- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
pardon o zman ben ifade edemediğim düşüncesine kapıldım
5 dakka sürdüğüne sevindim yaa
sevnsem ne olur, spora ödeyeceğimiz taksitlerden ötürü lazer hakkım yanmış bulunmakta
ya lazer ya spor dedi sporu seçtim
öslem iyi bir fotografçıya denk gelirsen rahatlarsın.a evet haklısın oyammmmm yaaaa... iş saati
o zaman 2,30 dan önce olmamalı ama 3 te geç olur diye düşündüm..
fotoğrafçı eğer 4,30 olarak kalırsa nikah 5,30 da takı bitse 6 gibi fot. başlar dedi ve güneşi yakalayamayız olmaz dedi...
nikahı erkene al en geç 4,30 gibi çekimlere başlayalım akşam güneşinide yakalarız dedi
çok şekerdir benm kareşim:) şekek ya neler yazmış
yok ben zaten altın birikimim oldugunuda söylemem. yarın öbürgün ev alırsak ozaman orataya çıkarırım. yani evlenince borcum var bozurayım merasiminede girmem. ben hep biriktirriken bi gün ev alırsak peşinat için lazım olur diye biriktirdim.
yazın eniştem yazlıga gidiyor iyi maaş alıyor. ozaman veririz dediler öyle umuyorum. arabaya olayını duyunca sıkıştırdım bende işte..
bilmem kızlar söylesin aynı şeymi.. canım benm kide hassas. vitaminsizim bide elim hep kesilir mesela farkında olmadan:)
5kcık bişeycik olmaz. cesaretim olsa bacaklarımada giderimde çok zaman olur 30 dk 1 saat dayananam gibime geliyor
genital 5 dk:)
benim de çok ağzım yanıktır bu konuda.
inşallah verirler diye umut ediyorum :) (pozitif düşünce)
befin yanlış ifade ettim sanırım, eşine ablanlara para verdiğini söyleme. tabi birikimin olduğunu da söyleme de ablanlara verdiğini hiç deme. başına kakar durur Allah korusun. insan beşerdir şaşar demişler
bikini= genital diye biliyorum ben başka yermiymiş
kız bikiniyi bi üste bi de alta giyiyoruz. orası değil mi :44: yoksa arkası önü ayrı mı adlandırılıyor:44:
bu arada genital 5 dakka derken yanlış mı okudum :44::44:
yaaa huuu benim 5 dakka sürmez sanki 50 dakika anca yeter bana
kızın biri geçen çıktı lazerden bacakları gördüm yolunmuş tavuk gibi olmuştu. kırmızı falan..Ben komple vücuda gitmek istiyordum ama bacağımdaki mantar düzelmediği için gidemedim.
özlem bende hüseyin başkana katılıyorum..
ozaman yanınızda gelmeyen isteyen çok kişide olabilir..
ve giriş çıkış saatiniz istediğiniz gibide olabilir..
hüseyin başkan tecrübeli olarak konuşuyo
tamam canım bende yeni üye olduğum için başka nasıl yükleyebilirim bilmiyorum,yorumunu bekliyorum :)
Oya Aslıyı yok yazdın mıııııı
yazdım yazdım
sınıfta kalıcak bu gidişle
berfin benim spor senelik ücret aldı. ben spor ve git gide büyüyen göbüşüm için, aşkımda kilo almak için gelicek.
demek tek değilmiş kilo almak için giden
Oyam sanmıyorum benim abimle yengemde aynısını yaptılar hiçte senin onları düşündüğün gibi düşünmezler. Yada benim sütten ağzım yandığı için böyle söylüyorum.
KEsinlikle oyaya katılıyorum çünkü nişanda yaptıkları birkaç hareketten dolayı nişanlım şimdiden tepkili onlara bunları anlatmadığım halde
Birde bikini genital aynı yer mi? Yoksa farklı farklı mı?
Kısa süreceğini söylediler zaten de benim cildim hassas diye endişe ediyorum.
o zaman nikah saatini 2 ye alalım en iyisi yada 2,30 a
şimdide kararsızım 2 mi 2,30 mu diye özgem yaaaaaaa
kızlar ben çok acıktım yaa
gıcıklık olsun diye , sizinde canınız birşeyler çeksin diye
bende bitsin gideyim diye düşünüyorumkızın biri geçen çıktı lazerden bacakları gördüm yolunmuş tavuk gibi olmuştu. kırmızı falan..
bide kapri giymişti
ben şuan genitalle koltuk altinı bitireyim olmadı sonra giderim bacaga
ben nişana doğru 4 kilo aldım ve senelerdir çıt kırıldım modundaydım spor gerçekten çok iyi aldırıyormutlaka bana haber sonra tamamı. gidişat nasıl aldımı kilo almadımı diye:)
aslında ben çok sayıf değilim ama etli butlu olayım48 kiloyum 2 kilo alsam tam süper olcak
yazdım yazdım
sınıfta kalıcak bu gidişle
berfin benim spor senelik ücret aldı. ben spor ve git gide büyüyen göbüşüm için, aşkımda kilo almak için gelicek.
demek tek değilmiş kilo almak için giden
hatice bikini ve genital farklı oluyo ve genelde bikini+genital yapıyolar seansı
biraz açık olucak ama popo arası da dahil olmaz üzere alt tarafta ne varsa çatır çatır yakıyo kadın
lcek
mutlaka bana haber sonra tamamı. gidişat nasıl aldımı kilo almadımı diye:)
aslında ben çok sayıf değilim ama etli butlu olayım48 kiloyum 2 kilo alsam tam süper olcak
madam coco havlularım geldi hayran kaldım çok kaliteli daha öncede almştm ama bunlarada aşık oldum şiddetle tavsiye ederim şıklardaaaa
bende 48 olsam süper olacak.
ay bizimki alamaz kilo.
178 boyunda, 57 kiloydu evlenirken. kemik üstüne deri kaplama yani(bende 152 boy 50 kiloydum).
neyse ki şimdi 63 kiloya çıkabildi. tabi bende 53 kiloya
bende bitsin gideyim diye düşünüyorum
ben nişana doğru 4 kilo aldım ve senelerdir çıt kırıldım modundaydım spor gerçekten çok iyi aldırıyor
hangi ebatlarda aldın sen canım bende çok begendim topiğindekilerini
lazere başladınmı sen giz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?