'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar günaydınnn

Özgemm bende sizleri seviyorumm gülinlede seninlede tanıştığım için çok şanslıyım

Eliff ben niye yokum o özette sen ben, beğenmiyormusun

Mavişşşş 4.1.2 güncellemesi mi yapıyosun bende yapım dedim ama sıraya geç dio bana yaaa

Adanalı hatunlarrr buluşma için resim çekinmişsinizdir umarım bekliyoruzzz

Özlemm kuzum tez zamanda balayı odanıza gidersiniz inşallahh

Günaydın kızlar dün çok kötüydüm kimseyle ilgilenemedim.
Kandilinizi kutlayamadım özür dilerim.
Telefonumda bozuldu üstelik ve dün kapalıymış.
Aşkımın aileside ona kızmış kıza ne yaptın telefonu kapatacak kadar kzımış diye
Sanırım herşey üst üste gelirken geliyor kazasız belasız pazarı bir atlatırsam çok sevineceğim.

Son düzenleme:

Günaydın kuzum yaa benide yazdırsaydınız yaa ne güzel olurdu bu yğunlukta:26::26::26:

Ay kuzum dikkat et kendine sen lazımsın sevdiceğine oh canım güzel güzel dinlen rahatla benim yerimede dinlen ama

Kuzum günaydın evet onu yaptım kies ile yükle o zaman sırada beklemek zorunda kalmıyorsun kuzum pcye samsung kıesi indir kur oradan şarj ful dolu olcek güncelleme yapman için teli pcye bağla o sana otomatik gösteriyo yapamassan yardımcı olem burdan bi kiesi indir kur pcye kuzum:26::26::26:

Ay kuzum dikkat et kendine sen lazımsın sevdiceğine oh canım güzel güzel dinlen rahatla benim yerimede dinlen ama

Tatil bana uzun canım 10 şubata kadar hem de malum sömestr tatili.

İnşallah iyileşmiş olarak başlayacağım ikinci döneme, moralim de yüksek olacak.

Gerçekten şu günler bitsin Allah'ım sen büyüksün.

Günaydın kuzum hoş geldin hayırdır neyin var yaa sakin relax pozitif düşünüyoruz negatif düşünceler kış kış

Evet kuzum sen öğretmendin değil mi oh oh bizlerin yerinede dinlen bol bol ama bizleride unutma ihmal etme oluy mu

Kuzum pc ye samsung kies kurucam du bakem samsungun kendi sitesinde varmış inio şimdi tatlım
ama taelefon pc ara bağlantı kablom yok benim yanımda yaa

canım hayırdır yaa :26: kötü birşeyler yoktur umarım.. canını sıkma Allah ın izniyle güzel bir gün geçireceksin pazar günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…