işin cidden zor . anlayanlarla uğrasmak fena
-----------
başak burçları korkutmayın ya
enerjinizi baskalarına verin :123::123:
artık bendeeee güzel haberler verebilirimmmm
canlarım dualarınız ve güzel enerjiniz sayesinde babam ikna olduuu artık bende evlilik hazırlıkları kervanına tam anlamıyla katılıcam inşallahhhhhhh
çok mutluyum çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk heyecandan şaşkına döndüm rüya mı gerçek mi ayırt edemiyorum
kısmetse çok büyük ihtimal haftasonu istemeye geliyorlarrr:118::123:
bebeğim bu süreçten önce ayakkabılarında herhangi bir değişiklik yaptınmı ?
ayakkabılar üzerimizdeki elektriği atma konusunda en önemli faktör.. ben yeni botlarımla baya bi elektrik topluyorum
Bana bunu sevdicekte söyledi yeni bot almıştı ya ondan sonra başladı zaten geçen bana dio ki arada botlarını çıkarıp yere bas
Yerimm ben senii yerimmmm sennn de 2013'ün güzel gelinlerinden olucaksın işteee Ezgimmm güzelliklerr hep bizlerle olsunn nazarladan korusun Rabbim hepimizi[/B]
ezgi canım senn adına okdar çok sewindimki.. sen çok mutlu ol emii
bu engel gibi inşALLAH sevdiceğinle bütün engelleri aşacaksın
ne güzel bugun herkescikler mutlu haberler veriyor. daim olsun kızlar herkesin mutlulugu
kızlar tavsiye ettiğiniz bi film var. evde akşam izlerim
gülibikimmmmmmm aminnnnnn inşallahhh
canım çok sağol. duaların içinde tekrar tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim kabul etti dualarımızı
inşallah sende en kısa zamanda mutluluğu bulucaksın canım
canlarım dualarınız ve güzel enerjiniz sayesinde babam ikna olduuu artık bende evlilik hazırlıkları kervanına tam anlamıyla katılıcam inşallahhhhhhh
çok mutluyum çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk heyecandan şaşkına döndüm rüya mı gerçek mi ayırt edemiyorum
Ne güzel bir habermiş bu:13:
:13::13::13::13::13::13::13::13:
günaydın ne oteli yahu
benim bütün güzellerim 2013 te çok mutlu olcak kiiiii
Çağlaaaammm ahhh ahhh sorma bizim işler sizinki gibi kolay olmayacak galiba
Şimdik ben ve sevgilicik Ankara'dayız, onun ailesi K.çekmecede oturuyor, henüz o da ikametini Ankaraya aldırmamış
Yani sonuç olarak onun ikameti K.çekmece,benim Ankara. Ama dediğim gibi ikimizde Ankara'dayız.
Düğünümüz ise Sarıyer'de olacak
Şimdik biz nereden izin alıp nereye başvuracaz, benimde gitmem şart mı
K.çekmeceden mi izin alacaz Ankara'dan mı? Yoksa hiç izinsiz direkt Sarıyer'e mi gidecez
Off daha önce de sormuştum, erken olduğu için bir bilene de danışmıyorum öyle düşünüyoruuummm
Nurayııımmm ebeettt tuttuk biz 11 Ağustos için bizim oldu orasııııı
Beklerim seni de mutlakaaaaa
Pınarım yukarıda anlattım, işler karışık da ondan dertliyim ben
lavimm teşekkür ederimm inşallah senden de duyacağız en kısa zamanda
Çağlaaaammm ahhh ahhh sorma bizim işler sizinki gibi kolay olmayacak galiba
Şimdik ben ve sevgilicik Ankara'dayız, onun ailesi K.çekmecede oturuyor, henüz o da ikametini Ankaraya aldırmamış
Yani sonuç olarak onun ikameti K.çekmece,benim Ankara. Ama dediğim gibi ikimizde Ankara'dayız.
Düğünümüz ise Sarıyer'de olacak
Şimdik biz nereden izin alıp nereye başvuracaz, benimde gitmem şart mı
K.çekmeceden mi izin alacaz Ankara'dan mı? Yoksa hiç izinsiz direkt Sarıyer'e mi gidecez
Off daha önce de sormuştum, erken olduğu için bir bilene de danışmıyorum öyle düşünüyoruuummm
Nurayııımmm ebeettt tuttuk biz 11 Ağustos için bizim oldu orasııııı
Beklerim seni de mutlakaaaaa
Pınarım yukarıda anlattım, işler karışık da ondan dertliyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?