'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet canımm izmirdeler. bende büyük ihtimal oraya gelin gitcemm
izmir çok güzel yerlisiyse kv inanırım çok iyi olduğuna

Canım ben ilk tanıştığımızdan beri hep iyiydi kv Allahı var hakkını yemeyim hep ilgili düşünceli inşallah evlendikten sonrada değişmesse oğlunun mutluluğu için bana iyi bakması lazım

kvdelerimi karıştırıyorum yoksa
elin kızı senelerce baktığı adamı 2 dakikada elinden aldı gözüyle bakmazsa

balyı konusu açılmış

hatice bizim düğün 1 inde biz 3 ünde gitcez balayına
herşeyi evde yaşamış olcaz
hemde tatilimizi yapmış olcaz

erken rez ile aldık
1100 tl ye

geçen baktım aynı günler 1500 olmuş
dha da zaman geçtikçe fiyatlar yükselecek

2-3 gün bile olsa gidin kafanız rahatlar

izmir çok güzel yerlisiyse kv inanırım çok iyi olduğuna

kvdelerimi karıştırıyorum yoksa
elin kızı senelerce baktığı adamı 2 dakikada elinden aldı gözüyle bakmazsa

Kimin kvsiyle karıştırdın kuzum bakem ben elinden almıyom ki altlı üstlü oturuyoz sankim ama artık annesinden öncelikli ben gelyom

Kuzum siz balayına nereye gidiyosunuz bakem:26::26::26:

kedi aşkımda öyle diyor en azında ufak bir kaçamak yaparız dedi bakalım.
Daha nikah tarihi belli değil erken rezervasyon için geç kalacağız bakalım belki o zamana kadar durum değişir.

Aynı durum bendede var kuzum ama bizim düğün cuma biz pazartesi balayı düşünüyoruz bakalım ne olacak:26::26::26:
hayırlısı olcak merak etme

Afiyet olsun kuzum banada ordan bi kaç parça bişey yollasan yaa ama ligt olsun

Kuzum sen iste tüm açık büfeyi köle yapiim sana

seminer günlerim aklıma geldi. fazla yememek icin salata dolduruyodum tabagıma arkadaslar da ot yemeye mi geldin diyodu

Afiyet olsun canım

Valla ben yiyom
1 haftacık zaten, dönüşte veririm artıkın

Ya ben kaçarım diyodum beyimiz koridora bonyonum biraz hizasından itibaren kapı yaptırıyor güya amacı odaları ve banyoyu gelen gidenden ayırmakmış ama ben bilyom benim kaçma alanımı daraltıyo
Ay ne diyorum ben ya annem duyarsa ağzıma acı biber sürecek valla ayıpmış böle şeler konuşulmazmış

Son düzenleme:

Canım sizin için dua ediyorum... Aynısı bizde de oldu tam nişandan önce, iyi bilirim o duyguyu
Allah yardımcınız olsun Gülçinim.
Ve bir kez daha! İşyerinde mobbinge hayıııııııııııırrr!!!

Balayı konusu geçmiş. Henüz hala oteli netleştirememiş olsak da gerekirse 4000 veririm gene giderim. Çünkü bu olması gereken bişey, ne biliyim ben evlendikten 3 gün sonra apartmanımdaki komşuyla, annemle ya da kayınannimle karşılaşmak istemem Tuhaf geliyo bana bu durumlar... Balayı olunca daha bi farklı sanki.
Bizde 25'inde evlenicez ama balayı oteli için rezervasyonu 27'sine düşünüyoruz. Ertesi gün düğün yorgunluğunu atar, 27'sinde yola çıkarız.

Kimin kvsiyle karıştırdın kuzum bakem ben elinden almıyom ki altlı üstlü oturuyoz sankim ama artık annesinden öncelikli ben gelyom

aşkta durum aynı biz yaşayacağız, biz beğeneceğiz diye.
annesinin düşkün olduğu kuzucuğunu aldım abisini alan yaşamış oluyor bu durumda ilk tecrübeler bende yaşandığından nasıl davranmaması gerektiğini öğrenmiş olacak.
Allaha hamd olsun şimdi bana kendi kızıymış gibi davranıyor ama bu kadar hızlı dönüş yapmasından da korkmuyor değilim.

