Oyy maşallah. süpersiniz. darısı başımabende haftasonu annemle aşkıma gidiyorummm. eşyaları beğeneceğiz alacağız. Sorunsuz bir şekilde atlatsam göbek atcem Nişandan sonra gerisi sorunsuz olsun cnm inşallah
valla bende sıfır heyecan niye böyleyim bilmiyorum canım
benimki başladım hemen karıcım karıcım demeye, ben utanıyorum yahu
Aslııııımmmmmmmmmmooooooooo 61
günaydınn
maşallah he bereketli bi haftasonu olmuş kınalı kuzular hayırlı olsunnn
mügecim sana bişi sorucam resmi nikahtan önce imak nikahı oluyor mu?
bizim burda sorduk da kıymıyor imamlar önce evlilk cüzdanı soruyolar:44::44:
bende hafta sonu lazerlendim
hala içim bi acaip ilk defa biri gördü beni
azcık geçmiş okuyayım bari
bim bam boooom çok şükür dostlaar benimde artık resmiyetim vaarr
herşey çok güzeldi şükürler olsuunsöz adı altında nişan gibi bişey oldu aslında. bizim aile artık nişanlısınız siz diyor
çiçeğim devasaydı, çikolatam falan herşey harikaydı. bide bohça getirmiş kayınannem içimden çok geldi dedi bohça konuşmadık ama ben getirmek istedim dedi.yerim yaaa.. en son giderlerken annem halam falan tutturdu hadi kızım anne de anne de diye ben diyesiye kadar kayınvalide uzaklaşmıştı arkasından ddim ama duymadı.sevdicek duydu gülmemek için zor durmuş.öyle komiktin ki diyor :))) sonra herkes gitti kapıda sevdicek kalmıştı sadece bizdende bayanlar vardı aşkım arkasını döndü bize doğru koluyla bir oley çekti hepimizi gülmekten koparttı şebek yaa nasıl mutluydu hep bıyık altı gülüyodu
herkese günaydın....
adaşım ve mügecim tebrikler öncelikle hep mutlu olunnnn insallah bir ömür böyle....
aslımmmmm kusumm dogru hatırlamıısım demek senin gelinligin fiyatını bu durumda cok da absürt bir rakam deilmiş...ama artık cok da bir önemi yok sanırım
hayatımın en rezalet gununu yasıyorum bugun diyebilirim... hiçbir seyden hevesim kalmadı ne gelinlik ne de baska bir sey istiyorum evlenmek istedigimden bile emin olamıyorum bazen
Aslııımmm teşekkür ederim kuzuuuummmmm
Mügecik sizin düğün kına arası neden uzun?
müge tanıdık olduğundan olmuş heralde sizinki
yoksa cüzdanı görüp öyle kıyıyolar,ne ara olcaksa o da nikah dügünde olcak
düğün bitince gece vakti hoca nerden buluncak merak ediyorum yani:44:
Günaydınnnnn tüm gelinciklereee aşkk dolu bi hafta diliyorummm vee çabucak geçsin bu haftaaa
Ezgimmm fotoğraflardan harika görünüyodunuz gözleriniz ışıl ışıldı yaa maşallah sizee çok güzeldiniz ömür boyyuu mutlu olun taze nişanlı kuzucukkk
Mügecimmm sende çok güzel olmuşsun kınanda ohh kurtları dökmüşssünüz,ağladın mı kına yakılırken
:
kuzular resmi nikah olmadan imam nikahı yasak ama tanıdık bi imam bulunca hallolur diye düşünüyorum
ben düğün günü gelin alma olup erkek evine gittiğimde imam nikahı istiyom, o an daha anlamlı olur bence
erkek tarafınma kalsa 1 hafta önce kıydıralım diyolar ama gelinliğim olsun üstümde istiyorum bennn
mügeeee çok güzel görünüyodun, .ağlamın da kına hallerini görsek keşke
ezgimin de yüzünde güller açıyodu çok mutlu oluyorum hepinizin adına
herkese günaydın....
adaşım ve mügecim tebrikler öncelikle hep mutlu olunnnn insallah bir ömür böyle....
aslımmmmm kusumm dogru hatırlamıısım demek senin gelinligin fiyatını bu durumda cok da absürt bir rakam deilmiş...ama artık cok da bir önemi yok sanırım
hayatımın en rezalet gununu yasıyorum bugun diyebilirim... hiçbir seyden hevesim kalmadı ne gelinlik ne de baska bir sey istiyorum evlenmek istedigimden bile emin olamıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?