'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum hadi hayırlısı sanada günaydın hayırlı kandiller evet çok uğraş var bizimde öle dün bizdemutfak balkonununu içeri aldırmak için usta geldi işte çok mu zor yaa yapmak en geç 15 güne takılsın dedik o kadara yetişmez demiş nişanlımda demiş yetişecek yoksa bozuşuruz demiş:26::26::26:

sıkıntılı gecen 2 günden sonra herkese günaydın....nasılsınız canlarım??

Hayırdır, noldu ?:44::44:

Günaydınnn

Bi ton işim var ben oturmuşum geçmiş okuyorum yaa vazgeçtim sonunda yoksa yetiştiremicem işlerimi

Karşıdan okycam bugünde sizleri arada yorum yaparım +18'e geçerseniz

bugün kandil + değil -18lerdeyiz
sana kolay gelsin işlerinde

pammık prenses oralarda bir yerdedir canım, faceye girerken senkronize et dediysen kaybolmuş olabilir. S3 ü bilmiyorum ama ben senkronize etmiyorum. yoksa karmakarışık oluyor telefon rehberim

inşallah
öyle ilk usta da yıkılmak yok

kızlar herkrese iyi kandiller dualarımız kabul olur inşallah

Herkese hayırlı kandiller

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

act_rest : 27 Ocak 2013 Kına
:123:31 Ocak 2013 Düğün ...................... 8 ... :123:

ameliee : 26 Ocak 2013 Kına
:123:02 Şubat 2013 Düğün ...................... 10 ... :123:

donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 66... :123:

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................93... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................115... :123:

pernicketygirl : 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................116 ... :123:

35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................120... :123:

lajoie : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................122 ... :123:

Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................130 ... :123:

OPRA : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................130 ... :123:

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................135 ... :123:

muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................144... :123:

telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................144 ... :123:

_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................150... :123:

susu_ :21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................150... :123:

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................151... :123:

gaydirigubbak : 09 Ağustos 2013 Kına
:123:11 Ağustos 2013 Düğün .....................200 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................213 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................221... :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................242...:123:

opracım ekledim seni de
hayırlı kandiller kuzularr
çağlammm canın neden sıkkın kuzum ya bak 8 güncük kaldı mutlu ol sen ama

dün sevdiceğe islim kebabı yaptım kuşbaşı et ilen
yanına da pilav yaptım
pilav on numara oldu ama islim kebabının etlerinin az daha kavrulması gerekiyodu sanırsam
neyse yapa yapa öğrencez di miii

ahaaa bu arada çizelgem de 4 ay yazıyoooooo

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn :) hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :26::26:

Mavişimmm mavişimmmm bizimde o kadar çok kırma dökme var ki anlatamam pimapenler değişicek bu cumartesi biz kayınvalidemle gelinliğe bakmaya giderken nişanlımda pimapen işini halledicek.Balkon kenarı örülecek mutfak camı kaydırılacak bir sürü saysam bitmez yani oderece Allahtan usta tanıdık herşeyle birebir ilgilenicek mart 15 hepsi bitmiş şekilde elinizde dei bakalım aşırı masraf var çalışmasak ne yapcaz bimiyorum inan ki olucak ama şu işler bi yoluna girse rahatlıcam

Sağol bitanemmm çok mutlu oldummmm yaşşasssııınnnn

Günaydın kuzum hoş geldin hayırdır ne oldu nedir sıkıntı biz iyiyiz asıl sen nasılsın:26::26::26:

Günaydınnn tatlımmm yoğunluktan kurumak üzereyim daha sabahtan ama yıkılmadım ayaktayım sen nasılsın? neden sıkıntılısın ?

