mügem ayy cok duygulandım ya
cok güzel olmus herseyin
teşekkür ederim canım darısı herkesin başına..
Bazı resimleri görünce tutamıyorum kendimievimde son haftam..
Resimleri görmek isteyen varsa albüme ekledim kızlar
Mügecim elbisende bindallında çok hoşmuş Herşey çok güzel Bende çok duygulandım
Çok mutlu ol canım
teşekkür ederim canım darısı herkesin başına..
Bazı resimleri görünce tutamıyorum kendimievimde son haftam..
Resimleri görmek isteyen varsa albüme ekledim kızlar
sağol kuzum herşey gönlümüzce olsun
Amin cnm inşallah.Buarada elbiseyi 69 a bedavaya almışsın çok severim bu rengi bayıldım
kuşlarımm sağolun
biliyorum olabilir boyle gerginlikler elbette ama biz bunca zamana kadar hep güle oynaya hallettik her seyi
sevgilim kıskanctır ama kıskanclıgını bile beni uzzecekse eger dizginler
velhasıl böyle bir adam değildi ki o inat edip ayak direyen... üzülmeme aldırmayan.. dunyanın en hassas en dusunceli insanlarından biridir ki sadece bana karsı da değil herkese karsı oledir
inşallah düzelir bilmiorum düzelse ne olcak hevesim de kalmadı ki...
canım şuan kırgınlıktan hevesin yok gibi geliyorinan ki yine eski enerjini ve heyecanını bulacaksın
bu da bir süreç ve sınav.enişte yine seni kırmaz. belki canı başka şeye sıkılmıştır bunda patlak vermiştir. sen gönlünü ferah tut. güzel olcak herşey
artık imam nikahlı evli bir baaayanım kızlarrr
Güzel dilekleriniz için hatırlayanlar için çok çok teşekkürler, canımsınız
Cumartesi kına oldu , pazarda imam nikahımızı yaptık
kınaya son dakika bi elbise aldım , evdekini giyecektim heves etmiyodum ama kotondan bi elbise beğendim.
175 tlydi , kasaya bi geldim 69 tlhemen kaptım eve koştum
Sonracıma kaynanamın salak kuaförüne gittim .adama kıvırcık olmasın dalgalı olsun dedim gıcık bi saç yaptı kıvır kıvır
neyse eve gelince kendim toparladım biraz.
Baya bereketli oldu,her gelen bişey getirdi.40-45 kişi falandık.yaş ortalaması biraz yüksekti ama idare ettik
bu arada benimkiylede kavga ettik elbisem çok açık diyeoh canıma değsin..
bim bam boooom çok şükür dostlaar benimde artık resmiyetim vaarr
herşey çok güzeldi şükürler olsuunsöz adı altında nişan gibi bişey oldu aslında. bizim aile artık nişanlısınız siz diyor
çiçeğim devasaydı, çikolatam falan herşey harikaydı. bide bohça getirmiş kayınannem içimden çok geldi dedi bohça konuşmadık ama ben getirmek istedim dedi.yerim yaaa.. en son giderlerken annem halam falan tutturdu hadi kızım anne de anne de diye ben diyesiye kadar kayınvalide uzaklaşmıştı arkasından ddim ama duymadı.sevdicek duydu gülmemek için zor durmuş.öyle komiktin ki diyor :))) sonra herkes gitti kapıda sevdicek kalmıştı sadece bizdende bayanlar vardı aşkım arkasını döndü bize doğru koluyla bir oley çekti hepimizi gülmekten koparttı şebek yaa nasıl mutluydu hep bıyık altı gülüyodu
herkese günaydın....
adaşım ve mügecim tebrikler öncelikle hep mutlu olunnnn insallah bir ömür böyle....
aslımmmmm kusumm dogru hatırlamıısım demek senin gelinligin fiyatını bu durumda cok da absürt bir rakam deilmiş...ama artık cok da bir önemi yok sanırım
hayatımın en rezalet gununu yasıyorum bugun diyebilirim... hiçbir seyden hevesim kalmadı ne gelinlik ne de baska bir sey istiyorum evlenmek istedigimden bile emin olamıyorum bazen
ezgicimmm masallah sana mutlulugun guzel gozlerinden okunuyor Allah asla ayırmasın birlesen ellerinizi....
