'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayırıdr çağla ne oldu?
bu günleri bidaha yaşamayacaksın gelinlik olsun neblm başka şeyler olsun..
moralini bozmamaya çalış.. naptılar sana

aslımmm ben fransız kaldım konuya sen beni niye tebrik ettin kii :26: :26:

ezgiiii maşalalhh
ne güzelsiniz siz öylee
mutluluğunuz daim olsun inşallahh

ezgicimmm masallah sana mutlulugun guzel gozlerinden okunuyor Allah asla ayırmasın birlesen ellerinizi....

günaydın çağla :26::26::26: hayırdır ama niye niye bu duygular.az kaldı bak güzel olcak hersey

Özgem naber?

Çağlam hayırdır kuşum ya ne oldu?

benim artık pek inancım kalmadı hiçbişeyin güzel olacagına kızlar... ne olcaksa da olsun hiçkimse ya da hiçbişey için kendimi uzmıcem cunku artık

biz baya baya bir limoniyiz...

gelinlik mevzusunu biliosunuz... konuyu actım kendisine nuh diyor peygamber demiyor... ya diyorum biz zaten 2500 gozden cıkardık 250 liranın mı lafını ediyorsun lanet olsun dedim ben vereyim... adama bir haller oldu annem ananem hepsi sasırdılar anlatınca dedim kabul etmiyor yani...

herseye gelince sac savur gelinlige gelince 250 liranın hesabını yap annem inanamıyorum yani ben onu boyle tanımadım nasıl yapabilir boyle bişeyi falan diyo herkes dumur oldu

sürekli bir kere giycein bişey o kadar para veremeyiz kaldırıp kenara atıcaksın diyo... annesini bile sucladık sanırım o gaz veriyo diye...

düşünün ya 250 milyon yani cok komik...

sonrasında beyimizin asıl derdi anlasıldı!!!!!!!!!!!!!! KISKANÇLIKKKKKK

Gelinligi almak istemiyor cunku daha once Oleg Cassini de begendigim gelinligin modeli cok daha kapalıydı kaldı ki bu da acık degil ama o daha kapalıydı...

derdi bu yani sorun para falan degil... ben de vazgectim artık istemiorum o gelinligi benim neyi istedigim daha onemli degil mi?

velhasıl saglam bir kavga ettik evlenmek istemedigimi bile soyledim cunku beni boyle uzmeye hakkı yoktu.. yoruyor beni bu kıskanclıkları artık beni uzmeye basladı

Son düzenleme:
kızlar hepinize çok teşekkür ederim
çağlam ay çok üzüldüm okuyunca canım benim yaa...ne desem bilemedim.bence çok az zaman kaldı diye böyle gerildiniz.yoksa eniştem senin yüzünü güldürmek içn herşeyi yapar hepimiz biliyoruz bunu

Çağlammm inanmıyorum kurabiyemm

Senin zaten istediğin gelinlik kriterleri belliydi... Hani ole açık saçık ne biliyim abartılcak derecede dekolteli bi gelinlik istemiodun ki ben gelinlikte bu kulvardan ayrıldıgını dusunmuyorum zaten. Eniştemm biraz kıskançlık yapmış ama umarımm tatlıya bağlarsınız bi an öncee kurabiyeemmmm

çağlam hiç üzülme , inan aynı şeyler bizdede var . Bizimkininde kıskançlık damarları kabardı , kınadaki elbisemi görünce.
bide facete paylaşınca kıyametler koptu. bende nasıl soğudum , evlenmek bile istemiyorum diye düşünüyodum
İki tarafta stresli olunca çok zor oluyor , hatta ben bu zamana kadar tanıyamamışım yazıklar olsun diye düşündüm dün..
sonuç olarak bişeyleri görmezden geliyosun , çok zor bir dönem.iki tarafında anlayışlı olması lazım.
umarım tatlıya bağlarsınız

düğün öncesi heleki gelinlik olayında bunların olması canını sıkmış canım.. ama olsun halledilemicek bişey deilki..
ben mesela erkek olsam bende herhalde çok açık olmasını istemezdim..
şimdi herkesinde açıklık anlayışı farklı sen çok açık değil demişsin ama nişanlın onu açık görmüş..
sende böyle küsme
sorunlarını konuşarak çözünkü ömrünüz boyunca bu böyle olsun.. bence sen anlatırsan, nişanlın kıyamaz sana.. oda seni seviyor çünkü..
sen sıkma canını

çağla üzme kendini cnm hangisini beğendiysen sakın vazgeçme inat edipte sonra içinde kalır aklında kalır söylenip durursun
Resti çek istediğini aldır Benim nişanlımda beni tehdit ediyo eğer o göğsü kapattırmazsam da beyefendi açık bulursa düğün günü surat asarmış burnumdan getirirmiş benim
Bi genç kızın en önemli kıyafetidir gelinlik biz zaten ne kadar açık giyebiliceğimizin bilincindeyiz Bencilce karışmalarına sinir oluyorum

Kardeşim askere gideceği için benim 2013 te bi isteme ve ya söz olur herhalde :) 2013 gelinleri hakkınızda hayırlısı inşallah :)

Çağlam haklısın haklısın biz de 2000-2200 arası fiyat koyduk ama 2500 ü duyunca mecbur aldı.

kıskançlık ve açık -kapalı muhabbeti bizde de oldu maalesef ki hatta kv dem bile canımı sıktı şöyle olsun böyle olsun diye.

sonuç olarak hem istediğim gibi olcak hem de nişanlımı rahatsız etmeyecek şekilde dantel işlemeleri gelecek sırtıma mesela.

sonrasında kafama takıp kavga bile ettim en heyecanlı günümü rezil ettin diye. ama onun da hassas noktasına bazen önem verip itinalı olmam gerektiğini fark ettim düşününce. bazı şeyler karşılıklı fedakarlık gerektiriyorsa yine içine sinen olsun ama iki taraf da hoş olsun.

bir kerelik giyilecek birseye evet o kadar para anlamsız belki ve hepimiz zorluklarla idare etmeye calısıyoruz borc harc icinde. kaldı asıl sorun para değilmiş.

zaman daraldıkca stresten kavgaların olması normal. sadece sabırla sakince atlatmayı bilelim. evlenmekten vazgecmek yok.

çağlaa üzüldüm canım yaşadıklarınıza
erkekler bişeyler yaklaştıkça neye nasıl tepki vereceklerini şaşırıyorlar
emin ol hatasını anlayacak o da
sen elinden geldiğince sabırlı olmaya çalış

ezgim kuzum maşallllllah maşallllah

mügemmm ve çağla kınalı gelinleimizede kocaman maşalllah çok çok mutlu olun

çağlammm inanamıyorum kuzum sakin ol lütfennn ne sen busun ne enişten lütfen yaaa enişte kötü biri değil sadece kıskanç koruma psikolojisyle böyle heraket ediyor oda biliyor senin üzülmüceğni oda biliyor yola geleek enişte senin dediğin olucak azcık sabret enişte hiç seni üzermi yaaa baksana kıskançlığı çıkarmamak için cimri damagsını yemeyi göze aldı adam kıskanıyor işte daha ne olsun herşeye savuran adam bundanmı kısıcak ama oda kıskanç güzellikle aşıcaksınız

bence annesi karışmadı çağlam enişte nazara geldi ben sana şunu diyim o yüzden birbinize sahip çıkın anasının bir etkisi olamaz anası senin hayalindeki gelinliği gözünde bile canlandıramaz çünkü hayatım o yüzden ve snein gelinliğin açık felan değil istemediği detayları söleyiversin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…