- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Kuzum niye ev dururken kiraya çıkalım değil mi ikimizde çalışıyoruz zaten ilerde güzel bi ev alırız artıııı süledim mi kvnin 3 çocuğu var benimki en küçükleri ve abisi de ablasıda bekar evlenmemiş ve düşünmüyolar bi tek torunu ben verecem sıkıysa üzsünler beni
Kuzum niye ev dururken kiraya çıkalım değil mi ikimizde çalışıyoruz zaten ilerde güzel bi ev alırız artıııı süledim mi kvnin 3 çocuğu var benimki en küçükleri ve abisi de ablasıda bekar evlenmemiş ve düşünmüyolar bi tek torunu ben verecem sıkıysa üzsünler beni
bebegim hayırlısı de
Allah evlat arattırmaz inşallah. bu konularda ben mi hassasım bilmiyorum.umarım biz isteyince Rabbim evlat bağışlar bizlere
bebegim hayırlısı de
Allah evlat arattırmaz inşallah. bu konularda ben mi hassasım bilmiyorum.umarım biz isteyince Rabbim evlat bağışlar bizlere
hoppp :) tavrını yirim yaaaahaklısın bende böle diimm :) tek erkek tek gelinn dikkatli davransınlarr
tek erkek olunca daha kıymetli oluyorlar annelerinin gözünde
gelin kv yarışı başlasın
hoppp :) tavrını yirim yaaaahaklısın bende böle diimm :) tek erkek tek gelinn dikkatli davransınlarr
aynen ölee benim kv çok düşkün oğluna :) ben bide hafif kıskancım sevgimi paylaşmam göstermezmişim nişanlımı kv ye
Özgem kasma kendini bende kilo hiç almazdım almışım 2 ayda 4 kilodayanamadım tost söyledim çok canım çekti ama napim yaa
dün öğlen de zaten yedim.. sabah tartıldım geçen haftayla aynı kilodayım
ama almayayım da bu yiyişle zaten veremem artık
K.v. ile yarışı düşününce canım sıkılıyor benimde aşkımın abisi bekar, evlenmeyi düşünmüyor ama ben ayrıcalıklı değildim.tek erkek olunca daha kıymetli oluyorlar annelerinin gözünde
gelin kv yarışı başlasın
izmir büyük ihtimal canımm :)Evet kesinlikle kuzum yaa kıymet bilsinler kuzum evlenince nirde oturacaksınız siz:26::26::26:
benim kvde cok düşkün aşırı derecede .
göster kızzz.. sevdiceğini dünyaya getirmiş.
haticem biz de cok acıldık ama erken rezarvasyondan uyguna aldık yine.
balayı bir kere olcak sonuçta. düğünden sonra gidip tadını çıkarmak istedik. 2 bin fazla olmuş borç farketmez dedik.
hayırlısı olsun sizin de.ama çok sıkışık değilseniz uygun fiyata yerler bulabilirsiniz.
uyu bence de uyudinlen canım. bünyen zayıf düscek yoksa
Aslım balayında pek gezemeyeceğimiz için o kadar para vermenin alemi yok diye düşünüyorum.
Birde ben herşeyin ilkini evimde yaşamak istiyorum. Erken rezervasyon yapma ihtimalim pek yok gibi
Aşkımda hastalanacağımdan çok korkuyor ama stresten uyuyamıyorum zombi gibiyim bu aralar düşün sabah iş yerinde 1 saat uzandım kendime gelebilmek için
yatağa 9 du girdim 12 geçiyordu hala gözüm fal taşı gibiydi
Canım hamile kaldığında geçerli o sonrası ve öncesini düşünmen lazım.
Özgem kasma kendini bende kilo hiç almazdım almışım 2 ayda 4 kilo
K.v. ile yarışı düşününce canım sıkılıyor benimde aşkımın abisi bekar, evlenmeyi düşünmüyor ama ben ayrıcalıklı değildim.
Eskiler bilir sözümde kahve bile içmek istemedi ama sonradan nasıl olduysa çok iyi davranıyor gördükçe mavişin Allah yardımcısı olsun
izmir büyük ihtimal canımm :)
saolsunn aboo Allah razı olsun ama artık ben aldım onuu :)
ay ne kötüyümm
Kuzum sen izmirde mi yaşıcan enişte izmirde mi yaşıyor:26::26::26::26:
evet canımm izmirdeler. bende büyük ihtimal oraya gelin gitcemm
özgem çok yaşa emi ben ilk bir haftayı gözden çıkardım o iş için tabi heyecandan ben bayılmış olunca o bana dokunmazsa şayetilk geceden sonra gidersiniz ki, ilkini de evde yaşamış olursun haticem
ben napim sırf sabahına 6 da yola çıkçaz diye hızlandırılmış bişey olcak bizimki
Anladım kuzum hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin o saman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?