'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkür ederim canım darısı herkesin başına..
Bazı resimleri görünce tutamıyorum kendimi evimde son haftam..

Resimleri görmek isteyen varsa albüme ekledim kızlar

Mügecim elbisende bindallında çok hoşmuş Herşey çok güzel Bende çok duygulandım
Çok mutlu ol canım

kuşlarımm sağolun

biliyorum olabilir boyle gerginlikler elbette ama biz bunca zamana kadar hep güle oynaya hallettik her seyi

sevgilim kıskanctır ama kıskanclıgını bile beni uzzecekse eger dizginler

velhasıl böyle bir adam değildi ki o inat edip ayak direyen... üzülmeme aldırmayan.. dunyanın en hassas en dusunceli insanlarından biridir ki sadece bana karsı da değil herkese karsı oledir

inşallah düzelir bilmiorum düzelse ne olcak hevesim de kalmadı ki...

Amin cnm inşallah.Buarada elbiseyi 69 a bedavaya almışsın çok severim bu rengi bayıldım

acayip denk geldi canım , elbise almak aklımda yoktu .
Görünce bayıldım , hatta 170 tlyi gözden çıkardım kasaya bi geldim 69 tl
kasadaki kızlar bile şaşırdı bu niye bu kadar ucuz diye

canım şuan kırgınlıktan hevesin yok gibi geliyor inan ki yine eski enerjini ve heyecanını bulacaksın

bu da bir süreç ve sınav. enişte yine seni kırmaz. belki canı başka şeye sıkılmıştır bunda patlak vermiştir. sen gönlünü ferah tut. güzel olcak herşey

inşallah kusummm aminnn eski haline donup normal olsun artık ben onun bu bencil ve dusuncesiz hallerine hiç alısık değilim :43:

tebrik ederimm, inşallah bundan sonrasında da herşey gönlüne göre olur, albüme de baktımmmm çok güzel olmuşsun elbiseni de beğendimmmm

Ezgimm Ezgimm fotoğraflarını gördümmm maşallah ne güzel herşey güzel de geçmişş, bundan sonra da aynen devam eder inşallah

asıl soruyu soruyorum herkes bunu sorar ya, düğün ne zamannnn

Çağlam aynısı bana da oluyor tartışınca falan bende vazgeçtim herşeyden diyorum. bi tek ben öyleyim sanıyordum:26:

üzülme herşey güzel olucak enişte gönlünü alır hatasını anlar bence, bu zamana kadar ki davranışları bunu gösteriyor. gerçekten açık bi model miydi nasıldı ya ne bu kadar sorun etti:20
:

Özgem naber?

Çağlam hayırdır kuşum ya ne oldu?
iyiyim elifim sen nasılsın
sadece bu karamsar havalardan bıktım, bahar gelsin artık

canım kıyamam sana ama eniştenin ne kadar düşünceli ne kadar iyi biri olduğuna hepimiz şahidiz
sadece bu anlık böyle davranmış bence, seni üzdüğünü fark edip kısa sürede telafi edecektir bence yine

bizimde ay dönümümüz oldu bugün daha bebecik ilişkimiz ama büyüyor sağlıkla ve aşkla

çağlaa vazgeçmek yok hiçbirşeyden
pes etmek en kolayı
önemli olan
direnebilmek bence

en basit örneği vereyim sana
dün maç izlemeye gidecektik
ve bunun için teee ne zamandan anlaştık
cumartesi akşamı dedi ki
ben bizim çocuklarla izlicem
peki dedim
bütün hevesimi kırdı çok bozuldum
o da anladı
başka bişi demedim

sonra dün evden çıkmadan
hazırlandım ben sarı kırmızı oldum sende hazırlan dedi
sen git izle sorun yok dedim

hemen tribal moda girdi
gitmiyoruz görüşmicez de falan dedi

mesaj attım hazırım ben üstünü değişmeden gel dedim
baştan yarım saat falan konuşmadık
sonrasında eridi buzlar

erkeklerin hepsi arızalı bence
nişan öncesi açık giyme
çatal görünmeyecek dedi

şimdi gelinlikte ben kollu gösterince beğenmiyor
straplez giy dedi
alttan alınca
onlarda sakinliyor

ayy ne okuyabildim adam gibi ne de oturup yazabildim yaa...

