Günaydın canlarım.
Yine bir cumartesi klasiği... Hava soğuk, yağışlı ve kasvetli... Böyle uykuluk bi havada bizi işe getiren sisteme bir kez daha sevgilerimi iletiyorum
Tickerımda 3 ay görünüyor, mutluyum da mutluyum
Bugün sevdicekle beyaz eşya bakıcaz, yarın da mobilya için gezicez, fikir edincez.
Gülibikim merak etme herkesi organize ettim
Kıymetim benim aklımda model vardı zaten. ben klasik alyansları seviyordum. onlardan aldık.ama parmaklarım çok ince (halbuki vücudum gayet etli butlu) o yüzden bize özel yapıcaklar alyansı. bide sevdiceğim gümüş takacak aam altın renginde olacak. o yüzden gerçeklerini h.içi alacağız. şimdilik beğendiğimz modelin birazcık büyüklerini aldık.sonra onları verip kendmizinkileri alacağız.herşey çok ani olduğu için ancak bu kadar yetiştik :))
Aminnnnnn darısı başına kuzummmolsun olsuunnnnnbende klasik seviyorum ama o zamana kadar ne severim hiç belli olmaz
aşkkla takın inşallahh bi ömürr:132::132::132:
mirabaaaaaa
bıcı bıcı yapmış askına kavusmak icin kurumayı bekleyen bi kurabiye geldi
ezgişimmmm bugun mu geliyorlardı kusum hayırlı ugurlu olsunnnnn bebegimmmcok cok mutlu ol boyle hep
benden haberler... gelinlik icin kafada bişeyler olustu... cok guvendigim biriyle bişeyler cıkardık ortaya her sey A kalite ve bu haliyle bana 2750 liraya mal olacak... bu da son fiyat maalesefGerçek fransız kupon avrupa tüül vs herseyi en iyisiyle yapacak ama onun garantisi kesinlikle var bu yüzden fiyatı ona gore dusunun, etek kısmı falan kabarık kumas yiyen modellerden yani
bircok gelinlikçi fransız dantel deyip cakmalarını kullanıyor ayırt bile edilmiyor çok kez sahit oldum... o yuzden eger gelinligimi orası dikerse içim bu konuda kesinlkle rahat olcak
ama fiyat tabi belirledigim butcenin azıcık ustunde... siz ne diyorsunuz????
Aslıcım sen de dantelli diktiriyorsun ne kadaara anlasmıstın?
mirabaaaaaa
ezgişimmmm bugun mu geliyorlardı kusum hayırlı ugurlu olsunnnnn bebegimmmcok cok mutlu ol boyle hep
benden haberler... gelinlik icin kafada bişeyler olustu... cok guvendigim biriyle bişeyler cıkardık ortaya her sey A kalite ve bu haliyle bana 2750 liraya mal olacak... bu da son fiyat maalesefGerçek fransız kupon avrupa tüül vs herseyi en iyisiyle yapacak ama onun garantisi kesinlikle var bu yüzden fiyatı ona gore dusunun, etek kısmı falan kabarık kumas yiyen modellerden yani
bircok gelinlikçi fransız dantel deyip cakmalarını kullanıyor ayırt bile edilmiyor çok kez sahit oldum... o yuzden eger gelinligimi orası dikerse içim bu konuda kesinlkle rahat olcak
mirabaaaaaa
Aminnnnnn darısı başına kuzummm
çağlamm çikolatalı kurabiyem benimm sağolasınnnnyarın akşam geliyor balım. heyecan zirvede bende çok fenayımmm:18::18:
dua edin bana bebeklerimmmmm.
buarada kuşum gelinlik hakkında fikir edinmene çok sevindim korkuyordun bu konudan. eğer içine sinecekse bence değer fiyatı
ben izin aldım çıkıyorum canlar görüşmek üzereeeee bulabildiğim ilk fırsatta gelirim yanınıza
valla gelinlik içine sindiyse yaptır Çağlam, çünkü içine sinmeyen mutlu etmeyen bişeyle rahat olamıcaksın. burdaki alan kızlar da hep içine sinmesinin önemli olduğunu söylediler
Precious kuzum çok teşekkür ederim, sen daha çok mutlu ol, tez zamanda guzel haberler alalım senden de inşallah bebeğim
Sıhhatler olsun kurabiyem, limonata içmek ister misin duş sonrası
Gelinlik için görüşme yapman güzel olmuş kuzum, bi de güvendiğin biriymiş e tadından yenmezBende çok güvendiğim birine bıraktım bu konuyu. Dikim olmayacak ama İzmir'de yanımda olacağı için rahatım Aldığın fiyat bence iyi bebicanım fransız kupon ve avrupa tül diyosun ki bunlar zaten güzel bir gelinlik için olması gereken en önemli şeyler
Yatak odanı değil gelinliğini bile kıskanacak benim kurabiyemi prensesleeeer
evet kuziciiiimm kesinlikle oyle ki ben dikim gelinliğe acayip temkinliyimdir biliyosunuz siz de dikim mi aman uzak olsun deyip kacarım hep cunku cok gordum gelinligim fransız danteli benim diyip de dugunun de sacma sapan gelinlikler giyen arkadaslarımı
kumas sacma sapan dikişler bozuk...
