Tugcemm cok kırıldım ama sevdicege...art niyetli yaptı bizi...sucumuzun üstünü örtüyomusuz biz
kayınvalideme dedi ki yanlıs yapıyosun....eger öyle seylere inanacak olsaydım iki halamı da dokundurtmazdım hiçbişeye dedim.birinin 28 yasındayken eşi öldü su an 45 yasında...biri 43 yasında hiç evlenmedi....işimiz bu batıl inanclra kaldıysa yazık dedim....
öle mavişim...mesafeli olcam artık
Aynen bitanem Allah yardımız olsun yüce rabbim ev kuranan yardım edermiş bizimkide girer elbet yoluna
Günaydınnn
Bi ton işim var ben oturmuşum geçmiş okuyorum yaa vazgeçtim sonunda yoksa yetiştiremicem işlerimi
Karşıdan okycam bugünde sizleri arada yorum yaparım +18'e geçerseniz
arkadaşlar dahil olmayayım dedim de tutamadım kendimi. act rest, kayınvalidende hata olduğu kadar nişanlında da var, belki bilemeyiz sende de vardır; fakat nişanlın bu kadar çabuk provake olmamalı diye düşünüyorum.
gelin yatağını da gelinler kendileri sersin ya, bende olduğu gibi. aşkla, umutlarlabu geleneği yaygınlaştırırız inşallah biraz sakinleştikten sonra nişanlınla öfkesinin sebepleri üzerine konuşabilirsin. belli oluyor ki başka bir şeylere de öfkelenmiş ama içine atmış, son anda da tuhaf tepkiler sergilemiş. öfke hiçbir zaman sadece o ana bağlı değildir, öncesi ve sonrası vardır. kaygılar, umutlar, üzülmeler... hepsi bir olur, bir bakarsın, insan öfkelenmiş. nedenleri üzerine eğilmeniz, birbirinizi anlamaya yönelik konuşmalar yapmanız dileğiyle kalbinizdeki aşk sonsuz olsun.
haddimi hoş görün
Çağlacım cnm suçunu örtme meselesini anlayamadım Onu neden söyledi :44:
Çağlamm, az önce de dediğim gibi inan öyle bi kadın için kendini üzmeye değmez. Mesefeli olursun bundan sonra. Ve Alpicanla da o kadına inat daha çok bağlanın, daha sıkı sarılın birbirinize..
Çağlam canım benim kıyamam ağlama lütfen yaa.. Ne yazıkki bu durumlar hemen herkesde oluyor bizde bile olmuştu tanışmanın olduu gün düşün.. Şimdi kız ailelerinden çok erkek aileleri nazlanıyor anlamıyorum yemin ederim bu insanları
Şurda evlenmenize ne kaldı bozmayın moralinizi güzel günlriniz var önünüzde.. Sevdiceğin etkilenmiş olabilir. Güzelce oturup konuşmak en mantıklısı olur tatlım.. Çok üzerine gitme şu günlerde sonra o da hatasını anlıcaktır..
bizimde tanışmada annem ortaya laf olsun (espri) mahiyetinde aramızda geçen bi diyalogu anlatmıştı.. ;
zehra diokii evlenince bizde kal çocuklara bak .. zafer (kardeşim) dioki benim çocuklarıma bakıcaksın babam benle şuraya geliceksin vs gibii.. kimse beni düşünmüyor herkes kendini düşünüo demişti annem..
kayınvalidem ise bak beni istemiolar evlendikten çocuklar olduktan sonra zehra annesine baktırıcakmış çocukları falan diye kurmuşben şokladım tabi sevdicek bunu anlatınca
ama sevdiceğim beni teselli dtti daha çok aşkım yanlış anlaşılmalar olucak normal daha kimse birbirini tanımıyor diye.. bende annemi sıkıca tembihledim anne şaka da olsa espride olsa böyle şeyler anlatma diye..
çağlammmmama sıkıntı yokk
düğün üstü bu tarz şeyleri napıyoruzz
derin bir nefes alıp görmezden gelmeye çalışıyoruz
alpican seni çok seviyorrdüğün stresinden oldu bunlar ama
8 gün sonra hepsii biteckkk
günaydınlar bayanlar; kandiliniz mübarek olsun.
konuyu okuyunca bir iki bende fikrimi söylemek istedim. çağlacım 1 hafta kala aşırı stresten anlaşmazlıklar olabilir. nişanlın biraz soğuk davranıyorsa (ki annesine haksızlık edildiğini düşünüyor, olabilir, kimse annesine babasına kurmaca bile olsa laf edilsin istemez, o konuda ister istemez hepimiz çok hassasız) sen de ilk etapta alttan al. ortalık sakinleşince alır karşına "siz bize fesat dediniz biz de buna çok kırıldık" diye söylersin. hatta ben şahsen "ben de senin gibi konuşmayıp trip atsam halimiz ne olur hiç düşünüyor musun?" tarzı bi laf bile edebilirdim. ama tabi bu benim biraz sert mizacımdan da kaynaklı olabilir.
bu hayatta bildiğim tek bir şey vardır anne babanın üstüne kuracağın aile bile çoğu zaman geçemiyor. o sebeple sende her koşulda (karşı tarafın yaptığı gibi annesini haklı ya da haksız nasıl koruyorsa) anneni- babanı koru. sen bugün nasıl mesafemi koruyacağım diyebiliyorsan, nişanlın da senin annene mesafesini korusun, saygısını göstersin.
