'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ne kırması Pelinim olur mu öyle sey....tam tersi yorumun için teşekkür ederim....sizlerden de bişeyler ögreniyorum....hepinize çok teşkkür ederim..yalnız bırakmadıgınız için

krizsavar arkadasım çok teşekkür ediyorum..hakkaten kriz savarsın haaa

çağlam kuzum üzme kendini herşey yoluna girer...
Şu düğünü bi atlatın evinize yerleşin herşey yoluna girer
Bizdede abuk subuk şeyler oluyo , kv tarafında değil kayınbaba tarafından görmezden geliyoruz bazen işte..
hepimiz stres yüklüyüz , ani karar vermemek gerek..

Hiç yalnız bırakmayacağız ki, sen üzülme yeterki Çağlam

Günaydın bitanem seninde kandilin mübarek olsun Bende kesinlikle katılıyorum dimdik duuurrrr Çağla :13:

Mügem inş yoluna girer kuzum benim....dügünde suratı asılmıs bi gelin olmak istemiyorum....içimde bi şeyler koptu mu tamamdır...hep buruk olurum...inş daha kötü seyler yasanmaz...

Hiç yalnız bırakmayacağız ki, sen üzülme yeterki Çağlam

saol Pelinim....iyiki varsınızz

kv evde yapılcak iş kaldımı diyo az önce...niye kaldıysa gelip yapcan mı dicektim....sen dokunma kocandan ayrıldın mı deseydim...nasıl olsa demesekte dedi diyoayy sinirlerim fena bozuk aglamakla gülmek arasında gidip geliyorum

Günaydın bitanem seninde kandilin mübarek olsun Bende kesinlikle katılıyorum dimdik duuurrrr Çağla :13:

Sağ ol bitanem.
Bugün nasılsın bakalım? Yeni haberler var mı tatlişkocan?

Sağ ol Çağlam, sen de iyi ki varsın...

Sağ ol bitanem.
Bugün nasılsın bakalım? Yeni haberler var mı tatlişkocan?

Sağ ol Çağlam, sen de iyi ki varsın...

Çok iyiyim bitaneemmm Bugün yarın ustamız eve giriyor artık.Tatlı telaş başladı.Kayınvalidem gelinliğe birlikte bakalım diyo cumartesi gidicez birlikte.Çok masraf var gerçekten ama aynı zamanda ikimizde çalıştığımız için o sorunuda beynimizde aştık zaten borçsuz evlilik mi olurmuş Bu cumartesi pimapen olayınıda halledicez.Mart 15 te ev tamamen biter dedi bakalım usta çok mutlu beeenn Bugün hepimiz için dua edicem işlerimiz rast gitsin diye.Sen nasılsın bitanem sizin nasıl gidiyo ??

hayırlı kandillerr kızlar...

çağlacım neler olmus oyle yaaa... gordugum kadarıyla simdi daha iyisin ama kuzum takma lutfen kafanı boyle seylere... diyorlar ya hep illa ki oluyor gerginlikler diye hepsi gecip gidecek

nazar boncugunuz olsun artık o da kusumm

Günaydın peluşum hoş geldin kuzum sefacıklar verdin seninde kandilin mübarek olsun kuzucum
Günaydın mavişim
Sağ ol bitanem...

Oooooh ne güzel haberler bunlar böyle, sabah sabah içim açıldı opram
Masrafsız evlilik olmuyor balım, inşallah kırmadan kırılmadan olsun herşey, gönlümüz bir olsun yeter...
Allah dualarımızı bu guzel gunde kabul etsin inşallah canım benim.
Çok şükür iyi gidiyo bitanem sorunumuz yok, bitek ev işi kilitliyo bizi. O yuzden ne doğru duzgun mobilya bakabiliyoruz(model olarak) ne de hayal kurabiliyoruz.
Bizim de şu ev işi bi hallolsaydı da ona gore ayarlasaydık herbişeyimizi. Hoş değişen bişey olmıcak ama off belirsizlikten nefret ediyorum, şuan da da yaşadığım belirsizlikten, önümü bulanık görmekten başka bişey değil.
Umarım artık çözülür şu ev işi de bi rahat nefes alırım... Sıkılmaya başladım bu durumdan çünkü

Opra bu arada hayırlı olsun. kusura bakma yazmayı unuttum. ustalarla uğrasmak zor umarım istediğin zamanda istediğin şekilde olur evin

ben ustalardan çok çektim .. sen çekmezsin inş.

Gelincikleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
Bu mesajı okuyun hemen okuyun
Hadiii çabuk oluuuunnnn
Bir gelincik daha 200 dediii bugüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allahım 100'leri sayıciiiiim artıkın:123:
İnanamıyorum yaaa
O eve, O tene, O kokuya sadece 100 küsurlar kaldııııııı

yerim kız seniiiiiii

asktan gozu donmus suna bak

Evet tatlım ya o belirsizlik var ya insanı o kadar çok yoruyor ki aynı sorun bizde de vardı ev meselesi onu halledince zaten hemen evlenmeye karar verdik İnşAllah hemen ev işinizde hallolur bitanem rahata erersiniz.Dediğin gibi kırmadan kırılmadan olsun yeter çünkü bide nişanlımın abisinin düğününde çok tatsızlıklar yaşandı aynı şeyleri yaşamak yaşatmak istemiyorum kesinlikle herşeyin artısı eksisi olur bunu kabullenmek lazım en başta :128:

Elif ne güzel sözler bunlar

beni de aşka getirdin bak.. ben 100 den sonrasını hatırlamıyorum hiç ya. bi baktım 66 olmuş

eliffff benim de bugün 4 ay yazıyo çizelgemde
bu aralar zamanın daha hızlı geçmesini istiyorum, sıkıldım çünkü
akşamları beni eve bıraksın istemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…