yani aslında kullanılan malzemeyi gectim dikiş bile cok onemli cunku abuk bi dikiş o guzel malzemeyi bile mahvediyor, gelinlik en korktugum konu... nişanlıcıgıma soylemedim daha gelinlikçi de dolasmadım tabii bakalım neler olcik
ablan ne zaman evleniyo bu arada senin kusum? aynı guunmüş bir de ne koparımm hee sulale yarıya bolunur artık
Gülibikim merak etme herkesi organize ettim
Kıymetim benim aklımda model vardı zaten. ben klasik alyansları seviyordum. onlardan aldık.ama parmaklarım çok ince (halbuki vücudum gayet etli butlu) o yüzden bize özel yapıcaklar alyansı. bide sevdiceğim gümüş takacak aam altın renginde olacak. o yüzden gerçeklerini h.içi alacağız. şimdilik beğendiğimz modelin birazcık büyüklerini aldık.sonra onları verip kendmizinkileri alacağız.herşey çok ani olduğu için ancak bu kadar yetiştik :))
büşrammm
nişanlım sormuştu 15 haziran boştu arkasından sen aradın dolu dediler :26: bu işte bi iş var
mekanı gezmedim canım, kış günü diye. ben istanbuldan döndükten bir iki gün sonra nişanlımın iş arkadaşı çok begenmiş mekanı fotograflarından, gidip görüşmüşler onun düğünü içinde. nişanlım çimlerin baya uzadığını, yeniilikler yapıldığını daha güzel olduğunu, yaza daha iyi olacağını falan söyledimutlu oldummm.
inşallah nisan sonu mayıs başı gibi gidip göreceğim ben de.
nikah işlemlerimizi de yaptık. mekanda kıyılacak nikah. 1 ocakta açılmıştı 2013 defteri ve biz 11 ocakta gittiğimizde 16 haziran saat 7 ve 8 dolmuştu bile7 buçuğa aldık bizde
sizin ikah istanbulda olmayacağı için böyle hemen dolmuyodur ondan şubat demişlerdir size
iyi akşamlar canlar iki gündür aşkal geçirmekten buraya bakamadm fena karnım ağrıyor regl sancım çoktu ama gezdim herşeye rağmen
ezgiiiiii kuzuuuuuu maşalllah sana öperim en kocamanından çok güzel olucak o kadar kuzu bak ne dicem şimdi söz yapsa mayısta yıl dönümde yada haziranda istediğin gibi nişan olur ama baban direk evlendirirsede süper bir süpriz olur canım oda olur yani gönüller bir olsun kiiiii maşalllah size
çağlammmm valla gelinlik için cidden öyle phalaı değil içine sinecekse verilir canım benim limitim 2500 kadar 2750 de olur yani kuzu birkez olucak ve eminim çok güzel olucak dış çekime milyarları verebiliyorsak gelinliğede verilir çok güzel olucvak inşallah hattaha en kocamanından hepimize maşalllah
büşraaaammm gelmişşşşşşşşş hoşgelmiş iyisindir inşalllah canım özlüyorum seniii
kıymetlimde tez vakte işe girsin inşalllah Alllahım duy sesimi oda işe girsin mutlu mesut olsun kız bu günlerde dualarım kabul oluyor en kısa vakitte olsun kıymetlim
ablamın yakın 7nisanda gidiyor:123: bide sen bu mesaj atma olayını biliyor musun bizim köy derneği yapıyor davetiye yollamıyor artık millet yakın akrabalara mesaj atılıyor herkesin telefonuna.
Çağla ablamla gelinlik baktığımdan biliyorum gelinlik hazır alımı diye bişey kalmamış zaten anca pronovıastan falan işte belli başlı yerlerden alabilirsin. onun dışında herhangi bi modaevine git ordaki gelinlikler hep giyilmiş oluyor. giyip üstüne beğeniyorsun bu olsun diyorsun ufak değişiklikler de yaptırabiliyorsun tabiki. ama yine yeniden dikiliyor ve sonucunda dikişte falan bi hata yine olabilir yani. orda görmek bi model beğenip gidip alın bunu dikin demekten daha iyi. çok zor model de götürsen dikeriz diyorlar ama sonuç facia olabiliyor. bende bu konuda çok hassasım çok önemsiyorum herşeyden çok bi kere olucak içimize sineni yapmalıyız napalım pahalıysa bananee bananeee
Kuzularım hepinizi cok özledim.kuafordeyim su an.dayanamadım geldim.dua edin benim icin.bı aksilik huzursuzluk çıkmadan bitsin su kina gunü.kocaman opuldunuz
Kızlar merhabalar :)
Amelieenin kına gecesi fotolarını gördüm çok güzel olmuş kınalığıda elbiseside kendine çok yakışmış :) allah mutlu mesut etsin.
Dün bohça alışverişine çıktım çok yoğun bir gündü gündüz işe gittim akşam bir düğüne davetliydik arada hallettik aldık kimisi içime sindi kimisini aceleden aldım hayırlısı zaten müstakbel eşim istediğim herşeyi alan üsütüme titreyen biri olduğu için onların aldığı biraz da göstermelik oldu,görümcem ve eltimle çıktım alışverişe alışverişten önce herşeyi al diyen görümcem iş para ödemeye gelince biraz değişti tabii :) sürekli eltimle fısır fısır konuşmalar,bakışmalar bende makyaj malzemelerini istediğime yakın aldıktan sonra gerisini gittim ucuz seçtim gayet gösterişsiz ve sade şeylerdi tabi bu seferde ona bozuluyorlar çok sade bunlar diye ,herşey gönlüme göre seçseydim ne yaparlardı bilmiyorum :) ama çokta takmıyorum düğünden sonra kapımı kapıyıp oturacağım sonuçta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?