'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ayy çok teşekkür ederim
Bende öyle korktum ki sorun olacak diye, ama harika ötesi geçtiii
Ben almayın dedikçe alalım dediler, valla seviyom ben kayınannişle babişiiiii

valla bende sıfır heyecan niye böyleyim bilmiyorum canım
benimki başladım hemen karıcım karıcım demeye, ben utanıyorum yahu

Erkekler sahiplenmek istiyo kuzum yaa
Biz nişan alış verişine çıktık bende tık yok, beyefendi aşka geldi aşkı depreştü resmeeenn
Donuklaşma oluyo kadın milletinde, ondandır kuzummm

Aslııııımmmmmmmmmmooooooooo 61

günaydınn
maşallah ne bereketli bi haftasonu olmuş kınalı kuzular hayırlı olsunnn
mügecim sana bişi sorucam resmi nikahtan önce imam nikahı oluyor mu?
bizim burda sorduk da kıymıyor imamlar önce evlilk cüzdanı soruyolar:44::44:

bende hafta sonu lazerlendim
hala içim bi acaip ilk defa biri gördü beni

azcık geçmiş okuyayım bari

Son düzenleme:

valla bilemiyorum canım :44:
bizimki tanıdık hoca zaten , öyle bişey söylemedi.bi sakıncası olsa söylerdi sanırım :26:
bizim başka vaktimiz yokta o yuzden mecbur pazar hallettik

galiba bizde düğünden sonra kıydrıcaz imam nikahını nasıl olcak bilmiyorum. evlilik cüzdanı soruyorlarmış evet..

ben düğünden sonra sevdicekle basbasa gitmek istedim hep evimize ama

bim bam boooom çok şükür dostlaar benimde artık resmiyetim vaarr
herşey çok güzeldi şükürler olsuun söz adı altında nişan gibi bişey oldu aslında. bizim aile artık nişanlısınız siz diyor
çiçeğim devasaydı, çikolatam falan herşey harikaydı. bide bohça getirmiş kayınannem içimden çok geldi dedi bohça konuşmadık ama ben getirmek istedim dedi.yerim yaaa.. en son giderlerken annem halam falan tutturdu hadi kızım anne de anne de diye ben diyesiye kadar kayınvalide uzaklaşmıştı arkasından ddim ama duymadı.sevdicek duydu gülmemek için zor durmuş.öyle komiktin ki diyor :))) sonra herkes gitti kapıda sevdicek kalmıştı sadece bizdende bayanlar vardı aşkım arkasını döndü bize doğru koluyla bir oley çekti hepimizi gülmekten koparttı şebek yaa nasıl mutluydu hep bıyık altı gülüyodu

Aslııımmm teşekkür ederim kuzuuuummmmm
Bu ayın 30 u değil ama bi dahaki 30’a büyük güüüünnnnnnn
Şubat 28 ya

Ezgi nasıl bi mutluluk di mi ama? Hepimiz kıymetini bilmeliyiz, seni okuyunca duygularım depreşti bak şimdii
Ne günlerdiiiii
Gerçi biz bi daha yüzük takacaz

Mügecik sizin düğün kına arası neden uzun?

müge tanıdık olduğundan olmuş heralde sizinki
yoksa cüzdanı görüp öyle kıyıyolar,ne ara olcaksa o da nikah dügünde olcak
düğün bitince gece vakti hoca nerden buluncak merak ediyorum yani:44:

Günaydınnnnn tüm gelinciklereee aşkk dolu bi hafta diliyorummm vee çabucak geçsin bu haftaaa

Ezgimmm fotoğraflardan harika görünüyodunuz gözleriniz ışıl ışıldı yaa maşallah sizee çok güzeldiniz ömür boyyuu mutlu olun taze nişanlı kuzucukkk

Mügecimmm sende çok güzel olmuşsun kınanda ohh kurtları dökmüşssünüz,ağladın mı kına yakılırken

Çağlamın nasıl geçti acabaa gelse de anlatsa inşallah onunda sorunsuz geçmiştirr

bin ban bommm:) hayırlara vesile olsun kuzum:)
o artık nişanlı bir hatunn:)

Günaydın bebicanlar

Müge ve Çağla haftasonu kınası olan gelinciklerimiz umarım herşey çok güzel ve rüya gibi geçmiştir

Ezgiiimmm Ezgiiimmmmm akşam istediler benimmm meleğimiiiii inşallah herşey yolundadır meraklaa haberlerinii bekliyoruzzz minikkk kuşummm

Kızlar mavişle whatsapptan konustum, hastaymıs.. 1 hafta raporlu Herkesi çok özlemiş ve çook selam söylüyo enerji pıtırcığımız, inşallah bian evvel iyileşir

herkese günaydın....

adaşım ve mügecim tebrikler öncelikle hep mutlu olunnnn insallah bir ömür böyle....

aslımmmmm kusumm dogru hatırlamıısım demek senin gelinligin fiyatını bu durumda cok da absürt bir rakam deilmiş... ama artık cok da bir önemi yok sanırım

hayatımın en rezalet gununu yasıyorum bugun diyebilirim... hiçbir seyden hevesim kalmadı ne gelinlik ne de baska bir sey istiyorum evlenmek istedigimden bile emin olamıyorum bazen

kuzular resmi nikah olmadan imam nikahı yasak ama tanıdık bi imam bulunca hallolur diye düşünüyorum
ben düğün günü gelin alma olup erkek evine gittiğimde imam nikahı istiyom, o an daha anlamlı olur bence
erkek tarafınma kalsa 1 hafta önce kıydıralım diyolar ama gelinliğim olsun üstümde istiyorum bennn

mügeeee çok güzel görünüyodun, .ağlamın da kına hallerini görsek keşke
ezgimin de yüzünde güller açıyodu çok mutlu oluyorum hepinizin adına

günaydın çağla :26::26::26: hayırdır ama niye niye bu duygular.az kaldı bak güzel olcak hersey

canlar albüm yaptım facete olmayan arkadaşlar için.
hepinize kocamaan teşekkür ediyorumm darısı diğer gelinciklerin başınaa inşallahhh

Aslııımmm teşekkür ederim kuzuuuummmmm

Mügecik sizin düğün kına arası neden uzun?

benim iznim yok çünkü son güne kadar çalışıyorum canım , cuma dahil , müdürüm çok anlayışlıda
hafta içide çok yorgunluk olur diye mecbur bir hafta önce yaptık

müge tanıdık olduğundan olmuş heralde sizinki
yoksa cüzdanı görüp öyle kıyıyolar,ne ara olcaksa o da nikah dügünde olcak
düğün bitince gece vakti hoca nerden buluncak merak ediyorum yani:44:

galiba öyle olmuş kuzum siz söyleyince farkettim bende valla
gece vakti çok zor olur vallaha..

ağlamıcam ağlamıcam dedim , hatta malum türküde oynayarak girdim içeriye
yakılırkende ağlamadım ama babanemi görünce ağlarken koyverdim gitti

ezgi hayırlısı olsun cok sevindim

müge ve senin resimlerini görmedim ama ben :26::26::26: siz nerden baktınız kızlar? faceden mi?

Son düzenleme:

Özgem naber?

Çağlam hayırdır kuşum ya ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…