'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar şu elektrik mevzusunu görünce yazayım dedim ve bende başağım
saçlarım dikleşiyo benimde
tararken çatır çatır ediyo
korkuyorum bigün alev alcam diye:18::18:

işin cidden zor . anlayanlarla uğrasmak fena

-----------

başak burçları korkutmayın ya

enerjinizi baskalarına verin :123::123:

artık bendeeee güzel haberler verebilirimmmm
canlarım dualarınız ve güzel enerjiniz sayesinde babam ikna olduuu artık bende evlilik hazırlıkları kervanına tam anlamıyla katılıcam inşallahhhhhhh
çok mutluyum çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk heyecandan şaşkına döndüm rüya mı gerçek mi ayırt edemiyorum
kısmetse çok büyük ihtimal haftasonu istemeye geliyorlarrr:118::123:

ezgimmm canım çok sevindim adına hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinnn

bayılajammm bugünkü güzelll haberler yüklmeesini varmı arttırançok çok mutlu oldum ezgimmmm haydeee gangamstayla yapalımmmm ben bugün doyamadımmmmm güzel haberlere tebrikler kuzummmmmm :)))))))))))))

bebeğim bu süreçten önce ayakkabılarında herhangi bir değişiklik yaptınmı ?
ayakkabılar üzerimizdeki elektriği atma konusunda en önemli faktör.. ben yeni botlarımla baya bi elektrik topluyorum

bayılajammm bugünkü güzelll haberler yüklmeesini varmı arttırançok çok mutlu oldum ezgimmmm haydeee gangamstayla yapalımmmm ben bugün doyamadımmmmm güzel haberlere tebrikler kuzummmmmm :)))))))))))))

yapalımm gizimmm ben direkt ankaranın bağlarını açıp coştum şirkette bende sana çok mutlu oldum yaaa ne güzell adımlar attık böylee

Allah tamamına erdirsin ne güzel haberler aldık bugün

bebeğim bu süreçten önce ayakkabılarında herhangi bir değişiklik yaptınmı ?
ayakkabılar üzerimizdeki elektriği atma konusunda en önemli faktör.. ben yeni botlarımla baya bi elektrik topluyorum

inanmıyorum ben botlarımla duruyorum topuklu yada babetler giymiyorum 3 haftadr ayakkbımı değiştirmedim inanmıyorum zehram çok doğru bir eyre değindin ayyyyy ama varya mahfolmuşl durumdayım arkadaşlarma dokunamıyorum bilee yahuuu

ezgim inan varya yemin ediyorum çok mutlu oldum senin adına enerjim şu anda yükseldi allahım yüzümüze baktı resmen dualarımız kabul oldu benmkinin ailesi işe girde hemen hazırlklar başlasın dmeişti işe giriyor şimdi bizde önümüzü görcez ezgim ohh beee

evet kuzum sanırım sorunun kaynağını bulduk

ezgi maşallahh

harika haberler bunlar :118::118::118:

Allah tamamına erdirsin ne güzel haberler aldık bugün
çok sağolun kızlarrr aminnnnn

tutmasınlar biziiiiii gizooommm biz geliyoruuzzzzzz

13 rakamının dinimizde cok cok onemli bir yeri oldugunu heeep sölemişimdir... yanılmayacagımı umuyorum ve tek tek guzel haberler gelior işte :123:

biz evleniyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…