o neymiş beee
yok onu kastetmemiştim, önceki sayfalarda ne var ne yok demek istedim ben
ooff offfff zaten o balayı odasını düşünmekten artıkın bilemiciiimmmm :):):)
Zaten nikah günüde aldık oofofff başbaşa kalmayalım biz yaaa :):):)
heee bide kızlar size bir sır veremmi (asla yapmam ama) ben tatilde şezlong üstü fantezisini hep kurarım ama işteee yani :):):)): sahil kenarı gece şöyle 2-3 arası falankennn:26::26::26:
bodruma tatile gitmiştik gece 4 falandı halikarastan çıktık sahilde yürüyoruz anemmm bi gördüm dipte köşede bi turist yani belli ama erkeği tanılayamadım :):):) incede inceden mevzu yani şok olmuştum o zaman tabi sene 2008 :):):)
Oyadan sonra Elif uzun uzun detayları yazılarınız için helal olsun.
yine döktürmüssün canım.ne güzel ifade edip anlatman tebrik ediyorum kızlar sizi tekrar tekrar.
bak yaa geçmişi okurken gördüm, dayanamadım.
ne olmuş yani uzun uzun yazıyorsak
bende ifade edememe var, bilgiyi aktaramama (mesela virgülden sonraki kısma hiç gerek yoktu ) (hatta az önceki paranteze de gerek yoktu ama açıklamak istedim) (hatta ikinci parante....... )
Eliiiiiffffff ama ben okudum okudum son sayfaya geldim ve yeni gördüm
ama olsun ellerine sağlık canımmmmmmm
ay elifcim saol valla gulcincim soruma cevap yazmıstı tesekkur edememiştim ona tesekurlerimi sunuyorum ve direk yutuorum napim
ben cok mıtlıyaaaaaaaaaaaaaaammm eheheheaşkımcım süprizcik yaptı erken kacmıs beni almaya geliyor... ask kokulu bi aksam bekliyor benii
elifff özetin mikemmmel olmuşşş bebeğim neleri kaçırdım yahuu ben
mesainin bitmesine son 50 dakka azcık kendime bakayım aşkımmmm geliyorr .)))) annam alışamadm bu duruma sınırsız bir aşkkk doldu ortalık bende yakında özge gibi isyannn edicem ayrı eve gitmek istemicem offffff
Teşekkür ederim gizoşum
Tadını çıkarın hayatın valla
Siz bunu çok ama çok hak ettiniz
Bende ayrı eve gitmek istemiyom:123:
Şöyle yemeğimizin temizliğimizin yapıldığı bi eve ama:97:
sen(siz) bize gelseneeeeeee
valla temizlik yemek istediğini yaparsın söz
karışmam. biz akşam yatıya gelir gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?