Kızlar ben ancak gelebildim :)
Çağlacım kv konusunda çok üzüldüm,bugün evli arkadaşlarımla görüştüm herkesin kv 'ler kendilerine yapıyorlar farkında değiller düğün öncesi yapılanları hiçbir gelin unutmuyor çocuk olunca pişman oluyorlar ama iş işten geçiyor.Nişanlının şu an üstüne gitme bence evlilik öncesi stresi malum ama düğünden sonra güzelce al karşına konuş sınırlarını belli et ve kavınvalidene karşı hep dikkatli ol seviyeli ama saygılı gerekirse sende onun gibi yapmacık ol ve düğün sonrasına kadar bu olanları unut en güzel günlerini mahfetmesine asla izin verme :) düğününde oyna bol bol mutlu haberlerini bekliyoruz :) Ben kv 'demden olumsuz bir hareket görmedim henüz ama görmek istemediğimden aşırı derece de mesafelim çünkü kültür ve kafa yapımız çok farklı .Örneğin isteme günü diğer gelini için ben ondan çok memnunum evleneli 10 yıl oldu benden izinsiz habersiz biyere gitmedi bana sormadan birşey yapmaz inşallah bu gelinimde öyle olur demiş! ben kendi ailemden izin almam ondan niye alıyım !!! Asla taviz vermiyorum neyseki sevgilim benden taraf her konuda ailesine demiş cereni yengem ve kardeşimle aynı kefeye koymayın o farklı ne isterse öyle olucak diye :) Neyse Bu kadar kv konusu yeter zaten birazdan kandil için aramam gerekecek stresteyim :) Bugün çok cici bir nevresim takımı aldım english homeda dünde yatak odamızı aldık :) Madame coco 'danda vücüt sütü kremi duş jeli olan bir takım aldık :) malum balayına misler gibi kokmak için :)
Balayı konusuna gelince bizde düğün 18 mayıs olacağından önce 2-3 günlük kütahya harlek otele gidip sonra ağustos eylül gibi güneye gitmeyi düşünüyoruz :) gerçi arkadaşlar dalga geçiyor insan geç evlenince böyle oluyor romatizmanızmı tuttu balayına kaplıcaya gidiyorsunuz diye ama planımız şimdilik bu hem hemen balayı gidersek bir hafta aklım evimizde kalır orda yaşamaya özenirm gibi geliyor :)
Neyse öptüm hepinizi :)
Kızlar günaydınnn
Özgemm bende sizleri seviyorumm gülinlede seninlede tanıştığım için çok şanslıyım
Eliff ben niye yokum o özettesen ben, beğenmiyormusun
Mavişşşş 4.1.2 güncellemesi mi yapıyosun bende yapım dedim ama sıraya geç dio bana yaaa
Adanalı hatunlarrr buluşma için resim çekinmişsinizdir umarım bekliyoruzzz
Özlemm kuzum tez zamanda balayı odanıza gidersiniz inşallahh
Günaydın canlarım....nasılsınız?dün bulustuk adanalı hatunlarla...cok güzeldiiiiii...bi daha bi dahaa
Cerenim dedigin gibi kendilerine yapıyolar....sahsen beni kaybetti yani....hiçbir sey hissetmiyorum artık!
pambıgımmm dün ayrıldıktan sonra aklıma geldi...biz nie foto cekilmedik diye....neyse bi dahakine inş
Ama ama ama ben yoktum çağlam
kuzumm bi dahakine olursun evime gelirsiniz inşallah...babacıgın izin vermedi ama keske olsaydın
kuzumm bi dahakine olursun evime gelirsiniz inşallah...babacıgın izin vermedi ama keske olsaydın
Evet babacığım izin vermedi sankim yiceksiniz beni
valla o tatlı kriziyle yerdik seniiiii
Günaydın kuzum yaa benide yazdırsaydınız yaa ne güzel olurdu bu yğunlukta:26::26::26:
Hiç ihmal eder miyi ben siziiii
Ama şimdi giyinip doktor amcaya gitmem lazımmmm:18:
Günaydınn kızlarrrr
kınaya 3
düğüne 7
Kur kuzum süper yenilikler gelmiş yeni uygulamayla artık kablon yanında olunca yüklersin bu arada klıf işini ne yaptın kuzum bide teli çözebildin mi acep:26::26::26:
Evet kuzum bağlanabiliyor ama bi sürü başka bişey istiyo ben bağlanamadım o yüzden sürekli şarj cihazı yanımda 1 gün zor dayandırıyorum şarjı yedek batarya alcam:26::26::26:
kınaya son 2
düğüne son 9
bazen kalbim durucak gibi oluyo..
bazende hiç heyecan hissetmiyorum
sende nasıl durumlar çağlam
kınaya son 2
düğüne son 9
bazen kalbim durucak gibi oluyo..
bazende hiç heyecan hissetmiyorum
sende nasıl durumlar çağlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?