günaydın herkese kızlar umarım herkesler iyidir...
berfoooooooooooooooo kız ne komik kardeşin varmış bana dün whatsuptan mesaj attı
amin inşALLAH canım
bnm ablamadada istemediler. eniştem ne getirmişti hatırlamıyorum
benm birikimim hep gittieniştem ev aldı ona verdik borç.. ama sanırım vermeyecek gibi duruyor
geçende araba almış kendine.. öyle üzüldümkü madem paran var. ver borcunu
ailem çağrıyı tutsada çünkü tanıdık adalı oda ben aydayı tutuyorum amam muratın grubununn kazanmasını istemiyorm gıcıkşlğna ama kızda süper söledi çokta güzel
onu belirttinmi peki takılardan ayrı diye canım ben bilemem arkadaşıma sordum şimdi 5 tane 5 i biryerde istemiş gözlerimi pörtletti ahaha bana send eöle dicen dedi yok laa bir cumhuriyet derim oda kız abri hasır set söle bedavayamı gidicen e beee gizz dedi ayyy sabah sabah ügldürdü arkadaşım beni yahuu aşık olduğum adam ne die zorlansın dedim :)))))))))
aydınlatıcı dinsel bilgilerin için sağol kuzum
canım çok fena salgın var iyice koruyun kendinizi.. ben iki senedir hastalık yüzü görmüodum bu sene yatağa düştüm
elifim 25 ağustos gelini çok olmak isterim doğum günüm çünkimmmmmm
kızlar günaydınnnnnnn ...
tüm hasta olanlara ve bna geçmiş olsun tekrar bi düzelemedim o na yanıorum .....
nasılsınız kuzular yaaaaaa...
biz ev meselesini askıya aldık nisana kadar bakmıcaz çünkü şuanda bulduğumuz evler maalesef yuyulamaz 5 ay boşa kira vermemiz gerekir o yüzden bıraktık ev bakmayı martta başlıcaz inşllahhh...
KIZLARRR BİDE SİZE Bİ SORU ????????????
şimdi biz nikahı 16:30 a aldık.. fotoğraf çekimi 12-2 arasında eve dönüş belki 3 gibi evden çıkış 3:45 gibi işte anca z.bununa nikaha yetişiriz şeklinde düşündük..
ama sonra benim aklıma ne geldi ben zaten fotoğraf çekilirken çok kasılan bir insanım birde nikahtan önce dış çekim iyice kasacak beni ay saçım ay kıçım aman gelinliğim derken iyice gerilicem...
birden aklıma geldi...
acaba ??????? nikahı 2,30 a alsakta kuaför-ev-nikah ve sonrasında yani en son fotoğraf çekiminemi gitsek acaba mesela 2,30 nikah 3,30 gibi takı bitmiş oluyor zaten nikah memurları uyarıyor çabuk olun diye... en geç 4,30 gibi çekimlere başlanır sonra da eve gelinir belki eğlenceye gidebiliriz ayaramaya çalışıyorum :18::18::18: ayy bilemedim yaaa...
en azından gelinle yerede otursam düşsemde ıslansamda bi derdim tasam olmaz diye düşündüm..
nikah salonunu aradım ok dediler ne zaman hangi saat istiyorsanız söleyin değiştirelim ama kararsız kaldım
sizce hangisi mantıklı
4,30 nikahımı
2,30 nikahımı
ben verirken zaten geri ödemeli die vermedim.. hani ablam kirdaydı zor durumdalardı. annem yegenime bakıyordu falan kıyamadım..kirli çıkılar topiğinde okumuştum eniştene verdiğini. hatta helal olsun kıza demiştim.
amaaaaaa enişten de borcu varken ev almakla ayıp etmiş. ablana çıtlatmalısın bence.
seninde kendince planların var, düğün yapacaksın inşallah. yapmasanda o senin paaran
Lazerde canımız çok yanıyor mu ne yapayım ben baya dayanıksızım bıyıklarım bile alınırken 50 defa zıplıyorum.versinler yaben nelerimden kıstımda aldım onları. abalama dedim ekimde araba alacam verirsiniz artık borçlarınızı dedim bakalım
sen seansı öğren bi.. ama dediğim gibi git mutlaka 2ay tertemiz duruyosun..
gizz sen hala lazere başlamadın dımı
hüseyin başkan sen gittinmi lazere
günaaayyddınnn muhteşemmm gelinlerrr :))
kirli çıkılar topiğinde okumuştum eniştene verdiğini. hatta helal olsun kıza demiştim.
amaaaaaa enişten de borcu varken ev almakla ayıp etmiş. ablana çıtlatmalısın bence.
