kızlar şu elektrik mevzusunu görünce yazayım dedim ve bende başağım
saçlarım dikleşiyo benimde
tararken çatır çatır ediyo
korkuyorum bigün alev alcam diye:18::18:
Aslım alışveriş dönüşü bizim eve geldi aşkım oturuyoruz.
Kalkma vakti geldi annemde "hatice sen sinanı geçir oradanda soda al marketten gel" dedi.
Ben "limonlu mu sade mi" diye soruyorken aşkım "anne çamaşırlara kullanılanlardan mı?" dedi.
Kız kardeşimde film koptu. "abla sen içecek anlıyorsun. birde gelin olacaksın enişte senden daha hamarat çıktı."
bende "ne yani çamaşırındamı sodası var" demiştim. İyi gülmüşlerdi.
Aslım çekeceğim var benim adam herşeyden anlıyor ya
bende koçum ama bende de oluyor.
artık bendeeee güzel haberler verebilirimmmm
canlarım dualarınız ve güzel enerjiniz sayesinde babam ikna olduuu artık bende evlilik hazırlıkları kervanına tam anlamıyla katılıcam inşallahhhhhhh
çok mutluyum çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk heyecandan şaşkına döndüm rüya mı gerçek mi ayırt edemiyorum
kısmetse çok büyük ihtimal haftasonu istemeye geliyorlarrr:118::123:
ezgimmm canım çok sevindim adına hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinnn
canlarım dualarınız ve güzel enerjiniz sayesinde babam ikna olduuu artık bende evlilik hazırlıkları kervanına tam anlamıyla katılıcam inşallahhhhhhh
çok mutluyum çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk heyecandan şaşkına döndüm rüya mı gerçek mi ayırt edemiyorum
kızlar bende garip bir durum var 3 hafta süreyi geçsgindir vücudumda elektrk yüklü gibi herhangibir arkadşaıma dokunsam çarplıyorum oda çarplyor kisme dokundurmyor bana sırldıklarında komple şok yiyolar şimdi bir arkadaşma dokundum çarpldm masasında orkide vardı toprağnı verdi oyna biraz dokun bana tekrar dedi ben oynadım elimde toprak varken tekrar dokundum tekrar çarplıldım
napmam lazım bu elektriği nasıl atıcam böle bişi yaşayan varmı demir bile tutamıyorum şirketteki elektrklemi alakalı acaba
bayılajammm bugünkü güzelll haberler yüklmeesini varmı arttırançok çok mutlu oldum ezgimmmm haydeee gangamstayla yapalımmmm ben bugün doyamadımmmmm güzel haberlere tebrikler kuzummmmmm :)))))))))))))
bebeğim bu süreçten önce ayakkabılarında herhangi bir değişiklik yaptınmı ?
ayakkabılar üzerimizdeki elektriği atma konusunda en önemli faktör.. ben yeni botlarımla baya bi elektrik topluyorum
inanmıyorum ben botlarımla duruyorum topuklu yada babetler giymiyorum 3 haftadr ayakkbımı değiştirmedim inanmıyorum zehram çok doğru bir eyre değindin ayyyyy ama varya mahfolmuşl durumdayım arkadaşlarma dokunamıyorum bilee yahuuu
ezgim inan varya yemin ediyorum çok mutlu oldum senin adına enerjim şu anda yükseldi allahım yüzümüze baktı resmen dualarımız kabul oldu benmkinin ailesi işe girde hemen hazırlklar başlasın dmeişti işe giriyor şimdi bizde önümüzü görcez ezgim ohh beee
ezgi maşallahh
harika haberler bunlar :118::118::118:
çok sağolun kızlarrr aminnnnnAllah tamamına erdirsin ne güzel haberler aldık bugün
ezgim inan varya yemin ediyorum çok mutlu oldum senin adına enerjim şu anda yükseldi allahım yüzümüze baktı resmen dualarımız kabul oldu benmkinin ailesi işe girde hemen hazırlklar başlasın dmeişti işe giriyor şimdi bizde önümüzü görcez ezgim ohh beee
evet kuzum sanırım sorunun kaynağını bulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?