çağlammmm üzülme canım yaa,
kv den alınganlık etmiş, belki geleneği bilmediğindendir.
nişanlını geçtim abisi ne karışıyor ortalık karıştırıyor ya huuu. harbiden görümce
nişanlın da abartmamalı. oda düğün stresindendir. inşallah geçer bunlar..
evlenmek istemiyorum da ne demek ben seni bekliyorum burada
cagla dıye hıtap ettıklerı arkadasın yazılarını okudum
bende henuz 4.5 aylık evlıyım
ve dugun ustu oyle sacma sapan muhabbetler oldukı su ceyız dalgasına..
benım 2.evlılıgım
esımın ılk.
halıyle ben ceyız sermek ıstemedım yanı ceyız gostermek ıcın kımseyı cagırmadım
korkuyorum nazardan cartan curttan
cok ceyızım vardı herseyı yepyenı yaoptırdık kayınvaldıem salona ceyız serdırmeye vs calıstı ben hıc ne he dedım ne olmaz
ama sermedımde
sonrada dolabın ıcıne dızmıstık yatak yorganı
kayınvaldıem kaldırın hurclarına ıcıne dolabın ıcınde durmasının manası yokmus gıbısıne..
bunlardan oturu nısanlım bana cok bozuktu hatat oylekı
kına gunub ıle tartyıstık ben agla agla bı hal oldum
keza dugun gunu full rezalet
beyfendı kusmus bana
fotocuda resımc ekıldık ama nasıl cekıldık
dugunde sınırlı
dedım evlendık ama ne oldu
hersye unutuldu :)
merak etme
dugun ustu ıllakı oluyor
keske olmasa ama ıste oluyor farkında olmadan cok fazla gergın oluyoruz cunku
hayırlısıyla 8 gun kalmıs
merak etme sakın
Böyle düğün öncesi gerginliklere bakıyorum hep adet-gelenek göreneklerin yapılması konularındaki anlaşmazlıklardan oluyor. Çok tırsıyorum böyle şeylerden.
Adetlerimiz önemli olabilir belki ama hiçbir adet-gelenek benim keyfimden önemli olamaz. İlerde sorun çıkacak diye korkuyorum gelin yatağı serme merasimi,çeyiz serme,yok bilmem ne bunları istemiyorum ben. Bohça yapmayı da istemiyorum hatta. Bunlar için kimse kalbimi kırsın de istemiyorum,kimsenin kalbini kırmayı da.
günaydın kızlar
kandilimiz mübarek olsun. aksilikler ,olaylar,küskünlükler bu yıl cok oldu bu topicte. dua edelim bol bol. az kaldıkca daha ne sıkıntılar görecegiz. umarım hepsinin üstesinden gelebilecek güce sahip oluruz.
güliiiiiinn+18 benim donmuş ya.. hararetim södü fısssssssssssssss oldum
Çağlam bazı şeyler birikmiş birikmiş irini biri patlatmış. Ne kv ni samimi buldum ne de ağzı durmayan görümcen ve kocasını
bunun yanında alpican'ın da stresten dolduruşa gelip sana bu kadar kızmasına sinir oldumyeter artık ya niye seni sürekli ağlatıyor. bu kaçıncı?
hiç mi seni aileni tanıyamamış şimdiye dek. bir de bazı şeylerin üstünü örtüyorsunuz ne demekkendi ağzından demediği apaçık ortada.
sakın ama sakın gözyaşı dökme.. başkalarının istediklerini verme.
birbirinizi seviyorsunuzne zorluklardan geçtiniz. herşey güzel olacak. dua et bol bol. şeytanın oyununa gelme.
inadına mutlu umursamaz ol. kv'ne inat.(ayrıca sakın samimi olma,birşeyini de anlatma .. sonraki sarılması konuşması gayet yapmacık. karşısında niye ağlıyorsun ,ona istediğini verme:26:)
:123::123::123: mutlu bir gelin olacaksın.
Günaydınseninde mübarek olsun..
sanki bu aralar aksilikler daha çok yaşanıyor gibi
zaman yaklaşıyor diye mi acep?
Aslım görümcem yok normalde dogal olarak kocası da yok...yine güldürdün beni....Allah da seni güldürsün...ben görümcem diye kaynıma diyorum....görümce gibi laf ediyo kvmle
sizlerde dua edin benim için...olur mu...allahım kötülerin fesatların serrinden korusun hepimizi....
aynen yazaman yaklaştıkça bende acaba ne aksilikler olaylar yaşıcaz diye düsünür oldum
yavrum ne bileyim orda görümce lafı gördüm.ayy ALLAHIM akıl mı bıraktın bende. sabah sabah
çağlam konuştuğumuz gibi, evlenince evini ayırınca mesafeli olucaksın
herbişeyi anlatmıcaksın samimi olmucaksın
çünkü senin iyiniyetinden faydalanıyo bu insanlar
alpi de sakinleşince mantıklı düşünmeye başlar.. birbirinizin değerini bilin yeter
aile olacak olan sizsiniz, onlar kendi çapında ara bozmaya çalışıp dursunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?