- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
canım nuray elazığda mesela o elezığda belgelerini halelti sonra istanbula geldi sanırsam beykoz yada üsküdar belediyesine başvurdu onlarda nikahın kıyuılacağı yerin belediyesi yine en iyisini onlar bilir yanlış bilgi vermiyim ama
sıkma canını tatlım farklı yerlerde olunca tam olarak nası oluyo bilmiorum o konuda nuray daha tecrübeli ama illa seninde gitmen gerekiyor o gun onu biliorum... dun tek basına gelenler vardı mesela yanında nisanlıları yoktu hep geri gonderdiler.. evragın eksikse ya da yanında nisanlın yoksa olmuyor
gitmeden once telefonla aramıstım ben ozellikle nisanlınızla burada olacaksınız diye belirttiler...
sizin oncelikle izin almanız gerekiyor sanırım kucukcekmeden olur istanbulda oldugu icin ankaradan degildir... galba izni nurayın nişanlısı almıstı...
onun dısında ikametgah vermeniz gerekecek
cok da ugrastıracak bişey yok yani bebişim evraklarınızı tamamlayın el ele tutusun gidinkendi soyadını da eşininkinin önünde kullanmak istiyorsan dilekçe doldurmayı da unutma
ben az kalsın unutuyordum askımda son anda hatırladım diye baya bozuldune guzel unutmustun yaaaa unutturmustum seni ask sarhosu edip nerden hatırladın yine tutturdun soyadım diye dedi ama kacarı yok catır catır imzaladım dilekceyi
hem aşk böcügümün hem de kendi soyismimi kullancam
elifim safak 67
yemek konusunda haklısın
listeyi yagmur güncelleyecegim diyordu ama sanırım cok yogun giremiyor ona el atmak gerekli bence de. hatta ben simdi bakayım can sıkıntısı zaten
Aslııı de bakem düğüne şafak kaç kaldııııı:123:
Bende nişana sayayım
Yemek konusunda Oyama katılıyoruuummmm
Bende bi ara panikle öğrenmeye çalıştım
sonra sıkıldım bu durumdan
Ve dedim ki 7 ay sonra zaten hep yemek yapacağım, bi şekilde öğreneceğim el mahkum
Öyle aç da bırakamam ben erkekümüüüüü
Yani inşAllah
Sadece son keyifli günlerimi neden buna harcayayım ki dedim
İyi demişim de miii?
Saldım gitti
Hem yapamayan daha kıymetli oluyo diyo herkes
Hıh
Özgeeemmm sen şafağı arttırmaya devam etseneee
Çünküne ben şafağı kaçırdım, bu aralar 200 diyiciiiimmm deee
Mügem aman diyim iyi bak kendine de iyileş hemen
Gizim sevdiceğinin hakkındaa hayırlısı olsun inşAllah:97:
Delüüüü gübüm mutlu oldum küüüüüüüüüüüüüüü
oppa gangnam stayl
2013 gelini ol artık sendeeeee:123:
Lavin ismin çok çok iyi olmuuuşşşş
Haticecik seni +18 konularda daha iyiye gider gördüüüümmm
Birdeee nişanlığı nettin kuzummm?
Özlemcim kınalığın ayakkabın hepsi hayırlı uğurlu olsun kuşuuummm:123:
Kırmızı candır demek istiyorum
Oyaaammmm naber?Evlilik nasıl gidiyor?
Ezgüüüü delüreceğüüüüümmmm
Bugün kaçıncı mutlu haber buuuuu
Hep hep mutlu olun amaaaa:123:
Bugün annemle kına yeri bakmaya gittik evimize yakın bi yer var 3000 dedi adam 1 kişi de gelse 300 de gelse.. 260 kişilik oturma kapasitesi varmış max 300 dedi bizde.o kadar oluruz zaten bakalım ne olacak babamla da.gideceğiz yerler doluyor kızlar
ya daha pazarlık yapmadan 3000 dedi.babamla gidince adam.alıcı.olunca bence iner aşağı düz bi fiyat hemde 18 mayıs boş.mu diye öğrenmek istedik.bizelifim sen de öpüldüngünler geciyor valla. :26:
kurabiye cagla soyismi dilekcesini iyi ki unutmamıssınbendeniz o yüzden tekrar gittim belediyeye
3000 pahalı değil mi :44::44::44::44::44::44:
ya daha pazarlık yapmadan 3000 dedi.babamla gidince adam.alıcı.olunca bence iner aşağı düz bi fiyat hemde 18 mayıs boş.mu diye öğrenmek istedik.biz
sen ne güzel öyle tek tek heerkese yorum yapıyorsun öyle
iyiyim canım, Allah beterinden saklasın
Şu çağlayı ve mügeyi sonraaa sizi alayım yanıma daha bir iyi olacağımkikikikiki
oyamm, arkadaşının huyunu hiç begenmedim. ne o öyle bir gün dışarda bir gün anne de, bi gün orda burda. nasıl anne olacak bu kadın. beslenme gibi temel bir ihtiyacın sadece karın doyurmak olduğunu sanıyo galiba arkadaşın.aslı , hatice ve diğer yemek yapamayan arkadaşlarım...
sizlere sesleniyorum.
