'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

güle güle kullan. ben çok begendim ama kendimi bişey almamaya şartladım. birikim yapmam lazım almıyorum bişey:26:

sende başla istersen artık

berfooo ben antartikaları alabilirimmm
şimdilik sadece onu alayım mart gibi elim rahatlıcak o zaman diğerlerini de alırımmm

Özgiiiişş Murat bozun takımında gizem vardı o ne olduuuu?
Benim sıra arkadaşımdı köfteeeee

kim olduğunu hatırlayamadım google amcaya sordummm elendi galiba senin sıra arkadaşı
kızlar bu arada balayı yerleriniz ne alemde :) ayarladınız mı nereye gidiyorsunuz askıda mı :)

cornelia diamond hotel benim benim benimmm

kızın biri geçen çıktı lazerden bacakları gördüm yolunmuş tavuk gibi olmuştu. kırmızı falan..
bide kapri giymişti
ben şuan genitalle koltuk altinı bitireyim olmadı sonra giderim bacaga

aha ben de böyle düşünüyom koltuk altı çok azaldı cidden 2 seansta ama bikinin daha yolu var
ikisi hallolsun bacağa girişçemm

çok açıklayıcı oldu saol özgee

valla siz kaşındınız ben napayım

Kalsın da görsün gününü

Kuzum kilo almak için spor salonuna gidince ne oluyo kiii:44:
Allah Allah ilk defa duyuyorum

Özlemcim bence eski sistemde kalsın sizin fotoğraf işi

kas yapacak falan işte, kas yaptıkça iştah açılacak, kilo alacak. yani umudumuz öyle. birde ben ona büssürü büssürü proteinli yemekler yapıcam

evet başardın pikaçu
acayip gıcıklık oldu
ben bide niyetliyim

özür dilerim :26:
kuşkafalı ben

sizindemi sadece nikah canım?

kızlar ya ben bide netten nikah videoları izlicem ne oluyo nasıl oluya hiç bilmiom uzun zamandırda nikaha gitmedim

sizindemi sadece nikah canım?

kızlar ya ben bide netten nikah videoları izlicem ne oluyo nasıl oluya hiç bilmiom uzun zamandırda nikaha gitmedim

yok tatlım düğün benim ama ben foto çekimini 1 hafta önce saç provası yaptıracağım gün yaptırcam

ama iyi oldu kaşındığımız bi hatun olarak bikinimiz ve genitilamizi bilmiyormuşuz
bacaktan tırsamasam giricem bende senn gibi çok para verdim walla. ilk 100TL ile başladım ilk iki seans 100TL sonra her gittiğimde 10tl düşüyor

canım yazayım ozaman sana antartikalardan.. faceye gel istersen konuşalım yada..
oh çok şükür 250TL lik satışımıda yaptım :)

bunu yazıyorum canım al sana özelliklerinide

* 5 parçadan oluşan bir settir. (2 Adet 400ml, 2 Adet 800ml, 1 Adet 1.3 Lt.)
DERİN DONDURUCU İÇİN ÖZEL DİZAYN EDİLMİŞ ÜRÜNLER OLMALARINA RAĞMEN , BUZLUKTA VE VE BUZDOLABINDA KULLANILABİLİRLER.
SEBZE,MEYVE,ET,BALIK VE TAVUK GİBİ GIDALARINIZI SAKLAYABİLİRSİNİZ.SEBZELERİNİZ TANE TANE KARLANMADAN MUHTEŞEM ŞEKİLDE SAKLANIR ..SİZE ZAMANINIZ VE MUHTEŞEM SOFRALARIN TADINI CIKARMAK KALIR ...SOĞANLARI DOĞRAYIP BUZLUGA ATIP KAŞIK KAŞIK YEMEKLERE KULLANABİLİRSNİZ ..BEZELYE ,MISIR GİBİ TANELİ SEBZLER TEK TEK AYRILABİLİR ..BUzLUK KOKUSU SİNMEZ DÜZENLİ BİR DERİN DONDURUCU HER ACTIĞINIZDA İÇİNİZ FERAHLATIR...
KAPAKLARI TAZELİĞİ VE TATLARI KORUR VE KURUTUCU OLAN DERİN DONDURUCU HAVASINI DIŞTA TUTARLAR.
BUZLUKTA KARLANMA YAPMADIĞINDAN BUZDOLABINIZIN ÖMRÜNÜ UZATIR.YANİ TUPPERWARE İLE KAZANCINIZ HER DAİM.

sporla aldın dımı canım
ayda kaç kilo aldın? bide besin takviyesi oldumu?
39 kiloydum 52 ye çıkmıştım ama 1 sene düzenli yaptım besin takviyesi çok vitaminsiz kaldığım için doktorların verdiği haplar falan vardı.
tükürük gibiydi bazılarının kokusu tadı.
Ben spora doktorun tavsiyesiyle gitmiştim.
1.53 boya 39 kiloda geziyordum.

