ingilizceci derken? orkide rehber öğretmen olduğunu söylemişti de ondan meslektaş dmeişti, tam değil ama yakın olduğu için :26:
bnde bişeyler duydum hocaya sordum öyle dedi.. yıllık bu die biliyorumkızlar ben kendimi firenlemeyi öğrendim elimde giymediğim hattaha etiketi üzerinde olan çoğu kıyafeti ya kuzenime yada yardım kampanyalarına verdim
berfincim canım 81 gram altın olayını bilmiyordum annem biliyorsa o uygulamıştır saol sölediğin için ama pek bilmem yani şukadar altının olunca dinimize uygun şu kadar evin olunca birşey yapılır pek bilmem ben öyle konuları canım
bende birikim yapmak istiyorum yaa imrendim
ingilizceci derken? orkide rehber öğretmen olduğunu söylemişti de ondan meslektaş dmeişti, tam değil ama yakın olduğu için :26:
ayyy kızlar anlatmayı unuttum.
benim adamın kuzeni 1. sınıf benim okulumda.
okula gelmek istemiyor pek.
okul korkusu değil de ders yapmak,sorumluluk ağır gelmiş.
neyse ben bu minikle(adı arda) tanışayım dedim.
geldi oturdu yanıma.
dedim sen beni tanıyor musun?
evet dedi.
ben kimim dedim
halamın gelinisin sen dedi bana
ayy ilk defa birinin gelini oluyorum bi tuhaf oldum
ben orchidea yı ingilizce ögretmeni diye biliyordum
o yuzden sen de mi ing. ogretmenisin demek istedim
bugune kadar 2013 geliniydin sadece
ah ah onu okdar çok merak ediyorumkisorma yaaa evde ne konuşuyorlar kimbilir
açıköğretim sınavları ne zaman açıklanıyor?:44:
Selam kızlar nasılsınız? iki gündür uğrayamadım topie. dün haytımla buluştuk kahvaltı yaptığımız yerde benim çeyiz olarak aldığım çatal bıçak takımının aynısı vardı bak dedim bizim çatal bıçakların aynısı.
çok alakasız olacak ama ben açıköğretim ikinci üniversiteye başvuracağım ekimde de ne kadar harç yatırılıyor dönemde acaba?
ona göre maddi durumları ayarlayayım.
beğendi mi bari kız, gerçi o kadar almışsın tabii ki beğenecek
siranay erkek arkadaşım yapıcısınız . ilerde bu azimle çocuklarınıza ii bi gelcek ahzırlayacagınızada inanıyorum.
kızlar biriktirin paranızı benim ailem banada kardeşimede ev yaptı ama benim şimdilik bir evi düzcek kadar param var ama ben maaşımın diğer yarısıyla kıyafet alcağma çeyiz almaya başladım bugünde bernardodan salat kaseleri ve saklama kapları aldım çok ta iyi oldu artık gereksiz almıycam
sizede tavsiyem biriktirin cerencim 5 sene önce ev için kredi ödemek riskli olmuş ben yapmazdım asla bir imza diyoruz ama o garantisi ben evlendiğimide nasipse alcam allah kısmet ederse alcam evimi sizin gibi olmak isterdim keşke böyle olsaydı derdim ama cesaret işi mutlu ol canım bak ne güzel süpriz yapmış havalarda uç hakkın bence
aynen katılıyorum gizeme..
ben liseden beri para biriktiriyorum..
lisedyken stajımdan 900 tl artmıştı. annem ozman gidip cumhuriyet almıştı. şimdi sadece bunlar 2.250
bişeylerden kısmak gerekiyor..
kimse için kendimiz için..
evlenmeden heleki nişan söz olmadan böyle bişi yapamazdım:S dünyanın binbir hali var.. tebrikte ediyorum onuda söyledmeden edemicem sirenay..
altın uzun vadeli yatırım. 1 2 yıl sonra bozcaksınız hiç düşünmeden alın. kesinlikle zarar etmezsiniz.
bn 2 gün önce düşünce aldım.
cüzdanımda ne var ne yok verdim..
şuan harçlıgım bile zor çıkıyor. ay başını nasıl getircem bilmiyorum.
ama kendimi böyle sıkıştırmasaydım yarım alamazdım..
ayyyy var ya ben de ağlıyacağım şimdi çoook duygulandım
kızlar ben erkek arkadaşımn ailesiyle tanışmalamıyım biliyorum nasıl insanlar olduklarını onlarda beni biliyor 5. senemize girecez yakında ama arkadaşlkarım ve iş yerindeki büyüklerimin verdikleri tavsiyeler doğrultusunda iş ciddiye binmeden 1 ay önce tanışmamın mantıklı oldğunu sölediler ki hep birinci önceliğim ailem şimdilik sevgilim ailesiyle tanışırsam iki taraf arasında yorulabilirim iş ciddiye binince tanışmam daha doğru galiba kızlar sizde akıl verin bana ne yapayım
şimdik çıkıyorum ama tavsiyelerinizi esirgemeyin emi telefondan devam ederim yazmaya öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?