'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tanışmak sart değil seni evinde görmeleri daha heyecanlı ve güzel olur bence...
ama çok istersen 1 ay önceden görüşebilirsin ki...
ben birazdan cıkıyorum ii akşamlar herkeseeeeee kızlarrrrrr

6 seneyi geçtik canım daha tanışmadık gitmedim bile evlerine. İstemeye gelmeden önce tanışıcam içli dışlı olmayı sevmiyorum.

ben iş ciddiye binmeden tanışmama taraftarındayım:S
diyelimki ailesini gördüm bi sorun çıktı. napcaksın ayrılcakmısın:S

tanışmak sart değil seni evinde görmeleri daha heyecanlı ve güzel olur bence...
ama çok istersen 1 ay önceden görüşebilirsin ki...
ben birazdan cıkıyorum ii akşamlar herkeseeeeee kızlarrrrrr

6 seneyi geçtik canım daha tanışmadık gitmedim bile evlerine. İstemeye gelmeden önce tanışıcam içli dışlı olmayı sevmiyorum.

ben iş ciddiye binmeden tanışmama taraftarındayım:S
diyelimki ailesini gördüm bi sorun çıktı. napcaksın ayrılcakmısın:S

ben de aynı fikirdeyim.
biz de 1 yıl olcaz yakında,hatta sizinkilerin yanında genç bir ilişkiyiz.
2 hafta önce üniversite hastanesine gidince abisiyle tanıştım,geçtiğimiz haftasonu da kuzeni de biz yaşlarda onunla.
bi de dün bizim okuldaki minik için dayısı gelmişti ama tamamen iş konuşması şeklinde olsa da onunla da tanıştım.
hatta bu kadar bile fazla geldi bana,kimse bir şey dememiş olsa da.

kızlar görüşlerinizi bildirdiniz sağolun bende sözden 1 ay önce tanısmayı uygun göryorum herkes adımı nerde yasadgmı soruyo yeteri kadar sormuslar zaten kuzeniyle tanısıyorum üniverstde oda bizimle okudu ama kuzeni kaynanamı melek görüyo hiç bseye karsımaz kötülük düşünmez sesiz birymiş ama bilemicem malesef eltm olcak kişiden aşkım hoşlanmıyo biraz sert biriymiş

Neyse şlmdilik böyle olmalı herhalde banada tanışmak zor geliyor kendi aileme vakit ayıramazken onun ailesine nasıl vakit ayırcam

valla aynen öyle. bazı şeyleri okuyunca tırsıyorum.
insan kendi ailesini biraz ihmal etse, ya da patavatsızlık yapsa ailesi hoşgörür.
ama eşinin ailesi öyle olmayabiliyor.
canım sizin iyi benimkiler 5 erkek kardeşler.
tek bi abisi evli,o da burda yaşamıyor.
galiba müstakbel kaynana mesafeli biri, Ankara'ya gitse de gelininin evinde kalmaz pek.

Biz ayarlayarak olmasada 6. ayda ailelerle tanıstık canım bilmiyorum herkes ciddiye binince tanış diyo muhakkak bilinen bişidir ama ben diyorumki iyiki en bastan tanısmısım benı kendı kızından ayırt etmeyen bı kayınannısım var askerligi o olmasa zor bıtırırdım sanırım:44: Sevgilim uzulmesın canı sıkılmasın dıye solemedıgım tum dertlerımı onunla paylastım o donemde dahada baglandık bırbırımıze yolculuklar yaptık ıkımızınde en sevdıgı kısı ortak olunca daha farklı bı bag oluyo aranda. ben şanslı kısımdanım. beraber yemekler yapıyoruz sımdı kahvaltılar hazırlıyoruz sevgılıme gecen gun annenle oturup konusmak ıstıyorum sızın ıcın nezaman ve nasıl uygun olursa bıldırırsın emı kızım falan dedi sanırım nişanı falan konuşmak istiyoo:44:

vaybe 600. sayfaya geliyoruz

kimsecikler yok mu kızlaaarr

askımı bekliyorum bende hala gelemedi ona kek yaptım bakalım begencek mi

kızlar çeyizlerimi bilgisayarda bir klasör yaptım fiyatlarını yazdım buraya ağustos 15 üye olmuşum ve şimdiye kadar 500 tl harcamışım ara ara indirimlerde tekrar yapcam bişeyler hep işime yarayacakları aldım gerçi bugünde bernardodan saklama kapları ve nilin çeyizindeki salata kaselerinden aldım bernaroddan günlük takım almayı düşünüyorum tencereyle beraber bunu almak istiyorum bakalım kahvaltı setide olarak kullanılır çünkü

Son düzenleme:

aaaaa bunu çok sevdim gerçekten beğedim.
6 kişilik mi canm?

nasıl geçti randevu bakayım???

600. sayfa kutlamaları başlasınnnnnnnnn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Harika ötesiydi balım yaa Saksımı düştü bu deli çocugun başına bilemiyorum kendine tekrar aşık etti

aaaaa bunu çok sevdim gerçekten beğedim.
6 kişilik mi canm?

Bende çok beğendim canım bakabiliceğimiz bi site var mı ?

bunu bende beğenmiştim sitede al bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…