amcamın kizinin kınasi var bu haftasonu karayollarını tuttular 250 kişi.1500 tl.
kızlarrrr beni de alın aranıza. 3 gün önce isteme ve söz oldu. 2 hafta sonra nişan ağustosta da düğün istiyoruz. ben de 2013 gelini olacağım inşallahhh :)
hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin.
hoşgeldin aramıza
faranjit icin falan bogaz spreyi kullanmıs olan var mı??
dunden beri gunde dort kez sıkıyorum dört pıs...
prospektuse baktım simdi kullanımdan sonra agızdan atılmalıdır dio zaten bogazıma sıkıorum kardeşim akıp gidiyor ordan nası atıcam agzımdan??? dunden beri yutuorum haliyle asagı kacanları bişi olur mu acaba ki su an icime kurt dustu
yorumlardan anladığım kadarıyla kına mekanı bakan hümeyra arkadaşım,
baktığın mekan için 3 bin liranın çok olup olmadığını biz bilemeyiz. örneğin klasik bi düğün salonu değil de bi otel mekanıysa bu fiyat çok normal.. madem hayallerindeki yerse babanda biraz indirim alacağını söylemiş, hiç kafanı bulandırma derim ben.
faranjit icin falan bogaz spreyi kullanmıs olan var mı??
dunden beri gunde dort kez sıkıyorum dört pıs...
prospektuse baktım simdi kullanımdan sonra agızdan atılmalıdır dio zaten bogazıma sıkıorum kardeşim akıp gidiyor ordan nası atıcam agzımdan??? dunden beri yutuorum haliyle asagı kacanları bişi olur mu acaba ki su an icime kurt dustu
bi bakayımm gelincikler ne alemde didim ama sayfalar uçuşş uçuşş okumak imkansız
genel olarak nikah güün konusu geçmiş sanırsam biz hala alamadık şubatta gelin dediler bekliyoruz mekanım gibi nikah günümde kaçarsa evlnmekten vazgeçicem
derinlerde bi nuray görüyorum
kuzum nasılsın görüşemedik bayadır düğün mekanını gördünmü dünya gözüyle nasıl begenmişsindir umarım gerçi şimdi kış kasvetli havadadır ama güzel yinede yorumlarını bekliyorum
Evet canım.. Mekan güzel canım lüks
canım herkesin kendine göre bütçesi.. sen çok sevdiysen ve içine öyle siniyosa, bir kere olacak bu ödeyedebiliriz diyosan yap canım. içinde kalmasın...
çok begendim ama bu fiyatı ödersekte çok zorlanırız diyosan iyice ölç tart düşün. sonucunda mutsuz olacağınıza, iyi geçen 3-4 saatin acısı öyle çıkacağına başka yerler bak.
yok burası pahalı, bu fiyata verilen hizmete değmez diyosan başka yerler araştır.kızların da dediği gibi elbet bulursun makul fiyatlara başka mekanlar.
:)
Kızlarrrrr günaydın bebiklerrrrr
burda bun gece ve şimdi az önce yine deprem oldu,depremler az şiddetli görünse de yüzeye çok yakın umarım çocuklar okulda hissetmemişlerdir,çok panikliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?