'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Opra bu arada hayırlı olsun. kusura bakma yazmayı unuttum. ustalarla uğrasmak zor umarım istediğin zamanda istediğin şekilde olur evin

ben ustalardan çok çektim .. sen çekmezsin inş.

Sağol tatlımmm tek usta var bizde herşeyle ilgilenicek daha önce nişanlımın abisinin evini bide kayınvalidemlerinkinide yaptı sağolsun gel diyoruz gelio on defa aynı şeyleri söylüyorum sıkılmadan dinlio Napiim herşey yerinde güzel olsun istiyorum bakalım inşAllah hepsi gönlümüzce olur da mutlu mesut yaşarız yuvamızda

saol Çağlacım...içime atıp sakin kalmaya calısıyorum....inş gecip gidecek kuzummm

Malesef oyle kuzum ama onunla olsun da.. İster kira ister ev hiç farketmez, biz huzurlu olalım yeter ki napalım

ya siz tadilata baslamıssınız kuzum bizim daha kiracımız cıkmadııııııı nisana kadar falan beklemez umarım cıkmak icin

Kiracı var demek ki Hemen canım söylediniz mi???? Biz temmuzda söyledik anca aralık sonu cıkmıstı.İlk satılıcaktı sonra vazgeçtik evlenmek için biz yapıp içini oturalım dedik çok iyi bir karar verdik nişanlımla Ama geç kalmayın kuzucum çünkü tadilat zahmetli iş biri bitti dersin diğeri çıkar istekler bitmez zaman daraldıkça sende daralırsın sonra

Kızlaaaaaaaarrrrr benimde 98 gün kalmış yani 3 ay 4 gün :18: Aman tanrımmm :18:

Sizce evi ne zaman tutmalıyız Çok önceden tutup fazladan kira vermeyelim diyoruz ama iki ayağımız bi pabucada girsin istemiyoruz Ev tutulmadan mobilyada bakamıyoruz Mobilya max. bir ayda gelir diyo mobilyacılar ama ben yinede stres yapıorum

söyledik kusum evet.. nisanlım en gec nisan bası demiş ben de neden ole diosun dedim napim karda kısta nası cıksın insanlar diyo o da

umarım yetişiriz yaaa

Nurayım bu açıklama için o kadar teşekkür ederim kiiii
Gerçekten içim nasıl ferahladı nasıl huzurla doldu anlatamam saaannaaa
Çok korkuyorum bi aksilik çıkacak o güne alamayacağız fln diye
Allah korusun tabii
Demek ikametimizin olduğu yerden izin almamız gerekiyo
Peki bu sağlık için yaptırılan evraklar nereye teslim ediliyo? Sarıyer e mi edecez yani?

Bayramdan sonraki gün oluyo balım
Babam ramazandan sonra olacak diye izin vermediği için bizde ertesi gününe aldık
Kına bayramın 2. günü hatta
Acaba amma da meraklılarmış dedi miii

Kuzum Ankara'da nereyi tuttunuz?
Fiyat konusunda yorum yapamayacağım, biz kına gecesi için 12.500 lük sözleşme yaptık
Ben sana birde şey sormak istiyorum; nişan bohçası alış verişini Ankara'da nerede yaptınız?
Çamaşır için mesela?
Damat takımları fln avm lerden olur zatende
Bohçası, ıvırı zıvırı nereden yapılacak?

Çağlam kuzum kıyamam sana ben yaaa
Evlilik öncesi dönem gerginliği inan bana geçecek
Erkeklerin büyümesi zaman alıyor bence..
Şuan anne ne derse o, olabiliyor bazı erkeklerde, ne yazık ki
Kayınvalideler de anlayışsızlık veya bilerek kötülük yaptılar mı işler çığırından çıkıyor ne yazık ki
Bizde de evliliği güzel gidenlere yaptırılır böyle şeyler..
Adet böyle napalım..
Bende batıl inançları olan biri olarak inanabilirim şahsen yani
Bizde eşiyle ayrı kimse yok ama amcam yengem daha 22-23 yaşındayken yani 5-6 yıllık evliyken vefat etmiş
Sözde bohçaları o açmadı mesela
Biz dedik mi bilmiyorum ama açmadı:26:
Sonucunda benimde içimi bi an korku aldı
Allahım ona bişi olursa oldum..
Şimdi bunu anlattım ama demek istediğim eğer çeyiz serme adetini biliyorsa bunu da bikiyordur sevgili kayın validen
Alınacak gücenecek bir durum yok
Ki annen bunu söylemiş bile olsa ne var yani?
Adetleri uygulayan sensin, sonra alınan yine sen
Peeehhhhhhhhhh
Ama şunu söyleyeyim pek samimi olmamak gerek bence
Hele hele Alp galiba ismi, onunla olan sorunlarını asla belli etme
Benim henüz hiç bir sorunum geçmedi ama yine de belli etmem
Ne olur ne olmaz
Kan kusacaksın kızılcık şerbeti içeceksin
İleride yuvamız olduğunda da bu böyle
Hele hele onlara ağlamak mı, bir daha yapma kuzum..

Kırmadım inşAllah seni..
Bende sorunları kendi ailemden saklayamıyorum bir türlü
Ama elimden geleni yapıyorum
Aileler girdi mi zor işler..

Üzülme hiç üzülme hemde
Düğün günü de hiç surat asma, oh olsun de
Oğlunla evlenende benim, aynı yatağı paylaşan da benim de
Mutlu ol

Bilmiyorum biraz gaddarca oldu belki ama bazı insanlar bundan anlıyor..

