2,5 yıldır gimedigim devlet özel kalmadı ne paralar gittiii ama yok cerrahlık değil ama fıtık başlangıcı da varr stresssss dedı ne zaman hersey yolunda olur sosyal hayatla ilgili bu ister istemez oluyor dedı anca öyle ilaç igne ws.gecici o anlık dedı ama onlar da gecıtmıyor 2 senede 10-15 kilo aldım
yeni çeyrek ne kadar???????
aynen katılıyorum gizeme..
ben liseden beri para biriktiriyorum..
lisedyken stajımdan 900 tl artmıştı. annem ozman gidip cumhuriyet almıştı. şimdi sadece bunlar 2.250
bişeylerden kısmak gerekiyor..
kimse için kendimiz için..
evlenmeden heleki nişan söz olmadan böyle bişi yapamazdım:S dünyanın binbir hali var.. tebrikte ediyorum onuda söyledmeden edemicem sirenay..
altın uzun vadeli yatırım. 1 2 yıl sonra bozcaksınız hiç düşünmeden alın. kesinlikle zarar etmezsiniz.
bn 2 gün önce düşünce aldım.
cüzdanımda ne var ne yok verdim..
şuan harçlıgım bile zor çıkıyor. ay başını nasıl getircem bilmiyorum.
ama kendimi böyle sıkıştırmasaydım yarım alamazdım..
benim maaş cuma yatıyo altın hesabıma maaşın yarısı gidicek yine napalım bizde böyle birim yapıyoruz o benim kendime güvenim güçlü durmamı sağlıyor alınterim çok mutlu olucam ilerde onu güzel şeyler için kullandığımda
2gün önce 155 e kadar düşmüştü. bugunde 160 - 165 arasıydı
bende işe baslar baslamaz birikim yapıcam inşallah
bu zamana kadar hiçbişey biriktiremedim cunku asırı harcayan biriydim.. özellikle kıyafete yatırım yaptım resmen o kadar pişmanım ki... her ay kucakla para dokuyodum cula caputa
ne oldu hiç? ya kuck gelio suan ya modası gecti ya sararıp soldu
şimdiki aklım olsa diyorum ama işte iş işten gecmiş oluyo malesef
Kurabiyem bende kıyafete deli gibi para harcadım, harcıyorum da! Ama kendimi frenlemeyi öğrendim. Sevgilimi frenledim o benden daha beterdi, şimdi beni dizginlemeye çalışıyor. Bende farkındayım herşeyin ve 'dur' demeye başladım. Üst-baştan daha önemli şeyler var alınacak...
ayyyy var ya ben de ağlıyacağım şimdi çoook duygulandımBilemedim ki cnm 7-8 tane almayı düşünüyodum. Ama dedim 10a tamamlıyım :))
Kızlar bu sabah süprizle başbaşaydım.
Sabah taksi bekliyodu beni neyin nesidir die merak ettim. Mesaj geldi o taksiye bin diye.Geldik evimize(Eve girer girmez mobilya kokusu var boş evde anlaşılıyo) noluyo falan dememe kalmadı balonları gördüm her birisinin ucunda not yazılı nekadarda uğraşmış benm hiç haberim yokkktu bilseydim daha şık giyinirdim
Benimki gayet şık bir şekilde spr ayakkabı + kot + ceket şıklığında çıktı karşıma ilk defa onu öyle gördüm hatırlamaya çalıştım bugun bişi mi var diye.
Bugün bizim yüzüklerimizi taktıgımız ilk gündü. 5. senemizde benm hiç aklıma gelmemişti halbuki her ay her sene ben kutlarım bunu. Renkten renge girdim..
Pat bi süpriz daha yeni yüzükler alınmıştı. Yüzüklerimizi taktık. Bana eğildi ve demez mii?
Seninlebir ömür geçirmek istiyorum artık üzmek üzülmek yok o döktüğün gözyaşlarının hakkını vericem, karşılığını vericem karıcım. Ayyy içimden bişiler aktıııı geçtii. Gözlerim doldu ağladım. ŞArkı yok bişi yok dans etmeye başladı benimle. Deli çocukHala ağlıyodum bu arada zavalımın ceketi rimel olmuştu Kulağıma şarkılar fsıldadı sözler fısıldadı.
Ve demezmi. Sana birsüprizim daha var diye. Hıı mıı derken.Gel dedi yatak odamıza çıktık.Beğendiğim inci yatak odası takımı almışşşşşşşşş
Allahım nasıl bişeydi buuu bayılıcaktım az daha nasıl düşünmüş almışşş daha çok erken falan dedim. Olsun dedi beğendik nasılsa belki bulamayız bidaha demezmii. Resmen soktan soka süprizden süprize girdim bugun felegimi şaşırdım bukadar çok şımartılmaya el üstünde tutulmaya alışık değilim tersim döndü. 30 dakika önce eve bıraktı beni ve çalışmaya gittiHala şoktayım ağlıyorum gülüyorumm msj atıyo cvp veriyorum feleğim döndü resmen..
ya arkadaşlar şimdi hiç bilgisi olan yok mu alışveriş sitelerindeki kredi kartlarında bir sınırlama olup olmadığıyla ilgilibütün kartlar geçerli mi
sen demi ingilizcecisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?