'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok seindim senn adına. heleki son yaşadıklarınızdan sonra.
hep mutlu.. hep mutlu kal..

evliliği garanti görüp de birlikte ev almak büyük risk ama alnınız ak çıkmışsınız belli, Allah devamını nasip etsin. sürpriz çok güzel olmuş ama ya mest oldum hakikaten, beyler hep şımartsın kızlarımızı inşallah :)

ne yaptıysam olmuyor gecmıyorrrrrrrrr öğlen tatilimde bolca ağladım acılarım geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

isimlerinizi yanlış hatırlamıyorsm, berfin ve yağmur derdiniz ne sizin :S anlamadım ben bir şey... ne oldu?

Teşekkürler canım amin hepimize. ev almamız bi anda oldu. Hiç aklımızda yokken netten bakıyoduk öylesine bulduk ucuz güzel yeni binada. Alalım mı dedi aslında iyi olur ama paramız yok dedim. Olsun dedi kredi cekeriz çektik bi hafta içinde aldık

sirenay anlamadım siz aynı evde mi kalıyorsunuz evimize odamıza derken nasıl yanı???

ama çok güzelb bişi bu yaaaaaaaaa

hmm anladımm ee sen nasıl her ay maas verdin ailen ne dedi??ama suan calısmıyorsun dimi_???nasıl işin içinden cıktınız banada yol gösterin yaaaaaaaa

Ben lise sonda başladım çalışmaya canım. Staj yaptım elime az geçiyodu ama hep kenara attım. Lise bitince akşam 2 yıllık üniversiteye yerleştik akşam derslerine girdim. Gündüz hep çalıştım. ÇAlışırkende ek iişlere girdim. Ev temizlemeyede gittim standtada görev aldım. 50 100 200 elime geçiyodu ordan 1.000 lirada sevdiğime veriyodum. Oda benm gibiydi futbolcu zaten maçlara çıkardı ek dersler verirdi. Dükkanda çalışırdı. Öyle böyle üstümüze başımıza bişi almadan ödedik cnm. Ailem bilmiyo hala bilmiyo evlenene kadarda bilmiycek. Şöyleki çok tutumluyum bilirler. Paramı ya yatırıma harcarım yada birirktiririm. Hiç sormadılar. Gözede batmadım. Paran varmı denildiğinde var dedim hep.

sineray akıllı kızsın vesselam...

ne guzel bitirdiniz borcu dugunden once.. evlendikten sonra borc odemek zor...

bu yasta ev sahibi olmussunuz

cnm bu çok büyük bi cesaretnasıl kalkışabildn böle bişiye, 60 ay az bi zman deill, valla takdir ettm
ailene hala neden sölemediğine bi anlam veremedm ama bunda saklanıcak bişi yokki tapunun yarısı da seninmiş zaten kızma gibi bi durumları da olmaz:S
ben benle gurur duymaları için bile sölerm valla:)

Son düzenleme:
ne güzel ya nerde yaşayacağınız sorununuz yok. yatıp kalkıp şükredin arkadaşlar. arkadaşa bakın, nerde yaşayacağına karar verip ev bile almış. benim birkaç şehir değiştirmem olası, ev hayal hayırlısı, tek dert bu olsun ne yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…