Malesef oyle kuzum ama onunla olsun da.. İster kira ister ev hiç farketmez, biz huzurlu olalım yeter ki napalım

İnşAllah bitanem olucak.Aynen siz huzurlu olunda gerisi boş yanyana başbaşa oohhh az kaldı çok aazzzzzz

Nurayım bu açıklama için o kadar teşekkür ederim kiiii
Gerçekten içim nasıl ferahladı nasıl huzurla doldu anlatamam saaannaaa
Çok korkuyorum bi aksilik çıkacak o güne alamayacağız fln diye
Allah korusun tabii
Demek ikametimizin olduğu yerden izin almamız gerekiyo
Peki bu sağlık için yaptırılan evraklar nereye teslim ediliyo? Sarıyer e mi edecez yani?

Bayramdan sonraki gün oluyo balım
Babam ramazandan sonra olacak diye izin vermediği için bizde ertesi gününe aldık
Kına bayramın 2. günü hatta
Acaba amma da meraklılarmış dedi miii

Kuzum Ankara'da nereyi tuttunuz?
Fiyat konusunda yorum yapamayacağım, biz kına gecesi için 12.500 lük sözleşme yaptık
Ben sana birde şey sormak istiyorum; nişan bohçası alış verişini Ankara'da nerede yaptınız?
Çamaşır için mesela?
Damat takımları fln avm lerden olur zatende
Bohçası, ıvırı zıvırı nereden yapılacak?

Çağlam kuzum kıyamam sana ben yaaa
Evlilik öncesi dönem gerginliği inan bana geçecek
Erkeklerin büyümesi zaman alıyor bence..
Şuan anne ne derse o, olabiliyor bazı erkeklerde, ne yazık ki
Kayınvalideler de anlayışsızlık veya bilerek kötülük yaptılar mı işler çığırından çıkıyor ne yazık ki
Bizde de evliliği güzel gidenlere yaptırılır böyle şeyler..
Adet böyle napalım..
Bende batıl inançları olan biri olarak inanabilirim şahsen yani
Bizde eşiyle ayrı kimse yok ama amcam yengem daha 22-23 yaşındayken yani 5-6 yıllık evliyken vefat etmiş
Sözde bohçaları o açmadı mesela
Biz dedik mi bilmiyorum ama açmadı:26:
Sonucunda benimde içimi bi an korku aldı
Allahım ona bişi olursa oldum..
Şimdi bunu anlattım ama demek istediğim eğer çeyiz serme adetini biliyorsa bunu da bikiyordur sevgili kayın validen
Alınacak gücenecek bir durum yok
Ki annen bunu söylemiş bile olsa ne var yani?
Adetleri uygulayan sensin, sonra alınan yine sen
Peeehhhhhhhhhh
Ama şunu söyleyeyim pek samimi olmamak gerek bence
Hele hele Alp galiba ismi, onunla olan sorunlarını asla belli etme
Benim henüz hiç bir sorunum geçmedi ama yine de belli etmem
Ne olur ne olmaz
Kan kusacaksın kızılcık şerbeti içeceksin
İleride yuvamız olduğunda da bu böyle
Hele hele onlara ağlamak mı, bir daha yapma kuzum..

Kırmadım inşAllah seni..
Bende sorunları kendi ailemden saklayamıyorum bir türlü
Ama elimden geleni yapıyorum
Aileler girdi mi zor işler..

Üzülme hiç üzülme hemde
Düğün günü de hiç surat asma, oh olsun de
Oğlunla evlenende benim, aynı yatağı paylaşan da benim de
Mutlu ol

Bilmiyorum biraz gaddarca oldu belki ama bazı insanlar bundan anlıyor..

söyledik kusum evet.. nisanlım en gec nisan bası demiş ben de neden ole diosun dedim napim karda kısta nası cıksın insanlar diyo o da

umarım yetişiriz yaaa

İşte aynı ya aynı bizde de öyleydi nasıl çıksınlar kışın insanlar çocuk var falan derken temmuzda söylediler yine kışın ortasında çıktı tamam dedim bizde aynı durumda olabilirdik ama sanırım insan biraz bencil oluyor bu durumda ki nisan bana geç geldi kuzucum ya Ama fazla tadilatlık iş yoksa mutlaka yetişirsiniz bide işini bilen ehli biri olursa tamamdır Sen içini hiç sıkma olucak havalarda öyle çok çok kötü değil bakmaya başlamışsa başka kiralara kiracınız hiç sıkma tatlı canını Rabbim yardım eder

Oyadan sonra Elif uzun uzun detayları yazılarınız için helal olsun.

yine döktürmüssün canım. ne güzel ifade edip anlatman tebrik ediyorum kızlar sizi tekrar tekrar.

bana da cok gec gelio

kusum daha eve bakmadık kiracı ne hale getirdi bilemioruz hiç... kimbilir neleri cıkıcak

inşallah cıkarlar erkenden yaaa

Yok mavişim değil yakın ama değil ilçelerimiz farklı onlar Gaziosmanpaşa'da olucak biz Bayrampaşa'da.2 vesayitlik.

Anladım kuzum güzel dediğin yerler ne kadar uzaklıkta bilmeyom ama iyi ben bi delilik yaptım kvyle altlı üstlü oturacaz apartmanda 6. aile olcaz aile apartmanı 8 aydır tanıyom kvyi şu zamana kadar kızından ayırmadı hatta bize geldiğinde kızı yanında oturuyorsa onu kaldırıyor benim oturmamı istiyo yanına ama sonra ne olur bilinmez:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…