- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Günaydın kızlar
Bugün iş yok,daha doğrusu ben yok yaptım,bugün gidip doktordan rapor alacağım iki günlük ara tatile öyle gireceğim.
Dün ağrım öyle bir hal aldı ki, bir an beynimde bir şeey olduğunu ve son kez uyuduğumu düşündm,hayatım film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden. Daha kargodan kitaplarım gelecek onları okuyacağım dedim resmen
Kızlar günaydınnn
Özgemm bende sizleri seviyorumm gülinlede seninlede tanıştığım için çok şanslıyım
Eliff ben niye yokum o özettesen ben, beğenmiyormusun
Mavişşşş 4.1.2 güncellemesi mi yapıyosun bende yapım dedim ama sıraya geç dio bana yaaa
Adanalı hatunlarrr buluşma için resim çekinmişsinizdir umarım bekliyoruzzz
Özlemm kuzum tez zamanda balayı odanıza gidersiniz inşallahh
Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
sen bilir misin umutlarının elinden alınmış olma durumunu...
işte aynen öyle bir şey yaşadım
kızarmıyım ya huuuuuu, ne kızıcam
herkese Günaydınnnnnn
dün spora yazıldım, hatta yazıldık. bu borç batağında yapmamamız gereken bir şeydi amaaaa
sen bilir misin umutlarının elinden alınmış olma durumunu...
işte aynen öyle bir şey yaşadım
kızarmıyım ya huuuuuu, ne kızıcam
herkese Günaydınnnnnn
dün spora yazıldım, hatta yazıldık. bu borç batağında yapmamamız gereken bir şeydi amaaaa
Günaydın kızlar
Bugün iş yok,daha doğrusu ben yok yaptım,bugün gidip doktordan rapor alacağım iki günlük ara tatile öyle gireceğim.
Dün ağrım öyle bir hal aldı ki, bir an beynimde bir şeey olduğunu ve son kez uyuduğumu düşündm,hayatım film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden. Daha kargodan kitaplarım gelecek onları okuyacağım dedim resmen
Kızlar günaydınnn
Özgemm bende sizleri seviyorumm gülinlede seninlede tanıştığım için çok şanslıyım
Eliff ben niye yokum o özettesen ben, beğenmiyormusun
Mavişşşş 4.1.2 güncellemesi mi yapıyosun bende yapım dedim ama sıraya geç dio bana yaaa
Adanalı hatunlarrr buluşma için resim çekinmişsinizdir umarım bekliyoruzzz
Özlemm kuzum tez zamanda balayı odanıza gidersiniz inşallahh
Ay kuzum dikkat et kendine sen lazımsın sevdiceğine oh canım güzel güzel dinlen rahatla benim yerimede dinlen ama
Günaydın kızlar dün çok kötüydüm kimseyle ilgilenemedim.
Kandilinizi kutlayamadım özür dilerim.
Telefonumda bozuldu üstelik ve dün kapalıymış.
Aşkımın aileside ona kızmış kıza ne yaptın telefonu kapatacak kadar kzımış diye
Sanırım herşey üst üste gelirken geliyor kazasız belasız pazarı bir atlatırsam çok sevineceğim.
Tatil bana uzun canım 10 şubata kadar hem de malum sömestr tatili.
İnşallah iyileşmiş olarak başlayacağım ikinci döneme, moralim de yüksek olacak.
Gerçekten şu günler bitsin Allah'ım sen büyüksün.
Evet kuzum sen öğretmendin değil mi oh oh bizlerin yerinede dinlen bol bol ama bizleride unutma ihmal etme oluy mu
Kuzum günaydın evet onu yaptım kies ile yükle o zaman sırada beklemek zorunda kalmıyorsun kuzum pcye samsung kıesi indir kur oradan şarj ful dolu olcek güncelleme yapman için teli pcye bağla o sana otomatik gösteriyo yapamassan yardımcı olem burdan bi kiesi indir kur pcye kuzum:26::26::26:
Günaydın kızlar dün çok kötüydüm kimseyle ilgilenemedim.
Kandilinizi kutlayamadım özür dilerim.
Telefonumda bozuldu üstelik ve dün kapalıymış.
Aşkımın aileside ona kızmış kıza ne yaptın telefonu kapatacak kadar kzımış diye
Sanırım herşey üst üste gelirken geliyor kazasız belasız pazarı bir atlatırsam çok sevineceğim.
Hiç ihmal eder miyi ben siziiii
Ama şimdi giyinip doktor amcaya gitmem lazımmmm:18:
Kuzum pc ye samsung kies kurucam du bakem samsungun kendi sitesinde varmış inio şimdi tatlım
ama taelefon pc ara bağlantı kablom yok benim yanımda yaa
Nasıl yok şarj kablon yanında değil mi kuzum:26::26::26:
kuzum yanımda değil yaniineyse kiesi kuruorum bakalımm
mavişş canım wifiylede kiese bağlanılabiliyormuş :26: öle yazıo kieste :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?