benm hiç aklıma gelmemişti halbuki her ay her sene ben kutlarım bunu. Renkten renge girdim..
Pat bi süpriz daha yeni yüzükler alınmıştı. Yüzüklerimizi taktık. Bana eğildi ve demez mii?
Seninlebir ömür geçirmek istiyorum artık üzmek üzülmek yok o döktüğün gözyaşlarının hakkını vericem, karşılığını vericem karıcım. Ayyy içimden bişiler aktıııı geçtii. Gözlerim doldu ağladım. ŞArkı yok bişi yok dans etmeye başladı benimle. Deli çocukHala ağlıyodum bu arada zavalımın ceketi rimel olmuştu Kulağıma şarkılar fsıldadı sözler fısıldadı.
Ve demezmi. Sana birsüprizim daha var diye. Hıı mıı derken.Gel dedi yatak odamıza çıktık.Beğendiğim inci yatak odası takımı almışşşşşşşşş
Allahım nasıl bişeydi buuu bayılıcaktım az daha nasıl düşünmüş almışşş daha çok erken falan dedim. Olsun dedi beğendik nasılsa belki bulamayız bidaha demezmii. Resmen soktan soka süprizden süprize girdim bugun felegimi şaşırdım bukadar çok şımartılmaya el üstünde tutulmaya alışık değilim tersim döndü. 30 dakika önce eve bıraktı beni ve çalışmaya gittiHala şoktayım ağlıyorum gülüyorumm msj atıyo cvp veriyorum feleğim döndü resmen..
sirenay anlamadım siz aynı evde mi kalıyorsunuz evimize odamıza derken nasıl yanı???
ama çok güzelb bişi bu yaaaaaaaaa
isimlerinizi yanlış hatırlamıyorsm, berfin ve yağmur derdiniz ne sizin :S anlamadım ben bir şey... ne oldu?
Hayır canm tabikide :))) 5 sene önce ev aldık tatlım içi boş duruyo öyle. evlenincede biz yerleşicez balım.
e daha demin acılarım geçmiyor yazdınız :)
hmm anladımm ee sen nasıl her ay maas verdin ailen ne dedi??ama suan calısmıyorsun dimi_???nasıl işin içinden cıktınız banada yol gösterin yaaaaaaaa
benim boyun ağrılarımdannnn
bnde 2013 te gelin olucammm ollleeeey
cnm bu çok büyük bi cesaretBen lise sonda başladım çalışmaya canım. Staj yaptım elime az geçiyodu ama hep kenara attım. Lise bitince akşam 2 yıllık üniversiteye yerleştik akşam derslerine girdim. Gündüz hep çalıştım. ÇAlışırkende ek iişlere girdim. Ev temizlemeyede gittim standtada görev aldım. 50 100 200 elime geçiyodu ordan 1.000 lirada sevdiğime veriyodum. Oda benm gibiydi futbolcu zaten maçlara çıkardı ek dersler verirdi. Dükkanda çalışırdı. Öyle böyle üstümüze başımıza bişi almadan ödedik cnm. Ailem bilmiyo hala bilmiyo evlenene kadarda bilmiycek. Şöyleki çok tutumluyum bilirler. Paramı ya yatırıma harcarım yada birirktiririm. Hiç sormadılar. Gözede batmadım. Paran varmı denildiğinde var dedim hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?