Haticecim bende herşeyin ilki evimizde olsun istiyodum ama ne mümkün
Düğün İstanbul'da olacağı için Ankara'ya o gece gelmemiz imkansız olacaktı
Ankara ya ertesi gün gelsek o gece dur bekle mi diyeyim adama
Bende boşverdim gitti
Napalım kısmet
Önemli olan tenlerin uyumu
Yer,mekan ayrımı yapmıyorum artık
Ertesi günü çıkacağız bizde balayına

Son düzenleme:
Turquazz canım üzüntünü anlıyorum
Ne olursa olsun hayırlısı olsun hakkında
Rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar elbet
Sevdiceğine destek olma vakti şimdi
Dik duran, güç veren sen olmalısın
Üzülme lütfen

Son düzenleme:
özgem çok yaşa emi ben ilk bir haftayı gözden çıkardım o iş için tabi heyecandan ben bayılmış olunca o bana dokunmazsa şayet

haticem kasma ,bu olayı bu kadar da düşünme. bayılmazsın merak etme

bizde düğünden 1 gün sonra gideceğiz ilkleri yine yuvamızda yaşıcaz :92:

sıkma kendini bu kadar. :129: artık bireyler bilinçli eskiden olsa kulaktan dolma onun bunun lafı ile korkmak normaldi.

kızlar okuyamıyorum ehehehee işler yoğun bide aşk her saniye msj atıyor özlemişim bu sıkışık durumu ama sizide özledim

gülçinim canım benim maildede söledim dua ediyorum sana biticek bu durumunuz hakettiğiniz aşkı yaşıcaksınız siz karakteri iyi insanlarsınız o yüzden Allah yüzünüze bakıcaktır bozmayın kendiniz iyi insansınız allah yar ve yardımcınız olucak

kızlar yaaaa özellikle çağlacım sorunların biticek belkide bitti görmedim ama kebap muhabbeti gördüm bide şalgam için yanına acı biberler felan benim için :)))))))) hattaha bende gidim aşkımla akşam yiyeyim demi canım çekti ahhh çağlaaa ahhhh

Canım sende dikkat et ama ben kvyi tanıdığımdan beri böle yaa inşallah ilerde değişmez ilk tanıdığında nasıldı kv canım:26::26::26:

adama dur bekle eve gitcem olmaz dediğini düşünemiyorum

aslım aşkım o gün yola çıkalım
eve uğrayıp kıyafetleri değişip antalyaya gidelim istiyor ama ben olmaz dedim 3 gün sonra çıkalım dedi. Olmaz dedim neden dedi sustum? Nasıl diyeceğim ben evde istiyorum diye:18:

giz aşkınız daim olsun

Kuzum siz balayına nereye gidiyosunuz bakem:26::26::26:

kemer queen elizabeth

yanii bence mutlaka gidilmeli
giden herkesten duyduğum o
ilk tatilin yeri ayrı oluyormuş

ve şu da var
illa lüks herşey dahil ya da ne biliim deniz kenarı olacak diye bişey yok
sonuçta nereye giderseniz gidin adı balayı oluyor

Canım sende dikkat et ama ben kvyi tanıdığımdan beri böle yaa inşallah ilerde değişmez ilk tanıdığında nasıldı kv canım:26::26::26:

bende mümkün mertebe mesafeli duruyorum.
aşkımla geleceğe dair planlar yaparken bu konuda aklımda git gel yapıyor.
annesine karşı aşkımı doldurmak istemediğimden sözde kahve içmek istemediğini söylememiştim taki annesine bu kadar soğuk davranmamın sebebini sorana kadar.
Oda sözden 1 ay sonra çok zorlayıp sıkıştırınca söylemiştim.
Nasıl olduysa değişti annemde seni tanıyınca yaptığından utandı diyor.
kardeşimse oğlunu kaybetmekten korktuğu için yapıyor dedi.
işte durum böyle bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…