'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yorumlardan anladığım kadarıyla kına mekanı bakan hümeyra arkadaşım,
baktığın mekan için 3 bin liranın çok olup olmadığını biz bilemeyiz. örneğin klasik bi düğün salonu değil de bi otel mekanıysa bu fiyat çok normal.. madem hayallerindeki yerse babanda biraz indirim alacağını söylemiş, hiç kafanı bulandırma derim ben.

kızlarrrr beni de alın aranıza. 3 gün önce isteme ve söz oldu. 2 hafta sonra nişan ağustosta da düğün istiyoruz. ben de 2013 gelini olacağım inşallahhh :)

faranjit icin falan bogaz spreyi kullanmıs olan var mı??

dunden beri gunde dort kez sıkıyorum dört pıs...

prospektuse baktım simdi kullanımdan sonra agızdan atılmalıdır dio zaten bogazıma sıkıorum kardeşim akıp gidiyor ordan nası atıcam agzımdan??? dunden beri yutuorum haliyle asagı kacanları bişi olur mu acaba ki su an icime kurt dustu

İyi akşamlar :)

İşe gitmeye başlıyalı sizlerden uzak kaldım maalesef bilgisayarlar bağlanmadı henüz bağlansın iş yerinde de girebilcem.

Bugün yatak odası takımımızı da aldık sonunda tek eksiğimiz bulaşık makinesi,halı,perde ,ocak ve fırın kaldı nişanım için 18 gün kaldı ve neyseki tek eksi kalan işim saç modelim :) bu hafta sonu görümcemle bohça alışverişine çıkıcağız :)

bende kullandım annemde kullandı.. hıc bırımız kullanımdan sora agızdan tekrar atmadık caglacım.. bize bısı olmadı yuttuk dıye yanı :44:

selam okuyan herkese..

çok koptum burdan artık okuyamıyorum hiç çok yazılıyor. zaten konular da uzak kalıyor bayaa. hepinizin heyecanına ortak olmak istiyorum ama o heyecanı kendim için hiç hissedemiyorum.. ara sıra uğramaya çalışıcam. sağlıcakla kalın..

Evet canım.. Mekan güzel canım lüks

bi bakayımm gelincikler ne alemde didim ama sayfalar uçuşş uçuşş okumak imkansız
genel olarak nikah güün konusu geçmiş sanırsam biz hala alamadık şubatta gelin dediler bekliyoruz mekanım gibi nikah günümde kaçarsa evlnmekten vazgeçicem

derinlerde bi nuray görüyorum
kuzum nasılsın görüşemedik bayadır düğün mekanını gördünmü dünya gözüyle nasıl begenmişsindir umarım gerçi şimdi kış kasvetli havadadır ama güzel yinede yorumlarını bekliyorum

çağlam majezik oral sprey i tavsiye ederim. yutsanda bişey olmaz..
zaten tedavi eden sprey değil, sadece rahatlatır biraz boğazını. sen ilacına yoğunlaş :) zamanında kullan canım. tekrarlamasın.

..

bu cicişler evimizin birer parçası olacaklaaarrr hem de sevdiceğim begenip almışşş

büşrammm
nişanlım sormuştu 15 haziran boştu arkasından sen aradın dolu dediler :26: bu işte bi iş var
mekanı gezmedim canım, kış günü diye. ben istanbuldan döndükten bir iki gün sonra nişanlımın iş arkadaşı çok begenmiş mekanı fotograflarından, gidip görüşmüşler onun düğünü içinde. nişanlım çimlerin baya uzadığını, yeniilikler yapıldığını daha güzel olduğunu, yaza daha iyi olacağını falan söyledi mutlu oldummm.
inşallah nisan sonu mayıs başı gibi gidip göreceğim ben de.
nikah işlemlerimizi de yaptık. mekanda kıyılacak nikah. 1 ocakta açılmıştı 2013 defteri ve biz 11 ocakta gittiğimizde 16 haziran saat 7 ve 8 dolmuştu bile 7 buçuğa aldık bizde
sizin ikah istanbulda olmayacağı için böyle hemen dolmuyodur ondan şubat demişlerdir size

Evet canım.. Mekan güzel canım lüks

canım herkesin kendine göre bütçesi.. sen çok sevdiysen ve içine öyle siniyosa, bir kere olacak bu ödeyedebiliriz diyosan yap canım. içinde kalmasın...
çok begendim ama bu fiyatı ödersekte çok zorlanırız diyosan iyice ölç tart düşün. sonucunda mutsuz olacağınıza, iyi geçen 3-4 saatin acısı öyle çıkacağına başka yerler bak.
yok burası pahalı, bu fiyata verilen hizmete değmez diyosan başka yerler araştır.kızların da dediği gibi elbet bulursun makul fiyatlara başka mekanlar.

:)

Son düzenleme:

inşallah canım yarın babamla gideceğiz büyük ihtimal bakalım ne olacak.. bi mekan daha var bakılacak

Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz yorulmayacagimiz işler
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp erken kalkan çok yol alır deyip işe gidenlere GÜNAYDİN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyanınca okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee her zamanki gibi son olarak çalar saatini 5 dk daha 5 dk daha uyuyim deyip erteleyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayıp koştur koştur hazırlanıp işe geç kalma tehlikesi olanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDİN GÜNAYDİN size
En tatlı sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Kızlarrrrr günaydın bebiklerrrrr

burda bun gece ve şimdi az önce yine deprem oldu,depremler az şiddetli görünse de yüzeye çok yakın umarım çocuklar okulda hissetmemişlerdir,çok panikliyorlar.

Kızlarrrrr günaydın bebiklerrrrr

burda bun gece ve şimdi az önce yine deprem oldu,depremler az şiddetli görünse de yüzeye çok yakın umarım çocuklar okulda hissetmemişlerdir,çok panikliyorlar.

Günaydın canım yaa geçmiş olsun inşallah dediğin gibi hissetmemişlerdir:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…