eliffff benim de bugün 4 ay yazıyo çizelgemde
bu aralar zamanın daha hızlı geçmesini istiyorum, sıkıldım çünkü
akşamları beni eve bıraksın istemiyom
Opra bu arada hayırlı olsun.kusura bakma yazmayı unuttum. ustalarla uğrasmak zor umarım istediğin zamanda istediğin şekilde olur evin
ben ustalardan çok çektim .. sen çekmezsin inş.
sonunda dördü gormussunnnnn kusmm
benimkinde de 3 yazıcak insallahhh
Son 10 gün
hayırlı kandillerr kızlar...
çağlacım neler olmus oyle yaaa... gordugum kadarıyla simdi daha iyisin ama kuzum takma lutfen kafanı boyle seylere... diyorlar ya hep illa ki oluyor gerginlikler diye hepsi gecip gidecek
nazar boncugunuz olsun artık o da kusumm
Evet tatlım ya o belirsizlik var ya insanı o kadar çok yoruyor ki aynı sorun bizde de vardı ev meselesi onu halledince zaten hemen evlenmeye karar verdik İnşAllah hemen ev işinizde hallolur bitanem rahata erersiniz.Dediğin gibi kırmadan kırılmadan olsun yeter çünkü bide nişanlımın abisinin düğününde çok tatsızlıklar yaşandı aynı şeyleri yaşamak yaşatmak istemiyorum kesinlikle herşeyin artısı eksisi olur bunu kabullenmek lazım en başta :128:
saol Çağlacım...içime atıp sakin kalmaya calısıyorum....inş gecip gidecek kuzummm
geçicek tabiki ilk gelinimizzzz sen bize ugur getireceksinnn
ya siz tadilata baslamıssınız kuzum bizim daha kiracımız cıkmadııııııınisana kadar falan beklemez umarım cıkmak icin
Kiracı var demek kiHemen canım söylediniz mi???? Biz temmuzda söyledik anca aralık sonu cıkmıstı.İlk satılıcaktı sonra vazgeçtik evlenmek için biz yapıp içini oturalım dedik çok iyi bir karar verdik nişanlımla Ama geç kalmayın kuzucum çünkü tadilat zahmetli iş biri bitti dersin diğeri çıkar istekler bitmez zaman daraldıkça sende daralırsın sonra
cicim hayırlı olsun mekanınız11 ağustos bayramdan hemen sonraki gün mü oluyo, ben o zaman istanbulda olmayabilirim ama amaa çok mutlu oldum çağırdığın için ve orda olursam da mutlaka gelmek isterimm
nikah işlemleri için de hiç telaşa kapılma, hiç bir zorluğu yok.
sevgilin küçükçekmece belediyesine gidip evlilik izin belgesi alacak.
sen de ankarada ikamet ettiğin belediyeye gidip evlilik izin belgesi alacaksın.
sağlık raporlarınız, nüfus kayıt örnekleriniz(belediyeniz isterse eğer, zorunlu bişey değil), nüfus cüzdanlarınızın aslı ve fotokopileri, vesikalık fotoğraflarınız(kaç adet isterlerse artık yine ikamet ettiğiniz belediye yönlendirecek sizi zaten) ve evlilik izin belgelerinizle, ikiniz birlikte sarıyer belediyesine başvuru yapacaksınız.
işte bu kadar :)
ankara da oturuyorum ben canım.. evet bize de ilk.fiyat çok geldi.ama babam dedi onlar sizi öyle safgorduler direkt o fiyati dediler beraber gideriz dedi. babam yapar ayarlar onu. salon tam benim istediğim tarz cami yok kimse görme ihtimali yok aşağı doğru iniliyor.. ben tesettürlüyum o yüzden cami penceresi olmayan güzel.bi yer olması.lazım ki rahat rahat oynayalım
Malesef oyle kuzum ama onunla olsun da.. İster kira ister ev hiç farketmez, biz huzurlu olalım yeter ki napalım
cicim hayırlı olsun mekanınız11 ağustos bayramdan hemen sonraki gün mü oluyo, ben o zaman istanbulda olmayabilirim ama amaa çok mutlu oldum çağırdığın için ve orda olursam da mutlaka gelmek isterimm
nikah işlemleri için de hiç telaşa kapılma, hiç bir zorluğu yok.
sevgilin küçükçekmece belediyesine gidip evlilik izin belgesi alacak.
sen de ankarada ikamet ettiğin belediyeye gidip evlilik izin belgesi alacaksın.
sağlık raporlarınız, nüfus kayıt örnekleriniz(belediyeniz isterse eğer, zorunlu bişey değil), nüfus cüzdanlarınızın aslı ve fotokopileri, vesikalık fotoğraflarınız(kaç adet isterlerse artık yine ikamet ettiğiniz belediye yönlendirecek sizi zaten) ve evlilik izin belgelerinizle, ikiniz birlikte sarıyer belediyesine başvuru yapacaksınız.
işte bu kadar :)
ankara da oturuyorum ben canım.. evet bize de ilk.fiyat çok geldi.ama babam dedi onlar sizi öyle safgorduler direkt o fiyati dediler beraber gideriz dedi. babam yapar ayarlar onu. salon tam benim istediğim tarz cami yok kimse görme ihtimali yok aşağı doğru iniliyor.. ben tesettürlüyum o yüzden cami penceresi olmayan güzel.bi yer olması.lazım ki rahat rahat oynayalım
söyledik kusum evet.. nisanlım en gec nisan bası demiş ben de neden ole diosun dedim napim karda kısta nası cıksın insanlar diyo o da
umarım yetişiriz yaaa
Kuzum ev kv ile yakın mı:26::26::26:
İşte aynı ya aynı bizde de öyleydi nasıl çıksınlar kışın insanlar çocuk var falan derken temmuzda söylediler yine kışın ortasında çıktıtamam dedim bizde aynı durumda olabilirdik ama sanırım insan biraz bencil oluyor bu durumda ki nisan bana geç geldi kuzucum ya Ama fazla tadilatlık iş yoksa mutlaka yetişirsiniz bide işini bilen ehli biri olursa tamamdır Sen içini hiç sıkma olucak havalarda öyle çok çok kötü değil bakmaya başlamışsa başka kiralara kiracınız hiç sıkma tatlı canını Rabbim yardım eder
Yok mavişim değil yakın ama değil ilçelerimiz farklı onlar Gaziosmanpaşa'da olucak biz Bayrampaşa'da.2 vesayitlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?