'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende spora gittim. 125TL dedi.d
bn kilo almak için gidiyodum:)
ortamı begenmedim vaz geçtim

öslem iyi bir fotografçıya denk gelirsen rahatlarsın.
Biz fotografçıda poz verirken o kadar komiktikki fotografçı nasıl dans edeceksiniz diyip birde bize 45 dakika dans provası yaptırmıştı.
Nasıl duracağımız nasıl hareket edeceğimizle alakalı uzun uzun bilgi verdi. Düşün o kadar kasılan ben mide ağrısı olan ben bile artık gülüyordum.

Ben komple vücuda gitmek istiyordum ama bacağımdaki mantar düzelmediği için gidemedim.

Oyam hepimiz aynıymışız maalesef.
Özele gelsene sana danışacağım birşey var.

Ben komple vücuda gitmek istiyordum ama bacağımdaki mantar düzelmediği için gidemedim.
kızın biri geçen çıktı lazerden bacakları gördüm yolunmuş tavuk gibi olmuştu. kırmızı falan..
bide kapri giymişti
ben şuan genitalle koltuk altinı bitireyim olmadı sonra giderim bacaga

Oya Aslı’yı yok yazdın mıııııı

yazdım yazdım
sınıfta kalıcak bu gidişle

berfin benim spor senelik ücret aldı. ben spor ve git gide büyüyen göbüşüm için, aşkımda kilo almak için gelicek.
demek tek değilmiş kilo almak için giden

mutlaka bana haber sonra tamamı. gidişat nasıl aldımı kilo almadımı diye:)
aslında ben çok sayıf değilim ama etli butlu olayım 48 kiloyum 2 kilo alsam tam süper olcak

kızlar ben çok acıktım yaa
gıcıklık olsun diye , sizinde canınız birşeyler çeksin diye

hatice bikini ve genital farklı oluyo ve genelde bikini+genital yapıyolar seansı
biraz açık olucak ama popo arası da dahil olmaz üzere alt tarafta ne varsa çatır çatır yakıyo kadın

o zaman nikah saatini 2 ye alalım en iyisi yada 2,30 a
şimdide kararsızım 2 mi 2,30 mu diye özgem yaaaaaaa

2 olsun bence canım benim foto çekimim de 3,5-4 gibi olcak
hem öğle hem akşam güneşinden faydalanırız dedik ama bakalım nasıl denk gelcek

kızın biri geçen çıktı lazerden bacakları gördüm yolunmuş tavuk gibi olmuştu. kırmızı falan..
bide kapri giymişti
ben şuan genitalle koltuk altinı bitireyim olmadı sonra giderim bacaga
bende bitsin gideyim diye düşünüyorum

aslında ben çok sayıf değilim ama etli butlu olayım 48 kiloyum 2 kilo alsam tam süper olcak
ben nişana doğru 4 kilo aldım ve senelerdir çıt kırıldım modundaydım spor gerçekten çok iyi aldırıyor

madam coco havlularım geldi hayran kaldım çok kaliteli daha öncede almştm ama bunlarada aşık oldum şiddetle tavsiye ederim şıklardaaaa

Kalsın da görsün gününü

Kuzum kilo almak için spor salonuna gidince ne oluyo kiii:44:
Allah Allah ilk defa duyuyorum

Özlemcim bence eski sistemde kalsın sizin fotoğraf işi

bende 48 olsam süper olacak.
ay bizimki alamaz kilo.
178 boyunda, 57 kiloydu evlenirken. kemik üstüne deri kaplama yani (bende 152 boy 50 kiloydum).
neyse ki şimdi 63 kiloya çıkabildi. tabi bende 53 kiloya

madam coco havlularım geldi hayran kaldım çok kaliteli daha öncede almştm ama bunlarada aşık oldum şiddetle tavsiye ederim şıklardaaaa

hangi ebatlarda aldın sen canım bende çok begendim topiğindekilerini

lazere başladınmı sen giz

bende 48 olsam süper olacak.
ay bizimki alamaz kilo.
178 boyunda, 57 kiloydu evlenirken. kemik üstüne deri kaplama yani (bende 152 boy 50 kiloydum).
neyse ki şimdi 63 kiloya çıkabildi. tabi bende 53 kiloya

aaa bens eni 160 falan sanıyodum topuklar iyi kurtarmış ozaman canım düğün fotolarınız çok hoştu:)

bende 44 kiloydum kpss çalışrken çok stresti yedim yedim anca 44 oldum:)

gece yatmadan önce bebebiskuvisi+ süt karıştırıp içsin.. üstünede 2 3 kaşık pekmek acayip etkiliyor söylim..
ben bide çeyiz yedim çok

Son düzenleme:
hangi ebatlarda aldın sen canım bende çok begendim topiğindekilerini

lazere başladınmı sen giz

topi,kimde yazdım yüz havlusu 50 76 el havlsuda aldım misafirler için set yaptım almam gerekiyordu gerçi annemle daha eminnnde gidicez bornozlar için felan :))))

kız lazere başlamadım kanayan yaram resmen annemle onuda araştırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…