Boşverin yemek yapamayın. yemek yapamadığınızı bilsinler, hatta gerçekten de yapmayın.
Yapıyorum da ne oluyor demiyeceğim (diyesim var da demicem)
şirkette bir arkadaş var, 2 senedir evli.
evde toplasan üçkere yemek yaptığını söylüyor. inanıyorum çünkü eşiyle tanışmıştık ve oda söylemişti.
ya dışarı da yiyorlar, ya tost yiyorlar ya da annesine gidiyorlar. (maaş konusunda da çok çok bir para aldıkları yok)
Kocasını bilmem ama bizimki pek bir mutlu bu durumdan....
oda kadın bende...
bir de hava atışı var sormayın gitsin. tencerem yesyeni, hiç çizik yok, ocağı da tertemizmiş miş miş....
bir gün dayanamadım sanki yemek mi pişiriyorsun da pis olsun demiştim
ezgiiiiiiimmmmmartık bendeeee güzel haberler verebilirimmmm
canlarım dualarınız ve güzel enerjiniz sayesinde babam ikna olduuu artık bende evlilik hazırlıkları kervanına tam anlamıyla katılıcam inşallahhhhhhh
çok mutluyum çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk heyecandan şaşkına döndüm rüya mı gerçek mi ayırt edemiyorum
kısmetse çok büyük ihtimal haftasonu istemeye geliyorlarrr:118::123:
cicim hayırlı olsun mekanınızÇağlaaaammm ahhh ahhh sorma bizim işler sizinki gibi kolay olmayacak galiba
Şimdik ben ve sevgilicik Ankara'dayız, onun ailesi K.çekmecede oturuyor, henüz o da ikametini Ankaraya aldırmamış
Yani sonuç olarak onun ikameti K.çekmece,benim Ankara. Ama dediğim gibi ikimizde Ankara'dayız.
Düğünümüz ise Sarıyer'de olacak
Şimdik biz nereden izin alıp nereye başvuracaz, benimde gitmem şart mı
K.çekmeceden mi izin alacaz Ankara'dan mı? Yoksa hiç izinsiz direkt Sarıyer'e mi gidecez
Off daha önce de sormuştum, erken olduğu için bir bilene de danışmıyorum öyle düşünüyoruuummm
Nurayııımmm ebeettt tuttuk biz 11 Ağustos için bizim oldu orasııııı
Beklerim seni de mutlakaaaaa
Pınarım yukarıda anlattım, işler karışık da ondan dertliyim ben
Oyaaammmm yapmam mı yaaa
Al al beni de al ne oluuuyyy
Al da temizlik, yemek ve diğer şeeeellleerrrrnasıl oluyo görelim artıkın bizdeeee
Bugün annemle kına yeri bakmaya gittik evimize yakın bi yer var 3000 dedi adam 1 kişi de gelse 300 de gelse.. 260 kişilik oturma kapasitesi varmış max 300 dedi bizde.o kadar oluruz zaten bakalım ne olacak babamla da.gideceğiz yerler doluyor kızlar
ankara da oturuyorum ben canım.. evet bize de ilk.fiyat çok geldi.ama babam dedi onlar sizi öyle safgorduler direkt o fiyati dediler beraber gideriz dedi. babam yapar ayarlar onu. salon tam benim istediğim tarz cami yok kimse görme ihtimali yok aşağı doğru iniliyor.. ben tesettürlüyum o yüzden cami penceresi olmayan güzel.bi yer olması.lazım ki rahat rahat oynayalımCanım kına gecesi için 3bin çok değilmi eviniz nerdeki
Yemekli falan mı olucak :44:
ankara da oturuyorum ben canım.. evet bize de ilk.fiyat çok geldi.ama babam dedi onlar sizi öyle safgorduler direkt o fiyati dediler beraber gideriz dedi. babam yapar ayarlar onu. salon tam benim istediğim tarz cami yok kimse görme ihtimali yok aşağı doğru iniliyor.. ben tesettürlüyum o yüzden cami penceresi olmayan güzel.bi yer olması.lazım ki rahat rahat oynayalım
amcamın kizinin kınasi var bu haftasonu karayollarını tuttular 250 kişi.1500 tl.Canım ben istanbulun en merkezi yerlerinden birinde tuttum salon + dj 600 tl
En büyük yer 1000 tl istesin hadi diyelim
Bin liradan fazla verme aslaTabi yemekli fiyatsa o ayrı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?