'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nilcim bence konuşmada bir problem yok, sen herhalde benim sevdiğimle iletişimimi görsen bunlar nasıl bir şey ya dersin biz her gün konuşuyoruz nerdeyse nişan söz düğün. bunda bir şey yok ki. ha kız söylemiş ha erkek. sürpriz bozulduysa bozuldu, bu da bir sürpriz oldu aslında, aniden öğrenmem nişan planını :) evlenmeyi düşünen çiftlerin böyle şeyler konuşması ilişkiyi daha güzel ve olgun yapar diye düşünüyorum. diğer türlü sevgililik ilişkisi, ileriyi konuşmak istememem kaçınma hareketi gibi geldi bana. hasılı bana göre sorun yapacak bir şey yok, ne güzel bir şey bu sevinmen gerekir :)

cnm haklısın zaten anneme anlatınca da oda dioki eğer aile arasnda yapmak gibi bi planı yoksa yani baş başayken takmak isterseydi sürprizi bozulurdu, bozulmus bişi yok sadece biraz öne çekildi belki dio, zatn annesi de ailelerin de olduğu bi tören istio resmiyet açısından, annem onun sürprizden anladığı alıp ailesini bize gelip sürpriiiiz demesiyse onu bilemicem, ne olursa olsn sana bunu söleyebilrdi askm bizm böle bi hazırlığımız var yakın bi zamanda sizde hazırlıklarını yapın die belirtmesi gerekirdi dio her zmanki gibi yine haklııı..

Son düzenleme:

canım bunu değiştirmeyi bende merak ediyordum sağol

günaydın kızlar..
gizem ne glz şeyler yazmışsın öyle:S
nil tekrar dogum günün kutlu olsun:)
hediyenide beklemekteyiz:)

canım güzel şeyler duyuyorum ama odunum galiba biraz romantik olmam gerekli

canımcım en güzellerine layıksın sen mutlu ol

canım benim açıkçasını sölim ben annemlere açmadım sevgilimki 2 senedir ayrıyız sanıyor ve bilirse bende hiç hazır olmadığım halde söz ve nişan olaylarına gircem bunlar iki tarafın heycanıyla olur şu ara hazır değilim yaza açıklıycam aileme ve anca o zaman hazır olurum

tatlım anneler hep böyleki banada der yani sen neden acele ediyorsun ne meraklısın gitmeye bide bilse herhalde senin annen gibi der, annen dedikten sonra gidip sevdiceğine böle demeseydin zaten bak sana süpriz yapcaklarımış ki kuzum sen üzüldün diye bunu söleyip rahatlatmaya çalışmış süprizini bozmuşssun resmen ahh nilcik ama zaten onun ailesi seni biliyor siz sadece doğru zamanı bekliyorsunuz ki ailenle onun arasında iletişim sağlamaktan yorulduğunu çok iyi anlıyorum ben işte en çok korktuğum yorgunluk o die hep ailesiyle tanışmaktan kaçınıyorum kendi ailemede açmıyorum

ama geliceklersede gelsin neden mutsuz olasın ki çok sevinmen lazım canım

topic nekadar değişmiş bir sürü yeni gelincikler gelmiş eskilerden kimse yok nolduki acep ben yokken :44:

eğer ben bu konuyu ona sölemeseydm de kim bilir bunu bana ne zmn sölicekti gizemcm o tutar da tutar içinde
daha başlamadan skıldm ben gelemiorm böle seylere anneme göre de atakan isteksiz bu konularda bence evlilik gibi düşünceleri de yok yada sadece lafta dio ilerde de ben bişilere hep ona zorlamayla yaptırırmısım başkası olsa mutluluktan başka bişi görmezmiş bi erkek olarak ama o bana sadece içinden çıkımaz bi hal aldığı için inandırmak için sölemiş planlarını, çok bunaldm evt biraz diğer erkeklerden biraz farklıdr herşeyn zmaanı olduğuna inanır yüzeysel bi yapısı var benm kdr ince düşünmez ama bu beni sevmediği anlamına da gelmezdi ki mutsuzum kızlar bu gün ne duyarsam duyuym mutsuz olucam

