- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
kızlar bu arada aranızda evlenmeyi en çok isteyen benim herhalde, ben de evlenemiyorum maalesefbeklemenin nesi güzel ki... ben tüm her şeyin hazır olmasını beklemeye karşıyım. bir şeyleri evlendikten sonra elde edeceğiz, onlar için savaşacağız ki daha güçlü bir ilişkimiz olsun:) ah ah... neyse. hasılı sizin yerinizde olmak isterdim, en azından bir nişan yüzüğüm olsa...
Neyi bekliyorsunuz ki o halde canım? Sizi tutan sebep ne?
ablamın evlenmesini bekliyoruz, o evlense en azından bir nişan yapmak istiyoruz. ablam sorun yapıyor...
ve asaletimin dolmasını bekliyoruz ve onun uzmanlığını yapacağı yerin belli olması lazım. ablam evlenecek de, benim asaletim dolacak da, sonra onun olduğu yere atamam çıkacak da veya onun uzmanlık yapacağı alan burda açılacak da... bele eşeğim bekle
ablamın evlenmesini bekliyoruz, o evlense en azından bir nişan yapmak istiyoruz. ablam sorun yapıyor...
ve asaletimin dolmasını bekliyoruz ve onun uzmanlığını yapacağı yerin belli olması lazım. ablam evlenecek de, benim asaletim dolacak da, sonra onun olduğu yere atamam çıkacak da veya onun uzmanlık yapacağı alan burda açılacak da... bele eşeğim bekle
en son bensanırım böyle giderse hayaller bile bana çok uzak olcak
buyul kpss gircem atanırsam herşey daha kolay olcak inş
bende geriliorm gizem yaa(
keşke sözüm nişanm olurken o ortamda bulunmasam bitince hadi gel bitti deseler
sen niye bekliyorsun? ama dediğim gibi aranızda ilk evlenen ben olcam inşallah2013 ocak, doğumgünümden bir gün sonra inşallah, hayalim bakalım
İnşallah canım :)
Bende abimi bekliyorum, benden 5 yaş büyük... :26: En geç 2012 Kasım'da evlenicez diyor sevgilisi. İnşallah da öyle olur, ne oyalamaya ne de sabretmeye mecalim var çünkü
neden böyle oldunki:S kendini hazır hissetmiyomuydu.
nblm kızlar genlde hayalini kurar. şu olur bu olur falan die düşünürler
sevinirler:S sen neden böyle oldunki:s
hakikaten ya yeri gelmişken, söz ve nişan yüzükleri farklı mı oluyor? aradaki fark ne? hem bazıları takıları düğünde bazısı nişanda takıyor? sistem nasıl işliyor :26:
nil, senin sıkıntı yaptığın konu nedir şimdi? anlamadım ben. niye geriliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?