Çağla canım boşver üzme kendini diret mecbur alıcak
Ezgimm harikasınız yaa Allah tamaına erdirsinn
Mügee canım bizim yerimizede döktürmüşsündür inşallahh.. Ayy bizde görelim o günlerii
Peloşş resimlerinize bayıldım hep mutlu olun
Özgemm o kadar çok acıyor mu yaa :18:
ayy daha ağdanın acısına dayanamıom ben imkansız lazer yaptıramam o zaman :18:

bana gelinceeee.. ben çok sıkıldım kızlar yaa.. beklemekten ciddi anlamda sıkıldım. ertelemeyi ben istiyorum ama bekle bekle bekle.. çok canımı sıkıyor benimki hala evlilik hayalleri kuruyor bu sene için.. ama çok zor hatta imkansız ooofffffff
daha yüzüğümde gelmedi zaten.. bugün depresyon moddayım

Son düzenleme:

yok kuşum ya ne acıgı ben giymem ki bi kere o kadar acık rahat edemem kaldı ki bizim aileyi de biliyosun sen o kadar acık bişi giysem hemen laf ederler bizim sülalelin erkekleri de kıskanc

tek fark birinde kol olması digerinde kolun kalın askı olması bir de digerinin sırtı tamamen kapalıydı bununki hafiften acık onu da duvak kapatcak zaten diyorum anlamıyor

bence benim o adamıma nazar degdi işte yerine baskasını gondermişler resmen özgişimm :44:

ederse eder yoksa kendi bilir...

ay kusum gercekten bi kez daha anladım ben gercekten arızalılar... üretim hatası var hepsinde mutlaka

biz de hiç büyütmeyiz ole ufak tefek seyleri... o zaten kendisi de ole biri değildir kııyamaz bana

ama odunlugu tutu zaten iş yerinde de gune hiç ii baslamadım her sey üst üste mi gelir yaaa

cookie olay gelinliği merak ettim
2013 kızlarından bol bol gelinlik başlığı açmalarını bekliyorum bu arada
bizden geçti artık

Zehram sağol canım benim. dilerim herşey gönlünce olur seninde

Ezgimm Ezgimm fotoğraflarını gördümmm maşallah ne güzel herşey güzel de geçmişş, bundan sonra da aynen devam eder inşallah

asıl soruyu soruyorum herkes bunu sorar ya, düğün ne zamannnn

:

Kıymetimm canım darısı başına inşallahh. düğünü bilmiyorum valla herşey öyle hızlı oldu ki :))

zehroşum benim acıdı valla
bilmiyom ağda o kadar acıtmıyodu ama lazer yakıyo benim canımı çok
ama sen bi koltuk altında deneme yaptır istiyosan, ordan anlayabilirsin acıyıp acımıcanı
belki ağrı eşiğim düşüktür benim ne bilim

ben de çok sıkıldım.. sayılı gün geçiyo falan ama valla bu aralar iyice çekilmez geliyo
gerçi bazen aramız kötü olduğunda evlenip de boyum uzucak sanki triplerine de girmiyorum değil

ayy çağla inan kendimi gördüm

bizim de aynen bu muhabbet yüzünden oldu kavgamız. sırtı acık olmasın gelinlik masumiyeti simgeler ,sonuçta bizim kavusacagımız gün senin güzelliğini başka erkeklerin görmesini istemiyorum dedi. nişanda sırtım acıktı ama dedim. kaldı...

bende dantel işlemesini sırta getircem rahat etsin paşa agızını yüzünü yediminin ya.

sen de gönlünü ferah tut. içine siner mutlaka.

ben de koltuk altına gidiyorum. zor duruyorum ya 5 dk bi işlem ama :26::26: cesaret edip bikini yaptırmadım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…