canım benm ya:)
sevgilim en iyisi en güzeli sende diğer gelincklerde hak edio.
hani kalp güzelliği derlerya sende onu görmüyorum nblm..
zaten öyle bi niyeti varmış:)
mutluguna bak bence.. hani böyle şeyler tek şeylerdir.
bidaha yaşanmıyacak.
bu yüzdn keyfini çıkar:)

evet nişanon sözün amacı zaten çevre duysun, çevreye haber vermek içindir bir ilişkiyi. sürpriz nişan olmaz ki gelenek göreneklere :) ha evet evlenme teklifini sürpriz yapar, yüzüğü sürpriz takar; ama nişan için haberli gitmek gerekir, çat kapı nişan olmaz. artı daha bunun istemesi var. evlenme teklifini nişandan sonra alan bir sürü insan var; o da nişandan sonra bir ara sürpriz evlenme teklifi yapar. atakan sürprizleri çok ama çok seviyor anlaşılan, yıldırım nikahıyla sürpriz olarak da evlenmek ister belki :))

Bebişler öncelikle günaydın:))

Nilişimmm ne kadar sevindim bilemezsin, inan çok mutlu oldum. Bence sende havalara uçmalısın. Herşey gönlünüzce olsun canım benim.

parmağında yüzüğü hayal et :) ikinizde de aynı yüzük, birbirinize yazıldığınızın temsili... ve mutlu ol...

parmağında yüzüğü hayal et :) ikinizde de aynı yüzük, birbirinize yazıldığınızın temsili... ve mutlu ol...

:) sdece bişeylere gölge düşmesnden korktm cnm, şimdi o sürpriz olmıcak başka seylerde almam gerekli dio, bende sana alıcakmıyım bişiler diorm
bilmiorm ki aşkm alıcakmısın ki dio, gerçekten bu konularda ne ben ne o bişi bildiğimiz yok sözümüz bile sürpriz olucakmıs baksanıza:) annelerimiz yönlendirmese bişicik yapamayız biz gelenek görenek sıfır! dejenere gençliğin sözü nişanı da başka oluo..

çeyiz yapmayı biliyosun ama :) o konuları anneleriniz halleder artık. siz yüzük falan bakarsınız, bir kere yüzüğü senin seçimini bilmeden alması yanlış bana göre, belki beğenmeyeceksin ama olmaz ki... bohça işlerini falan ben de bilmiyorum, hep soruyrum sevdiğime, anneme falan, sonra kafam karışıyor, neyse o zamanlar gelsin hele diyorum. ben şimdilik kaç gram altın istediğimi söyledim. ki bizim ortada fol yok yumurta yok, zaten altın birikimi yapıyor sevdiğim. arada netten söz tepsilerine vs bakıyorum. onlara bakarsın, tepsisi mendili vs derken, yine güzel güzel şeyler, eğlence gelir yanına konar merak etme :)

cnm alyans gibi almamıski bana yüzük almıs bide bileklik almıs söz için nişan için elbetteki birlkte bakıp seçeriz yüzüklerimizi bi zahmet:)

hakikaten ya yeri gelmişken, söz ve nişan yüzükleri farklı mı oluyor? aradaki fark ne? hem bazıları takıları düğünde bazısı nişanda takıyor? sistem nasıl işliyor :26:

hayatım bu erkeklerde değil bendede var bende zaman ve plan severim erkek arkadaşım bu sene okulum bitseydi direk senle evlenirdim dediğinde şok olmuştum korkmuştum nasıl yani böylemiydi planımız demiştim oda sende bekliyorsun kaç senedir evlenmezmiydik ne iyi olurdu dediğinde şok oldum zamanı var demiştim

zorlama olarak düşünme canım neden öyle düşünüyorsun ki erkekler böyle bu konuda onalara kalsa herşey zamanla mutlu ol canımcım

hakikaten ya yeri gelmişken, söz ve nişan yüzükleri farklı mı oluyor? aradaki fark ne? hem bazıları takıları düğünde bazısı nişanda takıyor? sistem nasıl işliyor :26:

bende onu bilmiorm cnm yaa o bana ayrıca yüzük almıs eğer nişanımız olucaksa zaten alyans gibi yüzüklerimiz olmalı bn tek başıma taktığım yüzüğü napimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…