'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

su stres yok mu zaten..

benim de stres ve sıkıntıya baglı reflüm cıktı 3 gundur mide haplarıyla geziyorum..

ne kadar takma uzulme desemde biliyorum boş insanın elinde olmuyor cunku... Allah sifasını versin canım inşallah hastalıgın agrının her turlusu kotu işte

siranay erkek arkadaşım yapıcısınız . ilerde bu azimle çocuklarınıza ii bi gelcek ahzırlayacagınızada inanıyorum.

Son düzenleme:
kızlar biriktirin paranızı benim ailem banada kardeşimede ev yaptı ama benim şimdilik bir evi düzcek kadar param var ama ben maaşımın diğer yarısıyla kıyafet alcağma çeyiz almaya başladım bugünde bernardodan salat kaseleri ve saklama kapları aldım çok ta iyi oldu artık gereksiz almıycam

sizede tavsiyem biriktirin cerencim 5 sene önce ev için kredi ödemek riskli olmuş ben yapmazdım asla bir imza diyoruz ama o garantisi ben evlendiğimide nasipse alcam allah kısmet ederse alcam evimi sizin gibi olmak isterdim keşke böyle olsaydı derdim ama cesaret işi mutlu ol canım bak ne güzel süpriz yapmış havalarda uç hakkın bence

aynen katılıyorum gizeme..
ben liseden beri para biriktiriyorum..
lisedyken stajımdan 900 tl artmıştı. annem ozman gidip cumhuriyet almıştı. şimdi sadece bunlar 2.250
bişeylerden kısmak gerekiyor..
kimse için kendimiz için..

evlenmeden heleki nişan söz olmadan böyle bişi yapamazdım:S dünyanın binbir hali var.. tebrikte ediyorum onuda söyledmeden edemicem sirenay..

altın uzun vadeli yatırım. 1 2 yıl sonra bozcaksınız hiç düşünmeden alın. kesinlikle zarar etmezsiniz.
bn 2 gün önce düşünce aldım.
cüzdanımda ne var ne yok verdim..
şuan harçlıgım bile zor çıkıyor. ay başını nasıl getircem bilmiyorum.
ama kendimi böyle sıkıştırmasaydım yarım alamazdım..

benim maaş cuma yatıyo altın hesabıma maaşın yarısı gidicek yine napalım bizde böyle birim yapıyoruz o benim kendime güvenim güçlü durmamı sağlıyor alınterim çok mutlu olucam ilerde onu güzel şeyler için kullandığımda

81 gr altın alınca zekat verili onuda belirtim. islamın şartı sonuçta haram olmasın alnımızın teri..
bnm 2 3 yılın var daha. baya biriktirim inş.
tek istediğim bi evimin olması.
inş rabbim nasip eder..

bende işe baslar baslamaz birikim yapıcam inşallah

bu zamana kadar hiçbişey biriktiremedim cunku asırı harcayan biriydim.. özellikle kıyafete yatırım yaptım resmen o kadar pişmanım ki... her ay kucakla para dokuyodum cula caputa

ne oldu hiç? ya kuck gelio suan ya modası gecti ya sararıp soldu

şimdiki aklım olsa diyorum ama işte iş işten gecmiş oluyo malesef

Kurabiyem bende kıyafete deli gibi para harcadım, harcıyorum da! Ama kendimi frenlemeyi öğrendim. Sevgilimi frenledim o benden daha beterdi, şimdi beni dizginlemeye çalışıyor. Bende farkındayım herşeyin ve 'dur' demeye başladım. Üst-baştan daha önemli şeyler var alınacak...

Son düzenleme:

aynen canım biyerde dur demek lazım.. ben artık cıgrımdan cıkmıstım ya aynı seyin butun renklerini topluyodum dusun

bendeki hastalık gibiydi artık.. ne gorsem alır bi hale gelmiştim...

benimkide benden asagı degildi o yuzden onu borca soktuk.. ev borcu oduyo mecburen kısıtlanmak zorunda kaldı şimdi bende işsiz kalınca frenlemek zorunda kaldım..

bazen kötü gibi gorunen seylerin bize iyi kazanımları oluyo..

işe baslamadan once anne babamdan alırdım işe baslayıp ta kendi paramı kazandıktan sonra onlardan istemek zoruma gitmeye basladı bende mecburen bu kotu israf huyumdan vazgecmek durumunda kaldım..

belkide dersimi almam için yasadım bu sereci

kızlar ben kendimi firenlemeyi öğrendim elimde giymediğim hattaha etiketi üzerinde olan çoğu kıyafeti ya kuzenime yada yardım kampanyalarına verdim

berfincim canım 81 gram altın olayını bilmiyordum annem biliyorsa o uygulamıştır saol sölediğin için ama pek bilmem yani şukadar altının olunca dinimize uygun şu kadar evin olunca birşey yapılır pek bilmem ben öyle konuları canım

ayyyy var ya ben de ağlıyacağım şimdi çoook duygulandım

ya arkadaşlar şimdi hiç bilgisi olan yok mu alışveriş sitelerindeki kredi kartlarında bir sınırlama olup olmadığıyla ilgili bütün kartlar geçerli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…