'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyi yapmıssın cnm güle güle kullan aldına pişman olmıcaksn hiç
ben kaseleri düşünmüştm ama cesit cesit kase koleksiyonu yaptığım için onları almaktan vazgecmiştm, güzel mamalar yedir sevdiceğine onrla

sürprizi bozulmuş, biraz üzülmüştür, bu normal... söz günü veya nişan günü, düzelir her şey. bu durumun söz gününe gölge düşürmesi gerekmez ki veya mutluluğuna. akşam o günle ilgili daha güzel bir konuşma yaparsınız, dünkü tepkine üzüldüm dersin, duygunu da öğrenir, ve sonra şunu giyeyim bunu giyeyim muhabbeti başlar, heyecanlarınızdan bahsedersiniz, düzelir dünkü durum :)

ya kzlar o deilde smdi bu olaylar ev içinde yapılan seyler dimi yani biz zaten hiç bi zman abartılı seyler istemedk istemiorz da, nasıl bişi giyilir yahu bana da ne yakışır ki, gizem az çok bilio fiziğimi ama ilk defa ne giyicemi bilmiorm sözümde de stradiden giyinemem ki:))

Burda nişanlı bir bayan olarak heyecanımı dile getiriyorum heyecanınızı anlıyorum aşk olsun size kimsede yazdıklarıma yorum yapmadı hıh

olur mu cnm yaa, bu süreçleri atlatmıs biri olarak çok önemlisin bizim için, bi kez daha çok tebrik edeirmmm, güzel dileklern için de çok mersi

olur mu cnm yaa, bu süreçleri atlatmıs biri olarak çok önemlisin bizim için, bi kez daha çok tebrik edeirmmm, güzel dileklern için de çok mersi

editledim tamam rica ederim ne demek burda hepimizin nişanlarını düğünlerini görcez inşallah her ne kadar stres yapmayın desemde malesef yapılıyor yukarda da demiştim üstüme göre dikilen kıyafetim bol gelmişti 1 hafta içinde kilo vermiştim

nilcim güzel bir elbise giyinebilirsin hafif klasik ve spor tarzı canım arada bak mağazalara çok cici şeyler var ben sözüm için ipekyoldan güzel bir elbise almöıştım indirimden onu giymek çok istiyorum inşallah giyerim

kızım maşallah söz elbiseni aldn mıı helal olsn valla:))

canım bizim söz evde nişan salonda oldu sözde bir elbise giymiştim siyah dizlerimde saçlkarımda maşaydı nişandada balık etek tarzı bir nişan kıyafeti diktirmiştim evde yapcaksan söz için sade bir elbise alabilirsn

bende öle dşündm cnm elim ayam birbirine karışmadan ufak ufak düşünüyim diorm bunları, sade bi elbise alırm sanırm ayakkaı almama gerek yok sayısız topuklu ayaabım var illaki biri uyar:) söz nişan ayrı ayrı olmasn istiorm ben ikimizde salonda istemiorz eğer büyük bişi olursa da güzel bi yerde yapabilirz ev olmassa da

eğer birarada olcaksa güzel bir abiye giy canım sadece sözse elbise alabilirsain sade

yani evt cnm ama bende ne zman olur bilmiorm biraz durum karışık bende hala şoktayım diebilirmm
tlefondan bu kdr oluo atakan gelsn ista daha net bilgilendiirm sizi de

hadi hayırlı olsun nilcimm canım yaa valla heyecanlandım senin adına senide alalım sözlü&nişanlılar kervanına inşallah

bende heyecanlıyım buarada kızlaaaar... bugun annem ve yengem kayınvalidemlere gidiyolar, adetler falan ve nişan olup olmıcagı olursada ne zaman olcagı konusulcak merakla beklicem aksamı yani :26:

dua edin de tatsızlık cıkmasın annem biraz terstir ve bu konular hassas azcık korkuyorum

korkma canım bunlar konuşulması gereken şeyler ama sen neden gitmiyorsun yani zamanı konusunda siz belirlemeyecekmisiniz :44:

işte bana neden bu kdr kasıosn gerginsn die soranlar için bunları düşünüorm cnm bende sadece söz nişan olayıyla bitmioki sonrasında böle görüşmelr anlaşmazlıklar bunları kaldırabilrmiyim bişileri yıpramak istemediğim için korkuorm, ama korkunun ecele faydası yok umarm bende güzel haberleri verebilirm kurabiyem çok tşkler:)

kızım maşallah söz elbiseni aldn mıı helal olsn valla:))

canım tesadüf eseri görmüştüm ve istediğim tarzda bir elbiseydi 450 den 70 düştü ve bende almıştım öyle duruyo ama ceket etek yada ceket pantolonda giyebilirim duruma göre değişir yani belki farklı birşeyde bulurum bilmiyorum ki o öyle bir köşede söz elbisesi olrak duruyor kollar dantellei felan ipekyolun tarzı eskiler ya bende öyle seviyorum

canım bak biraz güzel şeyler var şimdiden söz için kıyafet bakabilirsin

korkma canım bunlar konuşulması gereken şeyler ama sen neden gitmiyorsun yani zamanı konusunda siz belirlemeyecekmisiniz :44:

evden cıkamıyorum ki gunduzleri okuldan ve babamla alakalı gelmesi gereken belgeler var birinin postacıyı beklemesi gerekiyo malesef ve o kişi de genelde işsiz gucsuz ben oluyo

annemlerde sadece buyukler olsun hem gerek yok illa gelmene dediler

biz zaten annemle konustuk nişan zamanını olursa baharda olcak canım mart-nisan gibi olur dedik tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…