'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

lazer kontrol seansım vardı ordan donuyorum her seferınde bu kadar acımak zorunda mı yaaa

inşalllah canım teşekkür ederim senin de

Kızlar merhaba :)
bugünde sonunda eve ve size kavuşabildim :) Bugün sevgilime saat aldık sonunda karar verdim nişanda takıcağız :)ayrıca pentide %70 indirim var iççamaşırı ve çorap aldım bir sürü ve 50 tl üstüne de 1o tl indirim 50 liraya bohça için nişanlımın ailesi ve kendim için çorapları doldurdum :)Yarın eltim ve görümcemle bohça alışverişine çıkıcağız :)akşam da sözlümün iş arkadaşının düğününe gidiceğiz çok yoğun bir gün olacak :)

Özgecim bende seni çook seviyorum :) İyi ki varsın :)

Mavişim çok geçmiş olsun kıyamam dikkat et kendine :)

Elifim hemşerim seni de çok seviyorum,kuaföre nişanda mehmet tatlıya randevu aldım memnun kalırsam sana mutlaka yorum yapıcam eskişehirin kuaför ve esnaf zihniyetlerini sevmiyorum daha önce gitmediim halde mehmet tatlıya bir cesaret karar verdim umarım pişman olmam bir gün önce provaya gidicem makyöz kızda garanti verdi beğenmezsem tekrar tekrar yapıcak,nişan saç makyajı 250 TL bilgin olsun canım öpüyorum çok :)bu arada eske yolun düşerse 9 şubatta nişanıma beklerim ayrıca kınadan önce yada ne zaman gelirsen buraya yada yapılacak birşey olursa her zaman hazırım unutma :)

Biz saati almadık daha... ona bana ikili takımlardan almayı düşünüyoruz bakalım düğüne doğru

Biz saati almadık daha... ona bana ikili takımlardan almayı düşünüyoruz bakalım düğüne doğru

bende sevgilime asker dönüşü hediye olarak saat almıştım.. bizim ortak arkadaşlarımız dediki bunu şimdi takmayın nişanda takın.. sevgilimde madem nişanda böyle bir adet var öyle yapalım dedi.. saat kaldı bende :=)

hımmmm iyi yapmışsınız canımmmm Biz konuştuk düğüne yakın alırız dedik karşılıklı

Amelie yarın girersen ben nette olamıyacağım şimdiden yazmak istedim kına gecende bol bol eğlen canım kalbim seninle :) herşey gönlünce olsun inşallah :) fotolarını bekliyoruz canım :)

Günaydın canlarım.

Yine bir cumartesi klasiği... Hava soğuk, yağışlı ve kasvetli... Böyle uykuluk bi havada bizi işe getiren sisteme bir kez daha sevgilerimi iletiyorum

Tickerımda 3 ay görünüyor, mutluyum da mutluyum

Bugün sevdicekle beyaz eşya bakıcaz, yarın da mobilya için gezicez, fikir edincez.

Günaydın kızlarrrrr

bugün mügenin kınası cvarr
çok eğlenir bol bol oynar veee bizim için bi sürü resim çekinir umarum

yarında kuzummm çağlamın kınası var

2013 geldi
düğnler başladı
sonbahardaki yapraklar gibi tek tek gelin olcak kızlarr
hepimiz inşallah çokkk mutlu oluruzz

oyamm dün akşam güzel geçmiştir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…