izmir çok güzel yerlisiyse kv inanırım çok iyi olduğunaevet canımm izmirdeler. bende büyük ihtimal oraya gelin gitcemm
Canım ben ilk tanıştığımızdan beri hep iyiydi kv Allahı var hakkını yemeyim hep ilgili düşünceli inşallah evlendikten sonrada değişmesse oğlunun mutluluğu için bana iyi bakması lazım
özgem çok yaşa emi ben ilk bir haftayı gözden çıkardım o iş için tabi heyecandan ben bayılmış olunca o bana dokunmazsa şayet
izmir çok güzel yerlisiyse kv inanırım çok iyi olduğuna
kvdelerimi karıştırıyorum yoksa
elin kızı senelerce baktığı adamı 2 dakikada elinden aldı gözüyle bakmazsa
balyı konusu açılmış
hatice bizim düğün 1 inde biz 3 ünde gitcez balayına
herşeyi evde yaşamış olcaz
hemde tatilimizi yapmış olcaz
erken rez ile aldık
1100 tl ye
geçen baktım aynı günler 1500 olmuş
dha da zaman geçtikçe fiyatlar yükselecek
2-3 gün bile olsa gidin kafanız rahatlar
kedi aşkımda öyle diyor en azında ufak bir kaçamak yaparız dedi bakalım.balyı konusu açılmış
hatice bizim düğün 1 inde biz 3 ünde gitcez balayına
herşeyi evde yaşamış olcaz
hemde tatilimizi yapmış olcaz
erken rez ile aldık
1100 tl ye
geçen baktım aynı günler 1500 olmuş
dha da zaman geçtikçe fiyatlar yükselecek
2-3 gün bile olsa gidin kafanız rahatlar
hayırlısı olcak merak etmeAynı durum bendede var kuzum ama bizim düğün cuma biz pazartesi balayı düşünüyoruz bakalım ne olacak:26::26::26:
Afiyet olsun kuzum banada ordan bi kaç parça bişey yollasan yaa ama ligt olsun
seminer günlerim aklıma geldi. fazla yememek icin salata dolduruyodum tabagıma arkadaslar da ot yemeye mi geldin diyodu
Afiyet olsun canım
kedi aşkımda öyle diyor en azında ufak bir kaçamak yaparız dedi bakalım.
Daha nikah tarihi belli değil erken rezervasyon için geç kalacağız bakalım belki o zamana kadar durum değişir.
hayırlısı olcak merak etme
Kızlar merhaba...
Canım çok sıkkın ya, biliyorsunuz erkek arkadaşım maaşını alamıyordu, bugün müdürüyle tartışmışlar, paramı verin artık demiş o da hala şu gün deyince, ben o gün gelir alırım demiş çıkmış oradan...
Ona çok haksızlık yaptılar iyi bile sabretti ama şimdi ne olacak tam her şey düzelirken neden yine başa dönüyoruz biz Allahım.
Üstümüzde nazar mı vardır nedir bir türlü istediğimiz gibi gitmiyor. kızlar duanıza desteğinize ihtiyacım var. Çok yoruldum artıkk..
Kimin kvsiyle karıştırdın kuzum bakem ben elinden almıyom ki altlı üstlü oturuyoz sankim ama artık annesinden öncelikli ben gelyom
Kuzum sen iste tüm açık büfeyi köle yapiim sana
özgem çok yaşa emi ben ilk bir haftayı gözden çıkardım o iş için tabi heyecandan ben bayılmış olunca o bana dokunmazsa şayet
Ay kuzum düşünmen yeter ben yine mideyi ligt yoğurtla kandırdım 1,5 haftadır rejim yapyom ben evde hareket ediyom
aşkta durum aynı biz yaşayacağız, biz beğeneceğiz diye.
annesinin düşkün olduğu kuzucuğunu aldım abisini alan yaşamış oluyor bu durumda ilk tecrübeler bende yaşandığından nasıl davranmaması gerektiğini öğrenmiş olacak.
Allaha hamd olsun şimdi bana kendi kızıymış gibi davranıyor ama bu kadar hızlı dönüş yapmasından da korkmuyor değilim.
Haticecim bende herşeyin ilki evimizde olsun istiyodum ama ne mümkün
Düğün İstanbul'da olacağı için Ankara'ya o gece gelmemiz imkansız olacaktı
Ankara ya ertesi gün gelsek o gece dur bekle mi diyeyim adama
Bende boşverdim gitti
Napalım kısmet
Önemli olan tenlerin uyumu
Yer,mekan ayrımı yapmıyorum artık
Ertesi günü çıkacağız bizde balayına
aslım aşkım o gün yola çıkalımhaticem kasma ,bu olayı bu kadar da düşünme. bayılmazsın merak etme
bizde düğünden 1 gün sonra gideceğiz ilkleri yine yuvamızda yaşıcaz:92:
sıkma kendini bu kadar. :129: artık bireyler bilinçli eskiden olsa kulaktan dolma onun bunun lafı ile korkmak normaldi.
giz aşkınız daim olsunkızlar okuyamıyorum ehehehee işler yoğun bide aşk her saniye msj atıyor özlemişim bu sıkışık durumu ama sizide özledim
gülçinim canım benim maildede söledim dua ediyorum sana biticek bu durumunuz hakettiğiniz aşkı yaşıcaksınız siz karakteri iyi insanlarsınız o yüzden Allah yüzünüze bakıcaktır bozmayın kendiniz iyi insansınız allah yar ve yardımcınız olucak
kızlar yaaaa özellikle çağlacım sorunların biticek belkide bitti görmedim ama kebap muhabbeti gördüm bide şalgam için yanına acı biberler felan benim için :)))))))) hattaha bende gidim aşkımla akşam yiyeyim demi canım çekti ahhh çağlaaa ahhhh
Kuzum siz balayına nereye gidiyosunuz bakem:26::26::26:
kedi aşkımda öyle diyor en azında ufak bir kaçamak yaparız dedi bakalım.
Daha nikah tarihi belli değil erken rezervasyon için geç kalacağız bakalım belki o zamana kadar durum değişir.
hayırlısı olcak merak etme
Canım sende dikkat et ama ben kvyi tanıdığımdan beri böle yaa inşallah ilerde değişmez ilk tanıdığında nasıldı kv canım:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?