Nişanlınla gidin canım ziyarete eğer samimilerse yahut kayınbaban gitsin tekrar bi konuşsun ne durumdalar şuan diye telefon açsınlar en azından ki sende bil çıkar çıkmazda eve gidin hemencik bakın nişanlınla konuştunu zmu ayrıntılı birşekilde peki ev tadilat işini yetiştirebileceğine emin mi nisanda çıkarlarsa eğer?bana da cok gec gelio
kusum daha eve bakmadık kiracı ne hale getirdi bilemioruz hiç... kimbilir neleri cıkıcak
inşallah cıkarlar erkenden yaaa
Anladım kuzum güzel dediğin yerler ne kadar uzaklıkta bilmeyom ama iyi ben bi delilik yaptım kvyle altlı üstlü oturacaz apartmanda 6. aile olcaz aile apartmanı 8 aydır tanıyom kvyi şu zamana kadar kızından ayırmadı hatta bize geldiğinde kızı yanında oturuyorsa onu kaldırıyor benim oturmamı istiyo yanına ama sonra ne olur bilinmez:26::26::26:
Kızlar merhaba...
Canım çok sıkkın ya, biliyorsunuz erkek arkadaşım maaşını alamıyordu, bugün müdürüyle tartışmışlar, paramı verin artık demiş o da hala şu gün deyince, ben o gün gelir alırım demiş çıkmış oradan...
Ona çok haksızlık yaptılar iyi bile sabretti ama şimdi ne olacak tam her şey düzelirken neden yine başa dönüyoruz biz Allahım.
Üstümüzde nazar mı vardır nedir bir türlü istediğimiz gibi gitmiyor. kızlar duanıza desteğinize ihtiyacım var. Çok yoruldum artıkk..
yerim kız seniiiiiii
asktan gozu donmus suna bak
Elif ne güzel sözler bunlar
beni de aşka getirdin bak.. ben 100 den sonrasını hatırlamıyorum hiç ya. bi baktım 66 olmuş
eliffff benim de bugün 4 ay yazıyo çizelgemde
bu aralar zamanın daha hızlı geçmesini istiyorum, sıkıldım çünkü
akşamları beni eve bıraksın istemiyom
Oyadan sonra Elif uzun uzun detayları yazılarınız için helal olsun.
yine döktürmüssün canım.ne güzel ifade edip anlatman tebrik ediyorum kızlar sizi tekrar tekrar.
Kızlar merhaba...
Canım çok sıkkın ya, biliyorsunuz erkek arkadaşım maaşını alamıyordu, bugün müdürüyle tartışmışlar, paramı verin artık demiş o da hala şu gün deyince, ben o gün gelir alırım demiş çıkmış oradan...
Ona çok haksızlık yaptılar iyi bile sabretti ama şimdi ne olacak tam her şey düzelirken neden yine başa dönüyoruz biz Allahım.
Üstümüzde nazar mı vardır nedir bir türlü istediğimiz gibi gitmiyor. kızlar duanıza desteğinize ihtiyacım var. Çok yoruldum artıkk..
Nişanlınla gidin canım ziyarete eğer samimilerse yahut kayınbaban gitsin tekrar bi konuşsun ne durumdalar şuan diye telefon açsınlar en azından ki sende bil çıkar çıkmazda eve gidin hemencik bakın nişanlınla konuştunu zmu ayrıntılı birşekilde peki ev tadilat işini yetiştirebileceğine emin mi nisanda çıkarlarsa eğer?
Nişanlınla gidin canım ziyarete eğer samimilerse yahut kayınbaban gitsin tekrar bi konuşsun ne durumdalar şuan diye telefon açsınlar en azından ki sende bil çıkar çıkmazda eve gidin hemencik bakın nişanlınla konuştunu zmu ayrıntılı birşekilde peki ev tadilat işini yetiştirebileceğine emin mi nisanda çıkarlarsa eğer?
