'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende bu aralar lazer yaptırmayı düşünüyorum Geçen sene fırsatlardan 5 seans ipl satın almıştım ama 1 seans gittim bıraktım O nasıl bir acı yaaa Feci canım yanmıştı :18:
Ben ağda yaptırıyorum 1 senedir Çok güzel çok memnunum ağdadan acımıyo da ama buaralar genital mantar problemi yaşıyorum kızlar Nerden nasıl geçti anlamadım
Doktorum kuaförden geçmiş olabilir dedi İlaç kullanıyorum haftaya bi daha gidicem doktora inş.geçer
Lazer yaptır kökünden kurtul dedi doktor Bilmiyorum acısından çok korkuyorum Bide hakkındaki olumsuz söylentilerden

bende hem acısından hem söylentilerden cesaret edemedim. sanırım edemem de

ağda 10 dk bitiyor ohh ne güzel rahat ediyorum 1 ay.

bu sıralar bende de batık cok oldu iz kaldı bir de canım sıkkın

aslimuuuuuu ben de seni yerimmmm
ama havalar çok feci ya, hiç depresyondan çıkasım yok benim

bende hem acısından hem söylentilerden cesaret edemedim. sanırım edemem de

ağda 10 dk bitiyor ohh ne güzel rahat ediyorum 1 ay.

bu sıralar bende de batık cok oldu iz kaldı bir de canım sıkkın

Evet cnm en fazla 10 dk.da tertemiz oluyo Sen kuafördemi yaptırıyosun Ben bundan sonra kendi ağdamı götürücem Başkasına kullandığı kutudan kullanmasın banada
Gittiğim yer temiz lüks bi yer ama bu mantar olayından sonra çok fena işkillendim
Aynen benimde bi sürü batık var kukimde Ağdanın da tek kötü tarafı o işte Napalım Allah başka zeval vermesin

hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah

Ben geldimmmmmm cumartesi amcamın kızının kınası vardı dün de imam nikahı yapıldı... pazar da düğün var... Bende herhalde düğünden 1 hafta önce kıyarım imam nikahını...

Dün kına yerimi de tuttuk sonunda.
..

Çağlaaaammmmm öpüüm de geçsin hemencecik
Kuzum bak bu erkek tipini biliyorum, nerden mi benimkindeeeennnn
Zaman zaman çok hoşuma giden ama zaman zaman burnumdan getiren bi durum
Benimde seni istemiyorum artık diye çok ağladığım zaman oldu..
Öyle ki kaç kere uzaklaştım soğudum..
Ama aşk işte ayrı tutmuyor insanı
Bir sürü kısıtlaması var ama dayanıyo insan çünkü seviyorum
Sende seviyosun biliyorum..
işte bi kötü huyu da bu demek gerek, napalım kader
Mesela benim söz elbisemde dantel detayı olacaktı, oturdu ayrıntısına kadar kendi çizdi elbiseyi
Yaptığı meslekle kendi kişiliğiyle böyle çizim mizim öyle zıt kiii
Gelinlikte bizde de sorun olacak biliyorum, ama elden ne gelir..
Eniştecikle orta yolu bulacağınızı biliyorum
Çünkü bizde ak kara derken gri yapıp buluyoruz hemenceciiikkkk:69

Özgem niye böyle oldun kuzum sen yaaa

Müggeeeee ne güzeeelll yaaa
Çok duygulandıııımmmmmmmm
Elbise de kıskanılacak gibiiiii

kızlar ben aşkıma bugün çiçek sepetinden bu kurabiyeleri gödnerdim ama çok yoğunlarmış henüz bir masa felan yok tabe ilk gittiğinde evraklar halloldu öğleden sonrada eğitime gireceklermiş ayyy aceba bir sorun olurmu bunu gönderdim öğleden sonra elinde olucakmış heyecan yaptım yaaa

hümeyracım hayırlı uğurlu olsun mekanınız

yahuuu beniim aşkımda bu giyim konusunda kıskançlık hiç yok, hatta ben daha kapalı beğeniyorum o benden de açık şeyler beğeniyor bizde onda anlaşamıyoruz ama kapatmaya çalışsaydı kesin bende açık beğenirdimm

çok güzelmiş canım eminim çok beğenirrrrr... Sağol canım darısı sana olsun artık

Ben zaten tesettürlü olduğum için karışacak yer bulamıyorrrr

Ama olsa kesinnnnn çok karışırdı şimdide dar olmasın da deyip duruyor herşeye.. elbet bulurlar onlar

Kızlar merhaba,Hafta sonum felaket yogun geçti artık işyerinde nefes alabiliyorum nerdeyse haftasonu gelinliğimi,bindallımı,kına gecesi abiyemi hallettik.Gelinliği giydiğimde mutlu oldum ama ne hikmetse yoğun bir duygu yaşamadım odun muyum acaba ben ??? Çoğu arkadaşım ben çok duygulandım ağladım falan dedi çünkü.Gelinliğimi nişanlım seçti bende ilk girdiğimde gözüme o çarpmıştı.Nişanlımda o deyince dikime verdik.İnşAllah çok güzel olur Ev işi acayip yorucu herşey üstüste masraflar cabası.Usta parası malzeme parasından fazla yahu iki gıdım işe milyarlar istiolar.Haziran gel artık hadi

Canım hayırlı uğurlu olsun gelinliğin bindallın elbisen...
Benimde gelinliğimi seçerken nişanlım vardı yanımda Herkes neden gördü gelinliğini Damadın gelinliği görmesi uğursuzluk getirirmiş demişlerdi İyi bari benim gibi varmış
Yok mu resimler bizde bakalım cnm

ben de kuaförde yaptırıyorum canım

evde yapmaya kalksam o 10 dk. 1 saat e cıkıyor yüzüme gözüme bulastırıyorum

hümeyram hayırlı olsun kuzum

hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn. hersey icine siner inşallah

Sağ ol Zehram benim, sizde çok mutlu olun bitanem.

Çocuklar gibi eğlendik dün

Size gelince.. En doğrusunu siz bilirsiniz bitanem ama beklemeye haliniz yoksa beklemeyin bence... Çünkü insan stres yapıyo ne biliyim bole de kötü...

Hakkınızda hayırlısı bebeğim

Vuuu hızlı gelinim benim Hayırlısı olsun gelinliğini merak ettim opram Bende gelinlik giydiğimde yogun bi duygu yasamadım :S halbuki çocuklugumdan beri hep çok duygulancağımı düşünürdüm acaba "işte bu" diyemediğim için mi diye düşünüyodum
Allah gönlüne göre versin canım benim

Allah bana dayanma gücü versin.

hayırlısı ile yeni iş kapısı yaratsın gücüm tükeniyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…