'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın herkese kızlar umarım herkesler iyidir...

berfoooooooooooooooo kız ne komik kardeşin varmış bana dün whatsuptan mesaj attı

ayy çağlam inan şimdi gördüm şimdi baktımm
eşşek ya neler yazmış öylee 9 yaşında

berfin ablam yokki
ben mesut
resmin çok komik
sen çocukmusun

geçende başka arkadaşıma yazmıştı onla ama gayet medeni yazmıştı tanıyolar birbirlerini ondan ablam çok hasta neden ziyarete gelmisoun demişti

Son düzenleme:

kirli çıkılar topiğinde okumuştum eniştene verdiğini. hatta helal olsun kıza demiştim.

amaaaaaa enişten de borcu varken ev almakla ayıp etmiş. ablana çıtlatmalısın bence.
seninde kendince planların var, düğün yapacaksın inşallah. yapmasanda o senin paaran

evet babam dediki, e set takımına say (garibim bilmiyordu ki set takımım sahte olduğunu )
hayır yaa takılanlar ayrı, onlar zaten benim dedim
çirkef gelin olunca böyle oluyor
tabiiii bu mehiri kim alacak nasıl alacak o belli değil

ben altınlarımı kentsel dönüşümden sonra borç olursa diye evi alırken kullanırım büyük ihtimalle diye hiç kendiminmiş gibi bakamıyorum :26:

canım çok fena salgın var iyice koruyun kendinizi.. ben iki senedir hastalık yüzü görmüodum bu sene yatağa düştüm

Bende bu kış hasta olmayacam galiba yehuuuuu derken geldi beni buldu hastalık
Bide bademciklerim yok, ses gitmek üzere
Hemen ses tellerim ve bezelerim etkileniyo
Yutkunamıyorum

elifim 25 ağustos gelini çok olmak isterim doğum günüm çünkimmmmmm

Kuzum 25 Ağustos Pazar üsteliiiiiiiiiiiiikkkkkkkk
Ayy inanmıyorum yaaa,Giz de AĞustos gelini olabiliiiiiirrrrrrr

bende haziran geliniyim mart nisan gibi bakmayı düşünüyoruz ev şimdiden boşa kira verilmesin canım yaa

canım benim arkadaşlarım da sadece nikah yapacaklar düğün olmayacak onlarda nikahtan sonra foto.çekimi ayarlattılar hem zaman kısıtlaması olmayacak hemde foto esnasındaki kasılmadan kurtulmak için :)

ben verirken zaten geri ödemeli die vermedim.. hani ablam kirdaydı zor durumdalardı. annem yegenime bakıyordu falan kıyamadım..
hani elleri bollaşınca verirler herhalde dedim
bilemiyorum ablamda ozaman kadar veririrz dedi mahçup bi tavırla
inşALLAH gelir diyorum
ben onlarla beyaz eşyalarımı alcaktım güya

nasıl set takımı sahte anlamadım:S

Son düzenleme:
Lazerde canımız çok yanıyor mu ne yapayım ben baya dayanıksızım bıyıklarım bile alınırken 50 defa zıplıyorum.
Birde çok hassas cildim var maalesef

günaaayyddınnn muhteşemmm gelinlerrr :))

günaydın

ayyy bilemedim oyam ben ne istiyim ahahahahah :)))))))))) aydınlattın kız beniii sağol

eliffff yavrummmm bende ağustosta felan olsun isterim yetişirsek bakalım cancağzım ne olacak meraklardayım bende

berfişşşşşş ben hala lazere başlamadım yaa poffff o işten çok tırsıyorum ben bide huylu biriyim gıdıklanırım kız ben herşeye

hoşbulduk haticecimmmmmmm

ben de çok güldümmmm yaa profilimdeki cizgi karekterli fotorafı begenmemiş minik adam

özlemcim bence nikah sonrası yapabilirsiniz daha rahat olur gibime geldi

murat ömeri eleyerek haksızlık yaptı o nedenle ben çağrıya çok gıcığım
çok iyi sesler var yaaaa valla bakalım kim kazanacak
ben efe yi beğeniyorum mustinin takımından, sesi çok güçlü ilk çıktığı 'geçer' parçasını enfesss söylemişti

Lazerde canımız çok yanıyor mu ne yapayım ben baya dayanıksızım bıyıklarım bile alınırken 50 defa zıplıyorum.
Birde çok hassas cildim var maalesef

günaydın

acıo tabi ama öyle dayanılmayacak gibi deil
ben ağda bile yapamazdım canım tatlıdır diye
5 dk sürüyor zaten:)

hımmmmm bunu bilmiyordum.
umarım verirler en azından sana eşya konusunda destek olurlar.
ama eğer vermezlerse ileride bu durumu eşine söyleme derim, ablanla aran açılır yoksa

çokkk ayıp bana sadece hatice ve snlev arkadaş cevap vermişşşşşşşşş

özlemimmm bence de nikahtan sonra yapın kafanız rahat olsun kuzum yaa
üzerinizden yük kalsın
ama nikahta saç makyaj bozulur mu foto çekimine kadar bilemedim :26:

giz ağustos gelini olsun diye kampanya yapalımmmmm

haticeee ne alemsin kız insan sormaz mı bu seans başı parası mı diye
evet acıyo baya ama dayanıyosun mecbur kısa sürüyo diye

hımmmmm bunu bilmiyordum.
umarım verirler en azından sana eşya konusunda destek olurlar.
ama eğer vermezlerse ileride bu durumu eşine söyleme derim, ablanla aran açılır yoksa
Oyam sanmıyorum benim abimle yengemde aynısını yaptılar hiçte senin onları düşündüğün gibi düşünmezler. Yada benim sütten ağzım yandığı için böyle söylüyorum.
KEsinlikle oyaya katılıyorum çünkü nişanda yaptıkları birkaç hareketten dolayı nişanlım şimdiden tepkili onlara bunları anlatmadığım halde

acıo tabi ama öyle dayanılmayacak gibi deil
ben ağda bile yapamazdım canım tatlıdır diye
5 dk sürüyor zaten:)

Birde bikini genital aynı yer mi? Yoksa farklı farklı mı?
Kısa süreceğini söylediler zaten de benim cildim hassas diye endişe ediyorum.

ne bileyim özgem adamlar gelince yanıma utandım telefonu hemen kapatmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…