'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

işin cidden zor . anlayanlarla uğrasmak fena

-----------

başak burçları korkutmayın ya

enerjinizi baskalarına verin :123::123:

Sana vereyim mi enerccciiimiii

Yerimm ben senii yerimmmm sennn de 2013'ün güzel gelinlerinden olucaksın işteee Ezgimmm güzelliklerr hep bizlerle olsunn nazarladan korusun Rabbim hepimizi

bebeğim bu süreçten önce ayakkabılarında herhangi bir değişiklik yaptınmı ?
ayakkabılar üzerimizdeki elektriği atma konusunda en önemli faktör.. ben yeni botlarımla baya bi elektrik topluyorum

Bana bunu sevdicekte söyledi yeni bot almıştı ya ondan sonra başladı zaten geçen bana dio ki arada botlarını çıkarıp yere bas

ezgi canım senn adına okdar çok sewindimki.. sen çok mutlu ol emii
bu engel gibi inşALLAH sevdiceğinle bütün engelleri aşacaksın

ne güzel bugun herkescikler mutlu haberler veriyor. daim olsun kızlar herkesin mutlulugu

Yerimm ben senii yerimmmm sennn de 2013'ün güzel gelinlerinden olucaksın işteee Ezgimmm güzelliklerr hep bizlerle olsunn nazarladan korusun Rabbim hepimizi
[/B]

gülibikimmmmmmm aminnnnnn inşallahhh

canım çok sağol. duaların içinde tekrar tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim kabul etti dualarımızı
inşallah sende en kısa zamanda mutluluğu bulucaksın canım

amin inş canımm cümlemizden ALLAH razı olsun

benim bütün güzellerim 2013 te çok mutlu olcak kiiiii

Ne güzel bir habermiş bu:13:
:13::13::13::13::13::13::13::13:

iyi günler kızlarrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aslımmmmmmmm bi kaç gündür çok girmiyorum nete falan.. pc mi canıma verdim o yüzden sizi boşladığımı sanma.. oraya da bi bugün yazdım öyle iki yorummmm

Evet canım geldi sonunda kavuştuk çok şükür

Çağlaaaammm ahhh ahhh sorma bizim işler sizinki gibi kolay olmayacak galiba
Şimdik ben ve sevgilicik Ankara'dayız, onun ailesi K.çekmecede oturuyor, henüz o da ikametini Ankaraya aldırmamış
Yani sonuç olarak onun ikameti K.çekmece,benim Ankara. Ama dediğim gibi ikimizde Ankara'dayız.
Düğünümüz ise Sarıyer'de olacak
Şimdik biz nereden izin alıp nereye başvuracaz, benimde gitmem şart mı
K.çekmeceden mi izin alacaz Ankara'dan mı? Yoksa hiç izinsiz direkt Sarıyer'e mi gidecez
Off daha önce de sormuştum, erken olduğu için bir bilene de danışmıyorum öyle düşünüyoruuummm

Nurayııımmm ebeettt tuttuk biz 11 Ağustos için bizim oldu orasııııı
Beklerim seni de mutlakaaaaa

Pınarım yukarıda anlattım, işler karışık da ondan dertliyim ben

canım nuray elazığda mesela o elezığda belgelerini halelti sonra istanbula geldi sanırsam beykoz yada üsküdar belediyesine başvurdu onlarda nikahın kıyuılacağı yerin belediyesi yine en iyisini onlar bilir yanlış bilgi vermiyim ama

lavimm teşekkür ederimm inşallah senden de duyacağız en kısa zamanda

İnşallah tatlım benim yaaaa

bizim erkek tarafı nazlı valla, biz onlardan bi adım bekliyoruz ama yok yani.

Uyuz olmuyorum değil ama ben bunu burunlarından fena getiririm zamanı gelince, unutturmayın siz de

sıkma canını tatlım farklı yerlerde olunca tam olarak nası oluyo bilmiorum o konuda nuray daha tecrübeli ama illa seninde gitmen gerekiyor o gun onu biliorum... dun tek basına gelenler vardı mesela yanında nisanlıları yoktu hep geri gonderdiler.. evragın eksikse ya da yanında nisanlın yoksa olmuyor

gitmeden once telefonla aramıstım ben ozellikle nisanlınızla burada olacaksınız diye belirttiler...

sizin oncelikle izin almanız gerekiyor sanırım kucukcekmeden olur istanbulda oldugu icin ankaradan degildir... galba izni nurayın nişanlısı almıstı...

onun dısında ikametgah vermeniz gerekecek

cok da ugrastıracak bişey yok yani bebişim evraklarınızı tamamlayın el ele tutusun gidin kendi soyadını da eşininkinin önünde kullanmak istiyorsan dilekçe doldurmayı da unutma

ben az kalsın unutuyordum askımda son anda hatırladım diye baya bozuldu ne guzel unutmustun yaaaa unutturmustum seni ask sarhosu edip nerden hatırladın yine tutturdun soyadım diye dedi ama kacarı yok catır catır imzaladım dilekceyi

hem aşk böcügümün hem de kendi soyismimi kullancam

Aslııı de bakem düğüne şafak kaç kaldııııı:123:
Bende nişana sayayım
Yemek konusunda Oyama katılıyoruuummmm
Bende bi ara panikle öğrenmeye çalıştım
sonra sıkıldım bu durumdan
Ve dedim ki 7 ay sonra zaten hep yemek yapacağım, bi şekilde öğreneceğim el mahkum
Öyle aç da bırakamam ben erkekümüüüüü
Yani inşAllah
Sadece son keyifli günlerimi neden buna harcayayım ki dedim
İyi demişim de miii?
Saldım gitti
Hem yapamayan daha kıymetli oluyo diyo herkes
Hıh

Özgeeemmm sen şafağı arttırmaya devam etseneee
Çünküne ben şafağı kaçırdım, bu aralar 200 diyiciiiimmm deee

Mügem aman diyim iyi bak kendine de iyileş hemen

Gizim sevdiceğinin hakkındaa hayırlısı olsun inşAllah:97:
Delüüüü gübüm mutlu oldum küüüüüüüüüüüüüüü
oppa gangnam stayl
2013 gelini ol artık sendeeeee:123:

Lavin ismin çok çok iyi olmuuuşşşş

Haticecik
seni +18 konularda daha iyiye gider gördüüüümmm
Birdeee nişanlığı nettin kuzummm?

Özlemcim
kınalığın ayakkabın hepsi hayırlı uğurlu olsun kuşuuummm:123:
Kırmızı candır demek istiyorum

Oyaaammmm naber? Evlilik nasıl gidiyor?

Ezgüüüü delüreceğüüüüümmmm
Bugün kaçıncı mutlu haber buuuuu
Hep hep mutlu olun amaaaa:123:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…