benim artık pek inancım kalmadı hiçbişeyin güzel olacagına kızlar... ne olcaksa da olsun hiçkimse ya da hiçbişey için kendimi uzmıcem cunku artık
biz baya baya bir limoniyiz...
gelinlik mevzusunu biliosunuz... konuyu actım kendisine nuh diyor peygamber demiyor... ya diyorum biz zaten 2500 gozden cıkardık 250 liranın mı lafını ediyorsun lanet olsun dedim ben vereyim... adama bir haller oldu annem ananem hepsi sasırdılar anlatınca dedim kabul etmiyor yani...
herseye gelince sac savur gelinlige gelince 250 liranın hesabını yap annem inanamıyorum yani ben onu boyle tanımadım nasıl yapabilir boyle bişeyi falan diyo herkes dumur oldu
sürekli bir kere giycein bişey o kadar para veremeyiz kaldırıp kenara atıcaksın diyo... annesini bile sucladık sanırım o gaz veriyo diye...
düşünün ya 250 milyon yani cok komik...
sonrasında beyimizin asıl derdi anlasıldı!!!!!!!!!!!!!! KISKANÇLIKKKKKK
Gelinligi almak istemiyor cunku daha once Oleg Cassini de begendigim gelinligin modeli cok daha kapalıydı kaldı ki bu da acık degil ama o daha kapalıydı...
derdi bu yani sorun para falan degil... ben de vazgectim artık istemiorum o gelinligi benim neyi istedigim daha onemli degil mi?
velhasıl saglam bir kavga ettik evlenmek istemedigimi bile soyledim cunku beni boyle uzmeye hakkı yoktu.. yoruyor beni bu kıskanclıkları artık beni uzmeye basladı
iyiyim elifim sen nasılsın
Özgem naber?
Çağlam hayırdır kuşum ya ne oldu?
ezgicimmm masallah sana mutlulugun guzel gozlerinden okunuyor Allah asla ayırmasın birlesen ellerinizi....
benim artık pek inancım kalmadı hiçbişeyin güzel olacagına kızlar... ne olcaksa da olsun hiçkimse ya da hiçbişey için kendimi uzmıcem cunku artık
biz baya baya bir limoniyiz...
gelinlik mevzusunu biliosunuz... konuyu actım kendisine nuh diyor peygamber demiyor... ya diyorum biz zaten 2500 gozden cıkardık 250 liranın mı lafını ediyorsun lanet olsun dedim ben vereyim... adama bir haller oldu annem ananem hepsi sasırdılar anlatınca dedim kabul etmiyor yani...
herseye gelince sac savur gelinlige gelince 250 liranın hesabını yap annem inanamıyorum yani ben onu boyle tanımadım nasıl yapabilir boyle bişeyi falan diyo herkes dumur oldu
sürekli bir kere giycein bişey o kadar para veremeyiz kaldırıp kenara atıcaksın diyo... annesini bile sucladık sanırım o gaz veriyo diye...
düşünün ya 250 milyon yani cok komik...
sonrasında beyimizin asıl derdi anlasıldı!!!!!!!!!!!!!! KISKANÇLIKKKKKK
Gelinligi almak istemiyor cunku daha once Oleg Cassini de begendigim gelinligin modeli cok daha kapalıydı kaldı ki bu da acık degil ama o daha kapalıydı...
derdi bu yani sorun para falan degil... ben de vazgectim artık istemiorum o gelinligi benim neyi istedigim daha onemli degil mi?
