Günaydın kızçeler, kandilimiz mübarek olsun...
Çağlacım geçmişi biraz okudum... Yorum yapmam doğru mu bilmiyorum ama tutamadım kendimi
Nişanlın senin üstüne çok geliyor anladığım kadarıyla, seni böyle üzmesine izin verme... Kayınvalidenin yaptığı zaten ayrıca terbiyesizlik, yakışmamış alttan almalıydı hemde boyle bi mürüvvet öncesi ama cahillik etmiş, ne demeliyim bilmiyorum..
Sen gücünden birşey kaybetme, insanlara hiçbir zaman teslim olma ve dik dur. Elbette bu tarz sorunlar olabilir nişan öncesi, düğün öncesi.
Çok şükür biz hiç yaşamadık, Allah da yaşatmasın
Nişanlına karşı eğilme, seni üzüyor anladığım kadarıyla.. Senden başka kimse kıymetli değil, evlendiğin zaman da geçerli bu. Ayrıca düğünden önce elbette stres olabilir ama bence çiftler birbirine bu donemde daha sıkı sarılmalı... Başkasının ağzına bakmamalı diye düşünüyorum.
Kırdıysam affet canım.
ne kırması Pelinim olur mu öyle sey....tam tersi yorumun için teşekkür ederim....sizlerden de bişeyler ögreniyorum....hepinize çok teşkkür ederim..yalnız bırakmadıgınız için
krizsavar arkadasım çok teşekkür ediyorum..hakkaten kriz savarsın haaa
Çağlacım geçmişi biraz okudum... Yorum yapmam doğru mu bilmiyorum ama tutamadım kendimi
Nişanlın senin üstüne çok geliyor anladığım kadarıyla, seni böyle üzmesine izin verme... Kayınvalidenin yaptığı zaten ayrıca terbiyesizlik, yakışmamış alttan almalıydı hemde boyle bi mürüvvet öncesi ama cahillik etmiş, ne demeliyim bilmiyorum..
Sen gücünden birşey kaybetme, insanlara hiçbir zaman teslim olma ve dik dur. Elbette bu tarz sorunlar olabilir nişan öncesi, düğün öncesi.
Çok şükür biz hiç yaşamadık, Allah da yaşatmasın
Nişanlına karşı eğilme, seni üzüyor anladığım kadarıyla.. Senden başka kimse kıymetli değil, evlendiğin zaman da geçerli bu. Ayrıca düğünden önce elbette stres olabilir ama bence çiftler birbirine bu donemde daha sıkı sarılmalı... Başkasının ağzına bakmamalı diye düşünüyorum.
Kırdıysam affet canım.
çağlam kuzum üzme kendini herşey yoluna girer...
Şu düğünü bi atlatın evinize yerleşin herşey yoluna girer
Bizdede abuk subuk şeyler oluyo , kv tarafında değil kayınbaba tarafından görmezden geliyoruz bazen işte..
hepimiz stres yüklüyüz , ani karar vermemek gerek..
Hiç yalnız bırakmayacağız ki, sen üzülme yeterki Çağlam
Günaydın bitanem seninde kandilin mübarek olsunBende kesinlikle katılıyorum dimdik duuurrrr Çağla :13:
Sağ ol bitanem.
Bugün nasılsın bakalım? Yeni haberler var mı tatlişkocan?
Sağ ol Çağlam, sen de iyi ki varsın...
işlerim çok yoğun ..dosylar karışmış dün oyy Allahım.:18:
Günaydın mavişimGünaydın peluşum hoş geldin kuzum sefacıklar verdin seninde kandilin mübarek olsun kuzucum
Çok iyiyim bitaneemmmBugün yarın ustamız eve giriyor artık.Tatlı telaş başladı.Kayınvalidem gelinliğe birlikte bakalım diyo cumartesi gidicez birlikte.Çok masraf var gerçekten ama aynı zamanda ikimizde çalıştığımız için o sorunuda beynimizde aştık zaten borçsuz evlilik mi olurmuş Bu cumartesi pimapen olayınıda halledicez.Mart 15 te ev tamamen biter dedi bakalım usta çok mutlu beeenn Bugün hepimiz için dua edicem işlerimiz rast gitsin diye.Sen nasılsın bitanem sizin nasıl gidiyo ??
Sorma tatlım sorma benimde önüm dosya kaynıo bende burda kaynaşıyorumAllah kolaylık versin bridezilla olucaz yakında
aynen ya
gözlerim şaşı bakıyo artık
Gelincikleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
Bu mesajı okuyun hemen okuyun
Hadiii çabuk oluuuunnnn
Bir gelincik daha 200 dediii bugüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allahım 100'leri sayıciiiiim artıkın:123:
İnanamıyorum yaaa
O eve, O tene, O kokuya sadece 100 küsurlar kaldııııııı
Günaydın mavişim
Sağ ol bitanem...
Oooooh ne güzel haberler bunlar böyle, sabah sabah içim açıldı opram
Masrafsız evlilik olmuyor balım, inşallah kırmadan kırılmadan olsun herşey, gönlümüz bir olsun yeter...
Allah dualarımızı bu guzel gunde kabul etsin inşallah canım benim.
Çok şükür iyi gidiyo bitanem sorunumuz yok, bitek ev işi kilitliyo bizi. O yuzden ne doğru duzgun mobilya bakabiliyoruz(model olarak) ne de hayal kurabiliyoruz.
Bizim de şu ev işi bi hallolsaydı da ona gore ayarlasaydık herbişeyimizi. Hoş değişen bişey olmıcak ama off belirsizlikten nefret ediyorum, şuan da da yaşadığım belirsizlikten, önümü bulanık görmekten başka bişey değil.
Umarım artık çözülür şu ev işi de bi rahat nefes alırım... Sıkılmaya başladım bu durumdan çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?