Oyam ben yanlış mı anlattım demek istediğimi acaba
Ben ayrı evde yaşamak istemiyorum ama o evde temizliğimiz,yemeğimiz yapılmış olsa bize sadece birlikte yaşamak kalsa anlamında dediydim
elifffff süpersin sen kuzummm
şöyle geriye doğru bakayım derken senin özetini gördüm çok mutlu oldum
özlemmm çok sevindim kuzum
hyırlı olsun hepsi
Darısı başımıza artık
Bugnü takip edemedim sizi yaa
sabah okumaya başlarsam konulara girebiliyorum da
diğer türlü arada girince bişey anlamıyorumBende çıkıp gidiyorum
ben de çıkıyorum kızlar valla bugünden resmen nefret ettim hee
eve gideyim..dua edeyim hem kendime hem size
sonra güzelce ayaklarımı uzatıp dizi izleyeyim, sevdiceğime düğünden sonra hediye edeceğim günlüğe bişiler yazayım
hayal kurayım falan
Hahaha anında umut doldum yahadi kaçtım ben hayırlı kandiller tekrardan
kızlarrrrr adanadaki gelinciklerle buluşmaya gitcem az sora iletmek istediğiniz şeyler var mıı :) az kıskandirim siziii
vee bulustukkk... guzeldı amaa bı daa yapalım
elifffff süpersin sen kuzummm
şöyle geriye doğru bakayım derken senin özetini gördüm çok mutlu oldum
eliff çok kıskandım açık büfe yemek mi yiyosunn:111:
ama ben diyetteyimm:84:
özet süper olmuş bu arada
okuduktan sonra gördüm ama olsun
çok güzel hareketler bunlar
hergün bekliyoruz
ben geldim herkes gidiyor
elif gitmişsin ama sonra okursun artıgın
hani istediğimiz masa örtüsü vardı ya
evim nette 139.90 tl
gittikçe düşüyor:124::124:
100 ün altına düşünce alalım bence
aklında olsun takip et emi guzum
gelme o zaman
aşk sarhoşu bir şekilde evimke döndüm veee evet ben artık onla uyumak kalkmak istiyorum haksızlıkama ama çok çok özlemişim hergünümde o artık ohhhhh beeeee
ailemle tanışmaya geliyor birkaç hafta içinde bişiler kesinlşeşicek yihu diyorum işe girmesi herşeyi öne aldırdı resmen :)
özgem bende bakıyorum valla çok karışmış muhteşem bu arada intikam dizisi varya belki izlemişsindir yabancı dizisi revengeye baktım süper bir dizi deli gibi bekliyorum gelecek bölümlerini kesinlikle tavsiye ederim özgem bide pretty little liaris izliyorummmmm
aşk sarhoşu bir şekilde evimke döndüm veee evet ben artık onla uyumak kalkmak istiyorum haksızlıkama ama çok çok özlemişim hergünümde o artık ohhhhh beeeee
ailemle tanışmaya geliyor birkaç hafta içinde bişiler kesinlşeşicek yihu diyorum işe girmesi herşeyi öne aldırdı resmen :)
özgem bende bakıyorum valla çok karışmış muhteşem bu arada intikam dizisi varya belki izlemişsindir yabancı dizisi revengeye baktım süper bir dizi deli gibi bekliyorum gelecek bölümlerini kesinlikle tavsiye ederim özgem bide pretty little liaris izliyorummmmm
Enem bana kızdın mı sen Oyacımcımcım
Elimden gelse sen iste baklava börek açiiim sana
Sen iste gündeliğe geliiiiiiiiiiimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?