bende 48 olsam süper olacak.
ay bizimki alamaz kilo.
178 boyunda, 57 kiloydu evlenirken. kemik üstüne deri kaplama yani (bende 152 boy 50 kiloydum).
neyse ki şimdi 63 kiloya çıkabildi. tabi bende 53 kiloya
oyam ben seni uzun sanıyordum.
evet başardın pikaçu
acayip gıcıklık oldu
ben bide niyetliyim
acıktımmmmmmmmmm

özgem baya açıklayıcı oldun popomuzuda göstereceğiz desene:18::18::18:

geldimmmm
ve langırt diye dalıyorum konuya
lazere 4 gün önce başlamış biri olarak
bikini ve genital farklı hatta bazı yerler afdersiniz anüs diye de ayırıyor
ama genel olarak genital hepimizin kurtulmak istediği yer
ben çok araştırdım bi yerle anlaştım son anda vazgeçtim başka bir yere geçtim
ilk anlaştğım yer koltuk altı+genital seansı 80 tl idi ama nedense bi türlü içim rahat etmedi cihaz diode idi
şimdi gittiğim yer için genitali paket olarak aldım 500 tl 5 seans ve 5 kontrol seans olacak
seansa gittiğimde ödeme yapıcam yani seansı 100 tl gibi olcak
cihazın tam adı cynosure alexandrite apogee
bakalım inşallah bir an evvel kurtulurum bende

berfomdan antartikalarımı aldım bende kızlarrrrrr tupperlanınnn tupersızlar herkes tuperlansın tavsiye ediyorum tupper konusunu berfinle kapıyorum bende :)

kızlar ben kendi evime çeyiz olarak götürebilmek adına amway e üye oluyorum ama önce sipariş toplamam lazım üyelik açıldıktan sonra 10 gün içinde sipariş girmem şart.. ...
o nedenle sizlerede söyleyeyim eğer amway türü sağlıklı şeyler almak isterseniz benimle iletişime geçin
ayrıyeten benim 3-4 milyarlık tupperda var çeyizimde tupperda satıyorum zatenm

ama şuanda Amway şçin sizlerden yardım bekliyorum
ben makarnalarını bile alıcam çok sağlıklıymış

temizlik ürünlerinden
çok amaçlı tem .. LOC hiçbirşey değilse bile herkesin evine loc girmiştir biz senelerce kullandık ama sadece loc almıştık
YAĞ SÖKÜCÜ
BULAŞIK MAKİNASI DETERJAN TABLETİ
VE BİR KAÇTANE DAHA ALACAĞIM FİX ÜRÜLER VAR..
EN AZINDAN KİMYASAL İÇERMİYOR VE Bİ YERDEN SAĞLIĞI YAKAYABİLİYORUZ..
ZATEN TUPPERLARIMDA VAR
EVİME TEM. MALZEMESİ OLARAKTA AMWAY ALACAĞIM

EĞER SİZLERDE KULLANIYORSANIZ VE BİLİYORSANIZ LÜTFEN EKSİKLERİNİZİ YADA ALMAK İSTEDİKLERİNİZİN SİPARİŞİNİ BANA VERİRMİSİNİZ..
ZATEN GELİŞİNDEN VERİCEM HEMEN HEMEN SADECE KARGO SİZE AİT OLACAK.

İSTANBUL İÇİNDEKİLERLEDE DİREK GÖRÜŞÜTÜZ..

Son düzenleme:

yaza dogru giderim belki. şuan bide şıkya hiç gidesim yok

berfomdan antartikalarımı aldım bende kızlarrrrrr tupperlanınnn tupersızlar herkes tuperlansın tavsiye ediyorum tupper konusunu berfinle kapıyorum bende :)

saol gizim:) veriyorum siparişleri tekrar hayırlı olsun. şek şek bitane daha alcam bende anneme

Selam kızlar bende direk dalıyorum yine orta yerinden konuya
Ben de şu lazeri araştırıyorum tüm genital 16 seans 400 tl toplam Bizim orda bbi yerde
Dün ağda ya gittim yine ama olmicak bu böyle 1 senedir gidiyorum ağda ya ama pek bi seyrelme yok bide uzamasını bekliyosun sürekli Sonu yok yani :26:

Oya resimlerde baya uzun duruyosun eminmisin 1.53 olduğuna :44:

eminmi acaba bende merak ettim
ne oldu sigarayı bıraktınmı

Günaydın kızlar

Ben yine alışverişlendim sabah sabah Balayı alışverişi Ciciler aldım kendime

Asmiiiiii fındıkk kurdu bende tupper istiyoruuum, benim hiç tupperım yoook

benm bacaklarım baya uzamış uzun zamandır almıyorumda:26:
bu şekidle ağdaya gitsem olurmu:26: uzun ama işte

düğünde 16 cm topuk vardı ayağımda

ama bende kendimi o kadar kısa görmüyorum.... acaba benim eşşek kafalı kardeşim bana yalan mı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…