'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bu arada aranızda evlenmeyi en çok isteyen benim herhalde, ben de evlenemiyorum maalesef beklemenin nesi güzel ki... ben tüm her şeyin hazır olmasını beklemeye karşıyım. bir şeyleri evlendikten sonra elde edeceğiz, onlar için savaşacağız ki daha güçlü bir ilişkimiz olsun:) ah ah... neyse. hasılı sizin yerinizde olmak isterdim, en azından bir nişan yüzüğüm olsa...

aynı durumdayız cnm çok da farklı deilz, benmde bi yüzüğüm varmıs ama farkında bile değildim
evlenmek için ölüp bitmiorm ama ayrı olmamamızın tek yolu buysa başka da yapıcak bişi yok..

Neyi bekliyorsunuz ki o halde canım? Sizi tutan sebep ne?

Neyi bekliyorsunuz ki o halde canım? Sizi tutan sebep ne?

ablamın evlenmesini bekliyoruz, o evlense en azından bir nişan yapmak istiyoruz. ablam sorun yapıyor...
ve asaletimin dolmasını bekliyoruz ve onun uzmanlığını yapacağı yerin belli olması lazım. ablam evlenecek de, benim asaletim dolacak da, sonra onun olduğu yere atamam çıkacak da veya onun uzmanlık yapacağı alan burda açılacak da... bele eşeğim bekle

Hemen hemen ikimizinde bekleme sebebi aynı gibi. Allah bize kolaylık versin :)

sen niye bekliyorsun? ama dediğim gibi aranızda ilk evlenen ben olcam inşallah 2013 ocak, doğumgünümden bir gün sonra inşallah, hayalim bakalım

canım siz ne mesleğiyle uğraşıyorsunuz anlayamadım

ohoo o zaman benim daha çok yolum var sevgilimin ablası 85 li ve sevgilisi yok ama aşkım onu beklemicek haziranda okulu bitince direk askerlik 2013 te düğün ama herşey bir arada olucak bizimkisi söz nişan arada hafta olur herhalde

kızlar valla ben korkuyorum hiç hazır hissetmiyorum kendimi herhalde off off

en son ben sanırım böyle giderse hayaller bile bana çok uzak olcak
buyul kpss gircem atanırsam herşey daha kolay olcak inş

Kod:
en son ben sanırım böyle giderse hayaller bile bana çok uzak olcak
buyul kpss gircem atanırsam herşey daha kolay olcak inş

canım bende okul yolu gözlüyorum unutma

bende geriliorm gizem yaa(
keşke sözüm nişanm olurken o ortamda bulunmasam bitince hadi gel bitti deseler

nilim bu kadar kasamamız gerekiyor herkes nasıl aşıyor

ben psikolog, sevdiğim pratisyen hekim, uzmanlık istiyor. gerçi şimdi de evlenebilirz, o illa uzmanlığı evlenmeden kazanmak istiyorum diye bir şey istemiyor. sadece aynı şehirlerde çalışmıyoruz ve ablam. benim ablam çok sorun yapıyor, çok ağladım ve o da ağladı bu sebepten. o evlenmek istediği halde evlenemediği ve kardeşinin evleneceği biri olduğu için ağlıyor; ben de bana soğuk davrandığı için. öyle işte, zaman ne gösterir bilinmez :) ama ben korkmuyorum, evlenmek istiyorum, uzak olmak zor..

sen niye bekliyorsun? ama dediğim gibi aranızda ilk evlenen ben olcam inşallah 2013 ocak, doğumgünümden bir gün sonra inşallah, hayalim bakalım

İnşallah canım :)

Bende abimi bekliyorum, benden 5 yaş büyük... :26: En geç 2012 Kasım'da evlenicez diyor sevgilisi. İnşallah da öyle olur, ne oyalamaya ne de sabretmeye mecalim var çünkü

maşallah bizim gelinciklerde ne kdr istekliymiş böle:))
ben sanırm çeyiz olaylarına mrklıym, topiğimiz amacına ulaşsın ama tabikide 2013te gelin olbilicez mi bakalm

bende geriliorm gizem yaa(
keşke sözüm nişanm olurken o ortamda bulunmasam bitince hadi gel bitti deseler

neden böyle oldunki:S kendini hazır hissetmiyomuydu.
nblm kızlar genlde hayalini kurar. şu olur bu olur falan die düşünürler
sevinirler:S sen neden böyle oldunki:s

İnşallah canım :)

Bende abimi bekliyorum, benden 5 yaş büyük... :26: En geç 2012 Kasım'da evlenicez diyor sevgilisi. İnşallah da öyle olur, ne oyalamaya ne de sabretmeye mecalim var çünkü

en azından evlilik düşündüğü biri var abinin , sevinmelisin :) hakkımızda hayırlısı olsun... ben hep diyorum böyle geriliyorum; ama belki de ben evlenemicem. hayat ne çıkarır önümüze belli dğeil ki.

neden böyle oldunki:S kendini hazır hissetmiyomuydu.
nblm kızlar genlde hayalini kurar. şu olur bu olur falan die düşünürler
sevinirler:S sen neden böyle oldunki:s

bende hep hayal kurardm cnm ama sanki bi anda oluo hersey kontrolüm dışında, bu sürece adapte olmam zman alıcak biraz, bide haftaya gelebiliriz diyince sok oldm
biraz daha bekleyelm bu kdr da acele etmemize gerek yok dedm sanrm bu çocun bi ayarı yok yaw

kızlar hayat ne gösterir bilinmez ama ekim yada kasım gelini olma ihtimalim var 2013 te belki o yılda olmayabilir benim acelem yok erkek arkadaşımın zoruyla olursa olur yoksa hayatımdan memnunum çeyize merak sardım çok şey alıyorum ama heran sıkılabilirim

nil canım salata kaseleri ve saklama kaplarını aldım günlük renkli takımı alan arkadaşım salata kaselerine bayıldı çok hoşuna gitti bide onların minik kaselerinden alcam bugün gidip onlarda şirindi

hakikaten ya yeri gelmişken, söz ve nişan yüzükleri farklı mı oluyor? aradaki fark ne? hem bazıları takıları düğünde bazısı nişanda takıyor? sistem nasıl işliyor :26:

söz yüzüğü incedir canım nişan yüzüğü alyans kalın olur aynı zamanda evlilik yüzüğüdür.Söz yüzüğü adı üstünde sözde takılır. Nişanda da alyans takılır kalınlardan. Biz nişanda yüzüklerimizi değiştirmedik bizimki çok ince değil çünkü nikahta değiştircez

bu arada günaydın millet nilcim nice mutlu yıllara sevdiceğinle canım bu kadar kasmayın kendinizi bende çok stres yapmıştım stresten nişanlığım bile bol gelmişti diktirmeme rağmen nişan günü çok heyecanlıydım ama çok güzel bir duygu inşallah çok çok mutlu olursunuz hepiniz gelincikler

nil, senin sıkıntı yaptığın konu nedir şimdi? anlamadım ben. niye geriliyorsun?

cnm bu konunun benm sölemem üzerine açığa çıkması bi huzursuzlk yaratıo bende, yani keşke dün bunalrı konusmamıza fırsat vermeden benm de zaten böle bi düşüncem vardı annen haklı deseydi ama dmedi bide üstüne sürprizi bozulmus die anneme bozuluo, ben araları böle olsn istemiorm ki, bu da mutluluğuma gölge düşürüo işte,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…