'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyy kızlar anlatmayı unuttum.
benim adamın kuzeni 1. sınıf benim okulumda.
okula gelmek istemiyor pek.
okul korkusu değil de ders yapmak,sorumluluk ağır gelmiş.
neyse ben bu minikle(adı arda) tanışayım dedim.
geldi oturdu yanıma.
dedim sen beni tanıyor musun?
evet dedi.
ben kimim dedim
halamın gelinisin sen dedi bana

ayy ilk defa birinin gelini oluyorum bi tuhaf oldum

bnde bişeyler duydum hocaya sordum öyle dedi.. yıllık bu die biliyorum

bende birikim yapmak istiyorum yaa imrendim

bence birikim yapmalısın. keşke erkek arkadaşımda yapsa. bnde ona yap demek istiyorum ama öğrenci yapcak hali yok:)
ama yazları evde oturcagına 3 ay çalışsa çok iyi olurda pek umursamıyorum:S
ilerdede böyle olurmuki acep

bugune kadar 2013 geliniydin sadece

bizi ngilizceciler son bikaç yılda heryeri sardık gibi zaten..

ozellikle burda ingilizceci cok nedense bi ara acık vardı simdi heryerden biz cıkıyoruz galiba

Selam kızlar nasılsınız? iki gündür uğrayamadım topie. dün haytımla buluştuk kahvaltı yaptığımız yerde benim çeyiz olarak aldığım çatal bıçak takımının aynısı vardı bak dedim bizim çatal bıçakların aynısı.

beğendi mi bari kız, gerçi o kadar almışsın tabii ki beğenecek

çok alakasız olacak ama ben açıköğretim ikinci üniversiteye başvuracağım ekimde de ne kadar harç yatırılıyor dönemde acaba?
ona göre maddi durumları ayarlayayım.

bilmiyorum ama zaten kayıt zamanına yakın ne kadar harç yatıracağın belli oluyor canım

siranay erkek arkadaşım yapıcısınız . ilerde bu azimle çocuklarınıza ii bi gelcek ahzırlayacagınızada inanıyorum.

İnşallah cnm. daha bebişimizin olmasına 5-6 sene var. Ben dolu dolu yaşamak istiyorum bi bebek sahibi olmak çok yüklü bir sorumluluk o olgunlukta oldugumuda düşünmüyorum.
Teşekkür ederim balımmm

Evt tatlım ben aileme iç bi zaman yük olmak istemedim arada hep mesafe vardı zaten. Kendi ayaklarımın üstünde durdum inandım ona. Yaptık böyle bişi pişman mıyım ? Hayır. İyikide yapmışım. Çünkü zaten herşeyimizi kendimiz alıyoruz,. Bu aradan çıkmış oldu hiç değilse..

Teşekkürler cnm. Öyle bişey ki elinde olmadan güveniyosun. Bide çocukluk o zamanlar üzerime değildi tapu 18imi doldurmamıştım. Nasıl inandım nasıl güvendim hala hayret!!
Ama art niyeti olan insan o zamanlar alıp o tapuyu kaçabilirdi bişiler yapabilirdi binbir türlü dünya! Ama yapmadı. 18 imi doldurdugum gün beni tapu dairesine götürdü ortak yapmak istiyorum dedi. Olmuyosa tapu onun üstünde olsun dedi. Azmettik ortak tapu yaptık. %50 %50 iyikide yapmışım. Yapmışız.

ayyyy var ya ben de ağlıyacağım şimdi çoook duygulandım

Canım benimmm

Canım açıköğretim bürolarına sorabilirsin veya arayabilirsin. 4441026 tatlım :) ararsan direk bölge açık öğretim bürosuna bağlanır tatlımm

kızlar ben erkek arkadaşımn ailesiyle tanışmalamıyım biliyorum nasıl insanlar olduklarını onlarda beni biliyor 5. senemize girecez yakında ama arkadaşlkarım ve iş yerindeki büyüklerimin verdikleri tavsiyeler doğrultusunda iş ciddiye binmeden 1 ay önce tanışmamın mantıklı oldğunu sölediler ki hep birinci önceliğim ailem şimdilik sevgilim ailesiyle tanışırsam iki taraf arasında yorulabilirim iş ciddiye binince tanışmam daha doğru galiba kızlar sizde akıl verin bana ne yapayım

şimdik çıkıyorum ama tavsiyelerinizi esirgemeyin emi telefondan devam ederim yazmaya öpüldünüz

iş ciddiye bincegi zaman tanıs.. ben oyle yaptım canım, söze kadar bekledim

sözden 1 ay once tanıstım sonra araya ramazan grdi ardından söz oldu zaten..

suanda kendileriyle içli dıslı degilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…