Günaydın canlarım.
Yine bir cumartesi klasiği... Hava soğuk, yağışlı ve kasvetli... Böyle uykuluk bi havada bizi işe getiren sisteme bir kez daha sevgilerimi iletiyorum
Tickerımda 3 ay görünüyor, mutluyum da mutluyum
Bugün sevdicekle beyaz eşya bakıcaz, yarın da mobilya için gezicez, fikir edincez.
Günaydın bebiciklerimmmmmmm
biliyo musunuz benim başım azıcık iyi oldu kiiiiiiiiiii
Eskisinden iyiyim,sanırım artık ilaçlar iyi gelmeye başladı.
Hepinizi özledim,artık daha çok ilgilenebileceğim sizinle.
Sevgilim de yok burda,Ankaraya gitti bensiz,ben de sizinle takılırım.
Günaydın..
Benimkide uzakta çook özledim çoookk
ne lazeri bu kuzumlazer kontrol seansım vardı ordan donuyorum her seferınde bu kadar acımak zorunda mı yaaa
ya kızlar bi akıl verin bana tecrübenize ihtiyacım vaarr
şimdi durum şu:
iki seçeneğim var 1- önümde pazar günü isteme diğer haftasonu evde az kişilik nişan
2- pazar günü isteme + söz yazında dışarıda nişan
biz ilk baştan pazar isteme haftaya nişan ama dışarıda diye düşünmüştük. büyükler (ailenin erkekleri) dışarıda olacaksa ileri ki bir tarih olsun diyor oda en erken yaz çünkü ablam mayısta doğum yapacak.
amcama kalsa hemen nişan yapalım evde diyor.
gönlümden geçen ise en az 2 hafta sonra dışarıda yine küçük bir nişan yapmak.
eğer gönlümden geçeni kabul ettiremezsem hangi seçenği seçeyim 1 mi 2 mi?
Amin canım hepimiz mutlu olalımHep mutlu ol inşallah..
Ohh ne güzel. kolay gelsin. benimde haftaya o derdim inşallah
Fındık kurdu geçmiş olsunnkızlar oku oku bitmiyor:2::2:
2gündür hastayım işten izin aldım evde yatıyordum.
dünde bugunde mecbur işe geldim.
özel sektör den bu yüzden nefret ediyorum
görenler bembeyaz olmuşsun eve git diyorlar.
öksürünce bile gözlerimden yaş geliyor
cidden ALLAH kimseyi merhametsizz etmesin..
ne lazeri bu kuzum
bu arada kızlar genital bölge için lazere giden varmı benle çağlanın dışında:26:
wuuu kızımm bu ne hızzzgönlünden geçen olsun:) bikere nişanlancaksın sonuçta
kızlar oku oku bitmiyor:2::2:
2gündür hastayım işten izin aldım evde yatıyordum.
dünde bugunde mecbur işe geldim.
özel sektör den bu yüzden nefret ediyorum
görenler bembeyaz olmuşsun eve git diyorlar.
öksürünce bile gözlerimden yaş geliyor
cidden ALLAH kimseyi merhametsizz etmesin..
ne lazeri bu kuzum
bu arada kızlar genital bölge için lazere giden varmı benle çağlanın dışında:26:
wuuu kızımm bu ne hızzzgönlünden geçen olsun:) bikere nişanlancaksın sonuçta
Biz galiba tanışmadık?
umarım askerde falan değildir?
Amin cnm inşallah..Amin canım hepimiz mutlu olalım
Kolaylıklar gelsin sana da şimdiden canım.
günaydın kızlar
mügemin kınası var bugün oy oyyyyy :118::118::118::118::118:
:115: umarım çok güzel geçer..
lavinim düzelmene sevindim.
oyammm dün naptın cok merak ettim.
ezgi , gönlünden hangisi geciyorsa o olsun canımbunlar bir kez yaşanıyor.
ben bugün sözde izinli olacaktım , hasta oldugum gün gelmedim diye iznim iptal olduArtık kelimelerim tükendi.
kızlar son durumu anlatıyorumm.babam söz olacak demiş illa bizde söz yapmaya karar verdik. dün alyanslarımızı aldık harika bir duyguymuş yaaaaayarın akşam nasipsee isteme var peşinden yüzükler takılıcak. amcam diyor ki kızım bizde sözden dönmek yoktur yüzük takmasaydık bile dönmek yoktur. eğer durumlaar güzel giderse belki nişana gerek kalmadan düğünü bile yapar baban dedii zaten nişanlı sayılcaksınız siz dediii
öyle işte kuzucanlarr. bende bugün çalışıyorum malesef.ayda bir çalışıyorum cumartesileri oda bugüne denk geldi
canım çok geçmiş olsunn.bende gidiyorum genital bölge için
Pelinimm, Özgemm
kızlar son durumu anlatıyorumm.babam söz olacak demiş illa bizde söz yapmaya karar verdik. dün alyanslarımızı aldık harika bir duyguymuş yaaaaayarın akşam nasipsee isteme var peşinden yüzükler takılıcak. amcam diyor ki kızım bizde sözden dönmek yoktur yüzük takmasaydık bile dönmek yoktur. eğer durumlaar güzel giderse belki nişana gerek kalmadan düğünü bile yapar baban dedii zaten nişanlı sayılcaksınız siz dediii
öyle işte kuzucanlarr. bende bugün çalışıyorum malesef.ayda bir çalışıyorum cumartesileri oda bugüne denk geldi
ay çok sinir bi durum yaaa
Evet tanışmadık aranıza yeni katılmaya çalışan bi gelincikim ben. tanışmak isterim ben Sultan.Yorum yapmakla hata yapmamışımdır umarım:18:
Yok cnm asker meselemiz yok şükür. Ayrı şehirlerdeyiz
Amin canım hepimiz mutlu olalım
Kolaylıklar gelsin sana da şimdiden canım.
Fındık kurdu geçmiş olsunn
Aslında Ezgi hız yapmadı, bu zamana kadar fazlasıyla beklediler zaten canım :)
Lavinimm iyi olmana sevindim kuzum, sevdiceğinle de Allah kavustursun
kaç seans oldu senin canım:)gunaydın kızlarr
berfoo ben gıdıyom genıtale ondan bu kadar cok acıdı yaaa :) bu kontrol senasıydı dokulmeyenlere yaptılar ama mahfoldum acıdan
gecmısı tam okuyamadım lavımın agrısı gecmıs cok sevındım
ezgımm gonlunden gecenı yap bırakmayın yaza ıstedıgın gıbı dısarda olsun hatta 14 subata da denk gelebılır :)
mugemın kınasııı bugun dılerım cok eglenır cok guzel olur hersey
darısı bızeeeee
Evet tanışmadık aranıza yeni katılmaya çalışan bi gelincikim ben. tanışmak isterim ben Sultan.Yorum yapmakla hata yapmamışımdır umarım:18:
Yok cnm asker meselemiz yok şükür. Ayrı şehirlerdeyiz
Amin cnm inşallah..
aynen millette vicdan merhamet yok ya. dün zaten mesai yaptım.
düğünüme az kaldı pazar da mobilyacılar kapalı. bugün halletmem gerek biliyorlar da kaç kez dedim. yok ya
Allah bildiği gibi yapsın. Zor durumda olduğum ortada,düğün üzeri maddi ihtiyacım da var yoksa durmazdım
canım çok geçmiş olsunn.bende gidiyorum genital bölge için
Pelinimm, Özgemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?