kayınvalidem ve annem arasında bi konusma gecmişti...kaynanam annemin söyledigi bişeyi yanlıs anlamıs....bi gün kv annemi aramıs...napıyosunuz diye.annem de napalım ... hanım annemle oturuyoruz.annem dediki mahallede filizle fatosu cagır agzı dualı evliliği huzurlu mutlu göründügü kadaryla..onlar yastık yorganı hazırlasın dedi demiş....çeyiz hazırlıyoruz...aman yanlıs anlama diye de eklemiş annem...kv kocasından ayrı ya...ama annem yemin ediyo seni görmek nasip olmasın onu kastetmedim diyo...neysekv gitmiş büyük ogluna anlatmıs herseyi....yani görümceme görümce diyorum ben onaoturup dedikodu yapıyo anasıyla da ondan...her neyse....abisi de gitmiş sevdicege söylemiş caglanın annesi annemize sen kocandan ayrıldın çeyiz serilirken bişeye dokunma dedi....demiş.....sevdicekle konusuyrz işte temizlk yapldıgı gün annem neden böyle yapıyo dedim hiçbişeye dokunmuyo dedim...halamlar annemler o kadar ısrar ettiler dokunmadı dedim...senin annen sen kocandan ayrıldın bişeye dokunma demiş dedi...ya varya yıkıldım sok oldum o an...benm annem öyle bişey yapacak kadar cahil ve kötü bi kadın degil dedim...bende biliyorum o yüzden sasırdım dedi.annemi aradım annem yemn ediyo aglamaya basladı kadın tlfnda....kvmi aradı annem...ben seni kastetmedim...öle bişey demek istemedim demiş....aglamıs....yine de özür dilerim demiş....yanlıs anlamana sebep olacak bişey dediysem diye...tansiyonu yükseldi o gün rahatsızlandı canm annempazartesi aksam işten cıkınca eve gittik konustuk beyefendyle böyle böyle konusmuslar dedim...ben bunları biliyorum dedim....o gün eve gitti....arıyorum soguk konusyo...3 kez aradım yarım saat içinde...iyi geceler demedi aramadı bile...sabah aradı bişey sordu...sona suratıma kapadı...aradım hayırdır dedim....ben naptım bi sucum mu var dedim...sen daha iyi bilirsin dedi...pazratesi aksam evde ne konusulduysa artık...biz art niyetliymişiz....yanlıs anlsılacak daha neler yapmısız...konuyu kapatmak için böle yapıomusuz....ya yıkıldım agla agla öldüm...dün hiç konusmadık...annesini aradım ..yanıma geldi...ayy ebn sizden cok memnunum Allah razı olsun şimdiye kadar birbirimizi kırmadık da falan...eeee dedim o zaman ne bu olaylar...siz o gün ne dediyseniz yada sen annemle konustugun gün ogluna ne anlattıysan gidip alpicana anlattı....dünde evinizde ne konusulduysa gelip bana düsman kesildi dedim....aglama kıyamam falan...sarılıyo bana....bundan sonra yok ama gitti o saf cagla...nasılsınız iyiyim siz....merhaba merhaba....evlenmek istemiyorum o derece kötüyüm...gözümün yası durrmuyo 2 gündür aklıma geldikce....

Yok yıkılmak yok genciz üstesinden gelicez inşAllah dün nişanlımın yanakları nasıl kızardı masrafları hesaplarken ben rahatlattım sonra kendım girdim strese Ama şuan iyiyim arı gibi çalışıp paracıkları direk borçlara yatırıcaz

Kuzum benimkinden daha zormuş işin bizim eve ilk biz oturacaz bi mutfak balkonu içeri alınacak bi banyoya dolap yapılacak bide WC de işimiz olacak Allah yardımcımız olsun canım çok işimizvar çook

çağlaa kuzum kıyamam evlilik arifesindensin şeytanının oyunu hemen dua okucam sana kuzum şeytanının oyunlarına gelmeyini allahını seversen az kaldı güçlü ol ikinizde garip halelrdesiniz ben kaynanana şaşırdım en mutlu geçmesi gereken günlerinde kaıdnın yaptığına bak zayıf karakterli ne olucak ya tutki annen öyle dedi sırf çocğmn mutluluğu için susardım bu olayda şunu görüdm kaynanana prim verme kesinlikle hiç konşma onla yanındayken o kadın kötü çağlaaa cidden kötü zevk alıyor pes diorum evlilik arifesidne seven insanlara bunu yapıyor ya çok günaha giriyor çok

seni düşünmyorsa oğlunun mutllğnu düşünmeliydi ne kaynanalar var gelinleri azına geleni sayıyorda hala gelinim kızım canım diyor sen buna bişi yapmammışsın bu resmen iftiraya girer çok ayıp çok Allaha yakın sana uzak olsun kötü bir o oğlunu sevse böyle yapmazdı bencil

dua oku aşkına sahip çık ve herkese inat o kayınvalideye inat düğününde eller havaya yap bu kadar kuzum geçicek azcık üzülüyosun ama biticek

