'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haticem siz nişanlısınız ve nasipse 3 ay sonra düğününüz var.

eş olacaksınız,sırdaş ,yoldaş olacaksınız.

tatilden söz açılınca söyleyebilirsin. bu normal birşey. bizimde laf arasında geçmişti mesela. ikimizde aynı şeyi düşünüp söyleyememişiz. sonra mesajla ben yazmıştım. o özel günü evimizde yaşamak daha anlamlı olur diye. o da bende öyle düşünüyordum demişti.

en azından mesajla de.

Gerçi haklısın odadan çıkıp ne kadar gezilebilir ki ?
Milletin işi var gücü var deniz kenarı olmasada olur
Dağ evine mi gitsek acaba:44:

Allah güçlü etsin iradeni
Diyet işleri zor işlerdir bilirim
78 den 58 e düşmüş birisi olarak
Ama azimle olmuyor mu? zorda olsa oluyor

Kuzum tşk ederim durmak yok yola devam ben 55 kiloyum nişanlandıktan sonra 7 kilo aldım onları vermeye çalışyorum totişimi küçültmeye çalışıyom her şeyi kestim şeker çikolata verecem ama ericek totişim

Destek olan herkese teşekkürler kızlar..

Benim güçlü olmam lazım o benden daha üzgün ve acayip canı sıkkın ama bende artık sabır gösteremiyorum bıktım başa sarmaktan..

Allah'ın izniyle bunu da atlatacağız inşallah

Kızlar çok yoğunum geçmişi az buçuk okuyacağım forumlar birleştiğinden beri biraz konular birbirine karıştı benm kafada sayfalarda çabuk ilerliyor açıkçası okuyamıyorum bu nedenle ama size bir haber....

Biz bugün nikah tarihimizi aldıkkkk ...

23.haziran 2013 -pazar saat 16:30 da
bizim sadece nikah töreni olacak düğün yapmayacağız o nedenle haftasonu ve geç saatte aldık ...

Fotoğraf çekimi içinde nişan fotolarımı çektirdiğim yerle anlaştım...

Dış çekim-nereyi istersem
panaromik albüm
12 yaprak 30 poz büyük boy albüm
2 adet aile albümü
1 adet çoğaltma
cd
ve koskacaman bir çerçeveli resim şeklinde
12 ile 2 arası çekimde olacağız allah nasip kısmet ederse..

deneyeceğim canım bakalım:26:

Hım fiatı uygunmuş sevdiceğe söleyim de orayada bakalım yaa:26::26:

Hım anladım canım baştan iyi olup öle devam etseydi amennah ama baştan kötü oluğp sonra değişenlerden korkarım ben yinede dikkatli olmak lazım kuzum :26::26::26:

hatice maşallah diyeyim de bence insanda ilk başta bir kırgınlık ya da soğukluk olunca aynı devam ediyor.

kendimden biliyorum

bu yüzden de senin kv samimiyetine de pek inanmadım ben. belki oğlu esaslı konuşma yaptı diye o da biraz kendine çeki düzen vermiştir. :44:

Özlem hayırlı olsun.

Birde şu fotograf çekimi kızlar dün ben sordum
350tl
1 büyük albüm 12 foto
1 cep albüm
1 çerçeve ve stüdyo çekim pahalı geldi sizce? nasıl pek bilmediğimden sorayım dedim.

Dürüst olmak gerekirse son görüşmemizde gerçekten anne gibi davrandı ama korkuyorum yalan yok güvenmiyorum.

Canım herşeyi atlatıp sevdiceğe sarılıp sıcak çikolatanı yudumlarken bunları gülerek anarsınız inşallah

Hım anladım canım baştan iyi olup öle devam etseydi amennah ama baştan kötü oluğp sonra değişenlerden korkarım ben yinede dikkatli olmak lazım kuzum :26::26::26:
bende

özlem

Hayırlısı olsun canım

aminnn pudram aminnn inşallah hayırlı bir günde aldık hayırlara vesile olsun ...
Teşekkürler

teşekküler haticemmm ....

Biraz pahalı görünüyor fiyat..

Ben yazdığım özellikleri ki panoromik albümler pahalı oluyor biraz
dış çekim 30 foto 12 yaprak şeklinde.... Albüm kocaman olduğu için 1 çiftli saydafaya fotoyu kesmeden yani ortada kesik çizgisi olmadan yerleştiriyorlar birkaç fotoyu..
Bu şekil çift mini albüm 1 er çoğaltma ve kocaman çerçeve takvim ve cd ile

850 tl dedi ...
Eski müşteri olduğum için 750 den anlaştık

öslemim hayırlı olsun tarihiniz herşeyiniz fotoğrafçı konusunda nereyle anlaştınız canım

Banada öyle gibi geldi ve örnek fotolara baktım öyle çok ahım şahım birşeyde değildi. sadece albümleri güzeldi.

maalesef

bir gun bakıorum diorum gercekten cok iyi cok tatlı kadın

bir gun bakıyorum dikenli kaktüs...

ama bizim özel sebeplerimiz var... kaktüs oldugu zamanlar genelde baskalarının etkisi altında olabilio
Bizimkisini pek tanımıyorum.
Geçen set alırken beğendiğim çok pahalıydı değiştim daha incesini istedim.
Aşkımın babası daha değişik ve makul bir set gösterdi, oradaki satıcılarda keza öyle aşkımın annesi çaktırmadan gelip ayağıma vurdu hasır setten vazgeçme istediğini al diye bende çok şaşırdım.Sonra kızım düğünden sonra ben sana eski kalın trabson hasırı setten alacağım üzülme sen dedi. Ağzım açık kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…