'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben de çıkıyorum kızlar valla bugünden resmen nefret ettim hee
eve gideyim..dua edeyim hem kendime hem size
sonra güzelce ayaklarımı uzatıp dizi izleyeyim, sevdiceğime düğünden sonra hediye edeceğim günlüğe bişiler yazayım
hayal kurayım falan
hahaha anında umut doldum ya hadi kaçtım ben hayırlı kandiller tekrardan

ben geldim herkes gidiyor

elif gitmişsin ama sonra okursun artıgın
hani istediğimiz masa örtüsü vardı ya
evim nette 139.90 tl
gittikçe düşüyor:124::124:
100 ün altına düşünce alalım bence
aklında olsun takip et emi guzum

kızlarrrrr adanadaki gelinciklerle buluşmaya gitcem az sora iletmek istediğiniz şeyler var mıı :) az kıskandirim siziii

sağol kuzummmmm hayırlısı ile gelsede o günlerimizzzz geçse gitse hayatımızda güzelce değişse..

ayy ne güzel anlattın özgemmmmmm

İyi akşamlar kızlar bugün full temizlik falan yaptım haftasonu kuzenimin düğünü var...

Sabahtan beri 24 sayfa yazmışsınız maşallah yaniiiii

Kızlar ben ancak gelebildim :)

Çağlacım kv konusunda çok üzüldüm,bugün evli arkadaşlarımla görüştüm herkesin kv 'ler kendilerine yapıyorlar farkında değiller düğün öncesi yapılanları hiçbir gelin unutmuyor çocuk olunca pişman oluyorlar ama iş işten geçiyor.Nişanlının şu an üstüne gitme bence evlilik öncesi stresi malum ama düğünden sonra güzelce al karşına konuş sınırlarını belli et ve kavınvalidene karşı hep dikkatli ol seviyeli ama saygılı gerekirse sende onun gibi yapmacık ol ve düğün sonrasına kadar bu olanları unut en güzel günlerini mahfetmesine asla izin verme :) düğününde oyna bol bol mutlu haberlerini bekliyoruz :) Ben kv 'demden olumsuz bir hareket görmedim henüz ama görmek istemediğimden aşırı derece de mesafelim çünkü kültür ve kafa yapımız çok farklı .Örneğin isteme günü diğer gelini için ben ondan çok memnunum evleneli 10 yıl oldu benden izinsiz habersiz biyere gitmedi bana sormadan birşey yapmaz inşallah bu gelinimde öyle olur demiş! ben kendi ailemden izin almam ondan niye alıyım !!! Asla taviz vermiyorum neyseki sevgilim benden taraf her konuda ailesine demiş cereni yengem ve kardeşimle aynı kefeye koymayın o farklı ne isterse öyle olucak diye :) Neyse Bu kadar kv konusu yeter zaten birazdan kandil için aramam gerekecek stresteyim :) Bugün çok cici bir nevresim takımı aldım english homeda dünde yatak odamızı aldık :) Madame coco 'danda vücüt sütü kremi duş jeli olan bir takım aldık :) malum balayına misler gibi kokmak için :)

Balayı konusuna gelince bizde düğün 18 mayıs olacağından önce 2-3 günlük kütahya harlek otele gidip sonra ağustos eylül gibi güneye gitmeyi düşünüyoruz :) gerçi arkadaşlar dalga geçiyor insan geç evlenince böyle oluyor romatizmanızmı tuttu balayına kaplıcaya gidiyorsunuz diye ama planımız şimdilik bu hem hemen balayı gidersek bir hafta aklım evimizde kalır orda yaşamaya özenirm gibi geliyor :)

Neyse öptüm hepinizi :)

elifffff süpersin sen kuzummm
şöyle geriye doğru bakayım derken senin özetini gördüm çok mutlu oldum

Ne demek tatlım ya ne demeeeeekkkk
Genelde herkes yüm sayfaları okuduktan sonra görüyor ama olsun

eliff çok kıskandım açık büfe yemek mi yiyosunn:111:
ama ben diyetteyimm:84:

özet süper olmuş bu arada
okuduktan sonra gördüm ama olsun
çok güzel hareketler bunlar
hergün bekliyoruz

Kuzum bende diyette olanlara özeniyorum valla
Kilolar aldı başını gidiyor bu hafta
Ama haftaya vereceğim ben, bahaneleriyle kandırıyorum kendimi
Benim sözlücanın ailesi geliyo, bana zorlu günler başlıyo malum

Kuzum eccük erken gel ama sendeee:16
Özeti hergün çıkarasım var ama iş olunca çok yoğun oluyorum ben

Ahanda ben dediydim di miiii?
100'ün altına düşer mi kiii
Ayy düşse ne güzel oluuurrrr:97:

Enem bana kızdın mı sen Oyacımcımcım
Elimden gelse sen iste baklava börek açiiim sana
Sen iste gündeliğe geliiiiiiiiiiimmmmmmmm

ben sıkılmaya devam edıyorum hala :)
bu arada turk dızısı ızlemeyen ben 2 bolumdur delı gıbı muhtesem yuzyıl ızlıyom :)
bulusan kızlar muhabbetınız daım olsunn bız de bulusmalara doyamıyoz
cok ıyı anlastık cok eglenıyoruz bulustugumuzda
gulın ve zehram sevıyom sızııı
keske dıger kızlarla da bulusabılsek

aşk sarhoşu bir şekilde evimke döndüm veee evet ben artık onla uyumak kalkmak istiyorum haksızlık ama ama çok çok özlemişim hergünümde o artık ohhhhh beeeee

ailemle tanışmaya geliyor birkaç hafta içinde bişiler kesinlşeşicek yihu diyorum işe girmesi herşeyi öne aldırdı resmen :)

özgem bende bakıyorum valla çok karışmış muhteşem bu arada intikam dizisi varya belki izlemişsindir yabancı dizisi revengeye baktım süper bir dizi deli gibi bekliyorum gelecek bölümlerini kesinlikle tavsiye ederim özgem bide pretty little liaris izliyorummmmm

gızım ben de supernatural, the vampıre dıarıes, how ı met your mother, the walkıng dead ızlıyom
frınge de ızlıyodum o bıttı
sonracıgıma sevdıcekle de mentalıstı ızlıyozz
cok sevıyoz bız dızı ızlemeyı
hee bı de ben bıreysel olarak guney kore dızılerı de ızlıyom
en buyuk keyfım onlar benımmm
turk dızısı anca bızımkıler ızlerken bakınıyom

ohh maşallah ne güzel canım

hadi hayırlısı canım.. ilk adımı atıcaksınız .. bizde şubatta aileleri tanıştırıyoruz

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Enem bana kızdın mı sen Oyacımcımcım
Elimden gelse sen iste baklava börek açiiim sana
Sen iste gündeliğe geliiiiiiiiiiimmmmmmmm

sen bilir misin umutlarının elinden alınmış olma durumunu...
işte aynen öyle bir şey yaşadım
kızarmıyım ya huuuuuu, ne kızıcam

herkese Günaydınnnnnn

dün spora yazıldım, hatta yazıldık. bu borç batağında yapmamamız gereken bir şeydi amaaaa

Günaydın kızlar

Bugün iş yok,daha doğrusu ben yok yaptım,bugün gidip doktordan rapor alacağım iki günlük ara tatile öyle gireceğim.

Dün ağrım öyle bir hal aldı ki, bir an beynimde bir şeey olduğunu ve son kez uyuduğumu düşündm,hayatım film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden. Daha kargodan kitaplarım gelecek onları okuyacağım dedim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…