Mavişim Allah ağzınızın tadını bozmasın tatlım.Birşey nasıl başlarsa öyle gidermiş.Hayatta elbet ufak tefek anlaşmazlıklar oluyor gayet normal kendi annemizle babamızla dahil yaşıyoruz sen onu annen o seni kızı gibi bellediyse eğer öyle gidersiniz.Evinizin kapısıda ayrı ilerde yardımcıda olur sana her konuda sen istediğin sürece evinin kapısını kapatıp gittiğin zaman göz kulak olan biri olur Yeter ki sen başkalarının sizin aranıza girmesine izin verme
Kuzum tabiri caizse kendi annemle bu kadar iyi anlaşamıyorum annemle kedi köpek gibiyiz her gün kavga her gün gürültü ilk zamanlar banada ayrı yerlerde oturmak daha cazip geliyordu ama şimdi daha ii geliyor kendimizi bildikten sonra ilerde bebiş düşünürsem bırakırım bakarlar ben çalışmaya devam
Yorgun, yogun ve baş ağrısı bir güne merhaba diyorum.
kızlar siz nasılsınız?
elifffffffffffffodaya bak yaaaaaaaaaaaaa
insanın libidosu yükselmez mi hic
yarın sabah da yataga kahvaltı gelirse gör bak o zaman
mavişim yaşamadan bilemezsin. belki beraber oturmak iyi bile olacak belli olmaz.
herkes yerini bildikten sonra
Ben yemeğe kaçiiim gelicem hemmmeeennn
açık büfe ya, yemeğim uzun sürüyooo
Görmemişlik yapıyorum
haticem hoşgeldin
başağrısı benimle de bütünleşti artık .
yorgun savaşçı gibiyim.
Aslım kuzum belkide yaa inşallah öle olacak herkesin evi var ama olsun ben sevdiceğimle mutlu olduktan sonra nasıl olursa olsun
Ben yemeğe kaçiiim gelicem hemmmeeennn
Görmemişlik yapıyorum
aslım geldim ama birde bana sor ayakta ölü gibiyim.
Aranacak ne çok insan varmış. Haftasonu yorgunluktan öleceğim gibime geliyor.
gulcıncimmm sıkma canını allah bir kapıyı kapatır birini acar... daha guzel bir iş için cıktı ordan bence olumsuz dusunme sakınnnnn
ona kalsa yetişir ama bana kalsa yetişmez kusummm cunku hersey bizim planımıza gore gitmeyebiliyomart girmeden cıkmıs olmaları lazım bence
konusucam dedi benimki tatlım bakalım ne diyecekler
Kuzum tabiri caizse kendi annemle bu kadar iyi anlaşamıyorum annemle kedi köpek gibiyiz her gün kavga her gün gürültü ilk zamanlar banada ayrı yerlerde oturmak daha cazip geliyordu ama şimdi daha ii geliyor kendimizi bildikten sonra ilerde bebiş düşünürsem bırakırım bakarlar ben çalışmaya devam
aynen öyle canım
seminer günlerim aklıma geldi. fazla yememek icin salata dolduruyodum tabagıma arkadaslar da ot yemeye mi geldin diyodu
Afiyet olsun canım
haticemmmağlamak yok . bir duş ve enerji sana iyi gelecek bence
sevdiceğini düşün.
afiyet olsunBen yemeğe kaçiiim gelicem hemmmeeennn
Görmemişlik yapıyorum
Valla hiç şaşırmam yaaa
Kadın ansıl güzel yapmış yatağı bi görseniz, bi gün önce öyle değildi
Otel biliyo tabi tek tabancaolduğumu
Temizlik görevlisinin tek başına kanaati farklı oldu hakkımda
Libido tavan cidden
Hani balayı kesin şart kızlar eminim artık
Millet eşiyle gelmiş hep
Özendim çok piiisssss
Sabır ve iç çekiyom bende oturduğum yerden
Evet kuzum zaten ne kadar ne iş çıkıcak onuda bilmiyosanız çıkmaları lazım ilk analiz etmen lazım ki ne yaptıracağını bilesin ben şimdi bizim evin planını çizdim mesela elektrik nereye çekilecek nereye ne yapılacak diye bu işler beyin yoruo bedenden daha çok sıkışırsada daha çok yorucaktır
Okumuştum mavişim aynen öyle bebişe kayınvaliden bakar sende çalışırsın mutlu mesut Allah ın izniyle geçinirsiniz.Hem emin ol nişanlınında hoşuna gider bu (Kocanın) o yüzden bence iyi bir karar vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?