kızlar hayat ne gösterir bilinmez ama ekim yada kasım gelini olma ihtimalim var 2013 te belki o yılda olmayabilir benim acelem yok erkek arkadaşımın zoruyla olursa olur yoksa hayatımdan memnunum çeyize merak sardım çok şey alıyorum ama heran sıkılabilirim
nil canım salata kaseleri ve saklama kaplarını aldım günlük renkli takımı alan arkadaşım salata kaselerine bayıldı çok hoşuna gitti bide onların minik kaselerinden alcam bugün gidip onlarda şirindi
cnm bu konunun benm sölemem üzerine açığa çıkması bi huzursuzlk yaratıo bende, yani keşke dün bunalrı konusmamıza fırsat vermeden benm de zaten böle bi düşüncem vardı annen haklı deseydi ama dmedi bide üstüne sürprizi bozulmus die anneme bozuluo, ben araları böle olsn istemiorm ki, bu da mutluluğuma gölge düşürüo işte,
Burda nişanlı bir bayan olarak heyecanımı dile getiriyorum heyecanınızı anlıyorum aşk olsun size kimsede yazdıklarıma yorum yapmadı hıh
olur mu cnm yaa, bu süreçleri atlatmıs biri olarak çok önemlisin bizim için, bi kez daha çok tebrik edeirmmm, güzel dileklern için de çok mersi
nilcim güzel bir elbise giyinebilirsin hafif klasik ve spor tarzı canım arada bak mağazalara çok cici şeyler var ben sözüm için ipekyoldan güzel bir elbise almöıştım indirimden onu giymek çok istiyorum inşallah giyerim
ya kzlar o deilde smdi bu olaylar ev içinde yapılan seyler dimi yani biz zaten hiç bi zman abartılı seyler istemedk istemiorz da, nasıl bişi giyilir yahu bana da ne yakışır ki, gizem az çok bilio fiziğimi ama ilk defa ne giyicemi bilmiorm sözümde de stradiden giyinemem ki:))
bende öle dşündm cnm elim ayam birbirine karışmadan ufak ufak düşünüyim diorm bunları, sade bi elbise alırm sanırm ayakkaı almama gerek yok sayısız topuklu ayaabım var illaki biri uyar:) söz nişan ayrı ayrı olmasn istiorm ben ikimizde salonda istemiorz eğer büyük bişi olursa da güzel bi yerde yapabilirz ev olmassa da
aaaaaaa nil sözleniyomusuunn gecmişi okuyamadım ama öle anladım
yani evt cnm ama bende ne zman olur bilmiorm biraz durum karışık bende hala şoktayım diebilirmm
tlefondan bu kdr oluo atakan gelsn ista daha net bilgilendiirm sizi de
hadi hayırlı olsun nilcimm canım yaa valla heyecanlandım senin adına senide alalım sözlü&nişanlılar kervanına inşallah
bende heyecanlıyım buarada kızlaaaar... bugun annem ve yengem kayınvalidemlere gidiyolar, adetler falan ve nişan olup olmıcagı olursada ne zaman olcagı konusulcak merakla beklicem aksamı yani :26:
dua edin de tatsızlık cıkmasın annem biraz terstir ve bu konular hassas azcık korkuyorum
hadi hayırlı olsun nilcimm canım yaa valla heyecanlandım senin adına senide alalım sözlü&nişanlılar kervanına inşallah
bende heyecanlıyım buarada kızlaaaar... bugun annem ve yengem kayınvalidemlere gidiyolar, adetler falan ve nişan olup olmıcagı olursada ne zaman olcagı konusulcak merakla beklicem aksamı yani :26:
dua edin de tatsızlık cıkmasın annem biraz terstir ve bu konular hassas azcık korkuyorum
kızım maşallah söz elbiseni aldn mııhelal olsn valla:))
korkma canım bunlar konuşulması gereken şeyler ama sen neden gitmiyorsun yani zamanı konusunda siz belirlemeyecekmisiniz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?