seninde kendince planların var, düğün yapacaksın inşallah. yapmasanda o senin paaran
evet babam dediki, e set takımına say(garibim bilmiyordu ki set takımım sahte olduğunu )
hayır yaa takılanlar ayrı, onlar zaten benim dedim
çirkef gelin olunca böyle oluyor
tabiiii bu mehiri kim alacak nasıl alacak o belli değil
ben altınlarımı kentsel dönüşümden sonra borç olursa diye evi alırken kullanırım büyük ihtimalle diye hiç kendiminmiş gibi bakamıyorum :26:
bi de bi de gelinliğim için yorum istiiyyoorrrruumm
ayy çağlam inan şimdi gördüm şimdi baktımm
eşşek ya neler yazmış öylee9 yaşında
berfin ablam yokki
ben mesut
resmin çok komik
sen çocukmusun
geçende başka arkadaşıma yazmıştıonla ama gayet medeni yazmıştı tanıyolar birbirlerini ondan ablam çok hasta neden ziyarete gelmisoun demişti
Lazerde canımız çok yanıyor mu ne yapayım ben baya dayanıksızım bıyıklarım bile alınırken 50 defa zıplıyorum.
Birde çok hassas cildim var maalesef
günaydın
ben verirken zaten geri ödemeli die vermedim.. hani ablam kirdaydı zor durumdalardı. annem yegenime bakıyordu falan kıyamadım..
hani elleri bollaşınca verirler herhalde dedim
bilemiyorum ablamda ozaman kadar veririrz dedi mahçup bi tavırla
inşALLAH gelir diyorum
ben onlarla beyaz eşyalarımı alcaktım güya
gelinliğinin resmini koy, yorum yapiyim sinlevcim..bayılırım gelinlik yorumlamaya
kızlar günaydınnnnnnn ...
tüm hasta olanlara ve bna geçmiş olsun tekrar bi düzelemedim o na yanıorum .....
nasılsınız kuzular yaaaaaa...
biz ev meselesini askıya aldık nisana kadar bakmıcaz çünkü şuanda bulduğumuz evler maalesef yuyulamaz 5 ay boşa kira vermemiz gerekir o yüzden bıraktık ev bakmayı martta başlıcaz inşllahhh...
KIZLARRR BİDE SİZE Bİ SORU ????????????
şimdi biz nikahı 16:30 a aldık.. fotoğraf çekimi 12-2 arasında eve dönüş belki 3 gibi evden çıkış 3:45 gibi işte anca z.bununa nikaha yetişiriz şeklinde düşündük..
ama sonra benim aklıma ne geldi ben zaten fotoğraf çekilirken çok kasılan bir insanım birde nikahtan önce dış çekim iyice kasacak beni ay saçım ay kıçım aman gelinliğim derken iyice gerilicem...
birden aklıma geldi...
acaba ??????? nikahı 2,30 a alsakta kuaför-ev-nikah ve sonrasında yani en son fotoğraf çekiminemi gitsek acaba mesela 2,30 nikah 3,30 gibi takı bitmiş oluyor zaten nikah memurları uyarıyor çabuk olun diye... en geç 4,30 gibi çekimlere başlanır sonra da eve gelinir belki eğlenceye gidebiliriz ayaramaya çalışıyorum :18::18::18: ayy bilemedim yaaa...
en azından gelinle yerede otursam düşsemde ıslansamda bi derdim tasam olmaz diye düşündüm..
nikah salonunu aradım ok dediler ne zaman hangi saat istiyorsanız söleyin değiştirelim ama kararsız kaldım
sizce hangisi mantıklı
4,30 nikahımı
2,30 nikahımı
Oyam sanmıyorum benim abimle yengemde aynısını yaptılar hiçte senin onları düşündüğün gibi düşünmezler. Yada benim sütten ağzım yandığı için böyle söylüyorum.hımmmmm bunu bilmiyordum.
umarım verirler en azından sana eşya konusunda destek olurlar.
ama eğer vermezlerse ileride bu durumu eşine söyleme derim, ablanla aran açılır yoksa
acıo tabi ama öyle dayanılmayacak gibi deil
ben ağda bile yapamazdım canım tatlıdır diye
5 dk sürüyor zaten:)
koydum canım burayada koydum açtığım konularda da war :)
özlemimmm bence de nikahtan sonra yapın kafanız rahat olsun kuzum yaa
üzerinizden yük kalsın
ama nikahta saç makyaj bozulur mu foto çekimine kadar bilemedim :26:
giz ağustos gelini olsun diye kampanya yapalımmmmm
haticeee ne alemsin kız insan sormaz mı bu seans başı parası mı diye
evet acıyo baya ama dayanıyosun mecbur kısa sürüyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?