Çok güzelmiş inşallah istediğiniz gibi olur..
Bende butarz birşey istiyorum.. Çok güzel bence umarım istedigin olur..
Hıımm bende htc kulllanıyorum şu su takip güzel gibi geldi.. Bende diyette olduğum için çok su içmek gerekiyor. gerçi diyette olmasanda şart aslında.
Bencede kışın güzel. benimde 4 şubatta 1 yıl oluyor.. Söz nişan isteme hepsi bi günde oldu bizimki. ayrı şehirlerde olduğumuz için böyle istediler.. tekrar tekrar yol derdi olmasın diye..
Karatay diyeti yapmanı önerebilirim ki ben yapıyorum rahatım dincim hafifim. Düzenli ve kalıcı kilo veriyorum. benim metobolizmam haftada yarım kilo vermeyi hedeflio herhalde yarıom yarım gidio ama kalıcı gidiyor çok şükür
O belirsizlik bendede var düğün tarihimiz bile belli değil. benim okul bitince olacak bu yaz ama ne zaman hangi gün kv de dioki okul bitmeye 1 ay kala belli olur oldu anacım dedim başka . tabüü içimden . Bu şubat tatilinde inşallah eşyaları alıcaz herifimle
Kızlar bu arada yorum yaptım yapabileceklerime ama inşallah bi hata yapmamışımdır. sizi takip etmeye çalışıyorum okuyorum. yetişebildiğim kadarına tabüü.. Benide aranıza kabul edersiniz dimi. gerci bi ara yazmıstım sonra hızınıza yetişemedigimden yazamadım ama okudum..
pudram gizzim ilk model benim gelinliğimin hemen hemen aynısı zatenBilmeden de olsa doğru seçim yapmışım Cahil şansı işte
Gerçi insan denedikçe neyin yakışıp yakışmadığınıda anlıyo zaten
Kızlar merhaba :)
bugünde sonunda eve ve size kavuşabildim :) Bugün sevgilime saat aldık sonunda karar verdim nişanda takıcağız :)ayrıca pentide %70 indirim var iççamaşırı ve çorap aldım bir sürü ve 50 tl üstüne de 1o tl indirim 50 liraya bohça için nişanlımın ailesi ve kendim için çorapları doldurdum :)Yarın eltim ve görümcemle bohça alışverişine çıkıcağız :)akşam da sözlümün iş arkadaşının düğününe gidiceğiz çok yoğun bir gün olacak :)
Özgecim bende seni çook seviyorum :) İyi ki varsın :)
Mavişim çok geçmiş olsun kıyamam dikkat et kendine :)
Elifim hemşerim seni de çok seviyorum,kuaföre nişanda mehmet tatlıya randevu aldım memnun kalırsam sana mutlaka yorum yapıcam eskişehirin kuaför ve esnaf zihniyetlerini sevmiyorum daha önce gitmediim halde mehmet tatlıya bir cesaret karar verdim umarım pişman olmam bir gün önce provaya gidicem makyöz kızda garanti verdi beğenmezsem tekrar tekrar yapıcak,nişan saç makyajı 250 TL bilgin olsun canım öpüyorum çok :)bu arada eske yolun düşerse 9 şubatta nişanıma beklerim ayrıca kınadan önce yada ne zaman gelirsen buraya yada yapılacak birşey olursa her zaman hazırım unutma :)
Biz saati almadık daha... ona bana ikili takımlardan almayı düşünüyoruz bakalım düğüne doğru
bende sevgilime asker dönüşü hediye olarak saat almıştım.. bizim ortak arkadaşlarımız dediki bunu şimdi takmayın nişanda takın.. sevgilimde madem nişanda böyle bir adet var öyle yapalım dedi.. saat kaldı bende :=)
hımmmm iyi yapmışsınız canımmmmBiz konuştuk düğüne yakın alırız dedik karşılıklı
onun bana almasına gerek yok benm zaten saatim var gayette iyiler diyorum :)
Bende çok sevmem ama ona al bana almaz yapmazlar bana da alırlar
anladm cnm, biz öyle kız tarafı erkek tarafı olayına girmiycez.. herşeyimiz ortak olucak
Valla benim daha işim olmadığı için mecbur ailemin eline bakıyorum
Tatlım allah tez zamanda hayırlı iş nasip etsin :)
Valla benim daha işim olmadığı için mecbur ailemin eline bakıyorum
inşallah tez vakkitte işin olur senın mesleğin neydi canım
işletme bitirdim ben canım bölüm 1. oldum bi halta yaramadı nasip kısmet diyorum artık
hayırlısı canım benim.. inşallah iyi bir iş bulursun.. nişanlın ne iş yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?