Son düzenleme:

ayy canım kıyamam yaaa. evlilik arefesi streslisinizdir şimdi hepiniz. yoksa yanlış anlaşılacak bi durum yok ortadaa. sıkma canını lütfen bak kv gelmiş sarılmış, müstakbel eşinlede hemencik düzelirsiniz 1 hafta kaldı düğününüzee

canım sarılması falan içten değil...kesinlikle inanmıyorum içten olduguna....yaptıgından utandı o an...vicdan azabı diyelim beni öle elim ayagım titrerken,aglarken görünce...yok ben o cocugu silerim seni niye üzüyo...silsen nolcak ki dedim...ne dediyseniz bu hale geldi..suc onun değil dedim...senin ve büyük oglunun dedim...madem sen oglunla dertlestin gelip ona söylemeseyydi,biz neleri yuttuk dedim...

gizimmm canım benim....bide diyoki bes vakit namaz kılıyorum yalan mı söylüyorum evet yalan söylüyosun...agzın yüzün egiliyo resmen diyemedim....oglundan ayrılırım diye ödü koptu alttan adı..tüketti beni dedim....aman alttan al babası yok söle böle...basına kalacagından korkuyo kurtulmak istiyo...bundan haberi yok tabi benim salagın...bende herseyi biliyorum ne hissettigini stresini anlıyorum dedim..ben alttan aldıkca basıma bunlar geldi dedim....

Günaydın gelincikler

Çağlacım canım çok üzüldüm ve kaynanana çok sinirlendim
O adeti bilmeyen yok gelin yatağını evliliği iyi giden biri dualar ederk okuyarak serer Hatta geçende bizdede muhabbetti olmuştu annemle kaynanam ikisi birden kendiliğinden aman biz hiç dokunmayalım ozaman dediler
Kaynanan şu zor zamanınızda aranızı bozmak için uğraşmış resmen Sende prim verme canım ona hiç bir zaman açığınızı belli etme
Küs de olsanız onun yanında çaktırma Hiç kafanı bulandırma Sizin şuan kaynanan yüzünden aranız bozulmuş Nişanlınla şahsi probleminiz yok olayı kişiselleştirmeyin sakın cnm

Ya kuzum kıyamam sana yaa kvye diyecek laf bulamıyorum sıkma tatlı canını düğüne az kaldı şurda lütfen üzülme düzelir enişteyle herşey strestendir kvylede arana mesafe koyarsın dediğin gibi lütfen ağlama kıyamam sana

Tugcemm cok kırıldım ama sevdicege...art niyetli yaptı bizi...sucumuzun üstünü örtüyomusuz biz

kayınvalideme dedi ki yanlıs yapıyosun....eger öyle seylere inanacak olsaydım iki halamı da dokundurtmazdım hiçbişeye dedim.birinin 28 yasındayken eşi öldü su an 45 yasında...biri 43 yasında hiç evlenmedi....işimiz bu batıl inanclra kaldıysa yazık dedim....

öle mavişim...mesafeli olcam artık

Ol kuzum ya senin üzülmenden iyidir biliyorum saygıda kusur etmessin büyüğün ama çok yüz verme canımlı cicimli olma yüz göz olma kvyle ve eline hiçbir şekilde koz verme müstakbel eşinle aranıza girmesine hele hiç izin verme kuzum:26::26::26:

Kuzum benimkinden daha zormuş işin bizim eve ilk biz oturacaz bi mutfak balkonu içeri alınacak bi banyoya dolap yapılacak bide WC de işimiz olacak Allah yardımcımız olsun canım çok işimizvar çook

Aynen bitanem Allah yardımız olsun yüce rabbim ev kurana yardım edermiş bizimkide girer elbet yoluna

Son düzenleme:
arkadaşlar dahil olmayayım dedim de tutamadım kendimi. act rest, kayınvalidende hata olduğu kadar nişanlında da var, belki bilemeyiz sende de vardır; fakat nişanlın bu kadar çabuk provake olmamalı diye düşünüyorum.
gelin yatağını da gelinler kendileri sersin ya, bende olduğu gibi. aşkla, umutlarla bu geleneği yaygınlaştırırız inşallah biraz sakinleştikten sonra nişanlınla öfkesinin sebepleri üzerine konuşabilirsin. belli oluyor ki başka bir şeylere de öfkelenmiş ama içine atmış, son anda da tuhaf tepkiler sergilemiş. öfke hiçbir zaman sadece o ana bağlı değildir, öncesi ve sonrası vardır. kaygılar, umutlar, üzülmeler... hepsi bir olur, bir bakarsın, insan öfkelenmiş. nedenleri üzerine eğilmeniz, birbirinizi anlamaya yönelik konuşmalar yapmanız dileğiyle kalbinizdeki aşk sonsuz olsun.
haddimi hoş görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…