kızlar ben erkek arkadaşımn ailesiyle tanışmalamıyım biliyorum nasıl insanlar olduklarını onlarda beni biliyor 5. senemize girecez yakında ama arkadaşlkarım ve iş yerindeki büyüklerimin verdikleri tavsiyeler doğrultusunda iş ciddiye binmeden 1 ay önce tanışmamın mantıklı oldğunu sölediler ki hep birinci önceliğim ailem şimdilik sevgilim ailesiyle tanışırsam iki taraf arasında yorulabilirim iş ciddiye binince tanışmam daha doğru galiba kızlar sizde akıl verin bana ne yapayım
şimdik çıkıyorum ama tavsiyelerinizi esirgemeyin emi telefondan devam ederim yazmaya öpüldünüz
kızlar ben erkek arkadaşımn ailesiyle tanışmalamıyım biliyorum nasıl insanlar olduklarını onlarda beni biliyor 5. senemize girecez yakında ama arkadaşlkarım ve iş yerindeki büyüklerimin verdikleri tavsiyeler doğrultusunda iş ciddiye binmeden 1 ay önce tanışmamın mantıklı oldğunu sölediler ki hep birinci önceliğim ailem şimdilik sevgilim ailesiyle tanışırsam iki taraf arasında yorulabilirim iş ciddiye binince tanışmam daha doğru galiba kızlar sizde akıl verin bana ne yapayım
şimdik çıkıyorum ama tavsiyelerinizi esirgemeyin emi telefondan devam ederim yazmaya öpüldünüz
Ben çıkıyorum kızlar akşam randevum varöpüyorum hepinizi.
tanışmak sart değil seni evinde görmeleri daha heyecanlı ve güzel olur bence...
ama çok istersen 1 ay önceden görüşebilirsin ki...
ben birazdan cıkıyorum ii akşamlar herkeseeeeee kızlarrrrrr
6 seneyi geçtik canım daha tanışmadık gitmedim bile evlerine. İstemeye gelmeden önce tanışıcam içli dışlı olmayı sevmiyorum.
ben iş ciddiye binmeden tanışmama taraftarındayım:S
diyelimki ailesini gördüm bi sorun çıktı. napcaksın ayrılcakmısın:S
kızlar görüşlerinizi bildirdiniz sağolun bende sözden 1 ay önce tanısmayı uygun göryorum herkes adımı nerde yasadgmı soruyo yeteri kadar sormuslar zaten kuzeniyle tanısıyorum üniverstde oda bizimle okudu ama kuzeni kaynanamı melek görüyo hiç bseye karsımaz kötülük düşünmez sesiz birymiş ama bilemicem malesef eltm olcak kişiden aşkım hoşlanmıyo biraz sert biriymiş
Neyse şlmdilik böyle olmalı herhalde banada tanışmak zor geliyor kendi aileme vakit ayıramazken onun ailesine nasıl vakit ayırcam
vaybe 600. sayfaya geliyoruz
kimsecikler yok mu kızlaaarr
askımı bekliyorum bende hala gelemedi ona kek yaptım bakalım begencek mi
Bugün hiç bitmesin istiyorummm
Merhaba kızlarrrrNasılsınız bakalım ???
ben geldim gelincikler600.sayfadayızzz bravo bize
kızlar çeyizlerimi bilgisayarda bir klasör yaptım fiyatlarını yazdım 500 tl harcamışım şimdiye kadar ara ara indirimlerde tekrar yapcam bişeyler hep işime yarayacakları aldım gerçi bugünde bernardodan saklama kapları ve nilin çeyizindeki salata kaselerinden aldım bernaroddan günlük takım almayı düşünüyorum tencereyle beraber bunu almak istiyorum bakalım kahvaltı setide olarak kullanılır çünkü
Eki Görüntüle 264880
nasıl geçti randevu bakayım???
600. sayfa kutlamaları başlasınnnnnnnnn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar çeyizlerimi bilgisayarda bir klasör yaptım fiyatlarını yazdım buraya ağustos 15 üye olmuşum ve şimdiye kadar 500 tl harcamışım ara ara indirimlerde tekrar yapcam bişeyler hep işime yarayacakları aldım gerçi bugünde bernardodan saklama kapları ve nilin çeyizindeki salata kaselerinden aldım bernaroddan günlük takım almayı düşünüyorum tencereyle beraber bunu almak istiyorum bakalım kahvaltı setide olarak kullanılır çünkü
Eki Görüntüle 264880
aaaaa bunu çok sevdim gerçekten beğedim.
6 kişilik mi canm?
kızlar çeyizlerimi bilgisayarda bir klasör yaptım fiyatlarını yazdım buraya ağustos 15 üye olmuşum ve şimdiye kadar 500 tl harcamışım ara ara indirimlerde tekrar yapcam bişeyler hep işime yarayacakları aldım gerçi bugünde bernardodan saklama kapları ve nilin çeyizindeki salata kaselerinden aldım bernaroddan günlük takım almayı düşünüyorum tencereyle beraber bunu almak istiyorum bakalım kahvaltı setide olarak kullanılır çünkü
Eki Görüntüle 264880
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?