'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haticem biz de cok acıldık ama erken rezarvasyondan uyguna aldık yine.

balayı bir kere olcak sonuçta. düğünden sonra gidip tadını çıkarmak istedik. 2 bin fazla olmuş borç farketmez dedik.

hayırlısı olsun sizin de. ama çok sıkışık değilseniz uygun fiyata yerler bulabilirsiniz.

uyu bence de uyu dinlen canım. bünyen zayıf düscek yoksa

bebegim hayırlısı de

Allah evlat arattırmaz inşallah. bu konularda ben mi hassasım bilmiyorum. umarım biz isteyince Rabbim evlat bağışlar bizlere

hoppp :) tavrını yirim yaaaa haklısın bende böle diimm :) tek erkek tek gelinn dikkatli davransınlarr

dayanamadım tost söyledim çok canım çekti ama napim yaa
dün öğlen de zaten yedim.. sabah tartıldım geçen haftayla aynı kilodayım
ama almayayım da bu yiyişle zaten veremem artık

bebegim hayırlısı de

Allah evlat arattırmaz inşallah. bu konularda ben mi hassasım bilmiyorum. umarım biz isteyince Rabbim evlat bağışlar bizlere

Amiiin inşallah kuzum yaa inşallah büyük konuşmayalım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşalaah Amiiiiiiiiiiiiin

Canım hamile kaldığında geçerli o sonrası ve öncesini düşünmen lazım.
dayanamadım tost söyledim çok canım çekti ama napim yaa
dün öğlen de zaten yedim.. sabah tartıldım geçen haftayla aynı kilodayım
ama almayayım da bu yiyişle zaten veremem artık
Özgem kasma kendini bende kilo hiç almazdım almışım 2 ayda 4 kilo

tek erkek olunca daha kıymetli oluyorlar annelerinin gözünde

gelin kv yarışı başlasın
K.v. ile yarışı düşününce canım sıkılıyor benimde aşkımın abisi bekar, evlenmeyi düşünmüyor ama ben ayrıcalıklı değildim.
Eskiler bilir sözümde kahve bile içmek istemedi ama sonradan nasıl olduysa çok iyi davranıyor gördükçe mavişin Allah yardımcısı olsun

Aslım balayında pek gezemeyeceğimiz için o kadar para vermenin alemi yok diye düşünüyorum.
Birde ben herşeyin ilkini evimde yaşamak istiyorum. Erken rezervasyon yapma ihtimalim pek yok gibi
Aşkımda hastalanacağımdan çok korkuyor ama stresten uyuyamıyorum zombi gibiyim bu aralar düşün sabah iş yerinde 1 saat uzandım kendime gelebilmek için
yatağa 9 du girdim 12 geçiyordu hala gözüm fal taşı gibiydi

ilk geceden sonra gidersiniz ki, ilkini de evde yaşamış olursun haticem
ben napim sırf sabahına 6 da yola çıkçaz diye hızlandırılmış bişey olcak bizimki

Canım ben ilk tanıştığımızdan beri hep iyiydi kv Allahı var hakkını yemeyim hep ilgili düşünceli inşallah evlendikten sonrada değişmesse oğlunun mutluluğu için bana iyi bakması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…