- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
zehroşum benim acıdı valla
bilmiyom ağda o kadar acıtmıyodu ama lazer yakıyo benim canımı çok
ama sen bi koltuk altında deneme yaptır istiyosan, ordan anlayabilirsin acıyıp acımıcanı
belki ağrı eşiğim düşüktür benim ne bilim
ben de çok sıkıldım.. sayılı gün geçiyo falan ama valla bu aralar iyice çekilmez geliyo
gerçi bazen aramız kötü olduğunda evlenip de boyum uzucak sanki triplerine de girmiyorum değil
Bende bu aralar lazer yaptırmayı düşünüyorum Geçen sene fırsatlardan 5 seans ipl satın almıştım ama 1 seans gittim bıraktım O nasıl bir acı yaaa Feci canım yanmıştı :18:
Ben ağda yaptırıyorum 1 senedir Çok güzel çok memnunum ağdadan acımıyo da ama buaralar genital mantar problemi yaşıyorum kızlarNerden nasıl geçti anlamadım
Doktorum kuaförden geçmiş olabilir dediİlaç kullanıyorum haftaya bi daha gidicem doktora inş.geçer
Lazer yaptır kökünden kurtul dedi doktor Bilmiyorum acısından çok korkuyorum Bide hakkındaki olumsuz söylentilerden
kınalanmış gelinlerden biri geldiii
bende hem acısından hem söylentilerden cesaret edemedim. sanırım edemem de
ağda 10 dk bitiyor ohh ne güzel rahat ediyorum 1 ay.
bu sıralar bende de batık cok oldu iz kaldı bir decanım sıkkın
bim bam boooom çok şükür dostlaar benimde artık resmiyetim vaarr
herşey çok güzeldi şükürler olsuunsöz adı altında nişan gibi bişey oldu aslında. bizim aile artık nişanlısınız siz diyor
çiçeğim devasaydı, çikolatam falan herşey harikaydı. bide bohça getirmiş kayınannem içimden çok geldi dedi bohça konuşmadık ama ben getirmek istedim dedi.yerim yaaa.. en son giderlerken annem halam falan tutturdu hadi kızım anne de anne de diye ben diyesiye kadar kayınvalide uzaklaşmıştı arkasından ddim ama duymadı.sevdicek duydu gülmemek için zor durmuş.öyle komiktin ki diyor :))) sonra herkes gitti kapıda sevdicek kalmıştı sadece bizdende bayanlar vardı aşkım arkasını döndü bize doğru koluyla bir oley çekti hepimizi gülmekten koparttı şebek yaa nasıl mutluydu hep bıyık altı gülüyodu
kızlar ben aşkıma bugün çiçek sepetinden bu kurabiyeleri gödnerdim ama çok yoğunlarmış henüz bir masa felan yok tabe ilk gittiğinde evraklar halloldu öğleden sonrada eğitime gireceklermiş ayyy aceba bir sorun olurmu bunu gönderdimöğleden sonra elinde olucakmış heyecan yaptım yaaa
hümeyracım hayırlı uğurlu olsun mekanınız
Eki Görüntüle 618215
yahuuu beniim aşkımda bu giyim konusunda kıskançlık hiç yok, hatta ben daha kapalı beğeniyorum o benden de açık şeyler beğeniyorbizde onda anlaşamıyoruz ama kapatmaya çalışsaydı kesin bende açık beğenirdimm
Kızlar merhaba,Hafta sonum felaket yogun geçti artık işyerinde nefes alabiliyorum nerdeysehaftasonu gelinliğimi,bindallımı,kına gecesi abiyemi hallettik.Gelinliği giydiğimde mutlu oldum ama ne hikmetse yoğun bir duygu yaşamadım odun muyum acaba ben ??? Çoğu arkadaşım ben çok duygulandım ağladım falan dedi çünkü.Gelinliğimi nişanlım seçti bende ilk girdiğimde gözüme o çarpmıştı.Nişanlımda o deyince dikime verdik.İnşAllah çok güzel olur Ev işi acayip yorucu herşey üstüste masraflar cabası.Usta parası malzeme parasından fazla yahu iki gıdım işe milyarlar istiolar.Haziran gel artık hadi
Evet cnm en fazla 10 dk.da tertemiz oluyoSen kuafördemi yaptırıyosun Ben bundan sonra kendi ağdamı götürücem Başkasına kullandığı kutudan kullanmasın banada
Gittiğim yer temiz lüks bi yer ama bu mantar olayından sonra çok fena işkillendim
Aynen benimde bi sürü batık var kukimdeAğdanın da tek kötü tarafı o işte Napalım Allah başka zeval vermesin
Ben geldimmmmmm cumartesi amcamın kızının kınası vardı dün de imam nikahı yapıldı... pazar da düğün var... Bende herhalde düğünden 1 hafta önce kıyarım imam nikahını...
Dün kına yerimi de tuttuk sonunda...
Kızlar merhaba,Hafta sonum felaket yogun geçti artık işyerinde nefes alabiliyorum nerdeysehaftasonu gelinliğimi,bindallımı,kına gecesi abiyemi hallettik.Gelinliği giydiğimde mutlu oldum ama ne hikmetse yoğun bir duygu yaşamadım odun muyum acaba ben ??? Çoğu arkadaşım ben çok duygulandım ağladım falan dedi çünkü.Gelinliğimi nişanlım seçti bende ilk girdiğimde gözüme o çarpmıştı.Nişanlımda o deyince dikime verdik.İnşAllah çok güzel olur Ev işi acayip yorucu herşey üstüste masraflar cabası.Usta parası malzeme parasından fazla yahu iki gıdım işe milyarlar istiolar.Haziran gel artık hadi
Sağ ol Zehram benim, sizde çok mutlu olun bitanem.ayy ne okuyabildim adam gibi ne de oturup yazabildim yaa...
Peloşş resimlerinize bayıldım hep mutlu olun
bana gelinceeee.. ben çok sıkıldım kızlar yaa.. beklemekten ciddi anlamda sıkıldım. ertelemeyi ben istiyorum ama bekle bekle bekle.. çok canımı sıkıyorbenimki hala evlilik hayalleri kuruyor bu sene için.. ama çok zor hatta imkansız ooofffffff
daha yüzüğümde gelmedi zaten.. bugün depresyon moddayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?