velhasıl saglam bir kavga ettik evlenmek istemedigimi bile soyledim cunku beni boyle uzmeye hakkı yoktu.. yoruyor beni bu kıskanclıkları artık beni uzmeye basladı
Çağlam aynısı bana da oluyor tartışınca falan bende vazgeçtim herşeyden diyorum. bi tek ben öyleyim sanıyordum:26:
üzülme herşey güzel olucak enişte gönlünü alır hatasını anlar bence, bu zamana kadar ki davranışları bunu gösteriyor. gerçekten açık bi model miydi nasıldı ya ne bu kadar sorun etti:20:
iyiyim elifim sen nasılsın
sadece bu karamsar havalardan bıktım, bahar gelsin artık
canım kıyamam sana ama eniştenin ne kadar düşünceli ne kadar iyi biri olduğuna hepimiz şahidiz
sadece bu anlık böyle davranmış bence, seni üzdüğünü fark edip kısa sürede telafi edecektir bence yine
çağlaa vazgeçmek yok hiçbirşeyden
pes etmek en kolayı
önemli olan
direnebilmek bence
en basit örneği vereyim sana
dün maç izlemeye gidecektik
ve bunun için teee ne zamandan anlaştık
cumartesi akşamı dedi ki
ben bizim çocuklarla izlicem
peki dedim
bütün hevesimi kırdı çok bozuldum
o da anladı
başka bişi demedim
sonra dün evden çıkmadan
hazırlandım ben sarı kırmızı oldum sende hazırlan dedi
sen git izle sorun yok dedim
hemen tribal moda girdi
gitmiyoruz görüşmicez de falan dedi
mesaj attım hazırım ben üstünü değişmeden gel dedim
baştan yarım saat falan konuşmadık
sonrasında eridi buzlar
erkeklerin hepsi arızalı bence
nişan öncesi açık giyme
çatal görünmeyecek dedi
şimdi gelinlikte ben kollu gösterince beğenmiyor
straplez giy dedi
alttan alınca
onlarda sakinliyor
Zehram sağol canım benim. dilerim herşey gönlünce olur senindeEzgimm harikasınız yaa Allah tamaına erdirsinn
bana gelinceeee.. ben çok sıkıldım kızlar yaa.. beklemekten ciddi anlamda sıkıldım. ertelemeyi ben istiyorum ama bekle bekle bekle.. çok canımı sıkıyorbenimki hala evlilik hayalleri kuruyor bu sene için.. ama çok zor hatta imkansız ooofffffff
daha yüzüğümde gelmedi zaten.. bugün depresyon moddayım
Ezgimm Ezgimm fotoğraflarını gördümmmmaşallah ne güzel herşey güzel de geçmişş, bundan sonra da aynen devam eder inşallah
asıl soruyu soruyorum herkes bunu sorar ya, düğün ne zamannnn
:
ayy ne okuyabildim adam gibi ne de oturup yazabildim yaa...
Çağla canım boşver üzme kendini diret mecbur alıcak
Ezgimm harikasınız yaa Allah tamaına erdirsinn
Mügee canım bizim yerimizede döktürmüşsündür inşallahh.. Ayy bizde görelim o günlerii
Peloşş resimlerinize bayıldım hep mutlu olun
Özgemm o kadar çok acıyor mu yaa :18:
ayy daha ağdanın acısına dayanamıom ben imkansız lazer yaptıramam o zaman :18:
bana gelinceeee.. ben çok sıkıldım kızlar yaa.. beklemekten ciddi anlamda sıkıldım. ertelemeyi ben istiyorum ama bekle bekle bekle.. çok canımı sıkıyorbenimki hala evlilik hayalleri kuruyor bu sene için.. ama çok zor hatta imkansız ooofffffff
daha yüzüğümde gelmedi zaten.. bugün depresyon moddayım
yok kuşum ya ne acıgı ben giymem ki bi kere o kadar acık rahat edemem kaldı ki bizim aileyi de biliyosun sen o kadar acık bişi giysem hemen laf ederler bizim sülalelin erkekleri de kıskanc
tek fark birinde kol olması digerinde kolun kalın askı olması bir de digerinin sırtı tamamen kapalıydı bununki hafiften acık onu da duvak kapatcak zaten diyorum anlamıyor
zehroşum benim acıdı valla
bilmiyom ağda o kadar acıtmıyodu ama lazer yakıyo benim canımı çok
ama sen bi koltuk altında deneme yaptır istiyosan, ordan anlayabilirsin acıyıp acımıcanı
belki ağrı eşiğim düşüktür benim ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?