'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benimm çok teşekkür ederim. öyle tuhaf hissediyorumki..5 yıldır beklediğim an geldi sonunda.her gece aynı rüyayı gördüğüm için şimdi ayırt edemiyorum hala rüyadamıyım yoksa gerçekmi diye..arkadaşlarımı organize ettim çekicekler canım. babamı 1,5 haftadır görmüyorum.tripli sanırım biraz. çok özledim onu. hep onunda gönlü olsun diye bekledim bu kadar...
Ezgimm yerinde bi karar oldugunu düşünüyorum ben bunun. :112:

Müge'nin bu akşam kınası varmış çook güzel bi gece geçirsin inşallah, darısı bizlerin başınaaaa
Sevdiceğim dedi ki sen sıkma kendini stres yapma biz bu kadar bekledik ben herşeyinin çok güzel olmasını istiyorum birkaç ay daha bekleriz sen mutlu ol dedi. benim için zaten o andan sonra dünya umrumda olmadı.o yüzükleri takalımda biz parmağımıza gerisi gelicek Rabbimin izniyle

Allah yardımcın olsun canım ya. inşallah daha iyi gönlüne göre bi iş bulursun evlenince. sıkıntı etme kendine bulursunuz bi hal çaresini

ne güzel ezgi ya babamın gönlü olsun diye beklemek

atar trip atar damadı kıskanır o yokmuş gibi davranır, hatta sana sitem eder

ahh benim babam az yapmadı. vermesi kolay oldu ama kabullenmesi zor oldu

bazen gözleri dalgın dolu izlediğini fark ediyordum beni. ayy Allah saglık versin de herkese göstersin bunları.

şimdi babam durdu annem başladı salya sümük ağlaşıyoruz görüsme günlerimizi azalttırcakmış da saatleri indirin de evlenince hep onunla olcaksın zaten demeler

konuya daldım bende merhaba sultan ben de aslı hoşgeldin. birkaç kez yazılarına denk geldim ama tanışmadık.

[/COLOR .!.:
_asmunikal_;]hoşgeldin sultan ozaman:)
bende berfin
uzaklık zor. rabbim sabır versin

Hoşbuldum kızlar Evet okuyordum da çok yazmamıştım. düğün yaklaştıkça yazasım geldi sizin heyecanları da görünce..
Evet uzaklık zor ama bitecek elbet Allah'ın izniyle

lavinnn çok sevindim kuzumm
inşallah ağrımaz bir daha bu kadar şiddetli
İnşallah canım az daha iyiyim şükür

e hosgeldin o zaman ben de lavin
ben ve sevgilim öğretmeniz. abisinin yanına gitti yoksa aynı şehirdeyiz.

Kızlar kredi kartımı kapattım.
İçindeki borcu artık ödemeye koyulacagim. En iyisini yaptigima inanıyorum.

Kızlar kredi kartımı kapattım.
İçindeki borcu artık ödemeye koyulacagim. En iyisini yaptigima inanıyorum.

bence de en mantıklısı

bende evde bırakıyorum artık kartımı yoksa çeyiz almam gerekirken kitaplara hücum ve çamaşırlara

sonum kötü olcak diye korktum ama hala alacagım o kadar kitap var ki içim gidiyor

dediğin gibi canım sağlık olsunda gerisi oluyor. Allah herkese nasip etsin.gerçekten çok güzel duygular
bu anlattıklarının aynısını ablam evlenirken yaptı babam. bakalım bana neler edecek
Merhaba ezgi memnun oldum tanıştığımıza
bende memnun oldum sultan

Bitti ya senin çeyiz neredeyse masallah

Ben de kart gerekse sevgiliden takılacağım artık.

Kızlar ben ailemin ilk ve tek kızıyım bizimkiler neredeyse seviniyor.

Torun hayali icindeler. Ne biçim kız evi olur bilemiyorum.

bizimkilerde pek istemiyor özellikle de babam :=)

Günaydınnn ve hatta tünaydınnn

Mügenin kınası varmışş çok eğlenir bol bol foto çekilir inşallah ,

Ezgimmm yarın akşam olsun hemen bizi haberdar et sen de arkadaşlarını tembihle bol bol foto çeksinler ölümsüz olsun her anınız

Özgişimin canı acımışş kıyamam ben kuzucummaaa

Pelmiğim de mutluymuşşş hep mutluu olll bebelakımmm

evet çok çok az kaldı ee bitsin artık ben bittim

ayy ne güzel ya annem şimdiden torun heyecanı ile yelek örüyor

kız kardeşim de teyze olsam ya diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…